Cum de a evita deranjarea prietenului tău ocupat

Îți dorești că prietenul tău a avut mai mult timp să-ți petreci cu tine? Dacă Beau-ul dvs. pare întotdeauna ocupat cu munca, școala sau alte obligații, poate pune o presiune asupra relației dvs., mai ales dacă aveți tendința să o sunați sau să o vizitați la momentele Inoportune. Programele necorespunzătoare nu trebuie să scrie sfârșitul relației dvs., totuși. Păstrați-vă relația puternică și evitați enervarea prietenului tău, comunicând despre programele dvs., care nu acționează cu agăța și păstrați-vă și ocupați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrul cu programul său
  1. Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 1
1. Adresați-vă prietenului despre programul său. Aflați când prietenul dvs. este liber și când trebuie lăsat singur pentru a face lucrurile. Aflați ce ore lucrează, când este la școală și ce vremuri se duce la practica sportivă sau lucrează la hobby-urile sale.
  • Încercați să programați apeluri telefonice zilnice sau texte. Toată lumea poate face ceva timp în ziua lor pentru a ajunge la oamenii pe care îi pasă. Dacă prietenul tău nu poate face acest lucru, poate fi un semn că el nu are interes.
  • S-ar putea să doriți să faceți o copie a programului prietenului dvs., astfel încât să nu o uitați. Dacă folosește un instrument de programare online, cum ar fi Google Calendar, cereți-i să vă dea accesul la acesta.
  • Imagine intitulată Evitați să vă deranjați prietenul ocupat Pasul 2
    2. Discutați cu prietenul dvs. despre momentul în care ar trebui să apelați și să vizitați. Nu ghiciți doar când ar trebui să sunați sau să vizitați prietenul dvs. - discutați-vă înainte de timp, astfel încât veți ști cu siguranță. Întreabă-l când preferă să vorbească la telefon și să vadă dacă are vreun timp în timpul zilei când poți veni să salut.
  • De exemplu, poate că este liber să ia prânzul cu dvs. o dată pe săptămână sau poate că poate vorbi la telefon cu tine când va ieși din clasă la ora 4.
  • Imagine intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 3
    3. Găsiți modalități creative de a petrece timp împreună. Dacă prietenul tău este prea ocupat pentru a merge pe date lungi cu tine în fiecare săptămână, căutați alte motive pentru a vă întâlni. De exemplu, l-ai putea ajuta cu curte de lucru sau să meargă la sală de gimnastică împreună dimineața.
  • Vă puteți alătura, de asemenea, pentru activități pe care le-a implicat deja. Dacă ia o clasă de gătit în noaptea de luni, întreabă-l dacă poți veni, de asemenea.
  • Imagine intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 4
    4. Profitați la maximum de vizite și apeluri. Dacă nu vă puteți vedea prietenul de multe ori, concentrați-vă pe a vă face discuțiile și vizitează distracție și memorabilă atunci când vă faceți împreună. Planificați-vă înainte, chiar dacă aceasta înseamnă doar închirierea unui film și gătit o cină plăcută. Dacă sunteți îngrijorat, veți uita să-i spuneți lucruri, scrieți-le în jos, astfel încât veți avea multe de vorbit despre data viitoare când vă vedeți unul pe celălalt.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând comportamentul nevoiaș
    1. Imagine intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 5
    1. Rezista tentației de a apela prea frecvent. Dacă știi că prietenul tău este ocupat, nu-l suna sau nu-l trimitea, chiar dacă ți-e dor de el. Dacă îl întrerupeți prea des, veți părea agățată și va fi supărată. Stick la momentele pe care le-ați convenit pentru că ați vorbit și agățați-vă împreună.
    • Nu inițiați toate conversațiile. Dă-ți prietenului o șansă să te sune mai întâi, de asemenea.
    • Dacă sunteți cu adevărat tentat să apelați sau să vă informați, dar știți că este un timp prost, opriți telefonul sau mergeți undeva și lăsați-vă telefonul acasă.
  • Imagine intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 6
    2. Limită contactați-l pe social media. Dacă prietenul tău este cu adevărat ocupat, poate că nu are timp să urmărească videoclipul adorabil al copilului pe care l-ai marcat sau să verifice lista artiștilor pentru un concert local. Întreabă-l ce este un mediu fericit pentru activitatea socială media și lipiți-o. Numeroase mesaje Facebook și Instagram le pot distrage de la școală sau de muncă.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 7
    3. Nu presupuneți că ceva este greșit dacă nu auziți de la el. Există tot felul de motive pe care prietenul tău îl poate apela sau te trimite înapoi. Poate că a uitat să-și ia telefonul în mod liniștit după clasă, sau poate că sa ținut de ceva la locul de muncă. Nu intră în panică sau să presupunem că este pasiv-agresiv cu tine - totul este probabil bine.
  • Indiferent ce faceți, nu-i trimiteți un baraj de texte sau apeluri. Se va întoarce la tine când poate. Găsiți o modalitate de a vă distrage atenția între timp.
  • Cu toate acestea, dacă nu auziți de la el într-o săptămână, probabil că este timpul să-l verificați pentru a vă asigura că totul este în regulă.
  • Imagine intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 8
    4. Respectați timpul liber al prietenului dvs. Să fie ușor și flexibil și nu încercați să monopolizați timpul liber al prietenului dvs. Familia lui și alți prieteni sunt importanți pentru el și el trebuie să-și petreacă timp cu ei uneori. El poate avea nevoie de timp regulat singur pentru a reîncărca.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 9
    5. Determinați dacă sunteți compatibil. Dacă prietenul dvs. nu pare să facă niciodată timp pentru dvs., poate doriți să decideți dacă acesta este tipul de relație pe care îl căutați. Unii parteneri nu sunt pur și simplu tăiați să fie împreună. S-ar putea prefera o relație în care partenerul dvs. este mai disponibil pentru dvs. - și asta nu este ceea ce obțineți cu un prieten care este întotdeauna ocupat.
  • Înainte de a lua o decizie, ați putea vorbi mai întâi cu el despre nevoile dvs. S-ar putea să spui ceva, "Chiar vreau să petrec mai mult timp cu tine în weekend, dar programul dvs. este întotdeauna blocat. Nu ne petrecem timpul împreună mă deranjează cu adevărat. Va fi întotdeauna așa?"
  • Dacă prietenul tău încearcă să facă schimbări pentru a vă găzdui mai bine în programul său, atunci s-ar putea să dai relației o altă lovitură.
  • S-ar putea să căutați și alte semne de incompatibilitate, cum ar fi diferite valori și credințe.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 10
    6. Reevaluați relația. Dacă bănuiți că prietenul tău folosește fiind ocupat ca o scuză pentru a te împinge, probabil că nu este persoana potrivită pentru tine. S-ar putea să fie căsătorit cu locul de muncă sau de obiectivele sale și dacă nu aveți o mentalitate similară, probabil că veți ajunge să vă simțiți neclintiți și neglijați.
  • Uneori oamenii evită altele semnificative, deoarece nu știu cum să se despartă. Dacă credeți că este ceea ce face iubitul tău, nu trageți lucrurile. Să fie persoana mai matură și Sunați-o.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați-vă ocupat
    1. Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 11
    1. Concentrați-vă asupra responsabilităților dvs. Prietenul tău are priorități și nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să aveți și noi. Ține-te ocupat să faci lucruri pe care trebuie să le faci. Dacă vă simțiți că nu aveți prea multe de făcut, puneți niște obiective noi sau lucrați într-o zonă a vieții dvs. care necesită îmbunătățire.
    • De exemplu, puteți pune efort suplimentar în munca dvs. sau studiați, petreceți mai mult timp cu familia sau prindeți treburile în jurul casei.
  • Imagine intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 12
    2. Ridica unele hobby-uri noi. Prietenul tău nu ar trebui să fie singura sursă de distracție în viața ta. Umpleți-vă timpul cu lucrurile pe care le bucurați și dacă nu aveți multe hobby-uri, du-te să luați niște.Pe lângă faptul că este mai fericit, veți fi, de asemenea, mai atractivă și mai interesantă atunci când aveți o viață în afara relației dvs.
  • De exemplu, ați putea începe să lucrați, să învățați o nouă limbă, să scrieți un roman, sau să luați o ambarcațiune.
  • Încercați să vizitați https: // întâlniri.COM, o platformă care vă conectează la alții din zona dvs. care, de asemenea, doriți să încercați noi activități.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 13
    3. Petreceți timp cu oameni care vă iau mintea de pe relația dvs. Faceți timp pentru a vă vedea în mod regulat prietenii și nu vorbiți despre prietenul dvs. cu ei. Faceți lucruri legate de interesele dvs. partajate, cum ar fi să mergeți la concerte, la cumpărături sau să vizionați filme. Petreceți mai puțin timp cu prietenii care sunt nevoiași față de prietenii lor, deoarece comportamentul lor vă poate influența.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă deranjeze prietenul ocupat Pasul 14
    4. Respectați-vă timpul. Planurile, obiectivele și prieteniile tale sunt la fel de importante ca și prietenul tău, așa că nu doar să renunți la tot ce vrea să te vadă. Asigurați-vă că vă respectă timpul cât de mult îi respectați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar