Cum să obțineți piei libere pe legendele mobile: bang bang

Deși legendele mobile pot da pielea pe care doriți să o adăugați la colecția lor, nu totul este gratuit, în special cei liberi-2-play. Este posibil să nu fiți impresionați, dar diamantele nu vă sunt acordate gratuit de cele mai multe ori pentru a obține piei. Cu toate acestea, legendele mobile nu au uitat să vă pregătească pentru evenimente pe care le veți bucura de câștigarea de piei libere! ThiseWill vă ajută să apucați piei libere în legendele mobile.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 1
1. Căutați evenimente de piele gratuite. Uneori, MLBB va oferi jucătorilor F2F o șansă de a câștiga o piele făcând anumite acțiuni de a câștiga piei. Ar trebui să vă concentrați asupra sarcinii enumerate de a câștiga elemente gratuite!
  • Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 2
    2. Cereți piei de la un prieten. Uneori, unul dintre jucătorii dvs. MLBB va fi suficient de fericit să-ți adunați pielea. Ar trebui să le întrebați mai întâi înainte de a face altceva, deoarece va fi singura modalitate de a răscumpăra pe cineva o piele.
  • Pentru a face acest lucru, trebuie să fii prieteni cu acel jucător pe MBB pentru o săptămână.
  • Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 3
    3. Utilizați un VPN pentru evenimente specifice țării. Unii jucători vor folosi un VPN pentru a călători într-un alt server și pentru a finaliza sarcinile date pentru a obține ceva gratuit. Acest lucru a melantat într-un eveniment de emote de guzie / lesley și biletele Kof America Latină, dar dacă sunteți de gând să obțineți ceva prin mijloace diferite, du-te pentru el!
  • Unele dintre sarcini vor include să joace cel puțin un meci de clasic / Brawl, așa că ar trebui să fie cunoscut sub numele de VPN-uri pot întârzia alți jucători.
  • Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 4
    4. Desenați noi sosiri. Pe noii sosiri, acesta va promova o piele recent lansată (până la o etichetă specială) pe care utilizatorii le pot obține pentru un cost mai mic folosind cristalele Aurora. Cu toate acestea, pot exista bilete noi de sosire care pot fi câștigate de la reîncărcarea sau de la calitatea de membru al Starlight. Puteți utiliza ambele metode pentru a obține pielea recentă.
  • Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 5
    5. Utilizați roata magică. Dacă continuați să desenați în roata magică, există o șansă de a obține o piele pictată sau de elită. Puteți câștiga poțiunile de roți magice pentru reîncărcarea, calitatea de membru Starlight sau pentru a utiliza pentru unele evenimente. Dacă reușiți să obțineți un cristal magic, puteți răscumpăra unul pentru o piele legendară!
  • Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 6
    6. Utilizați diamantele. Dacă ați reușit să obțineți mai mult folosind un card cadou (Apple sau Google Play), puteți utiliza aceste diamante în fiecare formă. Puteți obține chiar și diamante gratuite cu utilizarea Diamond Draw, dar indiferent de modul în care le câștigi, le puteți folosi pentru orice tip de piei.
  • Imagine intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 7
    7. Fiți pregătiți pentru codurile MPL. În fluxurile MPL (mai ales la sfârșitul jocurilor), vor arăta un cod de oferire pe care jucătorii le pot răscumpăra pentru piei libere. Pentru a face acest lucru, va trebui să ajungeți la secțiunea de răscumpărare a site-ului și să urmați instrucțiunile afișate acolo.
  • Rețineți că aceste coduri vor fi răscumpărate mai repede decât se aștepta, astfel încât să urmărim fluxul pentru o șansă de a obține o piele liberă.
  • Imaginea intitulată Obțineți piei libere pe legendele mobile_ Bang Bang Pasul 8
    8. Participați la Aurora. În Aurora chemon, există o șansă de a câștiga piei libere și articole în timp ce utilizați cristale de aurora. Când faceți desenul de 10 ori (sau prin creșterea punctelor dvs. Lucky la 80), veți avea o piele de la întâmplare.
  • Ar trebui să profitați de reducerea zilnică, care va reduce utilizarea la jumătate (25 COA).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Nu descărcați scripturi de piele vizuală. Chiar dacă producătorii recunosc că este în siguranță, ar putea să vă interziceți de la joc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar