Cum să devii un manager de trudă

Un manager de turneu sau un manager de drumuri este responsabil pentru organizarea și desfășurarea unui turneu al unei trupe. Această persoană se asigură că trupa ajunge de la 1 loc la altul, sosește la timp și schimbă bani sau servicii pe drum. Ele trebuie să fie talentate cu finanțe, sociale și adepte la planificarea evenimentelor. Puteți găsi locul de muncă ca manager de turism printr-o etichetă de muzică, un manager de bandă sau o bandă în sine. Majoritatea oamenilor nu iau o cale directă spre gestionarea turului, dar se găsesc calificați după ce a lucrat în industria muzicală. Va trebui să obțineți abilități de management și organizațional pentru a excela la locul de muncă. Aflați cum să deveniți un manager de trudă.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 1
1. Dezvoltați o pasiune pentru muzică. Mulți manageri de trupe și turneu erau odată muzicieni înșiși. Dacă nu erau, au participat în mod regulat concerte și alte evenimente din industria muzicală.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 2
    2. Obțineți un loc de muncă în industria muzicală. Aplicați pentru un loc de stagiu sau la nivel de intrare cu o etichetă muzicală sau în relații publice muzicale. Majoritatea oamenilor încep ca intern și își câștigă calea într-un loc de muncă la nivel de intrare în companie.
  • Nu este absolut necesar să lucrați pentru o companie de muzică pentru a lucra ca manager de trudă, deoarece puteți fi angajat direct de trupe. Cu toate acestea, vă va oferi cunoștințe importante din industrie care vă vor ajuta să lucrați cu terțe părți, cum ar fi locurile, drumurile, actele de deschidere și multe altele.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 3
    3. Primiți instruirea aplicabilă. Un manager de turism este, în esență, un planificator de evenimente care jonglează în mod constant evenimente în diferite orașe.
  • Luați în considerare înscrierea într-un program de gestionare a artelor sau al managementului muzicii. Multe școli din SUA și Canada oferă aceste programe, dar este posibil să trebuiască să vă mutați pentru a profita de un program care vă place.
  • Luați în considerare înscrierea într-un program de diplomă de management al evenimentelor. Va trebui să puteți face programarea, bugetarea, aranjamentele de călătorie, gestionarea banilor, planificarea și relațiile publice în grade mici în fiecare zi. Dacă nu sunteți buni cu manipularea banilor, luați cursuri de afaceri.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 4
    4. Perfecționați abilitățile sociale. Managerii de turnători de bandă trebuie să fie extrem de sociali și capabili să sune apeluri pe tot parcursul zilei și al nopții. De asemenea, trebuie să fie asertivi să aibă succes.
  • Veți fi obligați să implementați contracte și să cereți bani din locații și promotori. De asemenea, va trebui să acționați într-o "mamă" rolul cu trupa, astfel încât să puteți câștiga respectul și să fiți o figură de autoritate. Unele părți ambivalente, dar sociale ale locului de muncă includ ruperea luptelor și a trăi într-un mediu foarte apropiat, cum ar fi un autobuz, cu trupa.
  • Imaginea intitulată Deveniți un manager de turneu cu bandă Pasul 5
    5. Treceți la un hub muzical. Este mai probabil să câștigi un concert ca manager de turism dacă te afli în Los Angeles, San Francisco, Austin, New York City sau Nashville. Acest lucru este necesar numai atunci când căutați locuri de muncă, deoarece va trebui să fiți pe drum odată ce începeți să gestionați excursii.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 6
    6. Începeți rețelele cât mai curând posibil. Nu sunteți niciodată prea tineri pentru a începe să faceți contacte din industrie, așa că introduceți-vă ca pe cineva interesant în gestionarea unui tur viitoare.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 7
    7. Găsiți un mentor. Dacă nu vă simțiți ca și cum puteți săriți direct în managementul turului, contactați managerii de turneu și voluntari pentru a le ajuta gratuit. Voluntar 2 săptămâni până la câteva luni din timpul dvs., iar cheltuielile suplimentare pot avea ca rezultat contacte importante și o experiență valoroasă.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 8
    8. Începeți cu tururi de bandă mai mici. Încercați să învățați pe un turneu mic, de stat. Apoi, odată ce sunteți familiarizați cu procesul, puteți începe să vă deplasați în turnee regionale, la nivel național sau internațional.
  • Fiind un manager de turism adesea include realizarea aranjamentelor de călătorie. Din acest motiv, este o idee bună să începeți unde știți cel mai bun mod de a obține o afacere bună și de a-ți lucra în noi zone. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să aflați despre locurile de promotori din diferite regiuni, care este locul în care cunoștințele dvs. de industrie muzicală vor veni la îndemână.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de turneu de bandă Pasul 9
    9. Înțelegeți că fiecare concert de management al turului va fi diferit. Vi se va cere să luați aspecte ale managementului și publicității trupelor pe unele tururi, în timp ce în timpul altora veți obține pur și simplu trupa de la un loc la altul. Clarificați ce doresc trupa, eticheta și managerul înainte de a vă lua locul de muncă, astfel încât să aveți o șansă mai bună de a reuși.
  • sfaturi

    Lucrul în managementul turului vă cere să fiți un solver de probleme adaptabil. Vor fi probleme și probleme în timpul turneului trupei și va fi treaba dvs. să le rezolvăm. Cineva care lucrează bine în limitele stricte poate găsi locul de muncă frustrant.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Stagii de muzică
    • Muzică de intrare la nivel de intrare
    • Mentor
    • Clase de afaceri
    • Planificarea / organizarea evenimentelor
    • Rețele
    • Abilitati sociale
    • Asertivitate
    • Gradul de management al muzicii / artelor (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar