Cum să obțineți rupee ușoare în legenda lui zelda: un link către trecut

O legătură cu trecutul nu este cel mai greu joc al seriei Zelda, dar ca orice joc, este obosit să adune cu meticulozitate rupii făcând același lucru peste și peste din nou. Cu această tehnică, veți putea să aflați de modalități de a câștiga rupii indiferent de unde vă aflați pe hartă. Nu există cât mai multe metode referitoare la lumea întunecată - acel loc este un fel de dur oricum.... Cu toate acestea, dușmanii au scăzut mai mult rupii mai valoroși decât lumea ușoară.

Pași

  1. Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 1
1. Du-te la curățarea verde a verde înainte de domeniul palatului deșert, cel în formă de a "U". În al doilea rând spre stânga, vor exista două roci verzi pe care le puteți ridica folosind mănăstirile. Ridicați roca de jos și o scară este dezvăluită! Când coborâți în scară, vor fi 10 ghivece. Fiecare oală are o rupetă albastră dedesubt. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vă întoarceți, puteți obține 50 de rupii. A face acest lucru de 20 de ori va umple complet punga rupică.
  • Imagine intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 2
    2. Du-te la cimitir, scoate pietrele care blochează un mormânt de nord-vest și împingeți piatra de mormânt. Va dezvălui o gaură, pe care o vei cădea instantaneu. Te aterizezi în temnițele castelului. La stânga dvs. va fi un zid de bombă. Bombe, treci prin, și iată și privește pieptul de rupii. Ieșiți prin gaura din dreapta sus, împingeți-vă deoparte un bloc care blochează ușa nordică și continuă să treacă prin ușă (trageți maneta dreaptă în camera a treia) până când ajungeți în biserică.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 3
    3. Du-te dungeoneering! Fiecare temniță are cufere de rupii care vă așteaptă să le găsiți.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link către pasul trecut 4
    4. Obțineți rupii din pește în mască mare. Pentru a face acest lucru, du-te la capul de intrare din piatra de sud în mlaștina mare. Introduceți-l. Continuați să mergeți înainte până veți vedea două pârghii și un balon. Trageți maneta dreaptă - ați văzut barajul deschis? Ieșiți afară și va exista un singur pește solitar flopând în jurul unei bătăi superficiale. Ucideți dușmanii în jurul vostru, ca să nu intervină și să ia peștele. Acum mergeți la un ecran până când vedeți apă adâncă. Stai departe în partea dreaptă a acestuia, întoarce-te la stânga și aruncați peștele în. Peștele vă va răsplăti cu Rupee.
  • De asemenea, puteți vinde peștele la vânzătorul de sticlă, dar tot ce obțineți este o bombă sau două și aproximativ 5 rupii. În plus, este foarte greu să purtați un pește până la satul Kakariko, evitând dușmanii.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy Easy în Legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 5
    5. Vindem albine de aur la vânzătorul de sticlă din satul Kakariko. Pentru a obține o albină de aur, du-te în partea de est a lacului Hylia și intră în peștera de gheață. Cu pantofii dvs. Pegasus, dați-vă într-una din statui de zână. O albină de aur va izbucni. Prindeți-o cu plasa dvs., sticla-o și luați-o la vânzătorul de sticlă. Desfaceți albina în fața vânzătorului - el va fi uimit și vă va plăti 100 de rupii pentru fiecare albină de aur pe care o vindeți.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link către pasul trecut 6
    6. Săriți în sud-vest, în satul Kakariko, situat chiar sub intrarea în pădure. Vasele și cuferele cu rupii vor fi acolo și vor reseta de fiecare dată când vă întoarceți.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee ușoare în legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 7
    7. Du-te la mlaștina mare cu magia dvs. Boomerang și tăiați fiecare patch de iarbă pe care o vedeți. Nu numai că este distractiv, dar este rapid.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 8
    8. Du-te în casele din satul Kakariko și trageți picturile. 20 de rupii vor izbucni din majoritatea picturilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee ușoare în legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 9
    9. Trageți una din picioarele broaștelor de broască țestoasă la Turtle Rock în lumea întunecată. Vei fi recompensat cu rupii.
  • Există, de asemenea, o scară ascunsă pe același nivel de munte. Trebuie să utilizați cârligele pentru a obține de la platformă la platformă pentru a deschide cuferele care conțin 50 de rupii.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee Easy în Legenda lui Zelda_ Un link la pasul trecut 10
    10. Lovit pietre sau tufișuri care sunt spumante. Pe măsură ce continuați să loviți obiectul spumant, rupii vor scădea în valoare în creștere. Puteți ajunge până la rupii roșii.
  • Imaginea intitulată Obțineți Rupee ușoare în legenda lui Zelda_ Un link către pasul trecut 11
    11. Joacă jocuri în lumile luminoase și întunecate. Unii necesită abilități, cum ar fi jocul de tir cu arcul în lumea întunecată, dar cel mai puțin necesită noroc și șansă, ca și jocurile pieptului din lumile luminoase și întunecate. Jocurile care necesită noroc și șansă vă vor oferi o recompensă mai mare, dar veți fi, de asemenea, mai predispuși la cheltuirea mai multor rupii pentru a continua să se joace.
  • sfaturi

    Săpa. Cele mai multe dintre ceea ce veți găsi vor fi poțiuni verzi pentru a vă reîncărca metru magic, inimile și rupii unici.
  • În loc să cumpărați poțiuni de la coliba vrăjitoarei, obțineți sticlele dvs. reumplute gratuit la cascada dorinței.
  • Avertizări

    Când în satul Outcasts, aveți grijă de hoții care vă vor grăbi și vă vor fura rupii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar