Cum să completați informațiile despre profilul copilului în aplicația glow baby pe un iphone

Dacă aveți timp suplimentar și răbdare în ziua dvs. pentru a completa câteva piese suplimentare lipsă pentru ceea ce cresc bebelușul utilizează pentru baza de date a datelor copilului dvs. (sau cel puțin până în prezent încât este stocat pe dispozitiv până când îl eliminați), acest articol va explica acest articol) Ce alte date sunt capabile să fie editate, modificate și adăugate.

Pași

  1. Imagine intitulată completați copilul
1. Deschideți și conectați-vă la aplicația Glow Baby (dacă nu ați făcut-o deja). Aplicația Glow Baby are un fundal galben-portocaliu, cu un copil suge pe o sticlă pe față. Sub el pe un iPhone, se va lista ca "Glow Baby".
  • Glow Baby este de asemenea o parte a unei suite de aplicații și include în sine, o sarcină și o perioadă de tracker.
  • Imagine intitulată completați copilul
    2. Se îndreaptă spre locul unde veți găsi linkul pentru a ajusta informațiile despre profil ale copilului. Găsiți pagina de informații despre profil, atingând "Mai mult" fila, apoi ating linia de nume a copilului. Dacă aveți mai mult de un copil listat, veți găsi o linie marcată "(Nume) profilul lui" între "Adăugați îngrijitorii" și "Adăugați un nou copil" Pentru a gestiona pagina de profil a copilului.
  • Imagine intitulată completați copilul
    3. Completați piesele lipsă dacă doriți. Primul nume, sex, data nașterii, data scadentă și relația cu copilul? au fost completate când ați pornit prima dată profilul. Fusul orar de naștere ar fi fost completat la locația pe care ați pornit pagina de profil la. Încă veți avea informații opționale pentru a scrie: inclusiv greutatea la naștere, înălțimea nașterii, circumferința capului de naștere și etnia.
  • Umplut în câmpurile stabilite inițial pot fi modificate prin atingerea liniei și selectarea răspunsurilor corecte, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată completați copilul
    4. Utilizați barele de derulare a glisorului pentru a selecta piesele lipsă.
  • Greutatea la naștere are doi scrollers - unul pentru lbs și unul pentru uncii la incremente de 1 U. Implicit este de 0 lb, 10 oz. dar poate fi derulat mai jos dacă este așa.
  • Dacă doriți să modificați acest lucru la măsurătorile CM, atingeți "CM" Butonul Tab din partea stângă sus a porțiunii barei de defilare.
  • Înălțimea nașterii are și două scrollers - unul pentru măsurători complete și cealaltă pentru măsurătorile parțiale ale inch. Implicit este setat la 10 - 0 inci, acest lucru poate crește - nu scade de acolo.
  • Dacă doriți să modificați acest lucru la măsurătorile CM, atingeți "CM" Butonul Tab în partea din stânga sus a porțiunii barei de defilare.
  • Circumferința capului de naștere are două scrollers, precum și una pentru măsurătorile complete și celelalte pentru măsurătorile parțiale ale inch. Implicit este setat la 5 - 0 inci, dar poate fi crescut, nu a scăzut. Există incremente complete de lire și .25 incrementări parțiale de până la inch (0, .25, .5, și .75 sunt disponibile pentru a fi setate.)
  • Etnicitatea poate fi setată. Atingeți fie "American Indian / Alaskan Nativ", "Asian / Islander", "Negru / African american", "Hispanic / Latino" sau "Alb / caucazian". Aceasta nu va influența rezultatele când vorbește despre copilul dvs. cu rezultatele dvs. Acest lucru păstrează fericirea copilului fericit când trimit e-mailuri pentru tine.
  • Imagine intitulată completați copilul
    5. Nu vă faceți griji prea mult despre secțiunea Caregivers. Această secțiune vă permite să vedeți cine se îngrijește de copil - care are un profil conectat pentru a înregistra alte măsurători și realizări și vă oferă un link pentru a adăuga alți îngrijitori. Cu toate acestea, mai mulți îngrijitori pot fi configurați dacă aveți Glow Premium - un serviciu de abonament.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar