Cum se șterge backup-urile pe whatsapp pe android

Thiste parere cum să ștergeți dosarul de baze de date WhatsApp pentru a șterge toate backup-urile de chat și profilul pe Android. Veți avea nevoie de o aplicație Manager de fișiere pentru a răsfoi bazele de date de stocare și ștergere ale dispozitivului.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea de rezervă pe WhatsApp pe Android Pasul 1
1. Lansați managerul de fișiere. O aplicație de manager de fișiere vă permite să răsfoiți și să gestionați fișierele în spațiul de stocare al dispozitivului. Cele mai multe telefoane și alte dispozitive mobile vor avea o aplicație de manager de fișiere care vine preinstalat.
  • Dacă nu aveți deja o aplicație de fișiere, puteți descărca unul de la Google Play gratuit.
  • Imagine intitulată Ștergerea backup-urilor pe Whatsapp pe Android Pasul 2
    2. Deschideți-vă Stocare internă sau dosarul de stocare a cardului SD. Majoritatea managerilor de fișiere se vor deschide până la un ecran de pornire pentru a alege unde să se uite la. Opțiunile dvs. ar putea include imagini, muzică, documente și descărcări. Puteți accesa dvs Whatsapp dosar în una din dvs Stocare internă sau SD stocarea cardului SD Dosare.
  • Imagine intitulată Ștergerea de rezervă pe WhatsApp pe Android Pasul 3
    3. Derulați în jos și atingeți Whatsapp pliant. Veți vedea o listă de foldere în stocarea dvs. mobilă. Găsiți și atingeți Whatsapp dosar pentru a vedea conținutul acesteia.
  • Cele mai multe aplicații ale managerului de fișiere vor avea o funcție de căutare. Dacă vedeți o pictogramă de lupă pe ecran, puteți apăsa pe acesta și căutați "Whatsapp."
  • Imagine intitulată Ștergerea backup-urilor pe Whatsapp pe Android Pasul 4
    4. Atingeți și țineți apăsat Baze de date pliant. Acesta este locul în care sunt stocate backup-urile dvs. de chat și profil. Atingerea și menținerea va evidenția dosarul.
  • Imagine intitulată Ștergerea backup-urilor pe Whatsapp pe Android Pasul 5
    5. Selectează Șterge opțiune. În funcție de aplicația Manager fișiere pe care o utilizați, această opțiune ar putea să arate ca o pictogramă de coș de gunoi sau un buton care spune Șterge pe el.
  • Imagine intitulată Ștergerea de rezervă pe Whatsapp pe Android Pasul 6
    6. Confirmați că doriți să ștergeți dosarul de baze de date. Toate aplicațiile managerului de fișiere vă vor cere să confirmați decizia după ce atingeți Șterge buton. Acest lucru va șterge toate backup-urile de chat și profilul pe Whatsapp.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar