Cum să găsiți un bun avocat de drept de familie

Avocații de familie se ocupă de cazurile care implică căsătoria, divorțul, sprijinul copiilor, adopția și tutela. Legea familiei este o ramură a dreptului civil complet separat de sistemul de justiție penală. Dacă aveți nevoie de un acord pre-nupțial, doriți să depuneți divorț sau luați în considerare adoptarea unui copil, puteți beneficia de angajarea unui bun avocat de familie. Avocații pot fi un dime o duzină, dar nu toți sunt creați egali.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând cu căutarea unui avocat de familie
  1. Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei Pasul 1
1. Determinați dacă aveți nevoie de un avocat de familie. Primul pas în găsirea avocatului drept realizează că aveți nevoie de unul. De asemenea, trebuie să știți ce specializare solicită situația dvs. Dacă vă aplică oricare dintre următoarele, ați beneficia de angajarea unui avocat de familie:
  • Aveți în vedere un acord prenupțial sau postnuppțial înainte de a vă căsători
  • Aveți în vedere divorțul, anularea sau separarea legală
  • Trebuie să modificați un acord de divorț
  • Aveți nevoie de îndrumare cu privire la custodia și sprijinul pentru copii
  • Aveți în vedere adoptarea
  • Aveți nevoie de ajutor cu o comandă de restricție
  • Imagine intitulată Găsiți un avocat al dreptului familiei familiei
    2. Determinați locația. În mod normal, veți aduce un caz juridic în județul în care trăiesc ambele părți, fie în județul în care locuiește partidul opus. De exemplu, dacă depuneți-vă pentru divorț, ați dori să depuneți în județ unde v-ați trăit. De cele mai multe ori, cazurile legale vor fi tratate de județul în care reclamantul (persoana care depune cererea) locuiește.
  • Există excepții de la această politică, cum ar fi atunci când individul este în armată sau locuiește în mai mult de un stat.
  • Imagine intitulată Găsiți un avocat al dreptului de familie
    3. Căutați un avocat de familie în județul unde vă veți depune cazul. Începeți să faceți o listă de posibile avocați de îndată ce ați luat decizia de a depune o cerere. Cu cât faceți mai devreme o listă și începeți căutarea, cu atât mai repede veți avea îndrumări juridice adecvate. Avocații care sunt familiarizați cu judecătorii, personalul instanței, obiceiurile locale și alți avocați implicați la nivel local în dreptul familiei vor fi mai bine capabili să vă servească nevoile. Căutați avocații situați în județul unde veți depune funcția dvs. sau cealaltă parte. Puteți găsi avocați mai multe moduri diferite.
  • Asociația Baroului American Menține o bază de date a asociațiilor de bare locale.Cele mai multe servicii de recomandare gratuite care pot recomanda avocați calificați. Aceste servicii de recomandare includ adesea o consultare gratuită.
  • Utilizați site-ul Asociației Barului de Stat. Fiecare asociație de bare de stat păstrează un director de avocați pe site-ul lor. Multe dintre aceste site-uri, cum ar fi cele pentru Asociația Barului de Stat din Ohio, sunt căutate atât de locație, cât și de specializare.Site-ul Barului de Stat poate, de asemenea, să enumere orice acțiune disciplinară care a fost luată împotriva unui avocat pentru un comportament necorespunzător.
  • Utilizați un site web de interes public. De exemplu, Hellhelp.Org se concentrează pe ajutorul persoanelor cu venituri mici să găsească avocați.
  • Utilizați un director online. Multe site-uri web oferă directoare de căutare de avocați. Directoarele populare includ cele găsite la avocați.COM, Lawinfo.com, și Findlaw.COM. Utilizați mai mult de un director pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Verificați paginile galbene locale. Uită-te la anunțurile avocate în paginile galbene ale cărții dvs. de telefon. Notați orice informații de contact pentru cei care publică servicii de familie. Verificați, de asemenea, o subcategorie a dreptului de familie, cum ar fi divorțul, medierea, adopția sau tutela.
  • Utilizați motorul dvs. de căutare preferat pentru a căuta avocații locale de familie.
  • Cereți o recomandare din partea familiei sau a prietenilor care au experimentat aceeași problemă cu care vă confruntați. S-ar putea să fiți în stare să obțineți un sentiment bun dacă un anumit avocat vă va potrivi nevoilor dvs.
  • Adresați-vă avocatului pentru o trimitere. Dacă aveți deja un avocat pentru alte chestiuni, dar aveți nevoie de una care este specializată în dreptul familiei, avocatul dvs. vă poate oferi câteva alegeri reputate.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului de familie Pasul 4
    4. Faceți o cercetare. Unele cercetări simple online pot servi ca o verificare de fond și oferă o multitudine de informații despre unii dintre avocații din lista dvs. Altele pot fi dificil de a localiza online.Unele lucruri de căutat includ:
  • Site-uri web. Majoritatea avocaților vor avea cel puțin un site de bază care să le înregistreze zonele de practică și informațiile de contact. Altele vor avea site-uri web cu informații detaliate despre specializările, experiența și calificările lor.
  • Profile media sociale. Rulați o căutare rapidă pe Twitter, Facebook, Google+ și LinkedIn pentru fiecare dintre avocații sau firmele de avocatură din lista dvs. Profilele media sociale și actualizările de statut pot oferi informații despre o persoană sau o afacere.
  • Știri și comunicate de presă. Acestea pot fi surse mari de informații despre avocații individuali și firmele de avocatură. Cu toate acestea, atunci când citiți comunicate de presă, luați-le pentru ceea ce sunt: ​​povestiri de relații publice despre avocat sau firma de avocatură care le-au scris.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al Dreptului Familiei Pasul 5
    5. Discutați cu prietenii și familia care sunt familiarizați cu oricare dintre avocații de pe lista dvs. Întrebați-le că era ca și cum ați face față avocatului în cauză. Aduceți orice avocat pe care îl aveți în vedere pe baza cercetării dvs. inițiale. Țineți minte că, dacă le întrebi despre experiența lor cu un avocat opus - de exemplu, avocatul care a reprezentat "cealaltă parte" într-un caz de divorț - opiniile lor nu pot fi în întregime obiective.
  • Adresați-vă prietenilor despre Nitty-Gritty de experiența lor care lucrează cu avocații lor. Au fost transparente cu privire la onorariile și serviciile lor? Au fost punctuale punctuale și disponibile pentru întrebări? Au oferit răspunsuri și au fost informați?
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat de drept de familie Pasul 6
    6. Verificați recenziile online. Ori de câte ori este posibil, verificați recenzii online pentru avocați pe care îl gândiți. Este bine să aveți cât mai multe surse de informare posibil înainte de a vă lua decizia. Unele site-uri care oferă recenzii de avocați includ Avvo, Findlaw, avocați.com, și martindale-hubbell®.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat de drept de familie Pasul 7
    7. Restrânge alegerile tale. Odată ce ați adunat informațiile de mai sus, utilizați-l pentru a veni cu o listă a primelor două sau trei opțiuni. Factorii care vă ajută să restrângeți alegerile vor depinde de situația personală, de finanțe și de dvs "intuiție" despre un avocat.
  • Dacă ați cerut referințe de la alții și ați cercetat acele referințe online, ar trebui să aveți un sentiment decent al cine va fi buni candidați. Cu toate acestea, ar trebui să aranjați cu siguranță să vă întâlniți cu cel puțin doi avocați în persoană înainte de a lua o decizie finală. Este important să vă testați interacțiunea personală cu un avocat înainte de a-l angaja.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei
    8. Sunați la alegerile dvs. de top. Unii avocați pot oferi o consultare preliminară gratuită la telefon, chiar dacă acestea percep pentru o consultare în persoană. Dacă alegerile dvs. oferă o consultare telefonică, luați ocazia de a pune întrebări, cum ar fi:
  • Indiferent dacă acționează acuzațiile pentru consultările în persoană
  • ceea ce manipularea cazului dvs. este probabil să coste
  • dacă taxele sunt negociabile și ce planuri de plată există
  • Cât timp a practicat avocatul
  • Indiferent dacă avocatul a tratat cazuri similare cu dvs
  • Indiferent dacă avocatul vă poate oferi referințe de la alți clienți
  • Ce rezultate sunt posibile în cazul dvs
  • care va avea responsabilitatea principală pentru manipularea cazului dvs
  • Ce informații ar trebui să aduceți la întâlnirea dvs. în persoană
  • Partea 2 din 3:
    A lua o decizie finală
    1. Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al Dreptului Familiei Pasul 9
    1. Faceți câteva întâlniri. Apelați și programați o consultare cu primele două sau trei opțiuni de la avocații de pe lista dvs. Mulți oferă consultări inițiale gratuite, dar o taxă pentru asta. Asigurați-vă că întrebați despre acest lucru când vă apelați pentru a vă face numirea. Nu faceți o programare cu un avocat care nu se pronunță cu privire la acuzația pentru o consultare.
    • Deoarece multe cazuri de drept familial sunt acuzate, mai degrabă decât o taxă plană, consultările inițiale nu pot fi libere, dar pot fi disponibile la o rată semnificativ redusă. Lipsa unei consultări inițiale gratuite nu este de la sine o cauză de îngrijorare și nu are nimic de-a face cu adecvarea unui avocat.Cu toate acestea, majoritatea avocaților oferă consultări inițiale gratuite, astfel încât să puteți lua în considerare cele mai întâi.
  • Imaginea intitulată Găsiți un bun avocat de drept de familie Pasul 10
    2. Adunați toate documentele pe care avocatul le-a solicitat pentru consultarea inițială. Dacă nu vi sa cerut să aduci ceva, să verificați site-ul avocatului pentru o listă de lucruri pe care să le aducă. Puteți consulta sau lucrați cu mai mulți avocați pe parcursul cazului dvs., deci este o idee bună să faceți copii ale oricăror documente pe care le dați avocatului dvs. Lăsați originalele acasă pentru păstrare. Exemple de lucruri pe care un avocat le poate vedea include:
  • Declarația dvs. fiscală sau plătiți macar În ultimii doi ani (în special în cazul divorțului sau al procedurilor de sprijin pentru copii).
  • Documente care prezintă orice certificate de stoc, obligațiuni, pensiile și / sau planuri de pensii.
  • Documente care prezintă datorii familiale sau partajate, inclusiv declarații ipotecare, auto, studenți și cărți de credit. (Acestea pot fi deosebit de utile în procedurile de divorț.)
  • Orice documente pe care le-ați primit de la instanță sau avocatul adversarului dvs., inclusiv comenzile de restrângere, documentele care vă oferă o singură custodie a copiilor sau citații.
  • Orice documente referitoare la chestiunile anterioare de drept familial, cum ar fi decretele anterioare de divorț, înregistrările de adopție, ordinele de sprijin pentru copii, programele de vizitare și comenzile de restricționare.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei Pasul 11
    3. Gândiți-vă la cazul dvs. Dacă există detalii pe care le-ați uitat, ați putea dori să le arătați. Asigurați-vă că știți răspunsurile la orice întrebări pe care le poate avea avocatul. De exemplu, dacă cazul dvs. va implica finanțele dvs. - ca într-un divorț sau separare - cunoașterea valorii bunurilor dvs. și cuantumul datoriei dvs. poate fi foarte util pentru un avocat.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat de drept de familie Pasul 12
    4. Faceți o listă de întrebări pe care să le întrebați. Avocatul va putea răspunde la unele dintre ele imediat, dar poate necesita informații suplimentare sau de cercetare înainte de a răspunde altora.Solicitarea acestor întrebări vă va ajuta să decideți dacă comunicați bine cu avocatul. Unele zone care se adresează personal, dacă este posibil, includ:
  • Costul păstrării avocatului. Desigur, dacă intenționați să angajați oricare dintre intervievați, va trebui să întrebați despre timp și cheltuieli. Dacă sunteți într-un buget, nu vă fie frică să discutați aranjamentele de plată sau o taxă plată în loc de o taxă orară. Mulți avocați vor accepta plăți lunare regulate după ce dispozitivul dvs. de reținere a terminat. Aflați dacă acesta este cazul.
  • Calificările lor. În timp ce un site web sau o pagină media socială poate oferi informații de bază, nimic nu-i va întreba avocatul în persoană despre acreditările sale. Nu vă fie frică să întrebați un avocat în care a participat la școala de drept, ce certificări și membrii pe care îi dețin în domeniul dreptului familiei și ce exemple de cazuri cu succes ale litigiilor pot cita. De asemenea, puteți întreba cât de multă experiență au lucrat cu clienții în situații similare cu dvs.
  • Ia acest timp pentru a pune întrebări specifice despre cazul dvs. și cum ar proceda la ea. Cum vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele? Ce avantaj oferă oferta lor de practică în comparație cu concurența? Ce sprijin financiar și de caz vă puteți aștepta dacă nu "câștigi" cazul dvs?
  • Imagine intitulată Găsiți un avocat de drept familial bun Pasul 13
    5. Creați o listă de întrebări pe care le puteți pleca cu avocatul dvs. Avocații au adesea aglomerate programe de zi și revizuiesc documentele în timpul orelor "Off". Unele lucruri de întrebat includ:
  • Avocatul transportă asigurarea de malpraxis? Avocații buni păstrează de obicei asigurarea de malpraxis actualizată. Cereți avocatului să-și explice motivele dacă nu dau această asigurare.
  • Poate avocatul să vă ofere referințe de la foști clienți? Fiți conștienți de faptul că un avocat nu vă poate oferi informații despre un fost client fără consimțământul clientului. Ei pot avea nevoie de timp pentru a obține consimțământul sau pentru a vă contacta fostul lor client.
  • Cum va actualiza avocatul cu privire la progresul cazului dvs? Acest lucru poate varia în funcție de nevoile cazului dvs., dar ar trebui să vă simțiți încrezători că veți obține atenția pe care o meritați.
  • Cât de des veți fi facturat? Dacă taxa este orară, veți fi facturat pentru porții de o oră? Nu este "gresit" Răspundeți la acest lucru. Căutați doar un răspuns care vă face să vă simțiți confortabil.
  • Care este cea mai bună modalitate de a comunica cu avocatul dvs? Vei fi taxat pentru a apela sau trimite prin e-mail? Ar trebui să vă simțiți bineveniți Contactați avocatul dvs Cu întrebări și încrezători că veți primi răspunsuri în timp util (e.G., în termen de 24 de ore sau poate două zile lucrătoare).
  • Avocatul vă va da copii ale tuturor documentelor depuse în cazul dvs? Acest lucru ar trebui să fie cu siguranță a da.
  • Este necesară plata în avans? Ce termeni se aplică dacă terminați cazul? Asigurați-vă că acești termeni sunt foarte clară.
  • Cine va fi contactul dvs. principal pentru caz? Este comună pentru avocații de vârf pentru a oferi asociaților junior cel puțin o parte din lucrarea într-un caz. Acest lucru este bine, atâta timp cât știți cine ar trebui să contactați cu întrebări și vă simțiți confortabil că se poate ocupa de cazul dvs.
  • Cât timp ar putea dura pentru a vă rezolva cazul? În timp ce fiecare caz are circumstanțe proprii, avocatul dvs. ar trebui să vă poată oferi o estimare a numărului de cazuri tipice într-o anumită zonă - divorț, custodie pentru copii etc. -- de obicei. Rețineți că acest lucru este numai o estimare.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al Dreptului Familiei Pasul 14
    6. Mergeți la consultarea inițială programată. Asigurați-vă că aduceți toate documentele necesare și lista dvs. de întrebări. De asemenea, puteți dori să:
  • Ajung devreme. Majoritatea avocaților vă vor cere să completați un formular de admisie înainte de întâlnirea dvs. Sosirea devreme vă va oferi timp pentru a finaliza formularul.
  • Acordați atenție personalului. Luați act de modul în care personalul avocatului interacționează cu dvs., reciproc și avocat. Orice avocat pe care îl angajați va delega o anumită sumă de lucru pentru personalul său. Probabil că veți fi în contact direct cu personalul. Ele sunt adesea cei care răspund la telefon, apeluri de returnare, colectează documentele solicitate și pregătesc cererile (cererile formale și scrise către Curte).
  • Lăsați-vă copiii acasă. Deoarece copiii sunt adesea parte a unui caz de familie, în special în procedurile de divorț și custodie, avocatul dvs. nu poate să vă discute din punct de vedere juridic cazul în care copiii dvs. sunt prezenți.Este probabil o idee bună să le lăsați cu un babysitter.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei Pasul 15
    7. Ia notite. Ar trebui să vă simțiți liberi să păstrați note în timpul numirii dvs., astfel încât să fiți clar despre ceea ce a spus avocat (i). De asemenea, este posibil să doriți să înregistrați reacția inițială la fiecare avocat sau membru al personalului pe care îl întâlniți. Aceste informații vă pot ajuta să restrângeți lista dvs. de candidați.
  • Dacă consultarea inițială este la telefon, ar trebui să aveți grijă să luați note detaliate. Puneți întrebări pertinente și obțineți informații de contact pentru trimiterea de documente suplimentare dacă este necesar pentru examinare. Furnizați avocatul cu un număr de apel în cazul în care vă întrerupeți sau deconectați.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat de drept de familie Pasul 16
    8. Face o alegere finală. După ce s-au întâlnit cu o mică listă de candidați și să-și cerceteze fundalul, expertiza și personalul, ar trebui să fii bine pregătit să ia o decizie.
  • Alegeți un avocat care vă face să vă simțiți confortabil. Dacă vă simțiți că nu veți ajunge împreună cu avocatul, dacă nu vă simțiți că au răspuns la întrebările dvs. în mod clar fără prea mult "Legalese", sau etica sau practicile lor sunt discutabile, luați în considerare intervievarea candidaților suplimentari.
  • Alegeți un avocat care este calificat în domeniile specifice de care aveți nevoie. De exemplu, dacă luați în considerare adoptarea, găsiți un avocat care poate cita exemple de manipulare cu succes a cazurilor similare.
  • Dacă, în orice moment, în timpul relației dvs. de lucru, simțiți că trebuie să vă declanșați avocatul, aveți dreptul să faceți acest lucru. Să fie direct cu avocatul și să vă exprimați preocupările înainte de a termina orice contract sau acord. Dacă aveți un alt avocat, poate fi fericit să lucreze cu dvs. pentru a vă adresa preocupărilor dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând avocații răi
    1. Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei
    1. Nu angajați un avocat care te-a solicitat. Este împotriva regulilor juridice ale comportamentului profesional pentru un avocat de a vă contacta dacă nu v-ați exprimat deja interesul față de serviciile sale sau să-i acordați permisiunea de a vă contacta.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei
    2. Asigurați-vă că avocatul vă oferă timp să luați o decizie. Avocații sunt interzise să vă predați în orice aranjament de taxe sau alt acord. Ei ar trebui să vă dea timp să luați în considerare orice aranjament pe care îl faceți. Dacă vă simțiți ca și cum ați fi presați, găsiți un alt avocat.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului familiei Pasul 19
    3. Cereți fundalul și acreditările avocatului. Acestea ar trebui să fie date fără ezitare. Dacă avocatul pare să nu vină sau să ezită să vă dea aceste informații, să căutați în altă parte.
  • Verificați fundalul și acreditările avocatului dvs. cu asociația locală sau de stat. Asociația Baroului American are un director de asociații de stat și de baruri locale. Puteți apela pentru a verifica informațiile pe care avocatul dvs. ți-a dat-o - în unele cazuri ar putea fi chiar la dispoziție online.
  • De asemenea, puteți verifica dacă are încălcări etică sau acțiuni disciplinare pe înregistrarea sa. Dacă avocatul a fost disciplinat de mai multe ori sau a fost suspendat, ar trebui să angajați pe altcineva.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun avocat al dreptului de familie Pasul 20
    4. Evitați angajarea unui avocat care sugerează ceva neetic. Avocații sunt legați de coduri foarte stricte de etică și comportament profesional. Nu angajați niciodată un avocat care vă încurajează să faceți ceva ilegal sau neetic. De exemplu, un avocat care sugerează că vă minți despre venitul dvs. într-un caz de custodie a copilului ar trebui respins.Nu angajați niciodată avocați care fac oferte neetice.
  • Ar trebui să evitați avocații care fac promisiuni specifice despre rezultatele cazului dvs. A "Rezultatul garantat" este imposibil, și este neetic pentru un avocat să vă promit că vă va primi "rezultatul dorit" Dacă îl angajezi.
  • Avocații trebuie să vă reprezinte pe deplin și să vă reprezinte în mod competent dacă vă acceptă ca un client. Ei nu pot forma calitatea reprezentării lor în funcție de cât de mult plătiți și nu pot promite rezultate diferite dacă plătiți mai mult. De exemplu, dacă un avocat divorț vă spune că cazul dvs. va avea o șansă mai mare de succes dacă plătiți pentru pachetul său "Platinum" vs pachetul "de bază", nu angajați acel avocat. Acest comportament este neetic.
  • sfaturi

    Este bine să lăsați avocații să știe în timpul consultării inițiale pe care le intervievați pe alți candidați pentru cazul dvs. Avocații se așteaptă ca potențialii clienți să intervieveze alți avocați și vă apreciază onestitatea despre asta.
  • Ar trebui să vorbiți întotdeauna direct cu un furnizor de servicii înainte de a le plăti pentru nimic.
  • Dacă simțiți că doriți să vă declanșați avocatul, luați în considerare motivele pentru acest lucru înainte de a lua orice acțiune. De exemplu, dacă sunteți nemulțumit de o hotărâre judecătorească, ați putea simți că vă luați frustrarea la avocat. Luați în considerare, totuși, dacă un alt avocat ar fi putut produce în mod rezonabil un rezultat mai bun.
  • Motive legitime de a lua în considerare încetarea relației dvs. de lucru cu un avocat includ o lipsă de profesionalism, o lipsă de compasiune sau dedicație, o lipsă de înțelegere sau un dezacord semnificativ cu privire la modul în care ar trebui tratată cazul tău.
  • Multe baruri de stat au programe gratuite de "soluționare a litigiilor", care vă pot ajuta dacă dvs. și avocatul dvs. nu pot fi de acord cu facturarea.
  • Problemele minore cu avocatul dvs. pot fi adesea rezolvate vorbind cu ei. Dacă aveți o problemă cu avocatul dvs. că găsiți dificil de rezolvat, dar nu doriți să depuneți o plângere formală, verificați cu asociația dvs. de bara locală sau de stat. Mulți au programe "Avocați-Client" sau "legături" care vă pot ajuta să vă adresați problema.
  • Avertizări

    Dacă cazul dvs. este soluționat în instanță și aveți dreptul la bani, avocatul dvs. nu poate refuza să vă plătească ceea ce vă datorați.
  • Feriți-vă de orice avocat care refuză să vă permită să vă recâștigeți posesia documentelor, ca în cazul deciziilor dvs. de a obține oa doua opinie. Alegerea avocatului cu care lucrați este în întregime a ta.
  • Nu toți avocații respectă legea. Dacă credeți că avocatul dvs. a comis o crimă împotriva dvs., contactați poliția și barul de stat. Crimele comise de avocați implică adesea furtul, furtul de identitate, delapidarea (furtul sau deturnarea fondurilor deținute în Trust), și încălcări financiare sau contractuale.
  • Să fie atenți la un avocat care nu oferă nicio formă de consultare inițială gratuită.
  • Conflictele de interese pot include faptul că avocatul a lucrat anterior cu cealaltă parte în cazul dvs., este legat de cealaltă parte sau are un interes direct în orice chestiune privind cazul. Asigurați-vă că spuneți avocatului numele tuturor celor care vor fi implicați în cazul dvs. pentru a confirma că nu va exista un conflict de interese.
  • Toate statele au reglementări privind comportamentul avocat necorespunzător. Comportamentul necorespunzător și / sau neetic include încălcarea confidențialității, conflictele de interese, care nu respectă termenele limită sau statute de limitări și încălcarea termenilor financiari. Contactați Asociația Barului de Stat pentru a afla ce acțiune puteți lua dacă avocatul dvs. sa comportat neetic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar