Cum să cumperi o primă casă

Cumpărarea unei case poate fi copleșitoare, mai ales pentru cumpărătorii de prima dată. Va face o mulțime de eforturi pentru a găsi și asigura o casă care este potrivit pentru dvs. și pentru bugetul și nevoile familiei dvs. Cu toate acestea, cu o planificare adecvată și asistență profesională solidă, vă puteți face visul de proprietate la domiciliu o realitate.

Pași

Partea 1 din 3:
Asigurați-vă că sunteți gata
  1. Imagine intitulată Obțineți un card de credit fără nici un credit Pasul 12
1. Evaluați disponibilitatea dvs. financiară. Cumpărarea unei case necesită un nivel ridicat de securitate financiară și personală. Ar trebui să aveți un venit constant și să așteptați ca venitul să rămână constant în următorii ani. În plus, luați în considerare dacă intenționați sau nu intenționați să rămâneți în zonă pe termen lung. Dacă nu vă imaginați în același oraș în cinci ani, ar trebui să vă reconsiderați achiziționarea unei case.
  • Nu cumpărați doar o casă deoarece ar fi mai ieftin decât chiria și ratele dobânzilor sunt favorabile în acest moment. Așteptați până când știți că sunteți cu adevărat financiar și personal gata.
  • U.S. Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD) oferă consilierilor de locuințe care vă pot ajuta Planificați pentru prima dvs. achiziție la domiciliu. Vizita http: // Hud.Gov / Consiliere Pentru a găsi un consilier lângă dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați stocurile (pentru începători) Pasul 1
    2. Îmbunătățiți scorul dvs. de credit. Scorul dvs. de credit va avea o influență puternică asupra capacității dvs. de a vă califica pentru un împrumut. Având un credit excelent, va reduce, de asemenea, cantitatea de interes pe care o veți plăti la împrumut. Asigurați-vă că scorul dvs. de credit este bun sau excelent (peste 700 sau 750, respectiv) pentru a obține cele mai bune tarife. Dacă aplicați cu un partener, soț / soție sau prieten, amândoi aveți nevoie de scoruri de credit ridicate pentru a obține aceste beneficii. Creditul sărac al unei persoane poate trage semnificativ scorul general al cererii în mod semnificativ.
  • Verificați scorul dvs. de credit gratuit la http: // anualcreditreport.COM. Puteți accesa acest scor o dată pe an.
  • Imagine intitulată Obțineți un card de credit Pasul 1
    3. Salvați pentru achiziția dvs. Pentru a vă califica pentru un împrumut de acasă, de obicei aveți nevoie de o plată în avans de 20% din valoarea casei. În multe cazuri, veți avea nevoie, de asemenea, de plăți ipotecare de cel puțin șase luni în bancă. În cele din urmă, veți avea nevoie de bani pentru a acoperi costurile de închidere, asigurarea și impozitele. Dacă nu aveți încă acești bani, luați în considerare așteptarea și salvarea pentru câțiva ani.
  • Este posibil să puteți achiziționa o casă cu puțin sau fără nimic. Cu toate acestea, acest lucru va necesita în mod obișnuit o cheltuială suplimentară cunoscută sub numele de asigurare de credit ipotecar privată (PMI), care va adăuga o sumă semnificativă la cheltuielile dvs. lunare.
  • Costurile de închidere pot fi oriunde de la 2 la 5% din prețul de vânzare al casei. Asigurați-vă că ați factor-o în calculele dvs.
  • Imagine intitulată Calculați cantitatea de ștampile alimentare Pasul 2
    4
    Calculați-vă bugetul. Începeți prin căutarea online pentru un calculator care vă poate spune cât de mult vă puteți permite. Introduceți veniturile și alte cheltuieli pentru a vedea ce este bugetul dvs. Apoi, căutați case pe site-uri de listare imobiliare, cum ar fi Trulia și agent imobiliar.com pentru a obține o idee despre tipul de casă pe care le puteți permite. Dacă aceste rezultate nu vă îndeplinesc așteptările, luați în considerare așteptarea achiziției locuinței dorite atunci când vă puteți permite.
  • Amintiți-vă că, deși poate fi capabilă din punct de vedere tehnic să-și permită o anumită sumă, asta nu înseamnă că vă puteți permite confortabil. Amintiți-vă că vor exista cheltuieli de viață neașteptate, întreținere și potențiale cheltuieli de viață neașteptate în lunile următoare.
  • Punctul este, nu mergeți să cumpărați o casă. Dacă nu vă puteți permite o anumită sumă confortabilă, reduceți bugetul.
  • Imagine intitulată Calculați profitul Pasul 12
    5. Verificați dacă vă calificați pentru asistența la împrumuturi guvernamentale. Există o mare varietate de împrumuturi disponibile pentru cumpărătorii de acasă pentru prima dată. În plus față de împrumuturile bancare standard, pot exista, de asemenea, împrumuturi susținute de statul dvs. care oferă rate de dobândă mai mici decât pe piață. În plus, administrația federală de locuințe (FHA) oferă împrumuturi cu plăți reduse în scădere cumpărătorilor cu venituri mici. Aceste împrumuturi sunt, de asemenea, ideale pentru cele cu scoruri de credit mai mici, deoarece aprobarea este mai ușor de obținut. Veteranii pot fi, de asemenea, capabili să se califice pentru împrumuturile VA, dintre care unele oferă termeni favorabili ca 0% în jos. Discutați cu agentul dvs., brokerul ipotecar sau creditorul despre disponibilitatea acestor programe.
  • De exemplu, FHA oferă cumpărătorilor pentru prima dată capacitatea de a cumpăra o casă cu cât de puțin 3.5% în jos.
  • Vizita http: // FHA.Gov / pentru mai multe informatii.
  • Imagine intitulată Calculați cantitatea de ștampile alimentare Pasul 10
    6. Obțineți pre-aprobare ipotecară. Vizitați creditorii din zona dvs. pentru a obține cotații pentru credite ipotecare. Asigurați-vă că cereți împrumuturi cu termenii doriți, atât în ​​cantitate cât și în durata. Odată ce ați găsit una la o rată favorabilă, obțineți o scrisoare de pre-aprobare a creditorului care afirmă că sunteți eligibil pentru un împrumut de acasă al unei anumite sume de bani. Mulți agenți imobiliari necesită acest lucru ca o condiție prealabilă înainte de a lua un client potențial.
  • Partea 2 din 3:
    Localizarea casei drepte
    1. Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 1
    1. Descrie-ți casa de vis. Determinați ce calități doriți într-o casă. Gândiți-vă la nevoile dvs. actuale și futures pentru dormitoare, băi și spații comune. Gândiți-vă la nevoile dvs. dacă aveți o afacere de origine, un hobby sau să vă distrați frecvent oaspeții. Luați în considerare și locația. Dacă aveți copii, veți dori să fiți într-o zonă foarte sigură care este aproape de districtul școlar dorit. Faceți o listă de calități ale dvs "casă de vis" pentru a aduce la agentul dvs. imobiliar.
  • Imaginea intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 3
    2. Contactați un agent cu servicii complete. Localizați un agent bun prin trimiteri sau recenzii online. Mergeți la biroul lor și întâlniți-vă în persoană. Sfătuiți agentul situației dvs. și să vă prezentați scrisoarea dvs. de creditor. Lăsați agentul să știe ce sunt preferințele dvs. Cereți să vedeți proprietățile disponibile pe serviciul de listare multiple (MLS) în timp ce sunteți acolo. Obțineți o imprimare din toate informațiile și disponibilitatea, împreună cu fotografiile curente pentru fiecare casă.
  • Căutați un agent care este cinstit și se mișcă repede pentru dvs. În caz contrar, visul dvs. de vis ar putea să alunece.
  • Imaginea intitulată Obțineți un nou certificat de naștere Pasul 7
    3. Lăsați agentul să vă ducă într-un tur al casei care vă interesează. Luați note despre primele dvs. impresii și evaluați fiecare casă în funcție de cât de bine întâlnește sau nu reușește să îndeplinească cerințele dvs. Ignorați lucrurile pe care le puteți schimba, cum ar fi culorile vopselei, decorul și covorul. Imaginați-vă că casa așa cum va fi, nu așa cum este în prezent. Puteți renova o bucătărie, dar adăugarea unui alt podea sau un alt dormitor este mult mai dificilă. La evaluarea, amintiți-vă prioritățile. Nu vă mulțumiți într-o locație proastă doar pentru că vă place aspectul casei.
  • Imagine intitulată Investește în imobiliare fără nici un pas de bani 12
    4. Cereți să revizuiți cei doi sau trei dintre cei mai buni. Îngustați căutarea până la aproximativ trei case care vă îndeplinesc nevoile cele mai îndeaproape. Realtorul dvs. poate apoi să programeze a doua vizite ale acestor case, astfel încât să puteți căuta detalii pe care le-ați pierdut pe prima trecere.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 22
    5. Investigați cartierul. Asigurați-vă că ați verificat cartierul înainte de a se stabili pe o casă. Discutați cu vecinii despre incidența criminalității, orice probleme de zgomot și comunitatea de vecinătate. Vizitați cartierul în diferite momente ale zilei pentru a vă simți mai bine pentru el singur. Veți recunoaște steagurile roșii când le vedeți sau le auziți.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea casei
    1. Imagine intitulată Obțineți împrumuturi de afaceri Pasul 11
    1. Pregătiți o ofertă pe preferatul dvs. Cereți sfaturi de la agentul cu privire la valoarea potrivită pentru a oferi. Sfatul clasic este de a veni mai jos decât prețul cerut. Cu toate acestea, casele deosebit de dezirabile sau cele pe piețele competitive pot necesita o ofertă la sau chiar mai sus, întrebându-se. Agentul dvs. imobiliar va avea probabil un mâner mai bun în cazul în care ar trebui să faceți o ofertă în raport cu prețul solicitat, deci amânați judecata lor. Cu toate acestea, nu vă întindeți bugetul dincolo de mijloacele dvs., chiar dacă casa dvs. de vis este în mare cerere.
  • Imagine intitulată Obțineți împrumuturi de afaceri Pasul 7
    2. Trimiteți-vă oferta. Permiteți agentului să vă trimită oferta-la-cumpărare cât mai curând posibil. Proprietățile bune nu durează foarte mult pe piață. De obicei, va trebui să completați o foaie de ofertă cu ajutorul agentului dvs. Această ofertă este apoi trimisă vânzătorului pentru examinare. Acestea pot accepta sau reveni cu o contra-ofertă. Contra-ofertele sunt mai frecvente, deși pot face doar modificări minore ale termenilor de ofertă. Asigurați-vă că rămâneți în contact strâns cu agentul dvs. imobiliar după trimiterea unei oferte, astfel încât să puteți examina rapid orice contra-oferte.
  • Imagine intitulată Obțineți împrumuturi de afaceri Pasul 14
    3. Cereți agentului să explice procesul de închidere. Închiderea, numită de asemenea decontare sau escrow, implică cooperarea cumpărătorului și a vânzătorului, a agenților lor imobiliari, a creditorilor și a avocaților pentru a finaliza vânzarea. În general, cea mai mare parte a acestui proces va fi tratată de agentul dvs. Cu toate acestea, pot exista unele probleme care necesită atenția dvs. în timpul procesului. Discutați cu agentul dvs. pentru a vă întreba despre programul de închidere și responsabilitățile dvs. în acest timp.
  • Costurile de închidere sunt evaluate în acest timp și includ o serie de taxe, variind de la o taxă de origine a împrumutului la o taxă de anchetă.
  • Vă puteți aștepta la închiderea costurilor la un total de 2 până la 5% din costul total al casei. Deci, de exemplu, o casă de 200.000 de dolari ar avea costuri de închidere între 4.000 $ și 10.000 de dolari.
  • Taxele de închidere sunt estimate la estimarea împrumutului când solicitați un împrumut. Cu toate acestea, aceste taxe se schimbă adesea în timpul procesului de închidere.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 11
    4. Inspectați-vă bine casa. Oferta dvs. va stipula un anumit număr de zile sau săptămâni înainte de a se închide, astfel încât finanțarea să poată fi finalizată și casa poate fi inspectată. În acest timp, casa este verificată pentru orice probleme structurale majore, termite, și pentru a se asigura că limitele de proprietate sunt corecte. Ar trebui să însoțești inspectorul și agentul tău în timpul inspecției structurale, atât pentru a afla mai multe despre casă și pentru a întreba despre orice imperfecțiuni pe care le-ați putea vedea.
  • Asigurați-vă că cheltuiți banii pentru a obține o inspecție la domiciliu cu adevărat profesională. Obținerea unei inspecții balamale, bugetare vă poate costa mult mai mult pe termen lung.
  • Imagine intitulată Obțineți împrumuturi de afaceri Pasul 10
    5. Închideți casa. Va fi o întâlnire la data închiderii în care vi se va cere să semnați documentele finale care eliberează plata vânzătorului și să ia în posesia casei. În acest moment, casa va fi a ta, iar faptele și alte documente vor fi semnate și transferate. Veți primi apoi cheile la noua dvs. casă.
  • Image intitulată disputa o pierdere totală de asigurare pe o mașină de mașină 9
    6. Cumpărați asigurarea proprietarilor de case. Adresați-vă agentului imobiliar în timpul închiderii cu privire la asigurarea proprietarilor de case. Acest tip de asigurare vă rambursează în cazul în care casa dvs. este deteriorată sau distrusă. Nevoile dvs. de asigurare specifice vor depinde de locația dvs. geografică, valoarea casei dvs. și de situația din jurul achiziționării casei dvs. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de asigurare de inundații dacă locuiți într-o zonă deosebit de inundații, deoarece majoritatea planurilor de asigurări de proprietari nu acoperă inundațiile.
  • Va trebui să obțineți asigurarea proprietarilor de case atunci când vă închideți în casă.
  • sfaturi

    Pentru a evita jena, înțelegeți că un agent imobiliar nu este neapărat un agent imobiliar. În U.S., Agenții imobiliari sunt agenți care au suferit o educație suplimentară care le permite să se alăture Asociației Naționale a Agenții imobiliari. Dacă agentul dvs. este un agent imobiliar, el va face publicitate acest fapt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar