Cum să decoreze un apartament loft

Decorarea unui apartament loft poate părea uneori puțin complicat. Apartamentele Loft au de obicei un plan deschis, care poate face dificilă crearea unui simț coeziv. Indiferent dacă apartamentul dvs. are tone de spațiu sau caracteristici mai mult dintr-un aspect confortabil, este important să creați spații definite în interiorul mansardei care imită camerele tradiționale. În plus, încercați să utilizați orice iluminare naturală în apartament și căutați soluții de stocare creative pentru orice nu doriți pe ecran complet.

Pași

Metoda 1 din 3:
Creând spații distincteObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 1
1. Utilizați mobilierul pentru a bloca zonele pentru a crea simțul camerelor individuale.Una dintre primele provocări atunci când lucrați cu un spațiu deschis este să îl rupeți în secțiuni utilizabile. Încercați să organizați mobilierul dvs. pentru a crea anumite zone în spațiul mai mare. Puteți utiliza rafturi, canapele, mobilier pentru dormitor și mese ca limite pentru fiecare spațiu.
  • De exemplu, dacă creați un spațiu de cameră de zi, puteți plasa o canapea și o cămășie într-o formă L, cu tabele de capăt de pe ambele părți ale zonei de ședere, o consolă de divertisment și TV de la canapea și a masa de cafea în mijlocul "camerei."
  • Pentru a face o zonă de birouri, ați putea crea un birou, un raft scurt unde vă stocați consumabilele de lucru și un scaun confortabil de birou.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament Loft Pasul 2
    2. Adăugați covoare și covoare pentru a ajuta la definirea fiecărui spațiu. Nu trebuie doar să vă bazați pe mobilierul dvs. pentru a vă ajuta să creați granițe vizuale. Covoarele și covoarele mari pot ajuta la ancorarea unui spațiu, făcând ca fiecare zonă să se simtă deliberată și autonomă. Acest lucru funcționează în special pentru zonele de viață și de dormit, dar puteți folosi și covoare pentru a crea o intrare confortabilă, pentru a defini o zonă de luat masa și multe altele!
  • Optați pentru acoperirile de podea în neutrele de culoare deschisă, dacă doriți să creați o senzație aerisită sau să mergeți cu caractere aldine cu POP-uri de culoare dacă asta e mai mult stilul tău.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 3
    3. Lăsați 36 de persoane (91 cm) pentru a vă asigura că există o mulțime de cameră. Poate fi o provocare pentru a crea spații individuale în timp ce păstrează încă fluxul deschis al unui apartament loft, mai ales dacă mansarda dvs. este pe partea mai mică. Asigurați-vă că întotdeauna lăsați o mulțime de spațiu pentru pasarele dvs. - altfel, chiar și cel mai deschis spațiu se va simți înghesuit și aglomerat.
  • De exemplu, dacă aveți o cale în care vă plimbați de pe zona dvs. de living în bucătărie, ați dori să vă asigurați că toate mobilierul, pereții și decorul de-a lungul căii sunt distanțate de cel puțin 36 în (91 cm).
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 4
    4. Utilizați ecrane de pliere sau panouri pentru a crea partiții asemănătoare peretelui. Dacă doriți ca un spațiu să aveți puțină intimitate, creați iluzia pereților prin configurarea ecranelor sau a panourilor pliante. Acestea sunt de obicei ușoare și ușor de mutat în jur, deci nu trebuie să vă angajați la un anumit aspect.
  • Dacă dețineți mansarda sau aveți permisiunea de la proprietar, puteți instala chiar și urmărirea în tavane pentru a închide draperii. În acest fel, puteți deschide cu ușurință draperii atunci când doriți ca apartamentul să se simtă mai spațios, dar le puteți închide când doriți intimitate. Puteți instala chiar pereții sau rafturile glisante pentru partiții mai permanente.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a face un dormitor să se simtă mai privat, de a crea o zonă în care puteți schimba hainele sau la distragerile de perete dintr-un spațiu de studiu.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft Pasul 5
    5. Instalați corpuri de iluminare unice pentru a defini fiecare spațiu. Dacă puteți schimba corpurile de iluminat din mansardă, încercați să utilizați diferite stiluri în diferite zone ale casei. De exemplu, un candelabru în zona dvs. de luat masa va crea o setare intimă pentru mesele dvs., în timp ce lămpile pandantive din bucătăria dvs. ar putea adăuga căldură în timp ce separă vizual spațiul.

    Bacsis: Încercați să instalați o pistă sau de iluminat de cablu pe parcursul majorității mansardelor. În acest fel, puteți ajusta fiecare lumină individuală pentru a străluci exact unde aveți nevoie de ea.

  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea decorului tăuObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 6
    1. Utilizați elemente repetate pentru a face ca mansama să se simtă mai coerentă. Pe măsură ce vă decorați apartamentul, căutați un anumit model, textura, forma sau culoarea pe care le puteți utiliza în diferite locuri din jurul spațiului. În acest fel, când cineva se uită la spațiul în ansamblu, totul va fi legat împreună.
    • De exemplu, ați putea decora mansarda în neutre bogate, calde, dar apoi au accente colorate Fuscia în întregul apartament pentru a le lega împreună.
    • Puteți folosi chiar și forme repetate pentru a crea o senzație de coerentă. De exemplu, puteți să închideți cadre și ceasuri de fotografiere rotunde pe pereți, utilizați un covor rotund în zona de living și aveți o masă de luat masa rotundă.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft Pasul 7
    2. Utilizați Pops de culoare pentru a face ca spațiul să se simtă luminos. Datorită plafoanelor lor ridicate și layout-ului deschis, apartamentele Loft se pot simți oarecum industriale. Dacă doriți să aduceți căldură în mansardă, utilizați decorațiuni colorate luminos ca puncte focale în tot spațiul.
  • De exemplu, dacă aveți pereți largi, deschisi, ați putea alege o pictură sau un perete supradimensionat într-o nuanță atrăgătoare.
  • Aruncați perne, covoare și vase pot fi de asemenea utilizate pentru a adăuga culori în spațiul dvs.
  • Bacsis: Profitați de un plan deschis și să includeți piesele de conversație pe tot parcursul mansardei. Răsfoiți magazinele de bucate, piețele de purici și magazinele de epocă pentru piesele unice, care reflectă stilul dvs. personal!

  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 8
    3. Utilizați mobilier mai mic-proporțional pentru o mică mansardă. Nu toate apartamentele Loft sunt dimensiuni de depozitare. Dacă mansarda este pe partea mai mică, stick la mobilier scalat, ca un iubit în loc de o canapea sau o masă bistro în loc de un set de luat masa tradițional.
  • De asemenea, puteți opta pentru mobilier pe care îl puteți vedea cu ușurință pentru a face ca spațiul să pară mai mare. De exemplu, o masă de capăt din lemn masiv ar bloca vederea și ar face ca camera să se simtă închisă. Cu toate acestea, o masă făcută din metal și sticlă ar crea aproape percepția că nu există nimic acolo.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 9
    4. Atârnă perdele slabe pentru a utiliza orice lumină naturală care este disponibilă. Poate fi o provocare pentru a lumina în mod adecvat o mansardă mare, deci este important să faceți cea mai bună utilizare a luminii dvs. naturale. Apartamentele Loft au adesea ferestre mari, deci optați pentru perdele puternice care vor permite să filtreze o parte din acea lumină.
  • Dacă aveți opțiunea, puteți dori, de asemenea, să vă aranjați spațiul astfel încât biroul dvs., zona de luat masa sau spațiul de locuit să fie plasați cel mai aproape de ferestre, deoarece acestea trebuie să fie bine luminate.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă limitați la perdelele albe! Puteți găsi perdele slabe în aproape orice culoare pe care vă puteți imagina.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de stocare suplimentarăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Decorează un apartament loft Pasul 10
    1. Atârnă rafturile pentru a face uz de spațiul dvs. vertical. Spațiul de stocare este întotdeauna la o primă atunci când aveți un plan deschis, deoarece nu există multe dulapuri sau colțuri în care puteți pune lucrurile. Dacă aveți tavane înalte, atârnați rafturile la nivelul ochilor, astfel încât să puteți stoca obiecte importante care nu trebuie neapărat să fie în aer liber.
    • Păstrați documentele și alte produse ordonate prin plasarea lor în cutii sau foldere atractive înainte de a le păstra pe raft.
    • Rafturile plutitoare arată deosebit de frumos pe zidurile de cărămidă expuse sau de piatră, și vă vor permite să vă păstrați simturile industriale ale loft-ului.
    • Dacă nu doriți să instalați în permanență rafturi, plasați o bibliotecă împotriva peretelui!
  • Imagine intitulată Decorează un apartament Loft Pasul 11
    2. Utilizați coșuri pentru a ține lenjerie suplimentară sau alte articole diverse. Grămezi de pături arata neobosit, dar dacă vă pliați în mod obișnuit aceleași pături și plasați-le într-un coș drăguț, veți primi imediat o senzație caldă și dom. Apoi, puteți săturați coșul sub o masă de consolă, plasați-o la poalele patului dvs. sau păstrați-o într-un colț din calea undeva.
  • Un coș mare cu un capac este un loc minunat pentru a stoca haine de iarnă și accesorii când vremea se transformă cald.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft Pasul 12
    3. Plasați otomanii în zona dvs. de living pentru a combina scaunele suplimentare și depozitarea. Multe otomani au un capac care se ridică pentru a dezvălui spațiul de depozitare ascuns înăuntru. Cu capacul pe, totuși, otomanul va arăta doar ca un loc de a vă susține picioarele, sau scaune suplimentare în cazul în care aveți oaspeții să scadă. Unii otomani au chiar tăvi deasupra, astfel încât acestea pot funcționa și ca masă de capăt sau o masă de cafea.
  • Utilizați otomanul pentru a stoca obiecte pe care nu trebuie neapărat nevoie să țineți în aer liber, cum ar fi păturile, cărțile sau poșetele
  • Imagine intitulată Decorează un apartament loft pas 13
    4. Pantofi de stâlp și îmbrăcăminte în afara sezonului sub patul tău. Dacă patul dvs. este ridicat de pe teren, vizitați un magazin de acasă și căutați soluții de stocare în pat. Acestea sunt adesea cutii largi, superficiale făcute pentru a aluneca sub saltea dvs. pentru a vă oferi spațiu suplimentar de depozitare în timp ce vă păstrați organizat.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți o colecție imensă de încălțăminte sau aveți nevoie undeva să vă puneți colecția de pulover confortabil atunci când vremea se încălzește.
  • Știați? Unele paturi sunt chiar făcute cu rafturi construite în partea de jos!

  • Imagine intitulată Decorează un apartament Loft Pasul 14
    5. Utilizați rafturi de haine de rulare dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de dulap. Dacă aveți mai multe haine decât aveți dulap, vizitați un magazin de acasă sau un magazin de casete mari și cumpărați un suport pentru haine metalice sau PVC. Acestea au adesea rulouri pe fund, astfel încât să le puteți muta cu ușurință și de obicei sunt ieftine.
  • Încercați să vă agățați hainele foarte preferate pe rackul de rulare, deoarece vor fi afișate când cineva vine.
  • De asemenea, puteți utiliza rafturi cu coșuri de sârmă pentru a stoca accesoriile sau îmbrăcămintea dvs., nu ați atârnat în mod normal, cum ar fi lenjeria, ciorapii sau topurile rezervorului.
  • sfaturi

    Dacă pereții sunt fabricați din materiale industriale, cum ar fi cărămidă, alegeți o culoare monocromatică.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar