Cum să se ocupe de a fi singuri și senzație de singurătate

Când ești singur, poate fi greu să vezi cuplurile fericite care arată afecțiune. Cu toate acestea, fiind single poate fi un moment minunat pentru a aprofunda relațiile cu prietenii și familia, urmărirea hobby-urilor, atinge obiectivele profesionale și pentru a vă cunoaște mai bine! Dacă vă luptați cu singurătatea, lucrați la construirea încrederii în setările sociale. Ar putea părea descurajantă la început, dar încercați să vă puneți acolo, întâlniți oameni noi și lăsați-vă relațiile să evolueze în mod natural.

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea unei mentalități pozitive
  1. Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas cu pas 1
1. Încercați să apreciați avantajele de a fi singuri. Fiind într-o relație nu vă face o persoană mai bună, mai reușită, deci nu vă gândiți mai puțin de voi pentru că sunteți singuri. În schimb, gândiți-vă la aspectele pozitive ale vieții unice. Aveți libertatea de a alege unde locuiți și ceea ce faceți și nu trebuie să vă ocupați de stresul și neplăcile care vin cu orice relație.
  • Fiind unică, de asemenea, vă permite să vă puneți mai întâi obiectivele profesionale și personale. O mulțime de oameni în relații angajate doresc să-și urmeze propriile scopuri fără a fi nevoie să compromită.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 2
    2. Ajungeți la cei dragi când vă simțiți singuri. Apelați un vechi prieten și prindeți-vă, întrebați un iubit să aibă cafea sau prânz, sau să invite unii oameni pentru o noapte de joc. Un parteneriat romantic nu este singurul tip de relație satisfăcător. De fapt, fiind unică este timpul perfect pentru a îngriji alte relații care pot dura o viață.
  • Dacă doriți să vă aerisiți despre sentimentele dvs., fiți cinstiți cu cei dragi de încredere. Ar putea fi greu de vorbit despre a fi singuratic la început, dar discutarea acestuia cu un prieten sau o rudă vă poate ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Profitați de tehnologie pentru a rămâne conectat cu cei dragi. Când vă vedeți reciproc față-în-față nu este posibil, vorbiți la telefon, schimb de e-mailuri, conectați-vă prin social media sau programați chat-uri video.
  • Imagine intitulată face față de a fi unică și senzație de pas singuratic 3
    3. Adăugați niște bucurie la domiciliu. Dacă mediul dvs. este groaznic, lucrați la crearea unui spațiu fericit și vibrant pentru a ajuta la combaterea bluesului singuratic. Încercați să vă dați camera dvs. un strat proaspăt de vopsea într-o culoare strălucitoare, ca un albastru de revitalizare verde sau Chipper.
  • Ia niște flori sau plante pentru a-ți ridica casa.
  • Deschideți jaluzelele de ferestre și swap draperii grele, întunecate pentru perdelele puternice. Lăsând mai multă lumină în casa dvs. vă poate ajuta să vă simțiți mai conectați la lumea exterioară.
  • Încercați să tăiați și dezordinea. O casă mai organizată poate ajuta la promovarea unei mentalități pozitive.
  • Imaginea intitulată face față de a fi unică și senzație de pas singuratic 4
    4. Exercițiu timp de cel puțin 30 de minute pe zi. Exercițiul regulat îmbunătățesc atât sănătatea fizică, cât și cea mintală. Du-te pentru activități care te scot din casă. Încercați să mergeți în jurul cartierului dvs., mergeți la natură, înot sau luați un grup de yoga, spin sau clasa de arte marțiale.
  • Plimbarea în jurul cartierului vă poate ajuta să cunoașteți mai mulți dintre vecinii dvs. și o clasă de exerciții de grup este o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas cu pas 5
    5. Ocupa un nou hobby. Învățați ceva nou poate fi o experiență plină de satisfacții și vă ajută să cultivați noi abilități. Alăturați-vă unui club sau luarea unei clase vă poate ajuta să întâlniți oameni care împărtășesc interese similare.
  • De exemplu, urmărirea intereselor în gătit, grădinărit sau crafting. Transformați hobby-urile solide în activități sociale prin aderarea la cluburi sau luând cursuri pe aceste subiecte.
  • Uită-te online pentru clase sau cluburi sau verificați întreprinderile sau organizațiile legate de oportunități sociale. De exemplu, dacă sunteți în grădinărit, vedeți dacă un centru local de grădină oferă cursuri de grădinărit.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singurad 6
    6. Tratați-vă cu recompense care necesită părăsirea casei. Mergând la cumpărături pentru haine noi, obținerea unei noi tunsori, sau obținerea unui masaj sunt modalități excelente de a practica dragostea de sine. Verificarea magazinelor noi, restaurante și alte locuri publice oferă, de asemenea, oportunități de a interacționa cu alte persoane.
  • Puneți-vă acolo și tratați-vă la un film, jucați sau concert. Acestea nu trebuie doar să fie activități "date" - sunt lucruri pe care le puteți bucura de toate pe cont propriu.
  • Du-te la o excursie într-un loc pe care l-ai dorit întotdeauna să vizitezi. Cel mai bun dintre toate, nu trebuie să negociați o altă persoană sau să vă ocupați de ciudățenii lor, cum ar fi dorința de a vă opri la o atracție pe care nu le pasă sau nu doriți să zburați.
  • Imagine intitulată face față de a fi unică și senzație de pas singurad 7
    7. Obțineți un prieten de blană nou. Dacă sunteți bolnav de a veni acasă într-o casă goală, un tovarăș de blană poate oferi iubire necondiționată și poate ajuta la reducerea sentimentelor de singurătate. În plus, animalele de companie vă pot îmbunătăți sănătatea generală, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale și promovarea exercițiului.
  • Animalele de companie pot oferi, de asemenea, oportunități de a deveni mai sociale. De exemplu, având un câine este un starter de conversație excelent și va trebui să părăsiți casa mai mult pentru a vă plimba poochia.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 8
    8. Amintiți-vă că toată lumea se simte uneori singură. Încercați să nu idealizați relațiile sau să credeți că dating și căsătorie sunt vindecări. Fiind într-o relație cu cineva nu este ușor, și chiar oamenii din relații se simt singuri.
  • Simțindu-se singuratic face parte a fiului uman și, într-un fel, este un lucru bun. Singuratatea îi solicită pe oameni să caute legături cu ceilalți, așa că face parte din temelia tuturor relațiilor.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea încrederii sociale
    1. Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 9
    1. Redirecționați gândurile negative, critice. Dacă începeți să gândiți gândurile cum ar fi "Nu sunt suficient de bun", sau "este ceva în neregulă cu mine", spuneți-vă ", opriți-vă! Acestea nu sunt gânduri productive și am puterea de a-mi schimba mentalitatea."Primul pas spre a fi încrezător în situațiile sociale este de a schimba modelele de gândire care dau naștere la nesiguranță.
    • Critica de sine dură se bazează, de obicei, pe gândirea distorsionată. Opriți-vă că vă bateți, rămâneți obiectiv și provocați gânduri distorsionate.
    • Nu locuiesc pe relațiile anterioare sau să vă gândiți la ele "eșecuri." Acceptați faptul că nu puteți schimba trecutul. În schimb, treceți și confiscați oportunitățile de a deveni o persoană mai împlinită și mai fructuoasă.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas cu pasul 10
    2. Lucrați la a vă face vulnerabili. Nu trebuie să fii perfect pentru a forma noi relații platonice sau romantice. De fapt, fiind deschis și cinstit despre vulnerabilități este modul în care oamenii se leagă unul cu celălalt. Acceptați imperfecțiunile dvs., lucrați la ceea ce vă puteți schimba și arătați-vă o compasiune.
  • Încercați să nu vă temeți că este respins. Dacă lucrurile nu funcționează cu un potențial prieten sau partener, nu presupuneți că este vina dvs. sau este ceva în neregulă cu dvs. Uneori oamenii sunt incompatibili, au o neînțelegere sau sunt doar într-o stare proastă.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas cu pas 11
    3. Ia riscuri sociale sănătoase. S-ar putea să se simtă stresant și riscant, dar trebuie să vă întâlniți și să interacționați cu oamenii pentru a reduce singurătatea. Puneți-vă acolo și faceți legături cu oameni noi. Cu fiecare pas pentru copii, veți obține un pic mai confortabil în pielea proprie.
  • Provocați-vă să încercați lucruri noi, să discutați cu oamenii noi și să vă angajați în situații nefamiliare. Dacă colegii dvs. vă invită după muncă, luați-le pe oferta lor. Dacă sunteți în linie la magazin, loviți conversația cu persoana de lângă dvs. sau cu casierul.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas cu pas 12
    4. Spune conversațiile întrebând întrebări. Dacă sunteți anxios despre tăcerile ciudate sau nu știți ce să spuneți, puneți întrebări. Majoritatea oamenilor le place să vorbească despre ei înșiși, întrebând că întrebările sunt o modalitate bună de a obține o conversație care curge.
  • Ați putea întreba pe cineva "ce faceți pentru muncă" sau "ați văzut filme bune în ultima vreme?"
  • Dacă sunteți la o petrecere, ați putea întreba: "Deci, cum știți gazda?"
  • În timp ce așteaptă ca clasa să înceapă, ați putea cere persoanei de lângă tine ", cum rămâne cu quizul pop ieri? A tras cu adevărat covorul imediat de sub mine!"
  • Imagine intitulată face față de a fi unică și senzație de pas singuratic 13
    5. Construiți-vă treptat încrederea în setările sociale. Stabilește așteptări rezonabile și lucrați la îmbunătățirea încrederii sociale cu un pas la un moment dat. De exemplu, ați putea începe prin zâmbind și fluturați la un vecin în timp ce mergeți pe stradă.
  • Data viitoare când vedeți vecinul dvs., ați putea să vă prezentați și să faceți un minut pentru a vorbi. Ai putea vorbi despre cartier, să spui cât de drăguț este câinele lor sau să-și complimenteze grădina.
  • Pe măsură ce deveniți prietenosi, ați putea să le invitați pentru cafea sau ceai
  • Partea 3 din 4:
    Întâlnind oameni noi
    1. Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas cu pas 14
    1. Alăturați-vă unui nou grup social. Ai putea vedea dacă există un club de carte prin biblioteca locală sau cafenea. Dacă sunteți pasionat de un anumit set de probleme sau de cauze sociale, faceți o căutare pe internet pentru a vedea dacă există cluburi sau organizații din zona dvs. care se concentrează pe aceleași cauze.
    • Dacă sunteți religios, luați în considerare aderarea la un loc de închinare sau participarea la o meditație sau un grup de rugăciune.
  • Imagine intitulată face față de a fi unică și senzație de pas cu pas 15
    2
    Voluntar Pentru cauza dvs. preferată caritabilă. Voluntariatul vă poate ajuta să vă ocupați și să vă ridicați stima de sine. În plus, voluntariatul pentru o cauză pe care o puteți pune în contact cu oameni asemănători.
  • De exemplu, ați putea oferi voluntar la un adăpost dacă vă place animalele, creșteți gradul de conștientizare pentru o boală care a afectat un iubit sau o pânză pentru o cauză politică aproape de inima voastră.
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 16
    3. Alăturați-vă unei comunități online. În plus față de întâlnirile online, există o mulțime de modalități de a vă conecta cu alte persoane prin Internet. Joacă jocuri online cu funcții de chat, Chat pe forumuri pe teme care vă interesează și întâlniți oameni pe social media.
  • Interacționarea cu alții online vă poate ajuta să dezvoltați abilități sociale dacă sunteți nerăbdători despre întâlnirea cu oamenii față-în-față. Nu uitați să practicați Internet Siguranță, și evitați împărtășirea informațiilor private.
  • Imagine intitulată face față de a fi unică și senzație de pas singuratic 17
    4. Încercați să lăsați relațiile să formeze în mod natural. Faceți tot ce este mai bun să nu vă grăbiți în relații platonice sau romantice. Permiteți conexiunile dvs. cu ceilalți să evolueze în timp, și nu simți că trebuie să forțezi lucrurile. Au răbdare și dați relațiilor dvs. timp pentru a dezvolta fundații solide.
  • Este mai bine să fii singur decât să te grăbești într-o relație cu cineva care nu are interesul tău cel mai bun. Cineva va veni de-a lungul când vă așteptați cel mai puțin, așa că încercați să rămâneți răbdători și pozitivi.
  • Partea 4 din 4:
    Mergând la date
    1. Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 18
    1. Configurați an întâlnire online profil. Încercați să fiți dvs. când vă completați profilul. Vorbește despre lucruri pozitive, cum ar fi hobby-urile și lucrurile pe care le doriți, în schimb, indicând deranjările dvs. sau lăudau despre faptul că sunteți cele mai bune la ceva. Citiți tot ceea ce scrieți cu voce tare și asigurați-vă că sună conversațional în loc de Clunky sau Cocky.
    • Încercați să setați așteptările realiste, să continuați încet și să vă ascultați instinctele. Dacă l-ați lovit cu cineva prin e-mail sau text, treceți la convorbirile telefonice și programați o dată. În timp ce nu doriți să vă grăbiți lucrurile, este important să lucrați la construirea unei conexiuni cu cineva în loc să trimiteți mesaje de câteva săptămâni.
    • Încercați să nu credeți că cineva este "cel" sau că aveți o conexiune instantanee cu ei, în special înainte de prima dată. Este ușor să idealizați pe cineva înainte de a le întâlni în persoană și ar trebui să permiteți ca relația dvs. să se dezvolte fără noțiuni preconcepute.
  • Imagine intitulată face față de a fi unică și senzație de pasionat de singuratul 19
    2. Construiți-vă încrederea, astfel încât să puteți cere oamenilor în persoană. În afară de site-urile de dating online, s-ar putea să întâlniți, de asemenea, date potențiale la magazinul alimentar, un club sau o clasă, la o petrecere sau la sala de gimnastică. Ideea de a întreba pe cineva ar putea fi descurajantă, dar devenind mai confortabilă în situațiile sociale de bază vă poate ajuta să depășiți timiditatea.
  • Lucrați la începerea conversațiilor când sunteți afară și despre voi și încercați să discutați cu ambii oameni că sunteți atrași și cei care nu sunteți. Pentru a sparge gheața, ați putea menționa vremea, cereți sfaturi sau le plătiți un compliment.
  • Încercați să dezvoltați o mentalitate mai încrezătoare cu auto-discuție pozitivă. În loc de gândire, "Sunt o persoană timidă și nu pot să întreb pe cineva afară," Spune-te: "Sunt uneori timid, dar pot trece prin asta."
  • Imagine intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 20
    3. Rămâi calm și casual când întrebi pe cineva la o întâlnire. Pe măsură ce deveniți mai confortabil cu oamenii în general, provocați-vă să întrebați pe cineva la o dată. Discutați cu ei pentru a sparge gheața. Apoi, dacă conversația merge bine, întrebați-i dacă vor să se întâlnească pentru o cafea sau să bea ceva timp.
  • De exemplu, ați putea vedea pe cineva la o cafenea care transporta o carte de către autorul dvs. preferat. S-ar putea să spuneți ceva de genul "Oh, întotdeauna am iubit-o pe Nabokov," sau "Nu știam că oamenii încă citesc cărți reale!"
  • În timpul conversației dvs., puteți pune întrebări precum ", ați citit multe din cărțile sale? Care este preferatul tau? Cine este autorul tău preferat?"
  • Dacă pari să o lovești, cereți să continuați conversația. Păstrați-l casual și gândiți-vă la asta ca să-i cer unui prieten să stea cu tine. Spune: "Trebuie să ajung să lucrez, dar mă bucur foarte mult de această conversație. V-ar interesa să continuați cu o cafea ceva timp în această săptămână?"
  • Imaginea intitulată face față de a fi unică și senzație de pas singuratic 21
    4. Începeți cu o scurtă întâlnire, cum ar fi cafeaua sau o băutură. O primă dată bună este de presiune scăzută, scurtă și vă permite să vă simțiți un sentiment unul pentru celălalt. Chat-ul peste cafea sau cocktail-uri ajută la ruperea gheții fără formalitatea sau presiunea unei date de cină.
  • Stabilește așteptări rezonabile și încercați să nu decideți dacă cineva nu este potrivit doar pentru că nu sunt perfecți. Cu toate acestea, dacă sunteți absolut sigur de pe lilieci că persoana nu este potrivită pentru dvs., cel puțin să prindă o cafea sau o băutură nu este o investiție majoră a timpului sau a banilor.
  • Imagine intitulată face față de a fi unic și senzație de pas singuratic 22
    5. Du-te pe data de a doua și a treia, care vă permit să vorbiți. Dacă prima dată a mers bine, întrebați-i dacă ar dori să ia cina, să meargă în jurul unui parc, să facă un picnic sau să meargă la grădina zoologică. Să ne cunoaștem reciproc este important în această etapă, deci mergeți pentru activități care nu ajung în modul de vorbire.
  • Ideile de date pentru a evita includerea la filme și bare zgomotoase. În plus, este mai bine să petreceți timp singur în acest moment, deci țineți-vă să faceți activități cu o mulțime de prieteni. În schimb, încercați să găsiți o dată care echilibrează activitățile care vă plac și activitățile dvs. îi place.
  • Imaginea intitulată de a fi unică și senzație de pas singuratic 23
    6. Rămâneți deschis și optimist în loc să stabiliți așteptări mari. Când l-ai lovit cu cineva, este tentant să fantezi unde va merge. Cu toate acestea, în loc să scrieți scriptul relației înainte de a ajunge la pământ, încercați să vă bucurați de fiecare moment care se desfășoară în mod natural.
  • Nu fiecare relație trebuie să se dezvolte într-o căsătorie sau un parteneriat pe termen lung. Accidental datând pe cineva poate fi distractiv și vă ajută să obțineți un sens mai bun de ceea ce aveți nevoie într-un partener.
  • Au un moment bun și încercați să nu vă predați cu așteptări rigide. Amintește-ți că dragostea se întâmplă atunci când vă așteptați cel mai puțin și că există o mulțime de aspecte ale vieții care rezistă controlului tău.
  • Idei pentru distracție și starea pozitivă

    Lucruri distractive de făcut dacă sunteți singuri și singuri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Vorbiți de sine pentru a redirecționa gânduri negative de singurătate

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Efectuarea de noi conexiuni sociale

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Socializați cu prietenii care vă apreciază și construiți stima de sine. Evitați persoanele care sunt interesate doar de critică aspru.
  • Luați o pauză de la mass-media care stigmatiza fiind singură. Dacă sunteți în mod constant bombardați cu imagini cu cupluri pe social media, tăiați timpul ecranului. Nu cumpărați în emisiuni TV, filme sau alte mijloace media care fac ca fiind singuri să pară ca sfârșitul lumii.
  • Avertizări

    Dacă vă simțiți deprimați, ați pierdut interesul în activități normale sau să vă simțiți fără speranță în ceea ce privește implicarea în situații sociale, vorbind cu un consilier ar putea ajuta. Adresați-vă medicului primar sau unei recomandări sau căutați online pentru un profesionist de sănătate mintală în zona dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar