Cum să devii un manager de bandă

Un manager de bandă este o piesă importantă a echipei de acasă a artistului sau a trupei.El sau ea este partenerul artist sau trupa.El / ea primește între 10-20% din toate Câștigă actul aduce. El / ea este responsabil de conducerea, motivarea și filtrarea aspectelor de afaceri ale unei cariere muzicale în informații funcționale pentru act.

Pași

Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 1
Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 1
1. Aflați industria. Primul pas pentru a deveni un manager devine cunoștință cu privire la toate lucrurile "industria muzicala."Vei fi responsabil de publicitate, relații de etichete, relații de publicare, loc de întâlnire sau de agent și toate Alt aspect al carierei actelor.Puteți avea toate unitatea, pasiunea și Street Smarts în lume, fără a cunoaște industria în care lucrați, voi și actul dvs. nu veți ajunge departe.Verificați secțiunea Sfaturi pentru unele resurse bune de învățare.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 2
    Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 2
    2. Creați compania dvs. de administrare. Vino cu un nume pentru compania dvs. de administrare și creați o carte de vizită.Cardurile de vizită vă ajută să vă dați legitimitate.Creeaza o Spatiul meu Pagina sau un site web (dacă aveți fondurile) pentru compania dvs. și conectați-vă la acesta pe cartea dvs. de vizită.Scrie o Declarația misiuniiși postați-l pe site-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 3
    3. Găsiți o bandă sau artiști pentru a gestiona. Acest lucru poate fi dificil și ușor.Totul depinde de locul în care vă aflați, cât de greu căutați și unde arăți.Du-te la spectacole locale, când găsiți un act așteptați până când spectacolul sa terminat și le dați cardul. Nu fi pushy sau arogant.Pur și simplu oferiți-le admirația dvs. și spuneți-i să știe că vă place să discutați.(Vedea Prima impresie În secțiunea Sfaturi).
  • Găsiți un act la cluburile locale sau la locurile.Du-te și urmăriți cât mai multe spectacole.
  • Găsiți un act online folosind bandfind.com`s Director listarea anunțurilor.Este specializată conectând industria muzicală și artiștii.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 4
    4. Asigurați-vă că actul pe care îl reprezentați este cel potrivit. Nu vă mulțumiți doar pentru nici un act muzical, deoarece este pasiunea managerilor pentru actul care conduce și propulsează cariera artistului sau a trupei.Poate dura ceva timp pentru a genera venituri deoarece faceți doar o reducere a ceea ce face artistul.Tu trebuie sa credeți în actul pe care îl reprezentați sau nu veți ajunge departe.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 5
    Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 5
    5. Urmare. După ce găsiți actul pe care doriți să îl reprezentați, trimiteți-le un e-mail de urmărire sau un mesaj MySpace.Păstrați-l scurt și dulce.Nu le spuneți că doriți să le repuneți încă.Pur și simplu, creați o întâlnire și spuneți-i să știe că doriți să discutați despre cariera și obiectivele lor.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 6
    6. Au întâlnirea. Dress up ca un manager ar fi și cumpara prânzul de act.Deasupra prânzului îi puneți întrebări cu privire la obiectivele lor și despre circumstanțele lor actuale de carieră.Asigurați-vă că ați studiat în industrie și pe act, astfel încât să puteți face ocazional și să le informați cum vă puteți ajuta.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 7
    Imaginea intitulată deveni un manager de bandă Pasul 7
    7. Gestionați-vă actul. Deci, acum ești un manager creativ.Sunteți acum responsabili să vă asigurați că actul reușește.Pentru a începe începe acest proces, există câteva elemente care au nevoie de atenția dvs. imediată.
  • Artist / Banding Branding Design. Asigurați-vă că imaginea trupei este exprimată în activitatea lor de proiectare. Această imagine va deveni marca artiștilor.Acesta îi va ajuta să le vindeți industriei și fanilor. (Să nu fie confundat cu vânzarea.)Esti un "administrator" ceea ce înseamnă că sunteți un bărbat de vânzări.Fiecare act are nevoie de a siglă, Câteva modele de tricou și o pagină personalizată Myspace.Un design bun poate costa un pic, cu toate acestea, este o parte crucială a procesului de bandă.Designul IAMWE este un serviciu de design destul de ieftin care este specializat în proiectarea muzicii.Este foarte important să vă împachetați actul pentru succes, iar procesul de proiectare este o piesă crucială din asta.
  • Fotografii pentru act.Fotografiile profesionale merg a lung cale.Fotografiile pot face sau sparge orice bandă sau artist.Aveți nevoie de câteva fotografii.O lovitură de cap, împușcat de personalitate, împușcat sexy, împușcat live și alții.
  • Kitul de presă al actului.Un kit de presă este standardul industriei muzicale pentru un CV de artiști sau al unei trupe.Ar trebui să conțină fotografii, eșantioane de muzică, comunicate de presă, presă Cipăsiuni (citate din partea desăvârșită de presă), biografii și orice alte suporturi pe care le puteți avea.Trebuie să fie într-un dosar cu logo-ul benzilor din exterior.Informațiile dvs. de contact trebuie găsite în mod clar undeva în kit.De asemenea, trebuie să copiați informațiile de la acest kit la un EPK online (kit de presă electronică).Sumele sonicate este standardul actual al industriei.
  • Prezența web a actului.Semnează-ți acțiunea pentru toate cele mai importante web 2.0 Servicii de muzică și le promovați.Acestea includ MySpace, Ilike, reverbnare, bandfind.COM, și Facebook printre altele.Utilizati-le toate.Toate oferă propriile servicii și oportunități.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Resurse de învățare. Un avocat de divertisment cu numele lui Donald Passman a scris o carte numită Tot ce trebuie să știți despre afacerea de muzică.Este fiecare manager de artist Biblie.
  • Mai puțin este mai mult. Acest lucru este valabil în toate aspectele.Când rețelele prin e-mail păstrați-l la două sau trei propoziții.Când întâlniți oamenii păstrează-l scurt și dulce.Profesiunile din industrie nu au timp să citească e-mailuri lungi și să stea în jur și gab.În plus, dacă e-mailurile dvs. sunt lungi, se spune, "Am un tonă de timp pentru a ucide".Cel mai scurt este mai profesionist.
  • Prima impresie. Ei spun că aveți 120 de secunde pentru a dezvolta o primă impresie.De asemenea, ei spun că, după aceea, durează două săptămâni pentru a schimba această impresie.Astfel încât să fie spus, să acorde o atenție deosebită modul în care abordați oamenii.Nu fi arogant, dar fiți încrezători, nu fiți încă să fiți aserți.Cel mai important, mai puțin este mai mult.Nu copleșiți oamenii, pur și simplu introduceți-vă, oferiți-vă cardul, fiți pe drum.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar