Cum de a alege un broker ipotecar

Cumpărarea unei case poate fi o sarcină descurajantă, iar pentru un împrumutat pentru prima dată, este posibil să nu cunoașteți toate INS și Outs care sunt implicate în luarea unui împrumut de acasă. Este de obicei mai benefică să ajungeți acasă printr-un broker ipotecar decât direct printr-un creditor sau bancă. Brokerii ipotecară sunt profesioniștii care corespund nevoilor dvs. cu un împrumut de acasă dintr-o selecție de creditori. Dar este important să alegeți brokerul potrivit - unul care este informat, acreditat și acoperă o gamă largă de creditori.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui broker ipotecar
  1. Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar pas 1
1. Obțineți recomandări de la alții. Începeți căutarea unui broker ipotecar prin obținerea de recomandări de la prieteni, agenți imobiliari, colegi și alți proprietari de case. Agentul imobiliar va avea probabil cunoscuți în împrumuturile ipotecare că au lucrat mult timp sau colegii dvs. ar putea fi într-o situație financiară similară și să aveți sfaturi despre ce broker să caute.
  • Acesta va fi benefic pentru căutarea dvs. pentru a cere cât mai multe altele pentru recomandări. Această etapă se referă la colectarea de informații pentru a face posibila decizie cea mai informată.
  • Apelați-vă agentul imobiliar sau prietenul sau întâlniți-vă cu colegii dvs. în timpul prânzului pentru a pune întrebări, cum ar fi "Sunteți mulțumit de brokerul dvs. ipotecar?"" Știți despre brokerii ipotecari cu reputații bune?"Sau" De ce ați folosit un broker ipotecar în loc de un creditor?"
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 2
    2. Brokeri de cercetare online. Mulți brokeri ipotecare au, de asemenea, profiluri online și portofolii, indiferent dacă lucrează singure sau într-o firmă mai mare și mai bine stabilită. Deși multe dintre tarifele postate online pot să nu fie complet actualizate, puteți cerceta brokerii online pentru reputația lor și recenzii de la egal la egal.
  • Încercați să căutați brokeri bine revizuiți pentru a intra în legătură cu site-urile precum Lendingtre.com sau zillow.COM.
  • Dacă ați adunat o listă de brokeri și doriți să aflați dacă au fost luate acțiuni punitive împotriva acestora, sistemul de licențiere ipotecare la nivel național al Statelor Unite (NMLS) are un registru online pe care îl puteți căuta pentru a găsi aceste informații.
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar pas 3
    3. Ignorați reclamele nesolicitate. Unii creditori și brokeri publicitate rate care nu sunt reale sau nu reflectă în mod adecvat piața ipotecară. Piața ipotecară, ca și piața de valori, este fluidă și schimbări zilnice. Să fie suspicios față de toate reclamele nesolicitate pe care le primiți, fie într-un e-mail, mesagerie vocală sau prospect.
  • Amintiți-vă, alegerea unui broker ipotecar ar trebui să fie în mâinile dvs. nu este un împrumut sau un broker.
  • Partea 2 din 3:
    Intervievarea brokerilor ipotecare
    1. Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 4
    1. Programați interviurile cu cel puțin trei brokeri. Odată ce ați recomandărilor, recenzii și recomandări, apelați în jur pentru a programa câteva interviuri cu potențialii brokeri. Încercați să programați aceste interviuri cât mai aproape posibil, în mod ideal în aceeași săptămână. Faceți o listă de întrebări pe care doriți să le întrebați și să strângeți informații importante, cum ar fi câți ani, au fost în industrie, referințe din partea clienților din trecut sau timpi de închidere tipică.
    • Încercați să dezvoltați o listă de întrebări similare, dacă nu sunt întrebări pentru a cere mai bine comparați informațiile lor după interviu.
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 5
    2. Întrebați despre procesul de aplicare. Mulți brokeri oferă acum platforme online pentru a solicita un împrumut ipotecar. Asigurați-vă că întrebați despre perioadele medii de închidere, cerințele specifice (scor de credit, plata în avans, raportul datoriilor la venituri etc.), iar toate documentele de care aveți nevoie în întregul proces.
  • Nu aplicați prea multe credite ipotecare diferite, în special peste o perioadă de timp răspândită. Acest lucru poate fi confuz și poate avea un impact negativ asupra scorului dvs. de credit dacă aplicațiile dvs. se extind o perioadă de timp mai mare de 30 de zile.
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 6
    3. Întrebați despre tarife, taxe și puncte. Brokerii ipotecară conectează creditorii cu proprietarii de case și au un profit din această conexiune. Acest profit poate apărea sub formă de puncte, atribuite, în general, unui procent pe punct al ratei creditelor ipotecare sau taxele Comisiei. Este în interesul unui broker pentru a vă oferi cea mai bună rată posibilă - cu toate acestea, este important să întrebați despre taxe și puncte pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună afacere pentru dvs. și nu doar brokerul.
  • Un semn al unui broker bun este cantitatea de opțiuni pe care le-au dat. Evitați brokerii care dau doar o singură opțiune sau vă presează să vă angajați.
  • Cereți unui broker să defalcă atât taxele de brokeraj cât și de împrumut pentru a avea o mai bună înțelegere a procesului.
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 7
    4. Căutați brokeri care pun multe întrebări. Găsirea unui broker care pune întrebări despre istoricul dvs. financiar și obiectivele sunt imperative, deoarece brokerii vor efectua afaceri între dvs. și creditorul dvs. Cu cât un broker știe despre dvs., ratele și serviciile mai potrivite pe care le pot oferi.
  • Căutați brokeri care pun întrebări despre starea dvs. maritală, soldurile bancare, veniturile, scorurile de credit și casele anterioare deținute, deoarece toate aceste informații vor determina cele mai bune opțiuni de împrumut.
  • Dacă găsiți un broker care vă citește doar tarifele, consultați altul care este mai activ angajat cu istoria dvs. financiară, situația actuală și obiectivele.
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 8
    5. Întrebați despre scoruri slabe sau scăzute de credit. Chiar dacă aveți un scor de credit sub media, puteți să vă calificați în continuare pentru multe împrumuturi ipotecare, deși este posibil să plătiți o primă premium. Cu cât sunteți mai transparent despre scorul dvs. de credit, informațiile mai bune și acordurile dvs. vor fi în măsură să furnizeze.
  • Întrebați despre împrumuturile de administrare a locuințelor federale care sunt adaptate celor cu credit redus.
  • Partea 3 din 3:
    Decizia unui broker ipotecar
    1. Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 9
    1. Căutați un broker în care puteți avea încredere. Brokerii ipotecară sunt punctul dvs. de acces la creditorul dvs., deci asigurați-vă că brokerul pe care îl alegeți este unul pe care îl puteți încrede pentru a vă oferi servicii și sprijin pe tot parcursul întregului proces. Examinați interviurile și notați brokerii care au fost personalizați, generoși și informativi.
    • Întrebați-vă întrebări, cum ar fi "Acest broker să mă ajute să înțeleg scorul meu de credit?"Sau" au oferit o evidență detaliată a contractului de împrumut?"Sau" au fost interesați de viitoarele mele obiective financiare?"
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 10
    2. Comparați informațiile. Acum ar trebui să aveți o cantitate mare de informații despre fiecare broker pe care l-ați intervievat. Următorul pas este comparând informațiile pe care le-ați adunat pentru a lua o decizie pe care brokerul este potrivit pentru dvs. Acest lucru se poate face pe cont propriu, dar consultanța unui consilier financiar vă va ajuta să decideți ce broker este cel mai bun pentru situația dvs. financiară actuală și pentru viitoarele dvs. obiective.
  • Aduceți notele, materialul de aplicare și toate informațiile de interviu la întâlnirea dvs. cu consilierul dvs. financiar.
  • Este o idee bună să aveți o ofertă de ofertă și o taxă de la fiecare broker, pregătit pentru același program, suma împrumutului și prețurile particulare de zile. Comparați ratele și taxele pentru a vedea care vă oferă termenii mai buni.
  • Nu cădeți pentru trucuri de mare rată mare - comparați toate datele și luați-l în considerare.
  • Imagine intitulată Alegeți un broker ipotecar Pasul 11
    3. Decideți pe care brokerul este cel mai bun pentru dvs. Acum că aveți toate informațiile relevante și necesare, ați comparat informațiile sau ați întâlnit cu un consilier financiar, sunteți gata să vă luați decizia cu privire la un broker ipotecar. Nu uitați să alegeți un broker care este atât profesional, implicat și vă oferă încredere în decizia dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar