Cum de a decora la mijlocul secolului modern pe un buget

Stilul modern de mijloc este un aspect popular care este minimal și distractiv. Stilul este cunoscut pentru mobilierul său retro, scheme de culori romantice și linii drepte. Puteți lua diferite abordări pentru a vă stia camera modernă la mijlocul secolului, în funcție de stilul dvs. personal. Începeți prin declanșarea casei dvs. și maximizarea luminii naturale. Alegeți mobilierul și accesoriile care îmbunătățesc aspectul de la mijlocul secolului și păstrați un ochi în magazinele de economii și vânzările de garaj pentru a găsi elemente unice la prețurile de chilipir.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea principiilor de bază
  1. Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un pas bugetar 1
1
Declutter zona dvs. Indiferent dacă decorați un dormitor, un lounge sau o casă întreagă, zona va arăta mai mult la mijlocul secolului modern, dacă este liber de dezordine. Îndepărtați toate obiectele inutile de pe suprafețe, cum ar fi birouri, bănci sau mese. Fișier de hârtie liberă de hârtie, aruncați orice gunoi și păstrați cărți și reviste într-un singur loc.Plasați obiecte mici, cum ar fi furnizarea de artă, papetărie sau produse de curățare, în cutii sau dulapuri.
  • Luați în considerare oferirea oricăror obiecte care nu se potrivesc cu tema modernă la mijlocul secolului, cum ar fi orice neon sau articole strălucite. Păstrați obiectele cum ar fi rame de lemn robust și cărți hardcover. Pregătiți-vă să le folosiți strategic.
  • Plasați câteva lumânări pe un dresser, mai degrabă decât o multitudine de ornamente.
  • Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un pas bugetar 2
    2. Vopsea pereții albi și adăugați un zid de caracteristici dacă doriți o culoare de culoare. Majoritatea casele moderne din mijlocul secolului au pereți albi, deoarece acest lucru permite declarația de mobilier să iasă în evidență. Vopsea pereții interiori alb și dacă doriți să lumineze o cameră, vopsea un perete o culoare diferită.
  • De exemplu, vopsea 3 pereți în sala de mese albă și vopsea 1 perete roz pal. Dacă nu vă place alb, luați în considerare alte tonuri neutre, cum ar fi crema ușoară sau gri.
  • Excepția de la aceasta este zonele în care aveți panouri de perete din lemn, pereți de cărămidă sau ferestre cu caracteristici mari. Acestea erau adesea centre centrale în casele din mijlocul secolului și ar trebui să fie afișate și îmbunătățite, care nu sunt acoperite.
  • Luați în considerare utilizarea tapetului pentru peretele dvs. de funcții, dacă doriți să aveți textură sau model.
  • Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un pas de buget 3
    3. Deschideți perdelele pentru a maximiza lumina naturală. Cele mai multe case primesc cel puțin o lumină în timpul zilei. Profitați la maximum de lumină pentru a vă ajuta să creați un simț modern de mijloc. În timpul zilei, deschideți toate perdelele din casă.
  • Dacă doriți o anumită intimitate în timpul zilei, luați în considerare achiziționarea perdelelor. Acestea dau o senzație de lumină și breezie a casei, în timp ce dau intimitate.
  • Dacă există copaci înalți sau garduri vii care blochează lumina strălucind prin ferestre, tăiați-le înapoi.
  • Imagine intitulată Decorează la mijlocul secolului modern într-un buget Pasul 4
    4. Incorporați caracteristicile din lemn în casa dvs. Un centru esențial al designului modern de mijloc este includerea lemnului în casă. Luați în considerare adăugarea de podele din lemn, o bancă de lemn sau o ușă din lemn către casa dvs. Oak, nuc, iar teak sunt tipuri populare de lemn folosite la mijlocul secolului modern.
  • Utilizați laminate din lemn în loc de lemn pentru a obține o privire similară la un preț mai ieftin.
  • Piesele de decor din lemn, cum ar fi bile de lemn, picioarele de mobilier din lemn, iar ușile din lemn au fost toate predominante în casele de mijloc.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea mobilierului
    1. Imagine intitulată Decorează la mijlocul secolului modern într-un buget Pasul 5
    1. Alegeți o canapea cu linii drepte și o culoare îndrăzneață. Canapele și fotolii sunt puncte focale mari la mijlocul secolului modern. Alegeți o canapea care are brațe relativ drepte și picioare înalte conice în loc de o canapea cu margini rotunjite de ornamente. Alegeți o culoare îndrăzneață pentru a ajuta canapeaua să iasă în evidență.
    • O canapea albastră, asociată cu perne de muștar ar fi o alegere excelentă a culorii.
    • Dacă o canapea nouă nu se potrivește în bugetul dvs., luați în considerare adăugarea unei aruncări colorate la canapeaua dvs. curentă.
    • Puteți înlocui picioarele curente ale canapenei cu picioarele din lemn conice cvintessentially Mid-secol. Acestea sunt disponibile la prețuri accesibile din cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu, precum și online.
  • Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un buget Pasul 6
    2. Adăugați o oglindă de stil mediu ca o piesă de declarație. O oglindă are puterea de a face o cameră să arate mai mare și mai ușoară. Plasați o oglindă mare, rotundă, vizavi de o ușă sau o fereastră, astfel încât să poată reflecta lumina naturală din jurul camerei.
  • Luați în considerare alegerea unei oglinzi Sunburst. Acestea sunt un accesoriu iconic al epocii de la mijlocul secolului. Găsiți replici online pentru a economisi bani sau pentru a căuta în magazine de tip.
  • Alternativ, căutați o oglindă cu o estetică minimalistă. O oglindă mare, circulară, cu un cadru subțire de aur, ar fi, de asemenea, grozavă pentru o casă de mijloc de secol.
  • UPCYCLE Orice oglinzi pe care le aveți deja. Dacă aveți o oglindă cu un cadru, reparați cadrul pentru a se potrivi cu culorile de perete sau salon de salon.
  • Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un pas de buget 7
    3. Adăugați lămpi, pandantive și iluminat moale. Iluminatul este o caracteristică cheie a stilului mediu de secol. Alegeți lămpile cu tulpini subțiri pentru a încorpora liniile curate și minime ale designului secolului mediu. Alegeți pandantive care atrag atenția și au elemente sculpturale. Căutați lămpi de podea care arc peste mobilier. Alegeți becurile care au mai multe tonuri galbene, mai degrabă decât tonuri albastre, deoarece acest lucru va crea un aspect mai moale.
  • Luați în considerare utilizarea mai multor lămpi pe cameră pentru a crea mici buzunare de lumină. Limitați pandantivii la unu pe cameră, deoarece acestea sunt o caracteristică dominantă.
  • Căutați pandantive și lămpi la vânzările de garaj pentru a găsi desene unice la un preț de negociere.
  • Imaginea intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un pas de buget 8
    4. Alegeți mobilier din lemn pentru a da un aspect natural la spațiu. Alegeți nuanțele lemnului care reflectă culorile lemnului găsite în natură. Piniile naturale și maro-maronii funcționează bine. Luați în considerare adăugarea unei mese de cafea din lemn, scaune din lemn sau rafturi din lemn. Dacă doriți mai multe cantități minime de lemn, alegeți o canapea cu picioare de lemn.
  • Dacă aveți mobilier din lemn care a fost vopsit, luați în considerare șlefuirea vopselei pentru a expune lemnul natural.
  • Nu vă fie frică să utilizați laminate. Acest lucru poate crea un aspect de lemn la un preț mai mic.
  • Uită-te la mobilier din lemn în magazine de tip. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține mobilier de calitate la un preț mai mic.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată Decorează la mijlocul secolului modern într-un buget Pasul 9
    1. Puneți câteva bucăți de artă îndrăzneață pe pereți. Stilul modern de la mijlocul secolului este destul de minimalist. Evitați plasarea prea multă artă pe pereți și aglomerarea spațiului. Cel mai bine este să alegeți câteva piese preferate pentru pereți din fiecare cameră.
    • Grafica mare pictată cu ulei pe panza este o opțiune mare de mijloc. Plăcile de perete metalice se potrivesc cu tema.
    • Rezumat Sculpturile metalice și de piatră sunt, de asemenea, accesorii artistice bune pentru acest stil.
  • Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern într-un buget Pasul 10
    2. Alegeți plantele interioare pentru a aduce un sentiment de viață în spațiul dvs. O temă cheie a stilului modern de mijloc este amestecarea celor în interior și în aer liber. O modalitate ușoară de a realiza acest aspect este adăugând plante interioare în camerele dvs. Luați în considerare adăugarea de plante la diferite niveluri pentru a aduce un aspect natural. De exemplu, plasați o plantă într-un coș agățat și altul pe o masă de cafea.
  • Crinii de pace sunt o plantă aspectă atemporală care îmbunătățesc calitatea aerului. Cacti sunt o altă opțiune atemporală.
  • Plantele cu viță de vie agățate sau frunze droopie funcționează cel mai bine în coșurile agățate.
  • Plantele sunt integrate până la aspectul mijlocului secolului. Dacă nu puteți păstra plantele reale în casa dvs., investiți în unele plante false pentru a obține aspectul.
  • Imagine intitulată Decorează la mijlocul secolului modern într-un buget Pasul 11
    3. Alegeți așternutul și pernele cu modele îndrăznețe. Modelele de repetare și formele geometrice reprezintă o parte iconică a stilului de decorare din mijlocul secolului. Un mod accesibil de a introduce aceste lucruri în casa dvs. este prin accesorii. Adăugați perne pe pat sau canapea pentru a aduce detalii și culori în camere. Alternativ, alegeți un pahar de pat care face patul punctul focal al camerei.
  • Evitați să aveți modele atât pe pernele de pat, cât și pe pernele decorative. În mod similar, evitați împerecherea unei canapele moderate cu perne modelate. Modelele arată cel mai bine atunci când sunt asociate cu elemente simple.
  • Luați în considerare cumpărarea țesăturii și apoi pernele de cusut acoperă sau vă bateți. Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi modelul pe care îl doriți și să economisiți bani. Dacă nu puteți coase, întrebați un prieten sau un membru al familiei care are abilități bune de cusut pentru a vă ajuta.
  • Imagine intitulată Decoreaza-te la mijlocul secolului modern pe un pas bugetar 12
    4. Alegeți un covor neutru care are o textură interesantă. Amestecarea diferitelor texturi din casa dvs. este o modalitate excelentă de a spori stilul mijlocului secolului. Căutați un covor care are o textură diferită pentru covoare și canapele. Încercați să obțineți un covor neutru, astfel încât să nu vă îndepărtați de mobilierul din cameră.
  • Un covor Shaggy ar funcționa bine într-un spațiu cu o canapea de catifea. Covoarele din Sisal și Iut complimentează acest stil și sunt foarte durabile.
  • Achiziționați un covor de la un magazin de acasă sau păstrați un ochi la vânzările de garaj.
  • sfaturi

    Dacă lucrați cu un buget scăzut, păstrați un ochi pentru vânzări mari pe tot parcursul anului.
  • Căutați magazine pentru a găsi articole retro autentice.
  • Aspectul din mijlocul secolului este foarte popular, astfel încât să puteți găsi o mulțime de articole moderne făcute pentru a se potrivi cu estetica. Uitați-vă la magazinele locale de locuințe și magazine de mobilier pentru inspirație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar