Cum să te îmbraci când ești un profesor

Ca profesor, poate fi dificil să ia îmbrăcăminte care te face să apară profesioniști și abordabili studenților tăi. Deși multe școli au un cod de îmbrăcăminte pentru studenți, ei nu au de obicei una clară pentru profesori sau educatori. Dar, cu câteva elemente de capse și unele accesorii inteligente, puteți crea costume adecvate pentru sala de clasă și vă puteți arăta în continuare personalitatea.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea de costume
  1. Imagine intitulată rochie când tu
1. Pereche o cămașă de îmbrăcăminte cu pantaloni de rochie și un blazer. Acesta este un lucru bun, mai ales dacă sunteți scurt la timp dimineața și trebuie să mergeți la școală devreme pentru clasele dvs. Puteți schimba un alt top sau un blazer diferit pentru a merge cu pantalonii de rochie. De asemenea, puteți încerca să purtați o blazer colorată sau de sus cu o pereche de pantaloni de culoare închisă.
  • Purtați apartamente sau adidași de rochie cu acest costum pentru un aspect confortabil și ușor.
  • Unii profesori, cum ar fi purtarea unei cravate sau a unui bowtie cu o cămașă de îmbrăcăminte pentru o opțiune mai formală.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    2. Legături pereche cu o rochie lungă sau tunică. Jambierele sunt o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unui fund confortabil care se spală cu ușurință. Asigurați-vă că jambierele sunt acoperite cu o rochie sau o tunică lustruită care are mâneci scurte sau lungi. Purtarea de jambiere cu un tricou simplu pe partea de sus poate părea neprofesională.

    Bacsis: Căutați jambiere care au un model distractiv sau design pe ele pentru o linie de personalitate în costumele dvs.

  • Imagine intitulată rochie când tu
    3. Purtați o fustă cu lungimea genunchiului cu un vârf de maneci lungi. Pentru un aspect mai pus împreună, puteți să optați pentru o fustă într-o culoare întunecată, cu un vârf cu maneci lungi într-o culoare mai deschisă sau un model. Asigurați-vă că fusta atinge cel puțin genunchii, astfel încât este potrivit pentru sala de clasă. Topul cu maneci lungi nu trebuie să fie tăiat scăzut sau să arate prea multă piele prea mare.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    4. Optați pentru blugi și o cămașă de îmbrăcăminte, dacă este permisă. Unele școli vor permite profesorilor să poarte blugi albastri atâta timp cât nu sunt ruptați sau expun prea multă piele. Aflați dacă acest lucru este permis la școala dvs. și dacă este așa, îmbrățișați politica purtând blugi cu o cămașă de îmbrăcăminte sau un top frumos. Du-te pentru blugi într-o spălare întunecată sau negru pentru un aspect mai pus împreună.
  • Evitați blugi sau blugi redus de tăiere care vă expun picioarele sau stomacul, deoarece acestea nu pot fi adecvate.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    5. Ia în considerare costumele atletice dacă predați o sală de gimnastică sau educație fizică. Majoritatea școlilor vă vor permite să purtați pantaloni de exerciții fizice sau jambiere cu un top sau un pulover dacă predați o clasă în care trebuie să vă mutați și să transpirați cu studenții dvs. Dacă este cazul, puteți merge pentru îmbrăcăminte sportivă și pantofi de alergare care încă arată lustruit, curat și pus împreună.
  • De exemplu, puteți investi în pantaloni potriviți și set de top pentru predarea sală de gimnastică sau puteți merge pentru pantaloni de exerciții de înaltă calitate și un pulover frumos.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    6. Dress up pentru evenimente oficiale la școală. Dacă faceți chaperonarea unui dans școlar sau vorbiți la un eveniment școlar, puteți depune eforturi suplimentare în costumul dvs. pentru acea zi. Optați pentru pantaloni de rochie și o cămașă de îmbrăcăminte cu o cravată sau o rochie casual de afaceri și un cardigan.
  • De asemenea, puteți merge pentru pantofi de îmbrăcăminte ca tocurile sau loafers.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea îmbrăcămintei corespunzătoare
    1. Imagine intitulată rochie când tu
    1. Aflați dacă școala dvs. are un cod de îmbrăcăminte setat. Unele școli vor avea un cod de îmbrăcăminte standard pentru profesori care conturează ceea ce puteți și nu puteți purta. Vorbiți directorului școlar sau unui administrator școlar pentru a obține o copie a codului de îmbrăcăminte oficial pentru profesori.
    • Chiar dacă nu există un cod oficial de îmbrăcăminte, majoritatea școlilor vor oferi o listă de sugestii pentru profesori cu privire la ceea ce este adecvat și nepotrivit de purtat.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    2. Investiți în articole de bază, cum ar fi pantaloni de rochie confortabilă și blazers. Nu poți merge prost cu pantaloni lungi de rochie în culori închise, cum ar fi negru, albastru și gri. Blazers care au trimestru sau mâneci lungi și lapeluri sunt, de asemenea, un lucru bun. Investiția în câteva perechi de pantaloni și mai multe blazere în diferite culori pot face îmbrăcați pentru a învăța ușor.

    Bacsis: Pentru un pop de culoare, puteți opta pentru pantaloni de îmbrăcăminte sau blazers într-o culoare strălucitoare, cum ar fi violet, verde sau roz. Sau puteți merge pentru pantaloni de rochie sau blazers. Încercați să aveți un echilibru de elemente neutre și luminoase sau modelate, astfel încât să puteți amesteca și potrivi-le.

  • Imagine intitulată rochie când tu
    3. Căutați cămăși și topuri din țesături respirabile. Cămăși și topuri din bumbac, lenjerie, raion și denim sunt toate bune pentru clasă, deoarece nu sunt prea constricte și se simt confortabil pe pielea ta. De asemenea, se spală ușor și sunt relativ ușor de întreținut. Căutați cămăși, bluze și tricouri în aceste țesături.
  • Obțineți 4-5 vârfuri pentru a adăuga la garderoba dvs., astfel încât să le puteți roti și să le împrăștiați cu pantaloni de rochie sau un blazer.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    4. Du-te pentru îmbrăcăminte ușor de spălat și curățat. Ca profesor, este posibil să nu aveți timp sau venitul, să se usuce curat sau să vă spălați hainele. Du-te pentru haine pe care le poți arunca în mașină de spălat și uscător sau atârnați uscat și purtați a doua zi. Evitați îmbrăcămintea care are o etichetă "Dry Clean" sau "Spălare manuală", precum și orice țesături delicate și nu pot rezista la o mulțime de uzură.
  • Dacă predați studenți mai tineri sau faceți meșteșuguri în clasa dvs., îmbrăcămintea ușor de spălat este o necesitate. Obținerea de îmbrăcăminte pe care nu vă deranjează să obțineți un pic murdar sau murdar vă va salva o mulțime de dureri de cap când vine timpul să faceți spălătorie.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    5. Evitați îmbrăcămintea redusă sau dezvăluirea pielii. Prezintă o față profesională studenților prin optarea pentru îmbrăcăminte care se potrivește bine, dar nu arată prea multă piele. Du-te pentru vârfurile care te lovesc la gât și care acoperă midrifful tău. Optați pentru fundul care a lovit chiar deasupra sau sub genunchi și sunt cu talie înaltă sau acoperiți talia.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    6. Du-te pentru pantofi apropiați cu un sprijin bun. Ca profesor, veți fi în picioare foarte mult în clasă, uneori timp de câteva ore drept. Majoritatea școlilor vor sugera că profesorii evită să poarte flip flops sau pantofi care își expun degetele de la picioare sau picioarele. Pantofi apropiați, cum ar fi adidașii de rochie sau apartamentele de rochii sunt o opțiune bună.
  • Căutați pantofi apropiați cu tălpi de sprijin sau cu insolații care au amortizare și sunt respirabile. De asemenea, ați putea pune inserții de susținere în pantofii dvs. pentru a le face mai confortabil.
  • Evitați purtarea tocurilor în sala de clasă, deoarece picioarele dvs. pot începe să rănească după câteva ore sau să se simtă dureri la sfârșitul zilei.
  • Partea 3 din 3:
    Accesorizându-vă costumele
    1. Imagine intitulată rochie când tu
    1. Purtați declarația de bijuterii pentru a adăuga personalitate în costumele dvs. Adăugați un stil de stil în costumele dvs. purtând un colier de declarație cu cercei de top sau instrucțiuni frumoase, cu o rochie. Puteți purta, de asemenea, o brățară sau un inel. Încercați să purtați un element de declarație pe outfit pentru a vă menține aspectul lustruit și pus împreună.
    • Dacă purtați ochelari de vedere, puteți schimba cadrele de pe ochelari pentru a le face o piesă de declarație.
    • Un ceas frumos poate fi un element bun de bază pentru a adăuga la costumele dvs. și pentru a servi și o utilizare practică. Du-te pentru un ceas cu o față mai mare dacă aveți tendința de ao privi adesea și doriți să fie ușor de citit.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    2. Stilul părului într-un mod ușor de întreținut. Asigurați-vă că părul dvs. pare curat și lustruit, astfel încât să arătați profesionist pentru studenții dvs. Dacă aveți păr lung, încercați a Panoul francez, A bun bun, sau a coadă de cal. Dacă aveți părul scurt, periați părul și utilizați gel de styling pentru ao păstra curat și pus împreună.
  • Ați putea avea, de asemenea, o coafură ca un bun sau o panglică pe care o purtați de zi cu zi pentru a vă simplifica rutina.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    3. Păstrați machiajul minim și simplu. Machiaj simplu cum ar fi fundația, blushul și rimelul pot să se pregătească să învețe mult mai ușor și mai repede. Puteți adăuga un pic de fard de ochi sau ruj în aspectul dvs.

    Notă: Evitați purtarea machiajului elaborat atunci când predați, deoarece poate distrage atenția asupra studenților. Un aspect simplu și curat este cel mai bun.

  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar