Cum să decoreze o zi

O zi este un spațiu versatil în casă pentru familie și prieteni să se bucure. Decorarea acestei camere implică alegerea unei scheme de culori, alegerea mobilierului pentru a se potrivi culorilor camerei, plasând atingeri personale și adăugarea unor elemente de distracție. În timp ce vă alegeți mobilierul și decorațiunile, încercați să rămâneți la o temă simplă, astfel încât totul să se potrivească. O den poate fi folosit ca cameră de familie, spațiu de joc, un loc pentru nopți de film sau ca o cameră de hobby. În cele din urmă, o zi ar trebui decorată ca un spațiu atât pentru divertisment, cât și pentru distracție!

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea culorilor și modelelor
  1. Imagine intitulată Decoreaza o Den Pasul 1
1. Alegeți tonuri gri pentru o atmosferă rece și calmă. Un strat neutru de vopsea pe pereți merge bine când este potrivită cu mobilier gri deschis și cu un covor gri adânc. Adăugați pete de culoare folosind plante vibrante verzi.
  • O schemă de culoare gri funcționează cel mai bine în camere luminoase, cu o mulțime de lumină naturală. Paleta de răcire va echilibra lumina naturală pentru un aspect elegant.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă 2
    2. Utilizați un albastru ocean pentru a crea o cameră cu adâncime. Nuanța saturată a unui perete albastru ocean adânc face o denumire impresionantă și elegantă. Când acest ton este combinat cu accente albe și accesorii, aceasta creează un spațiu bogat și calm cu profunzime.
  • Utilizați vopsea sau un tapet subtil pentru a aplica o culoare albastră oceanică la perete.
  • Mobilier care sunt albastru ocean, în combinație cu tonuri neutre pe perete, sunt, de asemenea, o opțiune bună. Această culoare va ascunde orice potențial pete sau scurgeri pe suprafețe și scaune.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă 3
    3. Alegeți modelele dezactivate pentru o atmosferă relaxantă. Pereții albă sau cremă cu modele neutre tonifiate pe perdele și mobilier vor face ca denumirea și liniștea. Bej, blues moale sau verzi blânzi sunt alegeri bune pentru piesele subtilate.
  • Stripete moi, cercuri sau modele geometrice pe perdele, țesături și covoare Toate Adăugați lucruri frumoase într-o cameră.
  • Imagine intitulată Decorează o Den Pasul 4
    4. Utilizați modele luminoase pentru o zi informală, prietenoasă de familie. Modelele geometrice luminoase în culorile primare fac ca spațiul să fie distractiv și interesant. Încercați perne mari, scaune sau covoare, combinate cu pereți neutri pentru a avea un efect de așteptare.
  • Lovituri îndrăznețe de roșu, verde sau albastru sunt minunate în modele.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă 5
    5. Faceți cele mai multe texturi diferite pentru un spațiu creativ. Tonurile și mobilierul neutru vor respira viața și zestul într-o zi când sunt multe texturi diferite. Imaginea de fundal și scaune texturate vor face spațiul clasic și minimalist, în special în combinație cu arta luminoasă, curată.
  • Texturile care includ într-o zi sunt tipurile de piele, catifea și corduroy.
  • Partea 2 din 4:
    Furnizarea de către Den
    1. Imagine intitulată Decorează o Den Pasul 6
    1. Adăugați în scaune confortabile. O canapea mare de pluș va merge mult pentru a face ca den un spațiu prietenos cu familia. Câteva fotolii vor face, de asemenea, locuri confortabile pentru a vă curăța și a citi o carte.
    • Băi de fasole sunt, de asemenea, adăugiri distractive pentru o zi. Ei fac un bun spațiu de joc pentru copii cu jocuri de bord și pot adăuga într-o stropire strălucitoare de culoare în cameră.
  • Imagine intitulată Decorează o Den Pasul 7
    2. Alegeți o masă de cafea care se potrivește cu decorul Denului. O masă de cafea elegantă și elegantă funcționează bine în spații minimaliste și elegante. Pentru mai multe dens informali, confortabile, alegeți o masă de cafea din lemn.
  • Masa de cafea poate fi utilizată pentru a vă bucura de alimente și băuturi în Den, care prezintă un knack knack sau două și pentru a fi un element decorativ.
  • Imagine intitulată Decoreaza o Den Pasul 8
    3. Pune un covor mare pe podea. Covoarele și covorașele sunt ușor de încălzat spațiul, făcând den să arate confortabil și invitând. Puteți alege fie un covor cu tonuri neutre pentru a se potrivi cu schema de culori sau pentru a alege un covor strălucit sau colorat pentru a adăuga o atingere luminoasă.
  • Texturi diferite pot crea stări diferite pentru Den. De exemplu, un covor de pluș și fuzzy poate face o cameră să se simtă mai primitoare și confortabilă, în timp ce un covor mai plat, monocrom, va da un vibrator minimalist.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă 9
    4. Utilizați o varietate de iluminat în den. Luminile de tavan sunt bune pentru filmul de familie sau nopțile de joc, în timp ce iluminatul de podea este bun pentru o adunare mai intimă cu prietenii. Lampile de podea cu nuanțe de instrucțiuni pot ajuta la adăugarea unui fler elegant, menținând în același timp funcționalitatea adăugării luminii în cameră.
  • Există multe stiluri diferite de iluminare pentru a alege pentru o zi. Câteva lumânări pot face spațiul cald și primitoare, în timp ce lumina de tavan a declarației poate fi orbitoare și ieșite în evidență.
  • Lămpile de masă sunt, de asemenea, alegeri bune pentru dens. Ele au o senzație caldă și pot ieși, de asemenea, în funcție de umbra pe care o alegeți.
  • Imagine intitulată Decoreaza o Den Pasul 10
    5. Includeți o bibliotecă pentru un mod organizat de a stoca cărți și jocuri. O bibliotecă este o modalitate bună de a organiza stive de cărți, care altfel ar părea murdar dacă ar fi fost împrăștiați în jur. Stack Jocuri de bord pe cel mai mic raft, astfel încât acestea să poată fi ușor accesate de copii.
  • Ați putea pune cuburile de depozitare a țesăturilor în raft pentru a ascunde elementele necesare, cum ar fi cablurile, telecomenzi și încărcătoare.
  • Partea 3 din 4:
    Setarea decorului
    1. Imagine intitulată Decoreaza o Den Pasul 11
    1. Instalați un șemineu pentru căldură și ambianțe. Semineele sunt punctul focal în orice cameră, iar aceste lucruri sunt deosebit de puțoase în dens, deoarece sunt ambele caracteristici practice și decorative. Un șemineu va încuraja multe nopți reci să fie petrecute în Den și va fi o adăugare frumoasă în spațiu.
    • Puteți alege dintr-un semineu de ardere, gaz sau electric pentru o zi.
  • Imaginea intitulată Decorează o Den Pasul 12
    2. Atârnă de artă pe pereți pentru o atingere personalizată. O imprimare simplă și îndrăzneață funcționează cel mai bine într-o cameră cu tonuri neutre, în timp ce o galerie mică, curată de piese de artă, creează un mare zid de interes. O zonă de galerie desemnată pentru arta copiilor încadrați poate face, de asemenea, spațiul invitând copiii.
  • Atârnând câteva bucăți mici deasupra unui cadru de ușă poate, de asemenea, să ajute la deschiderea spațiului și să faceți ceea ce este în mod normal un spațiu decorativ pur funcțional.
  • Imagine intitulată Decorează o Den Pasul 13
    3. Puneți perne moi și aruncă pe scaune. Pernele și aruncă încălzirea unui spațiu, făcându-l să fie invitați și confortabil. Perne și o aruncare pot fi fie cu schema de culori, fie pot contras cu canapeaua pentru a lumina den.
  • Căutați culori și modele care merg cu schema de culori, fie prin potrivirea acestuia, fie prin ieșirea.
  • Materialele pufoase sunt bune pentru dens, deoarece aceste texturi atrag oamenii, făcând spațiul relaxant și distractiv.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă 14
    4. Afișați camioanele mici Knick pentru a adăuga personalitate în Den. Globurile, jucăriile, ornamentele mici, și fotografiile familiei pot face ca toți să facă un spațiu cald și primitoare. Acestea pot fi plasate pe o masă de cafea, pe rafturi sau într-o bibliotecă.
  • Evitați clustering prea multe plictisitoare împreună, deoarece spațiul va arăta aglomerat. Selectați câteva favorite care se potrivesc cu schema de culori.
  • Imagine intitulată Decorează o Den 3
    5. Afișați 2-3 plante în jurul Denului. Plantele în ghivece sunt excelente pentru adăugarea unui sentiment proaspăt și vibrant într-o cameră. Alegeți dintre plantele mici în ghiveci pentru a afișa pe o masă sau pe un raft sau o plantă mai mare care se află pe podea.
  • Plantele false sunt, de asemenea, o opțiune bună dacă nu aveți timp să aveți grijă de o plantă live.
  • Partea 4 din 4:
    Inclusiv elemente distractive
    1. Imagine intitulată Decorează o etapă 16
    1. Includeți un televizor pentru vizionarea filmelor. Vizionarea filmelor ca o familie este una dintre cele mai bune utilizări pentru o zi. Acest lucru face ca spațiul să fie deosebit de invitație pentru copii și va construi amintiri de familie amuzante.
    • Un televizor montat pe perete îl va împiedica din cale, și mai puțin dintr-un punct focal în cameră. Puteți instala rafturile de perete în jurul televizorului și le puteți umple cu cărți, plante și jocuri.
  • Imagine intitulată Decoreaza o Den Pasul 17
    2. Adăugați într-un sistem audio pentru a reda muzică în Den. Muzica este o mare adăugare la dens, iar varietatea diferitelor genuri disponibile va transforma cu ușurință spațiul. Un stereo sau o placă ar fi un plus valoros pentru orice den.
  • Dacă vizionarea jocurilor sportive va fi o utilizare semnificativă a Denului, instalați difuzoarele de sunet surround la înălțimea urechii pe pereți. Acest lucru vă va face să vă simțiți că aveți dreptate în mijlocul acțiunii!
  • Imagine intitulată Decoreaza o Den Pasul 18
    3. Incorporați jocuri pentru a face ca den un spațiu distractiv. O masă de piscină care se potrivește cu un decor va adăuga o atingere clasică în cameră și va oferi ore de distracție. O masă de hochei sau foosball sunt, de asemenea, opțiuni bune, atât pentru a face camera să apară distractivă și interesantă și pentru a distra oasele de toate vârstele.
  • Au jocuri de bord, cum ar fi șah sau dame pe ecran, deoarece pot fi atât decorative, cât și gata de utilizare într-o notă de moment.
  • Imagine intitulată Decorează o derivă Pasul 19
    4. Faceți un spațiu pentru hobby-urile dvs. dacă den este un spațiu creativ. Dens pot fi pentru o varietate de activități, cum ar fi citirea, jocurile, timpul familiei și meșteșugurile. Includeți un birou pentru o stație de lucru și dedicați un perete pentru a afișa lucrări de artă și idei.
  • Buletinul de buletin funcționează, de asemenea, bine în dens și pot fi folosite pentru a arăta arta și fotografiile.
  • Imaginea intitulată Decorează o Den Pasul 20
    5. Puneți un mic bar într-un colț neutilizat al Denului. Un bar în Den este obligat să fie un hit atunci când familia sau prietenii vizitează. Ați putea folosi o masă veche, rafturi sau dulapuri TV care este vopsită pentru a se potrivi cu schema de culori, pentru a afișa ochelari și băuturi.
  • sfaturi

    Decoreaza-ti ziul intr-un mod cu care vã place cu adevarat si se va bucura. Căutați bucăți care se potrivesc stilului dvs. și nu vă fie frică să experimentați culori și modele diferite pentru a vedea ceea ce arată bine.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • A picta
    • Canapele
    • Fotolii
    • Măsuță de cafea
    • Vatră
    • Covor
    • Lampa de podea
    • Lămpi de masă
    • Lumânări
    • Bibliotecă
    • Artă
    • Perne
    • Aruncă
    • Knick Knacks
    • Plante de ghiveci
    • televizor
    • Jocuri
    • Bara de colț
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar