Cum se obține realizări pe legendele mobile: bang bang

Ați auzit vreodată de a vă aduce o onoare cu realizările? În legendele mobile: Bang Bang, obtinerea realizarilor poate fi importanta daca te concentrezi pe elaborarea emblemelor, dar este mai important sa castigi realizari de la a face jocul tau pe fiecare. Dacă doriți să câștigați câteva realizări, acesta este modul în care faceți acest lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți realizări pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 1
1. Cunosc avantajele realizărilor. Dacă decideți să apucați realizările, veți obține puncte de luptă (BP). Acest lucru vă poate ajuta dacă împingeți să obțineți un erou cu o mulțime de bp. De asemenea, veți obține realizarea XP și acest lucru vă poate permite să obțineți 1000 de embleme pe rolurile selectate, așa că Nivelarea rapidă a emblemelor Se poate face și aici.
  • Imagine intitulată Obțineți realizări pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 2
    2. Finalizați mai întâi drumul spre realizările mitice. Când începeți jocul, veți obține realizări pe care le veți debloca în timp ce lucrați în sus. Este posibil să aveți nevoie să jucați mod clasat, să obțineți MVP sau să câștigați jocuri pentru a câștiga aceste.
  • Unele dintre cadouri realizări vă vor oferi lucruri care vor fi în curând imposibil de apucat, cum ar fi un jucător gratuit-2-play, care include un nou bilet de sosire, o poțiune de roți magice și o carte de judecată sacră.
  • Imagine intitulată Obțineți realizări pe legende mobile_ Bang Bang Pasul 3
    3. Finalizați realizările colecționarului. Acest joc include realizări obișnuite (acumulează BP și XP), dar include și unele realizări pe care le puteți câștiga prin evenimente speciale (luptători pe mările furtunoase și 515 eparty). Dacă reușiți să câștigați efecte permanente de spawn, reamintește, piei, eroi (și mastering-le), veți obține și realizări dacă reușiți să colectați mai multe.
  • Imagine intitulată Obțineți realizări pe legende mobile_ Bang Bang Pasul 4
    4. Perfecționarea realizărilor maestrului de luptă. Când jucați meciuri clasice / clasate / Brawl, faceți tot ce vă poate oferi realizări speciale. Concentrați-vă pe obținerea MVP făcând cea mai mare parte a muncii în echipă sau ucideți Domnul / broasca testoasă, după cum aveți nevoie. Pe Certa meciurile, câștigarea acestora cu mândrie vă pot da chiar și realizări. Această listă de realizări include, de asemenea, obținerea de dungi de ucidere, primul sânge și uciderea eroilor fără a muri.
  • Fiți conștienți, totuși, că faceți rău într-un joc cu scopul pentru realizări vă poate fi interzis temporar. În toate jocurile dvs., faceți tot ce este mai bun, chiar dacă pierdeți.
  • Imagine intitulată Obțineți realizări pe legende mobile_ Bang Bang Pasul 5
    5. Redați moduri arcade pentru realizări. Pentru toate modurile arcade (șahul magic, supraviețuirea, haosul și multe altele), veți obține realizări atunci când jucați continuu modul. Chiar și câștigarea pieilor de comandanți mici în șahul magic vă pot ajuta.
  • Imagine intitulată Obțineți realizări pe legende mobile_ Bang Bang Pasul 6
    6. Realizări complete de carieră. Dacă doriți să fiți generos pentru prietenii dvs., există și realizări pentru aceasta. Oferind piei prietenilor (sau Cadouri de album) vă va ajuta să câștigați realizări bazate pe ele, împreună cu colectarea de piei pe care le-au dat prietenii dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți realizări pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 7
    7. Încercați să obțineți realizările Esports Star. Deși este puțin probabil să fiți cunoscuți în legendele mobile ca o stea esport (cu MPL în jur), există încă câteva realizări pe care le puteți obține din această categorie. Participarea la meciurile MCL (și câștigarea acestora) poate fi o modalitate bună de a câștiga realizări și rechemări speciale. Alte realizări pot fi câștigate dacă participați la ghicitul MPL, dar aceasta poate fi o categorie pe care este posibil să aveți nevoie să săriți (dacă lucrați pentru a obține toate realizările).
  • Imaginea intitulată Obțineți realizări pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 8
    8. Galeriile complete de piele. Dacă doriți să mergeți mari și să obțineți piei care se bazează pe medii diferite (Blazing West, Saber, Lightborn, Venom, Kof), acest lucru poate fi avantajos pentru dvs. Dacă obțineți o piele dintr-un grup, veți primi o carte de încercare a unui rechemare, un RAPAWN sau o emote permanentă. Dacă continuați să lucrați în jos pentru a obține toate piei, veți obține unul permanent.
  • Rețineți că rechemările permanente necesită ca trebuie să aveți pielea sau efectul de rechemare implicit va apărea în schimb.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar