Cum să decoreze o grădină

Grădina dvs. poate fi deja frumoasă, dar cu completările corecte, are potențialul de a deveni una dintre cele mai atractive caracteristici ale casei dvs. Maximizați confortul prin completarea spațiului în aer liber cu soluții de ședere selectate cu atenție și alte piese practice. Elemente decorative suplimentare, cum ar fi statui, alimentatoare de păsări și obiecte reprograse, pot fi utilizate pentru a oferi un indiciu de apel clasic. Prin lovirea unui echilibru între simplitate și sofisticare, vă puteți transforma grădina în loc de colectare în timp ce păstrați frumusețea sa naturală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încorporând mobilier elegant
  1. Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 1
1. Furnizați unele locuri funcționale. Așezați o bancă de piatră sau o bancă de fier forjată, unde vă puteți odihni picioarele după o după-amiază de muncă de curte sau postați-vă pentru a vă bucura de pace și liniște. Completați spațiile deschise cu scaune Adirondack pentru a vă bucura de orizont sau ceva mai imaginativ, cum ar fi pumnii de copaci rezistente la intemperii configurate într-un inel ca un foc de tabără.
  • Stați-vă scaunele la puncte sensibile în toată grădina dvs. Dacă este prea aproape, vă poate mulțumi casa dvs., în timp ce periculoasele de la distanță pot părea ca o gândire ulterioară.
  • Trageți o bancă într-o alcovă sau în spatele unui rând de plante mari de înflorire pentru o ascunzătoare de surpriză, care este doar din vedere.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 2
    2. Proiectați o zonă de lounging confortabil. Tratați grădina ca o altă cameră în casa dvs., luând indicii de la decorul dvs. interior. Ați putea grupa împreună o canapea, un cuplu supradimensionat și otomani, sau chiar un salon de șaibă pentru a face un loc de adunare care este confortabil și coeziv. Rezervați secțiunea cea mai centrală pentru o masă de cafea meteorologică pentru a ține o lectură ușoară sau un pitcher de limonadă.
  • Să investească în mobilier durabil în aer liber, care pot rezista expunerii la lumina soarelui, extreme în temperatură și alte condiții meteorologice dure.
  • Teak, pin, cedru și răchită sunt toate pădurile atractive care sunt rezistente la apă și rezistente la apă.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 3
    3. Creați o tranziție cu pridvorul sau patio. În cazul în care grădina dvs. se învârt într-o cameră de zi cu vedere la în aer liber, puneți diferența prin păstrarea mobilierului și a altor accesorii coerente între cele două. De exemplu, ați putea avea seturi de mobilier potrivite pe ambele părți ale ușii ecranului, fie transportați o temă decorativă dintr-o zonă la alta.
  • Lăsați ușa exterioară deschisă când aveți o companie, astfel încât oaspeții dvs. să poată trece înainte și înapoi de la interior la o voință.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 4
    4. Atârnă o leagăn de anvelope rustice. Această aruncare în copilărie este o soluție de ședere și un ajutor estetic într-unul. Doar luați o anvelopă veche, fixați-o la o lungime de frânghie și bucleți-o peste o ramură robustă. Este sigur că sunteți un dispozitiv iubit în grădina dvs., chiar dacă nimeni nu se află vreodată în ea.
  • Dacă anvelopa neagră arată în afara locului, încercați să o pictați o culoare ciudată, cum ar fi praf albastru sau galben pastel, astfel încât acesta se amestecă mai bine cu mediul său.
  • Asigurați-vă o parte a anvelopei în grădina însăși, umplând jantă goală cu sol de ghivece și transformându-l la un plantator improvizat.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugând atingeri ornamentale
    1. Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 5
    1. Construi un gard. Trageți în sus acele link-uri urâte cu lanț sau gard de la prefabricare și puneți-o într-unul nou fabricat din panouri albe, beton turnat sau fier forjat. Aceste tipuri de materiale robuste sunt perfecte pentru a crea un contrast plăcut plăcut. Rezultatul va fi un amestec de boem și contemporan, care este practic atemporal.
    • Proiectați și construiți un gard pentru propriile dvs. specificații dvs. sau apelați un antreprenor pentru a fi făcut profesional. Fiți pregătiți să plătiți 1.500-3.000 $ USD pentru instalare, în funcție de materialele preferate și de cantitatea de sol pe care trebuie să o acoperiți.
    • Gardurile sunt, de asemenea, utile pentru păstrarea animalelor de curățare și protejarea împotriva eroziunii vântului și a apei.
    • Du-te cu a Gard de confidențialitate 6 picioare (1.8 m) în înălțime sau mai înalți pentru a păstra izolarea pașnică a grădinii dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 6
    2. Puneți statui sau alte ornamente. Transformați o grădină obișnuită din curte într-un sanctuar idilic în aer liber, înfrumând cu accente provocate de om. Trageți inspirația de la sculptura greacă antică sau păstrați lucrurile în mod unic cu instalații moderne de artă modernă. Chiar și o simplă bucată de artă de curte ca un glob de priviri sau sundial poate adăuga un fler mult mai necesar.
  • Puteți găsi statui de beton preparat accesibil și alte accesorii la cele mai multe magazine de grădinărit.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 7
    3. Aduce la viață propria grădină de zână. Plasați case de zână miniatură și figuri în recipiente mici, cum ar fi vasele de flori, cadă de spălare și trunchiuri de copaci goale pentru a crea apariția caselor mici sau a satelor. Aceste configurații jucăuș au devenit din ce în ce mai populare în rândul proprietarilor de case cu spațiu limitat de grădină. Le puteți găsi online sau vă puteți face propriul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 8
    4. Instalați o fântână sau o baie de păsări. Apa ripling și tweetingul moale de păsări vor introduce elementul de sunet, încântătoare de simțuri. Din moment ce aceste piese comandă atât de multă atenție, sunt cel mai bine salvați pentru partea centrală a grădinii dvs. sau poate un colț îndepărtat că sunteți deosebit de mândru de.
  • Punerea într-o fântână de auto-reciclare poate necesita modificarea instalațiilor dvs. subterane.
  • Aceste tipuri de corpuri de apă tind să atragă animale mici, ceea ce ar putea prezenta o problemă dacă utilizați grădina pentru creșterea legumelor.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 9
    5. Fotografii liniară cu pietre pasive. Alegeți niște pietre mari, plate și le folosiți la traficul direct de picior printr-o cale de grădină înfășurării. Puteți să colectați pur și simplu aceste dvs. sau să le achiziționați la dimensiunea și specificațiile exacte pe care le căutați. Asigurați-vă că aranjați pietrele în mod corespunzător, astfel încât fiecare să stea la o distanță naturală de mers pe jos.
  • Alternând între pietre mai întunecate și mai ușoare pot oferi o adâncime mai vizuală.
  • De asemenea, puteți să așezați scânduri de lemn în loc de pietre pentru o senzație de lemn mai încântătoare.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 10
    6. Îmbunătățiți iluminarea în aer liber. Ca o alternativă la iluminarea peisajului convențional, încercați să atârnați lumini de șir multicolor sau lanterne de hârtie orientală. Configurați reflectoarele luminoase luminoase pentru a afișa sculpturi impresionante sau aranjamente florale sau pentru a pune lumini de ceai între plante și în zona deschisă pentru a imita licuriciile.
  • Aveți grijă dacă utilizați lumânări reale pentru iluminare. Ele pot deveni un pericol de incendiu dacă uitați de ele sau loviți-vă de accident.
  • Dacă aveți o masă în zona de lounging pe care ați înființat-o, ați putea, de asemenea face un castron de foc de masă Pentru a seta deasupra acesteia pentru o altă sursă de lumină confortabilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Evidențiind frumusețea naturală a grădinii
    1. Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 11
    1. Linia diferite secțiuni pentru a le face mai distincte. Există multe markeri de granițe mai elegante decât garniturile de paturi plastice plictisitoare. Încercați să vă pereți parcelele cu pietre stivuite sau să utilizați cherestea tăiată pentru a conține movile de mulci. Dacă aveți o mână constantă și o mică răbdare, ați putea planta chiar arbuști mici în jurul perimetrului paturilor de flori pentru a limita numărul de materiale străine pe care le aduceți în grădina dvs.
    • Genzișii de genunchi sau o serie de mize conectate vor ajuta la prevenirea celor de pe jos de la răsturnarea unei noi creșteri care încep să izbăvească.
    • Cel mai bine este să selectați materiale de marcat care pot fi scufundate în pământ pentru a vă asigura că acestea rămân puse.
  • Imagine intitulată Decoreaza o grădină Pasul 12
    2. Asigurați-vă propriile plante unice. Umpleți roabe, cutii de lemn sau gâfâind Sacurile de burlap cu sol pentru a furniza o incintă a ochelarilor pentru plantele dvs. apreciate. Containerele compacte cum ar fi găleți sau cutii de udare fără lumină sunt dimensiunea perfectă pentru plantele de carcasă, cum ar fi ierburile proaspete sau flori sezoniere care nu produc prea multă frunză.
  • Luați în considerare plantatoarele mai mici pentru a profita la maximum de spațiul de bază pe care îl aveți la dispoziție.
  • Obțineți creativi și experimentați o varietate de obiecte găsite și modificate. Aproape orice container poate funcționa ca un plantator atâta timp cât este etanș și suficient de mare pentru a ține specia pe care o creșteți.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 13
    3. Aduceți câteva plante de îmbunătățire. Distribuiți firele de iederă engleză, caprifoi sau Wisteria în toată grădina în locuri unde vegetația este în prezent lipsită. Moss de cusut pe caramida nouă sau între amestecarea într-o cale de pietriș este o altă modalitate bună de a injecta o stropire de verdeață adăugată. Când este plantat strategic, aceste accente pot face ca grădina să pară neatinsă de timp.
  • Multe specii de tip "umplutură" sunt invazive și pot prelua rapid spațiul dacă nu sunteți atenți la păstrarea lor tăiată.
  • Imagine intitulată Decorează o grădină Pasul 14
    4. Păstrați decorațiunile minime. Indiferent de modul în care vă decideți să vă îndepărtați grădina, este important să vă amintiți că plantele și florile în sine sunt principala atracție. Este mai bine să alegeți o mână de atingeri simple și elegante decât să vă depășiți mâna ca designer și să încercați să jonglați prea multe elemente deconectate. Plantele voastre înfloritoare ar trebui să aibă o mulțime de spațiu de respirație, iar tu trebuie să aveți o mulțime de spațiu pentru a face o plimbare însorită sau tind la îndatoririle de cultivare.
  • Începeți conservativ și adăugați mai multe bucăți de acolo, încercând să legați întregul spațiu împreună organic.
  • Dacă o suprapunere de mobilier, accesorii ornamentale și alte elemente, puteți ajunge cu un spațiu care arată aglomerat și junked sus.
  • sfaturi

    Căutați elemente deținute anterior la magazinele de economii și vânzările de curte pe care le-ați putea folosi pentru a înfrumuseța grădina dvs. de acasă.
  • Decorarea publicațiilor ca Viața de sud și Case mai bune și grădini sunt mari resurse pentru găsirea unor idei și inspirație suplimentare.
  • Dacă vă simțiți ca și cum vă aflați în capul dvs., consultați-vă cu un expert de proiectare. Acești oameni vor analiza sensibilitățile unice pentru a oferi sfaturi și îndrumări valoroase pentru a vă ajuta să profitați la maximum de spațiul dvs. în aer liber într-un mod care se simte autentic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar