Cum de a decora o șuncă

Un șuncă radiantă este un loc minunat pentru a vă relaxa, dar cu câteva adăugări simple, poate deveni una dintre camerele dvs. preferate în casa dvs. Aducerea la noi mobilier este una dintre cele mai simple modalități de a spori atât aspectul și confortul unui spațiu de patio interior. Actualizarea schemei de culori poate, de asemenea, să lumineze lucrurile și să profite la maximum de iluminare naturală. Dacă sunteți interesat de o revizuire mai drastică, puteți chiar să vă furnizați șoseaua dvs. pentru a dubla ca un loc de adunare mai utilitar, cum ar fi un centru de divertisment la domiciliu sau o zonă de luat masa pentru găzduirea petrecerilor intime de cină.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încorporând mobilier nou
  1. Imaginea intitulată Decorează o sală de soare Pasul 1
1. Oferiți scaune confortabile. Scaunele individuale pot fi situate aproape împreună pentru a promova o atmosferă intimă. Un cuplu de bănci amortizate pot fi mai practice în ceea ce privește spațiul pentru șezlonguri care văd o mulțime de trafic. Dacă vă sprijiniți mai mult spre petrecere a timpului liber, ați putea include un lounge de pluș de ședere sau o zi de zi în stil cabana, în plus față de piesele dvs. mai casual.
  • Asigurați-vă că există suficientă scaune pentru a găzdui o jumătate de duzină sau astfel de oameni dacă intenționați să faceți orice distracție.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 2
    2. Centrați-vă mobilierul în jurul unei mese utilitare. Găsiți tabelul potrivit este important, deoarece va fi centrul în jurul căruia vor avea loc majoritatea activităților din salbă. Căutați bucăți mici, plate, care pot conține o ceașcă de cafea sau o tavă de hors d`oeuvres la fel de ușor ca o grămadă de cărți de joc.
  • Alegeți o masă care este aproximativ aceeași înălțime ca și scaunul. În acest fel, nu veți fi forțați să ajungeți după ce ați așezat și ați găsit.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 3
    3. Prioritizați confortul cu accesoriile moi. Înlocuirea mobilierului obișnuit cu o canapea de pluș sau câteva scaune ușoare vor face ca un loc cozier să stea și să se relaxeze. HAP noile dvs. aranjamente de relaxare cu perne și pături de aruncare manuală pentru mai mult de o atingere de acasă jos sau pentru a compensa condițiile idilice în afara cu atingeri minimaliste, contemporane (dar nu mai puțin strânse).
  • Simțiți-vă liber să obțineți creativ cu configurația dvs. - de exemplu, puteți să atârnați un hamac într-un colț sau să aranjați perne pe podea pentru o zonă de relaxare cu o aromă distinct est-asiatică.
  • Imaginea intitulată Decorează o suncă Pasul 4
    4. Desenați inspirația de la accesoriile de grădină pentru o senzație rustică. Dacă aveți un deget verde, invitați în aer liber cu articole de îmbrăcăminte de lux și ornamente fanteziste. O masă de piatră brută ar putea imita apariția pietrelor de pasare, în timp ce o fântână de scurgere captivă ca punct focal al noii dvs. configurații. Cu ușile deschise, salariul tău se va simți mai mult ca o seră.
  • Ați putea chiar să utilizați obiecte rustice, cum ar fi amprentele de roabe sau cutii de lemn și butoaie ca alternative la bucăți mai tradiționale.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare Pasul 5
    5. Încercați noi husă de fereastră. Ferestrele sunt una dintre cele mai importante părți ale șimilului, așa că merită o atenție proprie. Grapele glisante sau un ecran de plasă retractabilă vor proteja lumina soarelui după-amiaza târzie și poate fi desenată la timpul zilei când doriți să vă uitați la răsăritul soarelui. Dimpotrivă, dacă ați folosit aceleași perdele obosite de ani de zile, ați putea să le comercializați pentru un set de șine de ferestre reglabile elegante.
  • Aceasta este una dintre cele mai ieftine modificări pe care le puteți face pentru carcasa dvs. de terasă - puteți instala de multe ori capace de ferestre noi în același suport.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 6
    6. Introduceți soluții atractive de iluminare. Nu va fi însorit "în jurul ceasului, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o formă de iluminare secundară pentru a ilumina salariul tău ca lumina zilei dim. Câteva lămpi de bază de masă vor funcționa bine în acest scop. De asemenea, puteți să vă dați mai mult control asupra luminozității camerei, la un moment dat, cu un dispozitiv de iluminare deasupra capului sau o serie de sconturi conectate la un comutator dimmer.
  • Comparați corpurile de iluminat în diferite stiluri pentru a găsi una care se potrivește cu caracterul camerei dvs. reproiectate.
  • Lumanari, lumini de ceai sau becuri Stringer vor da destul de mult o strălucire atunci când doriți să păstrați lumina electrică ușoară.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 7
    7. Alegeți mobilierul realizat din materiale durabile. După un timp, expunerea la razele soarelui poate deteriora țesăturile delicate, provocând albire, uscare sau micșorare. Tapițeria sintetică purtătoare, cum ar fi nylon și poliester, va ajuta la prevenirea deteriorării. Ca un bonus, sintetica tinde să fie rezistentă la apă, făcându-i impermeabil la scurgeri și mucegai din prea multe dimineții cețoase.
  • Patio și mobilier în aer liber este un pariu sigur, deoarece acestea sunt concepute pentru a supraviețui unei game largi de condiții meteorologice.
  • Țesături naturale cum ar fi bumbacul, ceea ce este rău în legătură cu decolorarea și pielea, care este predispusă la uscare și crăpare, sunt probabil cel mai bine lăsat în camera de zi.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 8
    8. Păstrați-vă mobilierul luminos. Cu toate acestea, decideți să vă decorați șuntul, să nu exagerați. Prin natura lor, sunurile sunt destinate a fi spații luminoase, deschise și aerisite. Rezervați cea mai mare parte a camerei pentru articole esențiale cum ar fi mesele și scaunele și lăsați suficient spațiu între fiecare pentru a vă permite să vă respirați.
  • O sala de soare prea ocupată se poate simți înfundată și haotică, care este exact opusul a ceea ce mergeți.
  • Limitați numărul de accesorii din jurul ferestrelor și lăsați vederea să servească drept atracție principală.
  • Metoda 2 din 3:
    Actualizarea schemei de culori
    1. Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 9
    1. Utilizați pasteluri pentru a ușura aspectul camerei. Periați pereții cu un strat de vopsea dezactivată sau au mobilier vechi replosit pentru mai mult de o vibrație de primăvară. Nuanțele moi, cum ar fi albastru de ou galben și robin, nu sunt doar ușoare pe ochi, ele difuzează, de asemenea, lumina fără efort pentru a crea un efect strălucitor plăcut.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare Pasul 10
    2. Alegeți culori contrastante. O paletă care este prea uniformă poate deveni rapid monotonă. Nu vă fie frică să amestecați lucrurile prin lipirea exploziilor îndrăznețe de culoare primară, cum ar fi roșii, blues și galben cu nuanțe neutre tonate. În mod ideal, atât piesele principale, cât și accesoriile secundare, cum ar fi pernele și aruncarea covoarelor, ar trebui să aibă propriile calități distincte care să obțină armonie perfectă atunci când sunt văzute împreună.
  • Începeți cu o anumită temă (cum ar fi tonurile de pământ sau culorile răcoroase) pentru cea mai mare parte a decorului dvs., apoi presărați în nuanțe opuse la accentele însoțitoare mai atrăgătoare.
  • Evitați utilizarea prea multor nuanțe care sunt similare, dar nu identice. Culorile care aproape meciul poate fi disruptiv pentru ochi.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 11
    3. Du-te natural. Îndepărtați mobilierul din plastic, metal și pictat și aduceți bucăți cu finisaje bogate din lemn sau piatră. Wicker, Rattan și Teak sunt toate capsele populare ale stilului de soare, deși pădurile impermeabile, cum ar fi pinul și cedrul, sunt, de asemenea, suficient de rezistente pentru a dura într-o incintă acoperită. Utilizarea mai multor materiale naturale vă permite să creați o tranziție fără sudură cu lumea exterioară.
  • Părți sau piese din lemn de primejdie pentru a se potrivi mai bine stilului unic al interiorului dvs.
  • Cilindrul de vânt de vânt sau un picură japoneză de apă de bambus poate face ca soarele să vă bucurați de ureche, precum și ochiul.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de soare 12
    4. Redați cu modele pentru a sparge întinderile de culoare solidă. Designuri funky, cum ar fi dungi, puncte polka, chevron și imprimări florale au potențialul de a împerechea minunat cu culori solide și layout-uri conservatoare. Deoarece au tendința de a fi destul de puternice, este mai bine să le implementezi strategic. Lăsați decorul dvs. să facă cea mai mare parte a muncii și lucrurile de jazz în sus oriunde se află energia din cameră.
  • Chiar și o ajustare la fel de mică ca schimbarea pernelor pe o iubire cu ceva mai atrăgător poate respira viața nouă într-o șezlong stagnant.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 13
    5. Adăugați niște verdeață elegantă. Utilizați aranjamente florale sau plante mari în ghiveci pentru a vă infuza pe șosea cu tonuri de împământare. Câteva spray-uri de flori sălbatice, crin sau iederă, împreună cu specii de inimă, cum ar fi ferigi și suculenți, pot păstra zona dvs. de lounge să devină prea sterilă și să facă să se simtă mai mult ca o zonă de grădină trecătoare sau în aer liber.
  • Incorporarea plantelor și a altor elemente botanice reprezintă o modalitate bună pentru iubitorii de natură să se bucure de un gust de în aer liber în zilele ploioase și lunile de iarnă rece.
  • Din cauza condițiilor ample ale luminii și a climatice din salonul dvs., nu există nici un loc mai bun în casă pentru a avea grijă de plantele în creștere.
  • Imagine intitulată Decorează un pas de soare 14
    6. Includeți decorațiuni de perete colorate. Line zonele din jurul ferestrelor cu lucrări de artă contemporană izbitoare, draperi de perete ornamentale sau fotografii care conțin cele mai prețuite amintiri. Alternativ, ați putea merge cu ceva mai puțin convențional, cum ar fi semne de metal rustic sau o tapiserie chic. Acoperirea zidurilor goale va oferi oaspeților dvs. ceva de admirat deasupra solului.
  • Sunroomul poate fi un loc ideal pentru a vă arăta portretele de familie prelungite.
  • Rafturile montate pot oferi o pocevă pentru elemente în formă ciudată, de asemenea, servind ca o soluție de stocare sensibilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unor noi utilizări pentru șederea dvs
    1. Imagine intitulată Decorează un șimil pas cu pasul 15
    1. Face loc pentru un set de mese. Dacă aveți imaginile pătrate, transformați o secțiune a salariului dvs. într-o colț intimă cu o masă și scaune pentru 4 sau mai multe persoane. Nu trebuie să fie extravagantă - tot ce aveți nevoie este locul pentru dvs. și cei dragi pentru a vă bucura de o masă împreună. Apoi, puteți găzdui următorul întâlnire într-un cadru fermecător și pitoresc, care este în întregime pe cont propriu.
    • Întoarceți-vă prezentarea (și faceți o utilizare mai eficientă a spațiului dvs.) afișând o selecție de plante înfloritoare sau ierburi proaspete din grădina dvs. interioară ca centre centrale.
    • Păstrați mesele stabilite în concordanță cu caracterul restului de run. Poate părea ciudat să aibă o sticlă industrială și o masă de oțel lustruit într-o cameră plină de materiale naturale și accesorii artizanale.
  • Imagine intitulată Decorează o grămadă de soare Pasul 16
    2. Conversia soarelui la un teatru de acasă. Asigurați-vă la locul de soare al camerei dvs. de chillout prin montarea unui televizor cu ecran mare pe peretele central, complet cu un sistem de difuzoare discontinuu. Apoi, conectați dispozitivele de streaming, playerele DVD și consolele de jocuri, faceți clic înapoi și opriți-vă creierul pentru o vreme. Pentru un confort maxim, instalați scaune înclinate căptușite sau pur și simplu să vă plimbați în jos un cuplu de șezlong.
  • Nu uitați să vă depășiți centrul de divertisment cu orice alte facilități de care ați putea avea nevoie, cum ar fi rafturile de depozitare încorporate, o stație de încărcare sau un mini-frigider pentru gustări.
  • Invitați prietenii dvs. pentru o petrecere specială de vizionare odată ce veți obține totul configurat, sau doar savurați ceva singur după o zi lungă.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 17
    3. Dublați spațiul de birou. Puneți un birou într-un colț, unde puteți lucra când vremea este prea plăcută pentru a ignora. Imprimanta, scanerul sau aparatul de fax pot merge pe o masă de capăt adiacentă, iar un cuplu mic de depozitare va oferi spațiu de stocare suplimentar dacă este necesar. Ori de câte ori trebuie să reîmprospătați, puteți ieși în lumina soarelui și luați-vă munca cu dvs.
  • Asigurați-vă că vă aflați mobilierul de birou unde aveți acces la prizele electrice, mufele telefonice și orice alte facilități tehnologice de care aveți nevoie în timp ce aveți grijă de afaceri.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare 18
    4. Utilizați-l ca o sală de exerciții. Presupunând că sunteți mai mult în pushup-uri decât petrecerile de ceai, ați putea obține mai mult de la șezlongul dvs. ca o sală de gimnastică la domiciliu. Aceasta poate fi o opțiune deosebit de bună în casele cu puțin spațiu disponibil în interior. Adaptați întreaga sală într-un centru de fitness privat sau utilizați jumătate din camera pentru a lucra și desemnați cealaltă jumătate ca o zonă de lounge.
  • Verificați dacă plafoanele sunt o înălțime sigură și că există o mulțime de spațiu pentru a vă rupe o sudoare fără a rupe accidental nimic altceva.
  • Montați pardoseli din cauciuc sau covorașe secțiunii de interblocare pentru a proteja podeaua salariului dvs. împotriva abuzului de la ștampilarea picioarelor și a ganterelor abandonate.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de soare Pasul 19
    5. Sculptați o colț confortabil de citire. Adăugările mai mici pot să nu ofere o cantitate impresionantă de imagini pătrate, dar ele pot fi perfecte pentru a crea o evadare liniștită chiar în interiorul casei tale. Finalizați noul dvs. de citire cu un recliner, o zi de zi sau de ședere unde vă puteți întinde și rafalele pentru a găzdui o selecție a titlurilor dvs. preferate.
  • Stați o lampă de podea în apropiere, astfel încât să puteți continua să citiți în seara.
  • sfaturi

    Înainte de a vă arunca mobilierul vechi, încercați să veniți cu noi utilizări inventive pentru el. Uneori, un spațiu trebuie doar să fie rearanjat pentru a prelua o nouă dimensiune, care nu este înlocuită.
  • Căutați piesele uzate sau antice pe care le puteți personaliza pentru a vă menține costurile proiectului.
  • Revistele de decorare interioară, în special cele concentrate pe casele de sud și de coastă, sunt locuri minunate pentru a găsi idei și inspirație pentru reimaginarea șimilului tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar