Cum să devii o mamă surogat în ohio

Multe cupluri care doresc copiii nu sunt în stare să conceapă sau să suporte acei copii fără asistență medicală sau terță parte. De multe ori, că asistența terță parte este o femeie care este dispusă să devină gravidă și să dea naștere unui copil care va fi crescut ca copil al altora. Această femeie este numită un surogat. În Ohio, o femeie poate acționa ca un surogat și să fie compensată o taxă rezonabilă.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea surogacului
  1. Imagine intitulată Verificați o rană pentru infecția Pasul 9
1. Identificați tipurile de surogacie. Există în primul rând două tipuri de surogacii: gestational și tradițional. Într-o surrogacie gestațională, un ou și spermă sunt unite pentru a crea un embrion care este apoi implantat în surogat care va purta și purta copilul. Surogatul nu este un părinte biologic al copilului. Într-o surogacie tradițională, surogatul este impregnat prin inseminare artificială de către sperma donatorului fertilizând oul surogat. În acest caz, surogatul este, de asemenea, mama biologică a copilului.
  • Curtea Supremă Ohio a recunoscut validitatea unor contracte de surrogacy gestational, dar nu a adresat contracte cu privire la surrogarea tradițională. Probabil, legea normală a familiei se va aplica la surrogarea tradițională, acordând drepturi parentale părinților biologici.
  • Imaginea intitulată se implică în studiile de cercetare medicală Pasul 2
    2. Să înțeleagă compensația plătită unui surogat. În Ohio, este ilegal să plătiți o taxă pentru adoptarea unui copil. Cu toate acestea, taxele pentru surrogacy au fost susținute atât timp cât sunt rezonabile și nu apar ca și cum copilul este vândut.
  • Potrivit Baroului Ohio, taxele variază, în general, de la 7.000 $ la 25.000 $. Cu toate acestea, potrivit unui centru de surrogacy, compensația medie pentru un surogat variază de la 39.450 dolari la 52.450 dolari, în funcție de diferiți factori. Acești factori includ dacă surogat a lucrat ca un surogat înainte și dacă ea transportă mai mulți copii.
  • Suma poate crește în funcție de salariile pierdute datorate odihnei de pat impunerii, precum și cheltuielilor de călătorie și asigurărilor de viață.
  • Imaginea intitulată face o hârtie de cercetare Pasul 4
    3. Cercetarea efectelor sarcinii. Dacă nu ați fost însărcinată înainte, atunci ar trebui să fiți conștienți de modul în care sarcina va afecta sănătatea și stilul de viață. Acest impact include timpul pierdut de la locul de muncă pentru numiri cu obstetrician sau pentru naștere. Chiar dacă ați avut sarcini normale în trecut, pot apărea complicații, ceea ce vă poate supune statului de odihnă sau spitalizării.
  • De asemenea, fiți conștienți de faptul că multe femei cresc foarte atașate unui copil pe care l-au cultivat în uter timp de nouă luni. Oferind că copilul în sus poate fi provocator emoțional. Schimbarea minții tale și a încălca un contract de surrogacy ar putea să vă supună sancțiunilor financiare. De asemenea, poate fi foarte traumatic pentru părinții intenționați.
  • O altă considerație este modul în care sarcina vă va afecta pe ceilalți copii, pe care vă veți îngriji în timpul și după sarcină. Ar trebui să fiți dispuși să-i spuneți copiilor dvs. că purtați un copil pentru alți oameni și că copilul nu se va întoarce acasă cu dvs. după ce sa născut.
  • Imagine cu titlu de închiriere Pasul 5
    4. Închiriați un avocat. Nu trebuie să efectuați surogacy ușor. Un avocat de surogacy calificat poate discuta cu dvs. dacă aceasta este sau nu o opțiune bună. De asemenea, un avocat calificat vă poate ajuta să revizuiți contractul de surrogacy și să oferiți consultanță juridică în cazul în care apar vreo dispute între dvs. și părinții intenționați.
  • Poate fi dificil să găsiți un avocat care are experiență cu surogaciii. Barul Ohio rulează un program de recomandare, care poate fi găsit Aici. Cu toate acestea, nu enumeră "surrogacy" ca o specialitate pe care o puteți căuta. În consecință, poate doriți să găsiți avocați care practică "dreptul familiei" și sunați pentru a verifica dacă au manipulat probleme de surrogacy.
  • Academia Americană de Avocați tehnologii de reproducere asistată este o organizație națională de avocați dedicată avansării celor mai bune practici juridice cu privire la tehnologia de reproducere asistată. De asemenea, puteți verifica directorul Aici Pentru avocații din Ohio.
  • Partea 2 din 3:
    Acceptă să fie un surogat
    1. Imagine intitulată Ajutor Paranoid Pass 3
    1. Localizați părinții intenționați. Contractele surogate sunt adesea negociate între cupluri și un surogat care se cunosc de mulți ani și poate fi chiar legat. De exemplu, o soră poate fi dispusă să poarte embrionul fertilizat al fratelui ei și soțul său.
    • Există, de asemenea, agenții care se potrivesc cuplurilor care caută un surogat cu surogate potențiale.Pentru a găsi una lângă dvs., ar trebui să faceți o căutare pe Internet, tastarea în "Agenția de Surrogacy" și orașul sau județul dvs. în motorul dvs. de căutare preferat.
    • Agențiile au în mod obișnuit cerințe stricte pentru surogatele lor. De exemplu, ei pot solicita să aveți cel puțin un copil propriu, să nu aveți complicații în istoria dvs. obstetrică, nu aveți un cazier judiciar și nu ați avut mai mult de două secțiuni C sau patru livrări vaginale.
  • Imagine intitulată Selectați un avocat de apărare penală Pasul 8
    2. Cercetați celelalte părți. Dacă negociați un aranjament de surrogacy cu oricine altceva decât prietenii și familia de lungă durată (și, uneori, chiar și atunci), ar trebui să cercetați cu atenție cealaltă parte sau agenție. Un contract de surrogacy este un acord scris și poate deveni baza litigiilor. Ar trebui să știți cine introduceți un contract cu. În plus, doriți să fiți siguri că cealaltă parte nu obține copilul în scopuri ilegale (cum ar fi traficul de ființe umane). Dacă părinții intenționați au o istorie penală îndelungată, poate doriți să evitați să lucrați cu ei.
  • Dacă lucrați cu o agenție, verificați Biroul de afaceri mai bun și Camera de Comerț din zona în care este localizată agenția. Ați putea dori, de asemenea, să verificați cu avocatul Ohio General pentru a vedea dacă au fost depuse procedee împotriva agenției de către stat sau de alte părți.
  • Dacă aveți de-a face cu indivizi privați, poate doriți să angajați pe cineva să efectueze o investigație de fond. În mod ideal, părinții intenționați vor fi foarte deschisi cu privire la viața și fundalul lor și ar putea fi de acord cu o verificare de fond. Dacă par ezitant, atunci poate doriți să vă reconsiderați să lucrați cu ei.
  • Puteți afla cum să efectuați o verificare de fond prin citirea WikiHow`s Cum să faceți o verificare a fundalului criminal.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 10
    3. Discutați despre termenii aranjamentului de surrogare.Dacă găsiți un cuplu, sunteți dispus să acționați ca un surogat, veți dori să discutați o varietate de probleme înainte de a trece la elaborarea unui contract. Luați timp pentru a vă întâlni față în față pentru aceste discuții. Este important să ajungem la un acord cu privire la problemele critice înainte de a începe surrogarea. Dați un anumit gânduri următoarelor și asigurați-vă că discutați fiecare cu părinții intenționați:
  • Care va fi responsabil pentru fiecare element necesar sau opțional în timpul sarcinii și nașterii. Acestea ar putea include facturi medicale, primele de asigurare, cheltuielile neacoperite, haine de maternitate, salariile pentru timpul de surogat Misses lucrează pentru numirile obstetriciene, îngrijirea copilului pentru orice copii existenți ai surogatului pentru momentul în care nu se poate îngriji din cauza sarcinii surogat.
  • Toate părțile ar trebui, de asemenea, să convină asupra oricărei teste opționale care trebuie făcute (cum ar fi amniocenteza), inclusiv atunci când ar trebui efectuată.
  • Toate părțile ar trebui să fie de acord cu ceea ce ar trebui făcut în cazul unei complicații sau dacă un test indică un defect de naștere. Discutați cine acoperă orice taxe dacă nu se produce o sarcină viabilă sau o naștere vii și dacă vor fi plătite taxe pentru surrogarea în această situație.
  • Discutați despre tipul de procedură care va instiga sarcina și care va dona atât oul, cât și sperma. De asemenea, discutați numărul maxim de încercări de a obține sarcina.
  • Decideți ce clinici vor oferi toată îngrijirea medicală și dacă trebuie sau nu cu anumiți medici aleși de părinții intenționați.
  • Partea 3 din 3:
    Revizuirea contractului de surrogacy
    1. Imagine intitulată cumpăra Banca deținute deținute Pasul 4
    1. Nu elaborați contractarea singur. Un contract de surrogacy este complicat. Deoarece există atât de multe detalii tehnice pentru a acoperi, nu ar trebui să încercați să-l elaborați singur. Dacă este posibil, trebuie să stați cu propriul avocat și să revizuiți contractul.
    • Dacă treceți printr-o agenție, agenția va elabora, probabil, contractul. Ar trebui să vă păstrați în continuare propriul avocat pentru a revizui contractul. Chiar și cele mai bune, cele mai multe agenții etice se vor concentra pe protejarea intereselor lor, nu ale voastre. Ar trebui să aveți întotdeauna un avocat independent de revizuire a oricărui acord.
  • Imaginea intitulată citiți mai repede pasul 3
    2. Citiți întregul contract. Ar trebui să verificați contractul pentru a vă asigura că acesta conține toate dispozițiile pe care le-ați discutat cu părinții intenționați, e.G., care va plăti facturi medicale, au pierdut salariile pentru a participa la întâlniri medicale etc.
  • Imaginea intitulată devine un contractorul licențiat Arizona Pasul 8
    3. Verificați alegerea legii. Această clauză este deosebit de importantă atunci când surogat și părinții intenționați locuiesc în diferite state. Dacă se dezvoltă un proces, atunci legea statului ales în contract va controla interpretarea contractului și orice litigiu.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 13
    4. Ridicați probleme înainte de semnare. Dacă nu sunteți de acord cu ceva în contract, atunci ar trebui să vă obiectați înainte de semnare. Contractul ar trebui să conțină întregul acord, deci nu semnați un contract, chiar dacă primiți asigurări verbale că celelalte părți vor revizui contractul la o dată ulterioară. În schimb, așteptați ca contractul să fie revizuit.
  • Este probabil o idee bună să puneți comunicarea între părți în scris cât mai des posibil și posibil. E-mailul este o modalitate excelentă de a comunica informal în timp ce păstrând în același timp o copie dură a comunicării.
  • Imagine intitulată se ocupă de o tulburare de alimentație în timpul sarcinii Pasul 7
    5. Urmați contractul. După executarea contractului de surrogare, acesta ar trebui urmat. Dacă apare o problemă care nu a fost acoperită în contract, atunci toate părțile ar trebui să discute și să încerce să ajungă la un acord. Odată ce acordul este atins, reduceți acest acord pentru a scrie și a semna, de asemenea.
  • Dacă apar probleme care nu pot fi rezolvate prin acord, atunci ar trebui să căutați asistența unui avocat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar