Cum să decoreze un consiliu de comunicare școlar

Având un buletin de bord vesel în școală este o modalitate excelentă de a ajuta elevii să se simtă angajați și motivați înainte de începerea clasei. Chiar mai bine, există desene și utilizări nesfârșite pentru aceste panouri, astfel încât să puteți personaliza designul pe baza curriculum-ului dvs. actual, viitoare evenimente școlare, sărbători și multe altele. Puteți chiar să obțineți studenți și alte facultăți implicate în afișaje mai interactive!

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea aspectului de bază
  1. Imagine intitulată Decorează o notă de școală Pasul 1
1. Decideți pe o temă pentru consiliul de administrație. Primul pas în decorarea buletinului dvs. ar trebui să fie de a alege tema. Gândiți-vă la scopul consiliului, cum ar fi primirea studenților în sala de clasă sau încurajându-i să citească. Apoi, alegeți o schemă de culori sau o temă distractivă pentru a lega totul împreună și alegeți decor care se potrivește acestei teme.
  • De exemplu, dacă faceți o placă pentru back-to-școală, ați putea alege "Hop pentru doamna. Clasa lui Taylor!" ca tema ta, decora-o cu broasca si tampoane cu crine etichetate cu numele studenților.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea de idei de afișare a buletinului, calendare școlare, vacanțe și planuri viitoare de lecție pot fi surse mari de inspirație!
  • Imagine intitulată Decorează o notificare școlară Pasul 2
    2. Acoperiți placa cu hârtie de artizanat pentru un fundal colorat. Odată ce alegeți culorile pentru placa dvs., alegeți o hârtie de ambarcațiune solidă și acoperiți complet partea din spate a plăcii dvs. Este posibil să fie necesar să suprapuneți două bucăți de hârtie pentru a vă asigura că acoperiți placa de sus în jos.
  • Pentru buletinul de buletin de broască, ați putea folosi un fundal albastru pentru a arăta ca un iaz, de exemplu, sau puteți opta pentru maro să semene cu noroiul.
  • Pentru o placă de vacanță festivă, ați putea folosi hârtie de înfășurare în loc de hârtie de artizanat. Cu toate acestea, evitați utilizarea oricărui lucru cu un model complicat sau mai multe culori, deoarece un fundal ocupat vă va face designul greu de văzut.
  • Puteți găsi rulouri mari de hârtie de artizanat la magazinul local de aprovizionare sau magazinul de artizanat.
  • Imaginea intitulată Decorează o notificare de școală Pasul 3
    3. Creați granițe care se potrivesc cu schema dvs. de culori pentru un aspect definit. Dacă vă place aspectul unor plăci tradiționale de buletine, ați putea dori să adăugați o frontieră. Din fericire, puteți achiziționa borduri de borduri de borduri pre-făcute la cele mai multe magazine Craft, Magazine de aprovizionare în clasă și online. Alegeți unul care merge cu designul dvs., apoi capsați-l în poziție.
  • Frontierele vin într-o varietate de culori și modele, inclusiv dungi, puncte, zig-zaguri și multe altele.
  • De asemenea, vă puteți face propria graniță, dacă preferați sau puteți lăsa cu totul.
  • Imaginea intitulată Decoreaza o notificare școlară Pasul 4
    4. Puneți informații importante în litere mari la nivelul ochilor. Când vă planificați decorarea de bord, gândiți-vă la mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Apoi, puneți orice informație la nivelul ochiului unui adult și încercați să o faceți puțin mai mare decât restul detaliilor de pe tablă.
  • De exemplu, pe bordul back-to-scolar, ați putea pune fraza "Hop pentru doamna. Clasa lui Taylor!" aproximativ o treime din drumul în jos, în scrisori mari, îndrăznețe.
  • Dacă faceți o bord despre un dans școlar viitoare, ați putea pune "Dans de iarnă" În scrisori mari din partea de sus a consiliului, cu data puțin mai mică dedesubt.
  • Imagine intitulată Decorează o notă de școală Pasul 5
    5. Adăugați decorațiuni luminoase și colorate care se potrivesc cu tema. Odată ce fundalul dvs. este configurat și informațiile de bază sunt în vigoare, alegeți decupaje vesele, lucrări de artă sau fotografii pentru a decora bordul. Încercați să nu suprascrieți tabla, dar încercați să adăugați suficient detalii încât nu sunteți lăsați cu spații goale mari în designul dvs.
  • Pe bordul dvs. din spate la școală, ați putea adăuga câteva broaște mari, apoi scrieți numele unui student pe fiecare tampon de crin. Aranjați tampoanele de crin, astfel încât acestea să fie grupate în partea de jos două treimi din tablă și puneți broaștele în colțurile de sus ale tabloului.
  • Metoda 2 din 3:
    Venind cu idei distractive
    1. Imagine intitulată Decorează o notificare școlară Pasul 6
    1. Creați un nou bord pentru a corespunde fiecărei unități studiilor de clasă. Dacă decizi o bord în sala de clasă, luați în considerare actualizarea de fiecare dată când treceți la o nouă unitate din clasă. Acest lucru vă poate ajuta să păstrați elevii implicați în ceea ce învățau, iar clasa dvs. se va simți proaspătă și interesantă pe tot parcursul anului, deoarece veți avea o sursă de rotație constantă de subiecte de bord.
    • De exemplu, dacă predați multiplicarea în primul trimestru și diviziune în al doilea trimestru, s-ar putea să începeți cu un tabel de timp care conține tabele, apoi treceți la o placă pe grupare.

    Încearcă această idee! Faceți o căutare de cuvinte sau un puzzle încrucișată cu cuvinte din unitate clasa dvs. studiază.

  • Imaginea intitulată Decorează o notă de școală Pasul 7
    2. Încercați un consiliu auto pentru a încuraja studenții să sărbătorească succesul. Dacă trimiteți regulat imagini ale studenților dvs. la părinți, luați în considerare înființarea unei stații Selfie în sala de clasă sau în hol. Decoreaza-ti bordul cu un design simplu, captivant, care va arata grozav in poze. Apoi, ori de câte ori studenții dvs. au o realizare care merită sărbători, faceți o lovitură de la bord!
  • De exemplu, consiliul dvs. ar putea spune ceva de genul "Citirea stelelor!" S-ar putea să decorați bordul cu stelele. Apoi, fiecare luni, ați putea face o fotografie a studenților cu primele 3 scoruri de lectură din clasa dvs. pentru săptămâna anterioară și postați-l pe site-ul dvs. de clasă.
  • Luați în considerare crearea unui hashtag de clasă pe care le puteți include pe tablă!
  • Imaginea intitulată Decorează o notă de școală Pasul 8
    3. Utilizați-vă consiliul pentru a sărbători sărbătorile viitoare. Dacă există ceva în calendarul pe care îl credeți că elevii dvs. vor fi încântați, luați în considerare făcând o consiliu să o recunoască! De exemplu, ați putea crea un buletin de bord care îi reamintește elevilor să citească vacanța de vară, o placă de bord care comemorează veterani, sau o placă cu mănuși și oameni de zăpadă înainte de pauza de iarnă.
  • Pentru a fi sensibil la credințele diverse ale elevilor, evitați consiliile care să singurele sărbători religioase speciale. Cu toate acestea, o consiliu multiculturală care acoperă celebrarea diferitelor culturi, cum ar fi sărbătorile de iarnă sau festivalurile de ani din întreaga lume, poate fi bine.
  • Imagine intitulată Decorează o notificare școlară Pasul 9
    4. Sărbătoriți Săptămâna Spiritului cu o consiliu de consiliu pe tema zilnică. În timpul săptămânii spirituale, fiecare zi va avea o anumită temă, iar studenții pot fi încurajați să poarte haine care se potrivesc acestor teme. Aceste zile spirituale pot fi la scară largă, deși uneori anumite clase sau clase vor avea propriile teme. Dacă doriți să participați, faceți o placă în culorile școlii și includeți un poster cu tema pentru fiecare zi.
  • De exemplu, consiliul dvs. ar putea spune, "Luni: Ziua Sock Hop, Marți: Wacky Hair Day, Miercuri: Tacky Day," și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată Decorează o notă de școală Pasul 10
    5. Faceți o placă care vă afișează obiectivele sau regulile de clasă. Dacă doriți să faceți o consiliu pe care îl puteți lăsa pe tot parcursul anului, luați în considerare punerea unei liste de afirmații, obiective sau reguli în sala de clasă. Aceste mementouri vizuale pot fi o modalitate excelentă de a contribui la menținerea studenților cu privire la sarcina pe tot parcursul anului școlar.
  • Pentru a vă menține consiliul de consiliu pozitiv, încercați regulile de frază ca "Lucruri pe care ar trebui să le facem" Decat "Lucruri pe care nu le facem."
  • Obiectivele ar putea include lucruri precum obținerea unui anumit scor pe teste standardizate sau citirea unui anumit număr de cărți pe tot parcursul anului. Puteți chiar să includeți o diagramă care să urmărească progresul de clasă spre obiectiv!
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea studenților și a personalului implicat
    1. Imagine intitulată Decorează o notificare școlară Pasul 11
    1. Utilizați tabla pentru a partaja când elevii sunt prinși să fie amabili. O mare utilizare a plăcilor de buletine de școală este de a cere studenților să împărtășească anonim atunci când văd un alt student care face ceva de genul altcuiva. Apoi, postați acele realizări la bord pentru a lăuda cât de mare sunt studenții dvs!
    • Dacă preferați, puteți solicita altor profesori să contribuie la consiliu în loc de studenți.
  • Imagine intitulată Decorează o notă de școală Pasul 12
    2. Studenții să ajute la decorarea consiliului de administrație pentru a le angaja. Dacă proiectați un nou bord intermediar, încercați să vă implicați studenții! Fiecare student scrie, desenează sau decorează un element al plăcii, apoi le oferă toate în designul finit!
  • De exemplu, dacă tema consiliului dvs. este "Ajungeți la stele," S-ar putea să dați tuturor o decupare de hârtie a unui braț și o mână pe care o pot decora.
  • Dacă tema ta este "Cariere viitoare," S-ar putea să aveți fiecare student să scrie ceea ce ar dori să fie atunci când cresc.
  • Imagine intitulată Decorează o notă de școală Pasul 13
    3. Face un student al consiliului de săptămână să recunoască studenții remarcabili. Elevii iubesc să fie laudă și o consiliu de informare care se laudă de realizări este o modalitate foarte bună de a face acest lucru! În fiecare săptămână, are un elev sau un grup de studenți diferit, inclusiv un pic despre fiecare persoană și ce au făcut pentru a fi recunoscuți.
  • Încercați să vă rotiți pe studenții săptămânii, astfel încât fiecare student să aibă șansa de a fi recunoscută, mai degrabă decât să se concentreze asupra acelorași performanți înalți în fiecare săptămână.
  • De exemplu, consiliul dvs. ar putea spune, "Pălării la..." Apoi, s-ar putea să decorezi bordul cu un tophat cu numele și imaginea elevului.
  • Imaginea intitulată Decorează o notă de școală Pasul 14
    4. Încercați să găzduiți un concurs de comisie între sălile de clasă pentru o competiție distractivă. Dacă fiecare cameră de clasă din sala dvs. are propria sa bord, ia în considerare invitarea fiecărei clase pentru a-și decora propriul consiliu. Apoi, cereți directorului sau profesorilor dintr-o altă sală să judece plăcile când au terminat. Asigurați-vă că obțineți contribuția studenților pentru proiectarea consiliului dvs!
  • Luați în considerare faptul că aveți un premiu ca o partidă de pizza sau o adâncitură suplimentară pentru clasa care câștigă.
  • De asemenea, puteți deține un concurs de artă în rândul studenților și să atârnați câștigătorii pe bord.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar