Cum să uiți o persoană

La sfârșitul unei relații, se pare că viața este incapabilă de a avansa. Această persoană este peste tot și se mișcă chiar acum doar nu este o opțiune. Cu toate acestea, asta nu trebuie să fie lucrurile. Prin modificarea mediului-vă, luați-vă gândirea și ocuparea vieții voastre, ele pot fi cu ușurință un lucru din trecut. Thisewill vă arată Cum să uiți o persoană și treceți la un hotel mai fericit, mai sănătos, completați.

Pași

Partea 1 din 3:
Evadând mementouri negative
  1. Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 1
1. Tăiați contactul fizic. Nu poți uita pe cineva dacă îl vezi totuși pe el tot timpul sau să auzi în mod constant despre activitățile sale. Luați în considerare aceste strategii:
  • Asigurați-vă că nu veți intra în această persoană în timpul activităților de zi cu zi. Dacă vă faceți cumpărături de bacanie în același timp, sau faceți aceeași traseu acasă de la serviciu, Tweak Programul dvs. ușor, astfel încât o întâlnire de șansă devine mai puțin probabilă.
  • Pentru că acum, evitați adunările sociale în care știți că el sau ea va fi prezentă. Explică politicos gazdei că sperați că evenimentul merge bine și că rămâneți departe numai pentru că doriți să evitați o întâlnire dureroasă.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 2
    2. Îndepărtați-l din viața dvs. electronică. În ziua de azi și în vârstă, oamenii pe care îi asociem sunt mai des decât un ecran. Chiar dacă nu vedeți persoana, este prea ușor să vedeți ce se întâmplă. Deși poate părea aspru, îndepărtați-l din toate formele de mediu social pe care îl utilizați.
  • Ștergeți informațiile sale de contact din contul dvs. de telefon și de e-mail
  • Blochează profilul său de pe Facebook, Twitter, Instagram, etc.
  • Luați alte măsuri pentru a preveni contactul nedorit. Dacă este necesar, modificați adresa dvs. de e-mail.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 3
    3. Adresați-vă prietenilor dvs. reciproci să nu vă actualizeze pe faptele acestei persoane. Ceva interesant s-ar fi întâmplat, dar nu trebuie să auziți despre asta. Dacă prietenul dvs. uită și menționează accidental această persoană pentru dvs., reamintiți-l ușor la cererea dvs., spunând ceva de genul, "Îmi pare rău, Jane, dar este prea supărător pentru mine să mă gândesc la Bill. Poate că am putea vorbi despre altceva."
  • Cu toate acestea, este posibil să doriți să adăugați un addendum la această politică: Uneori învățați lucrurile potrivite vă vor ajuta să găsiți închiderea. Poate că această persoană a preluat fumatul, sa mutat într-un oraș diferit sau și-a pierdut slujba. Lăsați-i pe prietenii tăi să știe că, dacă se gândesc că știind că ceva vă poate ajuta să găsiți închiderea, ar trebui să spună ceva.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 4
    4. Scapi de ceea ce vă amintește de această persoană. Curățați-vă viața de ceva care aduce amintiri dureroase ale acestei persoane. Nu se uită la aceste lucruri în fiecare zi vă va ajuta să continuați.
  • Dacă nu puteți suporta să scape de anumite elemente, să le sacezi și să întrebi un membru al familiei sau un prieten apropiat dacă le puteți păstra în casa lor, departe de acces ușor. Solicitați articolele să fie păstrate la îndemâna dvs. timp de cel puțin 6 luni.
  • Treceți prin playerul dvs. MP3 și ștergeți orice melodii care vă amintesc de el sau ei. Înlocuiți-le cu încurajări, piese optive care vă încurajează să fiți încrezători și să vă forțați.
  • Dacă aveți un copil sau un animal de companie cu această persoană, evident că nu puteți scăpa de ele. În schimb, concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le-ați făcut pentru a hrăni această ființă și dați-i o viață bună.
  • Partea 2 din 3:
    Schimbarea perspectivei
    1. Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 5
    1. Nu lăsați dorința de răzbunare să vă consilieze. Recunoașteți că dorința de a se răzbuna pe cineva (făcându-l pe el sau ei gelos, supărat sau rău) încă se califică ca gândindu-se la ei. Nu puteți merge mai departe și uitați dacă sunteți obsedat de răzbunare, așa că învățați cum să lăsați-o să plece.
    • Dacă credeți într-o putere superioară, karma sau o formă de justiție cosmică, motivul pentru care el sau ea va primi eventual rambursarea corespunzătoare.
    • Dacă nu credeți că altcineva va renunța la returnarea în numele dvs., faceți pace cu faptul că viața nu este corectă. Această persoană vă poate răni cu nedrept, dar asta nu vă dă dreptul de a acționa.
    • Amintiți-vă vechiul Citat George Herbert: "Trăirea bine este cea mai bună răzbunare." Continuând cu viața ta și refuzul de a se scufunda la nivelul celeilalte persoane comunică pentru el sau ea că nu veți fi afectați de ceea ce sa întâmplat, făcându-l în mod esențial nesemnificativ.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 6
    2. Înregistrați-vă timp pentru a vă exprima sentimentele. Dacă ați încercat totul și încă nu puteți rezista gândirii la el sau ea, încercați o nouă abordare. A lăsat o perioadă limitată de timp (cum ar fi o oră sau două) pentru a vă așeza și a scrie toate sentimentele despre ceea ce sa întâmplat. Odată ce timpul este în sus sau ați rămas fără lucruri de spus (oricare dintre acestea se întâmplă mai întâi), închideți documentul și puneți-l undeva. Data viitoare când sunteți tentați să locuiți pe această persoană, spuneți-vă, "Nu, mi-am exprimat deja sentimentele despre asta. Nu voi pierde timpul făcând din nou."
  • Dacă este absolut necesar, acordați-vă 10 sau 15 minute în fiecare zi pentru a vă simți emoțional. Când acele minute sunt în sus, spuneți-vă că vă veți gândi mâine. Ca zilele care bifează, veți avea nevoie de mai puține și mai puține minute. Chiar observați că aveți nevoie de mai puțin și mai puține minute vă va ajuta să vă simțiți prea bine.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 7
    3. Ține-ți distragerea. Din fericire, vă controlați gândurile. Dacă nu vrei să te gândești la ceva, nu trebuie. Ocupați-vă cu școala, munca sau un proiect care vă va împiedica mintea. Când aveți alte lucruri de gândit, vor dispărea în fundal.
  • Dacă vă gândiți să vă gândiți la ele, să vă îndreptați atenția. Noi toți visele și ne gândim că suntem surprinși că ne gândim că ne gândim. Cel de-al doilea se strecoară în mintea voastră, spuneți-vă că nu vă veți gândi la asta sau că veți gândi mai târziu la asta (Sugestie: Nu va trebui să). Găsiți pe cineva să vorbească, un joc de jucat sau orice altceva care vă poate păstra atenția, chiar dacă este doar câteva minute - asta-i tot ce veți avea nevoie.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 8
    4. Nu ascultați muzică emoțională sau filme. Încercarea de a uita o persoană este un set pentru schimbările de dispoziție și depresia. Acum, puteți simți că sunteți într-un loc foarte vulnerabil. Ultimul lucru de care aveți nevoie este în afara stimulilor care cultivă această emoție, deci păstrați muzica pe care o ascultați optimă și doar vizionați televizorul sau filmele.
  • Adresați-vă prietenilor să păstrați și acest lucru în minte. Ei pot ajuta la menținerea lucrurilor ușoare și aerisite pentru a vă menține mintea în afara lucrurilor. Când aveți nevoie de impuls, apelați-i și ei vor ști doar ce să facă pentru a vă face să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 9
    5. Valuează singur. Cote sunt această persoană pe care încercați să o uitați că ați greșit. În cele din urmă, nu v-au prețuit ca și cum ar fi trebuit să fie. Acesta este tipul de persoană care nu ar trebui să fie în viața ta oricum. Prin evaluarea dvs., este mult mai ușor să realizați acest lucru. Nu te-au tratat corect și asta e asta. Vă înconjurați numai cu oameni care fac.
  • Ținând cont de valoarea dvs. de sine va face mult mai ușor să obțineți rularea cu mingea. Amintiți-vă: sunteți minunat! Întreaga lume este în fața ta și doar bubbling cu oportunități. Ce vei face în continuare?
  • Partea 3 din 3:
    Aducând înapoi fericirea
    1. Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 10
    1. Urmăriți pasiunile. Păstrați-vă pe calea cea bună înlocuim timpul pe care l-ați fi petrecut cu această persoană (sau ar fi petrecut gândirea la el sau ea) cu o nouă activitate. Luați un hobby pe care ați dorit-o întotdeauna să încercați, să vă alăturați unei ligă sportivă intramurală sau începeți o nouă formă de exercițiu. Indiferent ce este, ar trebui să fie atât de interesant și să se încleșteze că nu puteți reuși să vă gândiți la altceva în timp ce faceți asta.
    • Stăpânește o nouă abilitate și de a vă îmbunătăți vă va face să vă simțiți bine. S-ar putea chiar să vă simțiți ca o persoană nouă și îmbunătățită, care este prea bună pentru persoana pe care o uitați, îmbunătățirea stimei de sine. Îmbunătățirea dvs. este cel mai bun lucru de făcut în această situație pentru dvs., valoarea dvs. de sine și liniștea voastră.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 11
    2. Mănâncă dreapta și exercițiu. Ați trecut vreodată printr-una din acele perioade în care nu vă puteți opri să mâncați mâncarea junk și tot ce doriți să faceți este să stați pe canapea și să urmăriți televiziunea teribilă de realitate? Iar kickerul este că nu se simte bine - fiind leneș și nesănătos se simte destul de teribil. Mâncarea corectă și exercitarea face mult mai ușor să vă simțiți energizați și pozitivi în ceea ce privește circumstanțele dvs. și despre dvs.
  • Au o dietă care este în cea mai mare parte fructe, legume, boabe întregi și carne slabă. Obțineți un echilibru de fibre, proteine, carbohidrați complexe și grăsimi sănătoase (cum ar fi cele găsite în pește, nuci sau ulei de măsline). Stați departe de junk procesat care vă oferă o lovitură inițial, dar în cele din urmă vă încetinește doar.
  • Scopul de a exercita timp de 30 de minute pe zi, fie că este vorba de mers, înot, care rulează sau chiar dans sau curăță casa. Fă-o în bucăți mici dacă programul dvs. nu permite bucăți mari de timp. Chiar și eforturile mici, cum ar fi parcarea departe de intrare, se vor adăuga în timp.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 12
    3. Înconjurați-vă cu prietenii și familia. Cel mai bun mod de a vă menține mintea ocupată, programul dvs. ocupat și dvs. pozitiv, este să vă înconjurați cu oameni fantastici care vă pasă cu adevărat de tine. Fie că înseamnă mama ta, sora ta, cel mai bun prieten al tău, un grup de teatru sau echipa ta de baschet, lipiți cu ei. Te vor ține râsul și te vor ajuta să vezi că ai un milion de lucruri care merg pentru tine.
  • Când vă simțiți că ați prefera să vă gaurați și să vă ascundeți sub capace, permiteți-vă să fiți o persoană pentru o oră sau așa și apoi să vă opriți spunând da la acea invitație și să ieșiți și să fiți sociali. Nu veți simți că inițial, dar până la sfârșitul nopții, veți fi bucuroși că ați făcut-o.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 13
    4. Permiteți-vă timp. Creierul uman este minunat de auto-vindecare. Vechea zicală "Timpul vindecă toate rănile" a fost întotdeauna adevărat și întotdeauna va fi. Bineînțeles, creierul începe să se concentreze pe aici și acum, uitând trecutul și adesea modificând modul în care consideră potrivit. Deci, dacă au trecut câteva săptămâni, relaxați-vă. Aceste lucruri au nevoie de timp. Creierul tău va face treaba pentru tine dacă ești răbdător.
  • Procesul de îndure este natural și, în majoritatea cazurilor, Are să treacă prin. Există 5 etape și pot dura ceva timp pentru a finaliza. Fiți răbdători cu dvs. - veți vedea progresul pe măsură ce trece timpul.
  • Imaginea intitulată Uită o persoană Pasul 14
    5. Ierta și uita. În cele din urmă, uitarea cuiva este practic imposibil de făcut dacă nu le puteți ierta. Dacă urmați toate pașii de mai sus și încă nu puteți reuși să uitați, lucrați la iertare în schimb. Sunt doar un om și lucrurile se întâmplă. Viața merge înainte.
  • Nu uitați să vă iertați. Pentru mulți dintre noi, ținem groade împotriva noastră mai ușor decât avem grudii împotriva altora. Amintiți-vă că la vremea aceea, ați făcut ceea ce credeai că are dreptate. Au făcut și ei. Nimeni nu este de vină sau este de vină. Trecutul este în trecut și va rămâne acolo. Și asta este pentru cele mai bune - în acest fel, sunteți liber să mergeți mai departe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu încercați niciodată să urăști acea persoană particulară - în timp ce încercați să le urăști, veți fi obsedați și vrăjbiți și vă va ispiti să vă gândiți la ei în fiecare moment. În consecință, nu veți putea uita persoana.
  • Uitarea pe cineva vă poate ajuta să continuați, dar încercați să nu uitați ce ați învățat din relație.Nici un timp nu este irosit atâta timp cât ați învățat ceva.
  • Nu fi rapid să sari într-o relație nouă pentru a uita ultima. Acest lucru va eșua întotdeauna.
  • Nu obseda despre a obține "închidere."Tăiați contactați acum și rezistă nevoii de a recurge la teatru (cum ar fi trimiterea unei lungi "La revedere e-mail").
  • Nu încercați niciodată să ajungeți la ei. Ei ar putea încerca să te contacteze, dar să rămână la decizia ta și să nu-i lași să se întoarcă. Amintiți-vă de ce ați plecat de la ei.
  • Amintiți-vă că uneori că cineva poate fi încă (sau pentru totdeauna) să dețină un loc în inima voastră, oricât de mic.
  • Este întotdeauna dificil să uiți o relație pe termen lung, știți doar că meritați mai bine și nimeni nu este perfect. Înțelegeți că viața continuă și la fel și oamenii.
  • Nu încercați să vă aduceți lucrurile înapoi. Cu excepția cazului în care este un inel de diamant sau ceva care este unul din-un fel, sunteți mai bine să nu vă contactați pentru ao face înapoi. DVD-uri, haine, periuța de dinți suplimentară... lăsați-i să plece. Ele sunt doar posesiuni. Merită durerea de a fi în prezența ei doar pentru a recupera o pereche de pantaloni de boxer? Nu faceți schimb de demnitatea dvs. pentru bunuri.
  • Faceți altceva decât ați fi făcut cu ei. Începeți ramificarea în lucruri noi.
  • Avertizări

    Nu recurge la violență, vreodată.
  • Dacă au trecut luni și încă nu vă puteți opri să vă gândiți la această persoană, să vedeți un psiholog.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar