Cum să decoreze un plan deschis acasă

Un plan deschis de podea este o caracteristică a multor case contemporane. Aceste planuri de pardoseală ajută la crearea iluziei unui spațiu mai mult și contribuie la încurajarea interacțiunii cu alți membri ai gospodăriei. Pentru a le decora, totuși, trebuie să planificați înainte și să definiți fiecare "cameră" doriți să creați în spațiul mai mare. Cu toate acestea, nu doriți prea multă separare - întregul spațiu ar trebui să aibă elemente care să ajute la crearea coeziunii.

Pași

Partea 1 din 3:
Proiectarea camerelor în spațiu
  1. Imaginea intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 1
1. Planificați înainte pentru spațiu. Înainte de a vă mișca vreodată mobilierul, decideți ce zone sunt cele mai importante pentru dvs. De exemplu, dacă vă distrați de multe ori, puteți decide că o zonă mare de luat masa este importantă pentru dvs. Pe de altă parte, dacă familia dvs. iubește să aibă nopți de film, ați putea dori să petreceți mai mult spațiu în camera de zi.
  • Gândiți-vă la dimensiunea mobilierului dvs. și cum va funcționa în spațiu. Poate ajuta la realizarea unui plan prin măsurarea spațiului și crearea unui desen al acesteia. Apoi puteți face mobilierul dvs. prin crearea de carduri mici care sunt tăiate la scară. Mutați cărțile de mobilier în jurul valorii de planul camerei pentru a vedea ce funcționează.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 2
    2. Decideți ce cameră trebuie să meargă unde. "Camere" lângă celelalte se numesc adiacente. Când vă planificați spațiile, trebuie să gândiți logic despre ceea ce aparține unul lângă celălalt, cum ar fi sala de mese de lângă bucătărie. După aceea, depinde de dvs. ceea ce puneți în continuare, dar ar trebui să aibă sens pentru modul în care locuiți.
  • De exemplu, dacă lucrați de acasă, s-ar putea să aibă sens să adăugați un spațiu mic de birouri de pe sala de mese, astfel încât să aveți un loc de lucru. Pe de altă parte, dacă această zonă va avea prea mult trafic, luați în considerare faptul că aveți o mică zonă de ședere, astfel încât oamenii să se poată aduna și să vorbească în timp ce cina este gătită.
  • Dacă aveți copii mici, o zonă de joacă lângă bucătărie ar putea avea sens, astfel încât să le puteți vedea în timp ce pregătiți alimentele.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 3
    3. Gândiți-vă la lumina naturală. Plasarea mesei dvs. în cazul în care lumina naturală creează un spațiu mai fericit și mai strălucitor. Cu toate acestea, poate doriți să vă păstrați televizorul într-o zonă care nu obține o lumină naturală, deoarece poate crea strălucire pe ecran.
  • Observați camera pentru a vedea unde se încleșta lumina dimineața și seara. În acest fel, veți ști cum să planificați mai bine zona.
  • De asemenea, luați în considerare locul în care veți fi în diferite momente ale zilei. De exemplu, s-ar putea să nu-ți place soarele după-amiază într-un spațiu de birouri, deoarece va încălzi camera.
  • Imaginea intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 4
    4. Adăugați spații de mers pe jos. Într-un plan deschis, poate fi ușor să uitați să adăugați "holuri." Cu toate acestea, oamenii au nevoie încă de spațiu pentru a merge, chiar dacă nu este definit de pereți. Adăugați spații de mers pe jos care sunt de cel puțin 3 metri lățime, ceea ce va permite cuiva să meargă prin întreaga cameră.
  • Partea 2 din 3:
    Definirea zonelor într-un spațiu deschis
    1. Imaginea intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 5
    1. Utilizați covoare pentru a defini camerele. O modalitate de a defini fiecare cameră este să stau covoare de suprafață. De exemplu, aveți un covor pentru camera de zi, un covor lung pentru intrare și un covor diferit pentru camera de zi. Covoarele vor sparge vizual spațiul, păstrând în același timp deschiderea planului de podea.
    • Covorul ar trebui să fie suficient de mare, astfel încât mobilierul să se poată parțial să stea pe ea. O canapea ar trebui să stea aproximativ o jumătate de picior în covor.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 6
    2. Definiți camerele cu mobilier. O altă modalitate de a defini fiecare cameră este de a aranja mobilierul, astfel încât să spargă spațiul. De exemplu, având o canapea în mijlocul camerei, poate ajuta la separarea spațiului în sala de viață și de mese. În plus, adăugarea unui tabel de intrare sau a unui bord direct în spatele canapelei poate ajuta la acordarea unui sentiment de divizare.
  • Imaginea intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 7
    3. Creați divizoare mai înalte. Majoritatea mobilierului sunt destul de scurte, deci nu împărtășesc spațiul vizual, cât și ar putea. Pentru a ajuta, adăugați în bucăți maiale, cum ar fi plasarea unei lămpi sau o altă piesă decorativă pe mesele care împărtășesc spațiul. Plantele pot funcționa bine în acest scop.
  • Imaginea intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 8
    4. Adăugați iluminare diferită în fiecare zonă. Doriți ca iluminarea dvs. să fie coezivă, astfel încât să alegeți corpuri similare unul cu celălalt în material și culoare și care merg cu restul camerei. Cu toate acestea, pentru a ajuta la definirea spațiului, încercați să luați corpuri de fixare în diferite forme pentru a ajuta la delimitarea fiecărui spațiu.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 9
    5. Faceți un punct focal în fiecare zonă. Fiecare cameră ar trebui să aibă un punct focal și această regulă se aplică atunci când creează spații mai mici într-un plan de pardoseală deschis. Puteți utiliza puncte focale, cum ar fi un televizor, o fereastră mare, o pictură sau într-adevăr orice doriți să creați o zonă în jur.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea coerenței
    1. Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 10
    1. Continuați culorile în întregul spațiu. Când o bucătărie curge într-o sală de mese și apoi într-o cameră de zi, trebuie să păstrați culorile. Dacă utilizați culori drastic diferite, poate fi jarring în loc să creați fluxul dorit.
    • De exemplu, dacă dulapurile dvs. de bucătărie sunt un verde deschis, ridicați aceeași culoare în țesătura dvs. de canapea sau aruncați perne.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis de acasă Pasul 11
    2. Adăugați texturi și țesături similare. O altă modalitate de a continua o anumită aspect este repetarea țesăturilor și a textului în întreaga spațiu. Nu trebuie să utilizați modelul exact, dar ar trebui să fie suficient de asemănători pentru ao aduce împreună. De exemplu, ați putea folosi o țesătură pe scaunele din sufragerie, apoi utilizați o țesătură complementară ca perdele în camera de zi.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 12
    3. Continuați stocarea de-a lungul aceluiași perete. Dacă un perete de bucătărie curge în zona de zi, luați în considerare păstrarea depozitării, morfându-l în biblioteci și dulapuri încorporate. Va crea coeziune și va oferi mai mult spațiu de stocare.
  • Imagine intitulată Decorează un plan deschis acasă Pasul 13
    4. Utilizați un singur tip de pardoseală. O modalitate de a face ca zona să arate coezive este să folosească pardoselile de pe tot parcursul spațiului. De exemplu, continuați aceleași podele din lemn de esență tare în întreaga zonă, aducând întregul spațiu împreună.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar