Cum să fii acceptat de prietenii prietenului tău

Este important să fii acceptat de prietenii prietenului tău. Prietenii sunt o parte vitală a bunăstării emoționale a unei persoane. Dacă prietenii prietenului tău nu vă place, acest lucru ar putea afecta relația dvs. Prin urmare, încercați să socializați cu prietenii săi efectiv. Întotdeauna să fie amabili și angajați în setările sociale. Invitați prietenii prietenului dvs. cu voi doi și aduceți alimente și băuturi la evenimente sociale. Cu un mic efort, prietenii prietenului tău vor crește să te vadă ca parte a grupului.

Pași

Partea 1 din 3:
Socializarea efectivă
  1. Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
1. Salut prietenii lui după nume. Oamenii găsesc, în general, oamenii mai plăcute atunci când își folosesc numele. Acest lucru arată că sunteți atent și îngrijirea altor oameni. Să vă amintiți numele prietenilor prietenului dvs. și folosiți întotdeauna numele lor când le salutați.
  • De exemplu, când vorbim cu un prieten al iubitului tău, nu spune, "Ce mai faci?" În schimb, spuneți, "Ce mai faci, Josh?" Acest lucru face salutul puțin mai personal, ceea ce vă va face puțin mai plăcut.
  • Dacă vă luptați să vă amintiți numele, poate ajuta la repetarea numelui cuiva de câteva ori în capul dvs. după ce vă întâlniți mai întâi. De asemenea, puteți încerca să relaxați numele la ceva familiar, cum ar fi prin a vă spune, "Joshua, ca nepotul meu Joshua."
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    2. Acceptați că nu veți fi centrul atenției. Când sunteți afară cu prietenii iubitului tău, amintiți-vă că au un dinamic de grup la joc. După cum sunteți nou în grup, nu veți înțelege totul. Vor exista glume în interiorul că nu veți înțelege și anumite tradiții de grup care nu vă implică. Nu vă ofensați dacă sunteți împins ușor la margine în timpul excluderilor grupului. În schimb, îmbrățișați faptul că noaptea nu se rotește în jurul vostru.
  • Încercați să păstrați un profil scăzut dacă există o conversație sau o glumă pe care nu o puteți urma. Prietenul tău poate, de exemplu, să vorbească despre drama în grupul de prieteni că nu înțelegi pe deplin. De asemenea, el poate aminti despre amintirile care nu vă implicau.
  • În aceste vremuri, ia un loc din spate. Zâmbește și nu dădu să încerce să urmeze totul. Este în regulă, uneori, să-ți dați prietenului un spațiu într-un cadru social. De fapt, acest lucru este probabil să-i facă pe prietenii prietenului tău ca tine mai mult. Ei vor aprecia că vă permiteți prietenului tău să aibă propria viață socială.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    3. Faceți un efort pentru a cunoaște prietenii săi. În timpul excursiilor sociale, vedeți prietenii prietenului dvs. ca prieteni potențiali noi pentru dvs. Încercați să le cunoașteți puțin. Amintiți-vă, aceștia sunt oameni importanți în viața prietenului tău. Ar trebui să faceți un efort sincer pentru a le cunoaște.
  • Întreabă întrebări. Oamenii iubesc vorbind despre ei înșiși, așa că întrebați prietenii prietenului tău despre interesele și hobby-urile lor. Încearcă întrebări ca, "Cu ce ​​te ocupi?", "Care este subiectul tău preferat în școală?", și, "Ce fel de filme iti plac?"
  • De asemenea, ar trebui să le permiteți să vă cunoască. Împărtășiți informații despre dvs. în schimb dacă le întreabă.
  • Sfat de experți
    Candice Mostisser

    Candice Mostisser

    Dating CoachCandice Mostisser este un antrenor de dating pentru NYC Wingwoman LLC, un serviciu de coaching de date cu sediul în New York City. "NYC Wingwoman" oferă servicii de potrivire, Wingman / Wingwoman, coaching 1-la-1 și bootcasuri intensive de weekend. Ea este specializată în coaching-ul pe alții pe cele mai bune practici și strategii pentru a reuși la primele date și în lumea dating online.
    Candice Mostisser
    Candice Mostisser
    Dating antrenor

    Figurați lucrurile pe care le aveți în comun cu ei. Care vă va ajuta să vă asigurați că aveți lucruri pe care le puteți vorbi sau activitățile pe care le puteți bucura împreună. Există un motiv pentru care sunt prieteni cu ceilalți voștri semnificativi și probabil că vor să fie prietenoși cu tine. Trebuie doar să vă dați seama ce poate fi conexiunea dvs.

  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    4. Păstrați telefonul departe. Nimănui nu-i place să vorbească cu cineva care este în mod constant pe telefonul lor. În timp ce este bine să returnați ocazional un text sau să verificați Facebook, să vă abțineți de la telefonul dvs. toată noaptea. Acest lucru este deosebit de important dacă cineva vorbește direct cu tine. Dacă doriți să verificați telefonul, faceți acest lucru când nimeni nu vorbește cu dvs. sau când sunteți în baie.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    5. Nu căutați atenția. Oamenii tind să-i placă pe cei care caută atenția. Mulți oameni se străduiesc să fie centrul atenției, mai ales atunci când încearcă să facă o impresie. Cu toate acestea, acest lucru se poate întoarce cu ușurință. În loc să încercați să obțineți prietenii prietenului dvs. să vă observați, încercați să permiteți oamenilor să vină la tine organic.
  • Dacă sunteți prietenos și încrezător în conversație, oamenii vor fi atrași de dvs. Nu va fi necesar să căutați atenția excesivă.
  • Când sunteți cu prietenii iubitului tău, pur și simplu fii tu și rămâi calm. Acest lucru vă va îndrăzni mult mai mult decât încercați să le impresionați.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind bun cu prietenii săi
    1. Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    1. Invitați prietenii săi ocazional. Doriți să vă asigurați că nu formați un zid între iubitul dvs. și prietenii săi. Dacă sunteți serios despre relație, este o idee bună să încercați să vă faceți parte din grup. Încercați să includeți prietenii prietenului tău în excursii cu prietenul tău ocazional. Respectarea și îmbrățișarea dinamicii grupului vă va face mai plăcută pentru ei.
    • De exemplu, spuneți că toți atârnați împreună vizionați TV și vă băgați. În loc de a ieși pentru mâncare cu prietenul tău, propune ca toată lumea să meargă să mănânce împreună.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    2. Permiteți-vă prietenului dvs. să aibă timp singur cu prietenii săi. Dacă nu lăsați prietenul dvs. să aibă propriul său spațiu, prietenii lui pot veni să vă reziste. Tu să te străduiești să-i respecte dreptul de a avea propriul grup social. Evitați să-i dați un timp greu când a ieșit cu prietenii săi. Acceptați faptul că uneori va dori singurul timp cu prietenii săi și nu este posibil să nu fiți inclusi.
  • Când iubitul tău este cu prietenii săi, evitați trimiterea textului sau chemarea excesivă. Este bine să trimiteți un text rapid aici și acolo, dar nu vă așteptați ca el să fie la telefon cu tine toată noaptea.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    3. Acceptați prietenii pe care îl are. S-ar putea să nu vă apropiați de toți prietenii prietenului tău. Unii vă pot freca în mod greșit. Este posibil să nu aveți multe în comun cu ceilalți. Cu toate acestea, nu ar trebui să încercați niciodată să dictați grupul de prieteni al cuiva. Dacă doriți să fiți cu cineva, trebuie să acceptați persoanele pe care le-au ales să le aibă în viața lor.
  • Evitați supravegherea prietenilor săi. Puteți găsi unii oameni din grupul de prieteni par ciudați sau în afara locului. Cu toate acestea, amintiți-vă că oamenii se fac prieteni în diferite părți ale vieții lor.
  • Prietenul tău are probabil prieteni din epoca diferită a vieții sale. În timp ce el nu poate avea multe în comun cu ei acum, trecutul lor le poate lega împreună. Probabil că aveți prieteni cu care împărtășiți foarte puține trăsături comune, dar totuși sunteți aproape.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    4. Faceți gesturi frumoase față de prietenii săi. Nu vrei să mori prietenii prietenului tău să te dai. Cu toate acestea, bunătatea de bază poate merge mult. Ocazional, mergeți puțin mai sus și dincolo de. Aduceți cookie-uri la o petrecere sau cumpărați o rundă de băuturi la bar. De asemenea, puteți aduce jocuri de bord pentru noaptea de joc sau puteți aduce gustări la adunările sociale. Gesturi mici aici și vă pot face mai plăcut.
  • Partea 3 din 3:
    Acționând într-un mod plăcut
    1. Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    1. Utilizați limbajul corpului pozitiv în setările sociale. Urmăriți limba corpului dvs. atunci când interacționați cu prietenii prietenului tău. Ceva la fel de simplu ca o tweak în limba corpului vă poate face mai plăcut altora.
    • Păstrați-vă brațele nerecunoscute, deoarece acest lucru vă va face să arătați mai deschis.
    • Utilizați un ton entuziast atunci când vorbiți.
    • Mențineți contactul vizual și înclinați ușor spre persoana cu care vorbiți.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    2. Fii autentic în jurul prietenilor prietenului tău. Nu încercați să fiți ceva ce nu sunteți să îndrăznești prietenii prietenului tău. Oamenii nu au nevoie să fii exact ca ei să-ți placă. Oamenii sunt atrași de cei care sunt autentici, chiar dacă sunt diferiți de ei.
  • Nu pretindeți că nu vă place ceva ce nu faceți. Dacă nu știți nimic, spuneți, un anumit gen de film, nu urmați ca și cum ați face. Dacă nu-ți pasă de un anumit tip de muzică, e bine să spun așa.
  • Amintiți-vă, fiți autentic fără a fi argumentativ. Puteți declara opiniile sau interesele dvs. fără a le prezenta ca fiind superioare opiniilor și intereselor altor persoane.
  • daca tu Simțiți-vă nervos Și acest lucru vă afectează comportamentul, apoi încercați să faceți ceva respirație adâncă sau dă-ți o discuție pep înainte să vezi prietenii prietenului tău. Încercați să vă spuneți ceva de genul, "Ești minunat! Prietenii tăi te iubesc și așa vor face prietenii lui. Încercați doar să vă relaxați și să fiți voi înșivă."
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    3. Distrează-te cu prietenii săi. Rămâi relaxat când stai cu prietenii prietenului tău. Dacă te simți prea nervos, poți să uiți să te distrezi. Prietenii prietenilor tăi vă vor plăcea mai mult dacă sunteți distractiv să fiți în jur.
  • Este normal să fii nervos când întâlnești prietenii prietenului tău. Cu toate acestea, amintiți-vă că veți merge la un eveniment social. Acest lucru ar trebui să fie plăcut.
  • Nu intrați prea departe în capul dvs. despre faptul că oamenii vă plac sau nu. În schimb, luați câteva respirații adânci și îmbrățișați distracția.
  • Imaginea intitulată fi acceptată de iubitul tău
    4. Planificați evenimente pentru prietenii tuturor. Dacă doriți să fiți acceptat în grupul de prieteni, încercați să vă îmbinați și pe prietenul prietenului dvs. ușor ușor. Când faceți planuri cu propriii dvs. prieteni, încurajați-vă prietenul să-și aducă prietenii de-a lungul. Dacă încurajezi pe toți să se întâlnească, prietenii prietenului tău vor crește să te vadă ca parte a grupului. De asemenea, va face ca situațiile sociale să navigheze. Dacă toată lumea este prietenoasă unul cu celălalt, tu și prietenul tău poți să stai cu ușurință cu prietenii altora în setări sociale mari, fără ca cineva să se simtă ciudat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu fiți rău prietenilor săi în niciun caz. Acest lucru va duce la prietenii prietenului tău care nu te acceptă și vor încerca să-ți vorbească prietenul în rupere cu tine.
  • Tratați prietenii săi așa cum ați trata propria dvs.
  • Avertizări

    Nu spuneți prietenilor săi lucruri jenante despre el. S-ar putea să nu le spună și nu-i va aprecia să le spui.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar