Cum de a decora o masă de canapea

Tabelele canapelei sunt o bucată de mobilier adesea trecute cu vederea. Când este decorat, cu toate acestea, o masă de canapea poate fi o mare adăugare a oricărui spațiu de locuit, umplând spațiu gol și îmbogățiți schema generală de proiectare a unei camere. O masă de canapea bine decorată vă poate transforma camera într-un spațiu mai cald și mai primitoare. De asemenea, poate fi proiectat pentru a servi o serie de funcții practice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea elementelor principale de design
  1. Imagine intitulată Decorează o masă de canapea 1
1. Alegeți culorile care îmbogățesc spațiul de locuit. Când alegeți și decorați o masă de canapea, selectați culori care completează designul general al spațiului dvs. de locuit. Puteți alege fie o schemă de culori care se potrivește cu alte mobilier din cameră sau una care lovește un contrast plăcut din punct de vedere estetic cu împrejurimile sale.
  • O masă neagră sau maro închis, de exemplu, contrastează mai ales cu o canapea de bej alb sau ușor.
  • Imagine intitulată Decorează o canapea de canapea Pasul 2
    2. Selectați un aranjament simetric. Simetria este o tehnică clasică de proiectare pentru mesele de canapea. Dacă decideți cu privire la un aranjament simetric, începeți prin alegerea unei centrale atractive. Acesta poate fi un castron decorativ, un aranjament floral sau o sculptură interesantă. Puteți plasa o pereche de lămpi potrivite, vase sau alte accesorii pe ambele părți pentru echilibru și umpleți spațiul de mai jos cu scaune sau coșuri identice pentru a întări simetria afișajului tabelului.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de canapea 3
    3. Creați un aspect asimetric. Dacă simetria nu este la gustul dvs., puteți pune împreună un aranjament asimetric. Există nenumărate moduri de a construi un afișaj asimetric. Începeți prin plasarea unei vaze, o sculptură mică sau o tavă decorativă în afara centrului și construiți de acolo. În timp ce cele două părți nu vor fi aceleași, ar trebui să încercați să păstrați cele două părți echilibrate.
  • Veți dori să alegeți elemente care variază în înălțime pentru a evita monotonia și pentru a crea un afișaj mai interesant.
  • Metoda 2 din 3:
    Decorarea pentru funcționalitate
    1. Imagine intitulată Decorează o canapea de canapea Pasul 4
    1. Luminează spațiul de locuit cu o lampă sau lămpi. O lampă de pe tabelul de canapea poate adăuga o lumină suplimentară pentru cititorii de pe canapea dvs. Alegeți o lampă care stă destul de mare pe masă pentru a străluci lumina pe canapea dvs. în modul în care doriți. Stilul și culoarea lămpii ar trebui să completeze schema generală de decorare pe care ați pus-o împreună pentru camera dvs.
    • Puteți plasa o lampă la fiecare capăt al mesei pentru a echilibra sau a rămâne cu unul și a compensa-l cu o vază de flori sau o sculptură mică aproximativă egală.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de canapea Pasul 5
    2. Păstrați telecomenzi și cărți în boluri decorative, coșuri și tăvi. Partea superioară a unei canapelei este ușoară de la canapea, făcându-l un loc ideal pentru a păstra telecomenzi, cărți și knickknacks de uz casnic. Pentru a preveni dezordinea, adăugați boluri decorative și coșuri în partea de sus a mesei canapelei pentru a ține aceste elemente.
  • Imagine intitulată Decorează o canapea de canapea Pasul 6
    3. Plasați coșuri sau cutii decorative dedesubt pentru o depozitare convenabilă. Coșurile sau cutiile decorative sub o masă de canapea poate fi un loc convenabil pentru a stoca aruncări suplimentare și perne. Imens practic, pot accentua, de asemenea, alte elemente de design din spațiul dvs. de locuit.
  • Coșurile de răchită sunt o mare adăugare la o schemă de design rustic.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de canapea Pasul 7
    4. Creșteți capacitatea de ședere a camerei cu scaune. Spațiul aflat sub masa de canapea dvs. poate fi, de asemenea, folosit ca un loc pentru a păstra scaunele și banchetele. Acestea pot fi deosebit de îndeaproape la distracția grupurilor mari de oaspeți.
  • Puteți alege scaune elegante și simple pentru a completa aspectul modern al camerei dvs. sau pentru a merge cu scaune de răchită pentru un aspect mai rustic.
  • Păstrarea scaunelor aici poate transforma și masa de canapea într-un spațiu de lucru temporar ori de câte ori aveți nevoie de un spațiu suplimentar.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui afișaj homey și primitoare
    1. Imagine intitulată Decorează o masă de canapea 8
    1. Afișează fotografii ale familiei și prietenilor. De asemenea, puteți utiliza tabelul canapea ca spațiu pentru a arăta ce contează cel mai mult pentru dvs. în lume. Puneți fotografiile dvs. preferate în cadre atractive care ecou designul general al camerei dvs.
    • Fotografiile alb-negru pot adăuga o atingere elegantă, subtilă la afișarea mesei canapelei.
  • Imagine intitulată Decorează o canapea de canapea Pasul 9
    2. Exprimați-vă prin stivuirea cărților dvs. preferate. Cărțile de stivuire este o tehnică de design ușor și clasică. În timp ce veți dori să alegeți cărți care au o culoare și o dimensiune exterioară care armonizează cu celelalte opțiuni de proiectare pe care le-ați făcut, afișând cărți care au un sens special pentru dvs. puteți adăuga o atingere personală la afișarea tabelului canapea. De asemenea, pot provoca inspirație și conversație între oaspeții dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de canapea Pasul 10
    3. Bine ați venit oaspeții cu flori frumoase și flagrante. Flori într-o vază sau un aranjament floral pe masa de canapea vă poate înghiți camera cu o explozie de culoare. Puteți plasa flori reale sau false. O plantă sau un aranjament floral într-un castron decorativ ar putea fi o centrală plăcută pe masă.
  • Plasarea vaselor de flori la fiecare capăt al tabelului de canapea vă poate oferi aranjamentului un aspect plăcut și simetric.
  • Imagine intitulată Decorează o masă de canapea 11
    4. Spark bucurie cu un fel de mâncare sau un castron de fructe proaspete. O fel de mâncare umplută cu bomboane sau un castron de fructe vă poate străluci spațiul de locuit cu o culoare de culoare. Aceste tratamente delicioase pot face ca camera să se simtă mai caldă și mai primitoare.
  • O fel de mâncare de cristal de bomboane înfășurate de aur poate adăuga o atingere primitoare la un afișaj sofisticat de canapea.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar