Cum să devii o mamă surogat în florida

Multe cupluri care doresc copiii nu pot concepe fără asistență. Din fericire, uneori aceste cupluri pot găsi ajutorul de care au nevoie cu un surogat. Un surogat este o femeie care este de acord să devină gravidă și să dea naștere unui copil care va fi crescut ca copil al altora. În Florida, o femeie poate deveni un surogat prin acord contractual.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a deveni un surogat
  1. Imagine intitulată Verificați o rană pentru infecția Pasul 9
1. Înțelegeți diferitele tipuri de surogacie. Există două tipuri primare de surogacies: gestational și genetic (de asemenea, numit în mod obișnuit "tradițional"). Într-o surrogacie gestațională, un ou și spermă se alătură pentru a forma un embrion. Acest embrion este apoi implantat în femeia care va purta și va suporta copilul. Cu o sarcină gestațională, surogatul nu este un părinte biologic al copilului.
  • Cu o surrogacie tradițională, surogatul este impregnat prin inseminare artificială. Cu alte cuvinte, sperma donatorului fertilizează oul surogat. În această situație, surogatul este, de asemenea, mama biologică a copilului.
  • Ambele tipuri de surrogate sunt permise în statul Florida, cu condiția ca contractul de surrogacy să se comporte cu statutul de stat.
  • Imagine intitulată Cumpărați o armă în Florida Pasul 11
    2. Găsiți statutele Florida. Florida are două statute care acoperă surrogacy: unul pentru surrogarea tradițională (sau genetică) și una pentru surrogarea gestațională. Ar trebui să citiți statutele din Florida, astfel încât să înțelegeți ce este necesar de surogate și ceea ce este permis sau nepermis ca parte a unui contract de surrogacy.
  • Statutul aplicabil sunt disponibile la acest avocat Website.
  • Imagine intitulată Faceți o hârtie de cercetare Pasul 18
    3. Aflați ce compensare este disponibilă. În Florida, este ilegal să plătiți o taxă pentru un copil. De fapt, plata sau primirea taxelor care nu au legătură cu sarcina poate fi o infracțiune penală. Cu toate acestea, anumite cheltuieli de surrogacy legate de sarcină pot fi compensate. Puteți compensa în mod rezonabil următoarele cheltuieli:
  • legal
  • medical
  • psihologic sau psihiatric
  • Cheltuieli de trai
  • Salariile pierdute din cauza sarcinii
  • inconveniente, disconfort și risc medical
  • Imaginea intitulată Faceți o hârtie de cercetare Pasul 1
    4. Cercetarea efectelor sarcinii. Dacă nu ați fost însărcinată înainte, atunci ar trebui să încercați să citiți cât mai mult posibil despre modul în care sarcina vă va afecta viața. Acest impact include timpul pierdut de la locul de muncă pentru numiri cu obstetrician sau pentru naștere. Chiar dacă ați avut sarcini normale în trecut, puteți întâmpina complicații, ceea ce ar putea duce la spitalizare sau odihnă la pat.
  • De asemenea, gândiți-vă cât de atașat ar putea deveni copilului. Multe femei cresc foarte atașate unui copil pe care l-au cultivat în uter timp de nouă luni. Oferind că copilul în sus poate fi provocator emoțional. În același timp, susținerea contractului dvs. de surrogacy ar putea fi stresantă și impozitarea emoțională asupra părinților intenționați. Ar trebui să vă gândiți cu atenție înainte de a decide să deveniți un surogat.
  • Dacă aveți copii, trebuie să luați în considerare și modul în care sarcina le va afecta. Gândiți-vă la modul în care vă veți explica copiilor dvs. că copilul pe care îl purtați nu vă va întoarce acasă cu dvs. după ce mergeți la spital pentru livrare.
  • Imagine intitulată Selectați un avocat de apărare penală Pasul 4
    5. Închiriază un avocat. În Florida, nu puteți face publicitate serviciilor dvs. ca surogat. În schimb, trebuie să lucrați fie prin avocat sau la o agenție. Un avocat poate fi de neprețuit pe parcursul întregului proces de surrogacy, astfel încât să doriți să vă gândiți să angajați unul chiar dacă decideți să transportați prietenii sau familia sau să lucrați printr-o agenție stabilită.
  • Vizitați `s Cum să găsiți un bun avocat de drept de familie Pentru sfaturi despre cum să găsești un avocat cu avocatură cu experiență.
  • În mod ideal, ar trebui să angajați un avocat care are experiență cu surogacy. Puteți verifica directorul Academiei Americane de Avocații Tehnologii de Reproducere Asistate, care este o organizație națională de avocați dedicată avansării celor mai bune practici juridice cu privire la tehnologia de reproducere asistată. Verificați directorul la nivelul lor Website Pentru avocații din Florida.
  • Partea 2 din 3:
    Localizarea părinților intenționați
    1. Imagine intitulată Prevenirea sângerării în timpul sarcinii Pasul 28
    1. Acționează ca un surogat pentru prieteni. Adesea, surogatele poartă un copil pentru cupluri pe care le cunosc de mulți ani. Uneori, ei sunt chiar familia. Dacă ați fost abordat de un prieten sau de un membru al familiei despre a acționa ca un surogat, atunci ar trebui să vă gândiți la cât de confortabil veți fi birthtruiți un copil pe care îl veți vedea în mod regulat.
  • Imaginea intitulată deveni un etape 7
    2. Găsiți o agenție. De asemenea, puteți găsi părinți potențiali prin intermediul unei agenții. Statul nu mențin un director centralizat al agențiilor de surrogacy. În schimb, ar trebui să le căutați online, căutând "Center Surrogacy" și statul sau județul dvs. Agențiile pot avea cerințe detaliate pe care trebuie să le întâlniți pentru a deveni un surogat. De exemplu, pot solicita:
  • fi un u.Cetățean sau rezident permanent care trăiesc în prezent în Statele Unite
  • să fie un non-fumător și să fie fizic, medical și sănătos mental
  • să fie între 20 și 42 de ani
  • au dat deja naștere printr-o sarcină sănătoasă la un copil sănătos
  • Imagine intitulată Selectați un avocat de apărare penală Pasul 8
    3. Efectuați o verificare de fond. Înainte de a deveni un surogat, ar trebui să încercați să aflați cât de mult puteți despre părinții intenționați, fie cu agenția posibil. Un contract de surrogacy este un acord scris și poate deveni baza litigiilor. Ar trebui să știți cine introduceți un contract cu.
  • Dacă lucrați cu o agenție, verificați Biroul de afaceri mai bun și Camera de Comerț din zona în care este localizată agenția. Ați putea dori, de asemenea, să verificați cu avocatul Florida General pentru a vedea dacă au fost depuse procese împotriva agenției de către stat sau de alte părți.
  • De asemenea, trebuie să faceți investigarea proprie a părinților intenționați, chiar dacă agenția își desfășoară propria investigație. Pentru sfaturi despre cum să faceți o verificare de bază de bază, consultați WikiHow`s Cum să faceți o verificare a fundalului criminal.
  • Imaginea intitulată Spuneți-vă soțului dvs. doriți un divorț Pasul 2
    4. Stai jos și discuta termeni. Va trebui să stați jos și să ajungeți la un acord cu părinții intenționați despre o varietate de probleme. În plus față de compensare, ar trebui să fiți sigur că ați ajuns la un acord cu privire la următoarele înainte de a redacta un contract:
  • Toate părțile ar trebui să convină asupra ce trebuie efectuate testarea opțională (cum ar fi amniocenteza) și când ar trebui făcută.
  • Toate părțile ar trebui să fie de acord cu ceea ce se va face în cazul unei complicații sau defecte de naștere.
  • Discutați numărul maxim de încercări de a obține sarcina.
  • Decideți dacă trebuie sau nu să utilizați anumiți medici sau clinici alese de părinții intenționați.
  • Partea 3 din 3:
    Revizuirea unui contract
    1. Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 10
    1. Nu elaborați contractarea singur. Dacă decideți să lucrați printr-o agenție, atunci agenția ar trebui să aibă propriile contracte. Deoarece contractele de surrogacy sunt atât de complicate, trebuie să lucrați cu contractul agenției, sugerând adăugiri sau ștergeri.
    • Dacă vă decideți să transportați prietenii sau familia, atunci ar trebui să aveți fiecare avocat. Legea din Florida cere ca fiecare parte să aibă un avocat diferit, astfel încât să nu existe un conflict de interese.
    • Legea din Florida permite, de asemenea, că cheltuielile dvs. juridice să fie plătite de părinții intenționați. În consecință, nu ar trebui să fii fără avocat, deoarece este prea scump.
  • Imaginea intitulată devine un contractorul licențiat Arizona Pasul 8
    2. Examinați contractul cu avocatul dvs. Asigurați-vă că totul a fost inclus faptul că dvs. și părinții intenționați au ajuns la un acord. De asemenea, cereți-vă avocatului dacă el sau ea se poate gândi la orice altceva care ar trebui inclusă.
  • Ar trebui să oferiți avocatului dvs. câteva săptămâni cel puțin pentru a revizui contractul. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, spuneți părinților intenționați că așteptați să auziți de la avocat.
  • Imagine intitulată Obțineți consultanță juridică Pasul 8
    3. Ridicați obiecții înainte de semnare. Nu trebuie să semnați niciodată un contract decât dacă sunteți pe deplin de acord cu totul în cele patru colțuri. Dacă ceva a fost lăsat în afara contractului sau dacă există termeni scrisi în contractul cu care nu sunteți de acord, atunci ar trebui să vă luați timp pentru a vorbi cu părinții intenționați sau cu agenția despre aceasta.
  • Uneori sunt făcute promisiuni orale care nu se reflectă în contract. De exemplu, nu poate avea o dispoziție care să explice cine va plăti pentru un test de amniocenteză. Părinții intenționați pot spune: "Oh, nu vă faceți griji, vom plăti. Trimiteți-ne proiectul de lege."Cu toate acestea, pot apărea probleme dacă aveți o dispută cu privire la cine ar trebui să plătească. O instanță poate sau nu să găsească un acord pe cale orală valabil. În consecință, asigurați-vă că contractul conține toți termenii relevanți.
  • Imaginea intitulată răspunde dacă sunteți acuzat de încălcarea contractului Pasul 9
    4. Semnați un consimțământ la o adopție, dacă este cazul. Dacă întreprindeți o surogacie tradițională, atunci va trebui să vă acordați să vă terminați drepturile parentale. Această cerință se aplică numai într-o surrogacie tradițională.
  • Sub Legea din Florida, vă puteți retrage consimțământul în termen de 48 de ore de la naștere.
  • Imaginea intitulată Scapă de mușchii răniți în timpul sarcinii Pasul 7
    5. Urmați contractul. Odată ce ați devenit impregnată, atunci ar trebui să urmați contractul. Nerespectarea contractului vă poate deschide până la un proces depus de părinții intenționați, fie de agenția de surrogacy. Dacă apar complicații neprevăzute în timpul sarcinii care nu au fost tratate în contract, atunci ar trebui să vorbiți cu avocatul dvs. și să ridicați problema cu părinții intenționați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar