Cum să contactați o fată care este supărată pe tine

Conflictul este inevitabil între oricare dintre cei doi oameni care petrec o mare perioadă de timp împreună. Dar este modul în care te descurci că va determina soarta relației. Dacă lucrați din greu pentru a empatiza cu ea și înțelegeți ce se întâmplă, veți putea să vă așezați aproape orice lucru care merge bine între voi doi.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru conversație
  1. Imagine intitulată Contactați o fată care
1. Adresați-vă prietenilor și familiei pentru opinia lor cinstită. Nu utilizați acest timp la bârfe sau răspândirii unor narațiuni false despre situație. Doar încercați să găsiți adevărul despre ceea ce se întâmplă și să determinați ce este cauza luptei. Este important să știți de ce nu vorbește cu tine. Această cunoaștere vă va ajuta să știți cum să abordați situația într-un mod pozitiv.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    2. Încercați să vedeți lucruri din perspectiva ei. Prin ieșirea din propria dvs. mentalitate și înțelegerea lucrurilor din punctul ei de vedere, puteți ajunge la o înțelegere mai atentă a motivului pentru care se întâmplă acest lucru se întâmplă. Întrebați-vă lucrurile ca "Cum am acționat în jurul ei recent?"Și" Când a fost ultima dată când m-am gândit la nevoile ei înainte de a mă gândi la propria mea?"
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    3. Practicați conversația cu ceilalți. Au cineva să joace partea fetei și să le pună întrebări despre situație. Apoi veți fi gata să o răspundeți când vorbiți și acest lucru vă va ajuta încrederea, astfel încât să puteți rămâne răcoroasă sub presiune. Faceți acest lucru cu un membru al familiei de încredere sau un prieten.
  • Nu ar fi recomandabil să faceți acest lucru cu cineva care este prietenul ei. Încercați să implicați pe cineva care doar, cel mult, o cunoaște prin tine. Nu vrei să contezi loialitatea prietenilor ei.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    4. Țineți-vă pe presupunând că aveți dreptate. Mândria poate distruge relațiile. Chiar dacă nu sunteți de vină, presupunând că o postură de umilință îi va arăta că vă pasă de legătură cu ea suficient de a sacrifica pentru el. Semnul că aveți un partener bun este dacă ea este capabilă să facă același lucru în schimb, astfel încât să puteți afla ambele ce sa întâmplat. Vulnerabilitatea este esențială pentru fixarea relațiilor.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    5. Fii răbdător. Stând strâns și lăsându-i emoțiile de proces în propriul ei ritm arată că sunteți matur și respectați-o ca individ. Dacă deveniți pushy și încercați să forțați conversația înainte de a fi gata, ea va interpreta acest lucru ca egoism. Nu vă imaginați toate lucrurile care ar putea merge prost - probabil că are nevoie doar de ceva timp pentru ea însăși.
  • Partea 2 din 3:
    Inițierea conversației
    1. Imagine intitulată Contactați o fată care
    1. Planificați discuția la un moment liniștit pentru amândoi. Nu vă va ajuta dacă decideți să aveți conversația imediat după ce amândoi ați avut schimburi stresante la locul de muncă. Este în regulă să o dezactivați pentru câteva zile, astfel încât să puteți aborda conflictul atunci când ați fost odihnit și întinerit.
    • Poate fi ușor să evitați să vorbiți despre ceva prea lung. În timp ce acest lucru poate părea acceptabil la acea vreme, va răni relația pe termen lung. Nu mătură totul sub covor, chiar dacă e ok cu ea. O relație sănătoasă merită munca.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    2. Da un apel. De cele mai multe ori, trimiterea textului sau trimiterea unui mesaj asupra mediului social nu este cea mai bună modalitate de a merge când problema este gravă. Nu cereți să vorbiți cu ea. Acest lucru stabilește discuția ca unul combativ - în loc de a intra în ea vulnerabilă, amândoi veți avea apărarea dvs. Nu face niciodată așa cum ați pus un ultimatum pe conversație. Când aduceți posibilitatea de a vorbi despre această problemă, dați-i o cale de ieșire, astfel încât să poată refuza dacă are nevoie de mai mult timp.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    3. Cer scuze cu sinceritate. Fetele văd adesea acest lucru ca o necesitate la intrarea în conversații care se ocupă de conflicte. Vor să vadă că ești dispus să-ți lași garda. Dacă nu știți ce să vă cereți scuze după o auto-reflecție autentică, întrebați-i ce ați făcut să o facă nebună.
  • Partea 3 din 3:
    Având o conversație productivă
    1. Imagine intitulată Contactați o fată care
    1. Adu-i un dar grijuliu. Când te duci să vorbești cu ea, luați-vă un cadou frumos și un card. Acestea le vor arăta că sunteți serios în legătură cu vindecarea relației. Dar nu mergeți peste bord - nu doriți să arătați vinovat decât sunteți cu adevărat.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    2. Stai calm. Nu vă va ajuta dacă intrați în conversația cu argumente de foc și cuvinte furioase. Alegeți-vă frazele cu atenție - puteți spune același lucru mai multe moduri diferite, cu efect variabil. Păstrați controlul strâns asupra tonului dvs., astfel încât să fie neutru sau pozitiv. Acest autocontrol este critic - dacă simte că ești un tun liber, atunci ar fi mai bine ca ea să nu fie în jurul tău.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    3. Pregătiți întrebări grijulii. După ce l-ați ascultat și motivele pentru care ea este supărată pe tine, puneți-i întrebările care arată o preocupare reală pentru bunăstarea ei. Chiar dacă nu sunteți în greșeală, umilința în acest moment va ajuta să aibă încredere în tot mai mult până când relația este fixată.
  • Puneți întrebări cum ar fi:
  • "Cum te-a făcut să te simți?"
  • "Există ceva ce pot face pentru a face acest lucru mai bun?"
  • "De ce aveți nevoie acum?"
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    4. Fi gata să asculte. Când îi puneți întrebările despre ceea ce se întâmplă, nu zona afară când vă răspunde. Acest lucru va exacerba numai situația. Când puteți să răspundeți și să puneți întrebări bazate pe ceea ce a spus, ea se va simți auzită, care este adesea unul dintre cele mai importante lucruri pentru fete. Nu contează dacă credeți că aveți toate răspunsurile dacă crede că nu o ascultați.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    5. Asigurați-vă că nu se simte presată. Nu vă așteptați ca totul să fie reparat până când conversația sa încheiat. Lasă-i să știe că ești acolo, dar ești dispus să dai procesul de vindecare ceva timp. Acest lucru îi spune implicit că puneți o mare valoare asupra judecății ei.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    6. Se termină pe o notă plină de speranță. Asigurați-vă că știe că doriți să continuați să vorbiți pentru a vindeca ceea ce a fost spart și că puteți vedea tot ce funcționează în cele din urmă. Acest lucru îl va ajuta să vadă lumina la sfârșitul tunelului acestui conflict.
  • Imagine intitulată Contactați o fată care
    7. Știți când să renunțați. Dacă vă spune că relația sa încheiat, respectați-i dorințele. Argumentând pe acest punct nu va ajuta să o convinge altfel. Lăsați pașnic și poate că va dori să restabilească contactul cândva în viitor.
  • sfaturi

    Avertizări

    Țineți-i în minte declanșele. Dacă a văzut sau a fost victimă la ceva traumatic, încercați cel mai bine să vă îndreptați complet clar de acest subiect în acest timp. Aducerea lui va provoca mai multă turbulență.
  • Dacă se separă atât de tine, cât și de toți ceilalți știe prea mult, verificați-o. Dacă constatați că nu este stabilă din punct de vedere mental, contactați familia sau cei dragi pentru a organiza o intervenție, poate chiar ajutor medical dacă este necesar.
  • Nu face ceva peste partea de sus pentru a încerca să câștige rapid afecțiunea înapoi - ea ar putea crede că o suprasolicitați pentru a ascunde vinovăția sau cumpărați dragostea ei înapoi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar