Cum să decoreze o cameră de zi modernă

Stilul modern este totul despre minimalism și neutralitate. Liniile curate și schemele de culori simple definesc o cameră de zi modernă. Mergeți cu o culoare de bază neutră, apoi lucrați în câteva culori îndrăznețe, simple sub formă de accente și accesorii. În plus, alegeți bucăți unghiulare și formulare geometrice pentru o atingere modernă. Selectați mobilierul pătrat, modele simple și accentuarea culorilor pentru o cameră de zi modernă, de styling.

Pași

Partea 1 din 3:
Proiectarea spațiului
  1. Imagine intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 1
1
Vopsiți-vă pereții o culoare ușoară sau neutră. Pentru o cameră de zi cu adevărat modernă, mergeți cu o culoare albă, cremă sau bej. De asemenea, puteți alege tonuri cum ar fi gri sau ardezie. Alegeți culoarea de bază modernă, apoi acoperiți toate pereții camerei dvs. de zi.
  • Pentru un aspect modern, luminos este, de obicei, cel mai ușor de lucru cu. În loc să alegeți un alb antic sau un gri noroios, căutați un alb strălucitor sau un gri de argint.
  • Pentru a picta pereții, așezați o cârpă de cădere pentru a vă proteja podelele și folosiți banda pictorului pentru a proteja orice suprafață de vopsea. Selectați vopsea interioară regulată și se toarnă unele într-o tavă de vopsea. Apoi, aplicați vopseaua la pereții dvs. în lumină, chiar și straturile utilizând o rolă de vopsea.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 2
    2. Decideți pe 1-2 culori de accent pentru a încorpora în spațiul dvs. Când stilul unui spațiu modern, este mai bine să mergeți cu tonuri neutre și să alegeți 1-2 culori de accent pe care să le utilizați în întreaga cameră. Alegeți 1 umbra luminoasă și 1 nuanță mai întunecată de aceeași culoare și alegeți mici obiecte decorative în această culoare, cum ar fi perdele, lămpi sau vase.
  • Dacă doriți să adăugați o atingere personală în spațiul dvs., alegeți culoarea preferată.
  • De exemplu, puteți utiliza o lavandă și o nuanță de prune de violet. Pentru a păstra lucrurile neutre, utilizați o lumină și un gri închis pentru spații albe în cea mai mare parte.
  • Puteți să vă faceți spațiul propriu. Dacă doriți cu adevărat să utilizați o altă culoare de accent, mergeți la el!
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe formele geometrice și unghiulare atunci când alegeți piese de accent. Designul modern și arhitectura este totul despre pătrate, dreptunghiuri și linii drepte. Mai degrabă decât mobilierul tradițional, sculptat sau detaliat și decor, mergeți pentru elementele care arată elegante și raționalizate.
  • De exemplu, mai degrabă decât alegerea unui cadru de imagine cu margini curbe și detalii din lemn, mergeți cu un cadru gri simplu într-un finisaj metalic.
  • Pentru mobilier, încercați să căutați un scaun cu linii curate și o arhitectură izbitoare, mai degrabă decât una cu caracteristici ornamente sau modele.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 4
    4. Alegeți decorațiuni minime pentru a se potrivi unei teme moderne. Cele mai multe spații moderne nu sunt ambalate pline de decorațiuni. În schimb, decorul modern este cunoscut pentru aspectul său elegant și aspectul declut. Evitați supraexploatarea camerei dvs. de zi dacă doriți un spațiu cu adevărat modern.
  • De exemplu, alegeți 1-3 atingeri decorative pentru tabelul final și măsuță de cafea, mai degrabă decât plasarea mai multor fotografii, lumânări sau vase deasupra.
  • Încercați să alegeți 1-2 bucăți de declarație îndrăzneață Art.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea mobilierului
    1. Imagine intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 5
    1. Alegeți o canapea și / sau un scaun dreptunghiular. Du-te cu mobilier colorat neutru dacă vrei un spațiu liniștit, confortabil. Alegeți o canapea sau un fotoliu în culoarea de bază, cum ar fi bronzul, bej, marine sau maro. Dacă doriți un spațiu luminos, plin de viață, alegeți o canapea în culoarea dvs. de accent. Puneți canapeaua de-a lungul celei mai lungi margini ale covorului. Apoi, puneți-vă scaunul lângă el.
    • Când selectați mobilierul, mergeți cu siluete simple, dreptunghiulare pentru un spațiu modern de cameră de zi.
    • Dacă aveți un centru de televiziune sau de divertisment, asigurați-vă că puteți vedea clar televizorul atât din canapea cât și de scaune. Dacă aveți nevoie să cumpărați un televizor în plus față de mobilier, Alegeți dimensiunea TV dreapta și design pentru spațiul dvs.
    • Utilizați covoare și perne pentru a înmuia designul hărțuitorului. Un covor îndrăzneț și un cuplu de perne bine plasate pot lega o canapea într-o cameră modernă.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 6
    2. Selectați 1-2 mese de capăt care sunt aceeași culoare ca și canapeaua. Pentru a vă menține uniforma de mobilier, selectați tabele de capăt în aceeași culoare ca și canapeaua sau scaunele. Nuanța nu trebuie să fie exactă, dar acest lucru creează un aspect raționalizat. Plasați imediat tabelul de sfârșit de lângă canapea sau scaunul pentru a vă putea accesa cu ușurință.
  • De exemplu, dacă ați ales o canapea brună, mergeți cu o masă maro închisă pentru un aspect uniform.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 7
    3. Du-te cu o masă de cafea elegantă. Du-te cu o masă simplă de cafea cu un vârf de sticlă, astfel încât să puteți vedea cu ușurință prin ea. Mobilierul modern este adesea ușor și nu este voluminos. Localizați masa de cafea în mijlocul camerei dvs. de zi. Dacă utilizați un covor, plasați-l pe partea de sus în centrul covorului.
  • Puteți stiva câteva reviste sau cărți pe masa de cafea. În plus, puneți o vază sau accent decorativ pe partea de sus, dacă doriți.
  • Dacă nu doriți o masă de cafea din sticlă, căutați una într-o singură culoare, cum ar fi o masă în lemn lăcuit negru.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 8
    4. Includeți o otomană dacă doriți să adăugați o atingere confortabilă. De multe ori, otomanii sunt folosiți pentru a adăuga un lux la un spațiu modern. Alegeți o simplă otomană dacă aveți spațiu pentru o altă bucată de mobilier. Plasați otomanul de-a lungul masa de capăt din apropierea scaunului și a canapelei.
  • Puteți merge cu o culoare neutră, cum ar fi Tan sau Marine, sau alegeți o otomană în culoarea accentului pentru o adăugare luminoasă.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 9
    5. Plasați un raft în colț pentru a vă găzdui obiectele. Dacă doriți să afișați o bibliotecă sau o colecție în camera dvs. de zi, alegeți un raft simplu, clar în culoarea de bază. Puneți-o într-un colț, astfel încât este în afara modului, cum ar fi lângă televizor. Apoi, aranjați obiectele de-a lungul rafturilor, astfel încât acestea să arate curat și ordonat.
  • Un raft este un loc minunat pentru a stoca DVD-uri, imagini sau lucrări de artă.
  • Nu vă supraîncărcați raftul. Pentru a-l păstra modern, încercați să încorporați cărți neutre sau să transformați cărțile în jurul valorii de faptul că paginile se confruntă spre exterior. Acest lucru ține rafturile să se uite prea ocupat.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de piese de accent
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 10
    1. Acoperiți podeaua într-un covor mare, pătrat. Pentru o atingere modernă subtilă, mergeți cu un covor neutru, ca o marină, gri sau cărbune. Dacă doriți un pop de culoare, alegeți un covor în culoarea accentului. Oricum, un covor mare, dreptunghi sau pătrat este o modalitate excelentă de a vă lega camera împreună.
    • Covoarele în modele simple, cum ar fi damele sau dungi, arată excelent într-o schemă de culori neutre.
    • Puteți folosi un covor dacă aveți podele din lemn de esență tare, linoleum, plăci sau mochete.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 11
    2. Accentuați spațiul cu perne de aruncare și pături. Alegeți 3-5 mici arunca perne În culorile pe care le-ați ales pentru accentele dvs. Culori mari de accent includ aqua, roșu sau albastru regal. De asemenea, puteți alege o pătură de aruncare la drape-o peste canapea ta Pentru o atingere confortabilă și colorată.
  • Aruncarea pernelor sunt o modalitate excelentă de a adăuga o culoare în spațiul dvs., dar nu sunt necesare în camerele de zi moderne. Du-te fără perne dacă vrei o privire raționalizată.
  • Puteți să stocați întotdeauna perne de exces într-un dulap sau la depozitare otoman și să le aduceți pentru confort atunci când aveți o companie.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 12
    3. Alegeți lămpi subțiri, simple pentru a ilumina spațiul. Camerele de zi moderne sunt, de obicei, spații luminoase bine luminate. Dacă aveți nevoie să adăugați o luminozitate în spațiul dvs., mergeți cu lămpi de podea clar, discrete și plasați 1-3 din camera dvs. de zi. Puneți-le în colțurile întunecate sau lângă o notă de citire, de exemplu.
  • Evitați alegerea lămpilor decorative, voluminoase. Acestea pot arata grozav, dar nu sunt un accesoriu modern.
  • De exemplu, alegeți alb, slab, 4 ft (1.2 m) lămpi și loc 1 lângă televizor și altul lângă scaunul dvs. de lectură.
  • Dacă puteți, luați în considerare adăugarea iluminării cu LED-uri încastrate în spațiul dvs. pentru a păstra numărul de lămpi la un minim și pentru a vă declanșa interiorul.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 13
    4. Adăugați lumânări, vase și imagini încadrate pentru a umple spațiile goale. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga câteva atingeri personale și pop-uri de culoare în camera dvs. de zi. Puteți plasa lumânări și vase pe mesele de cafea și pe mesele de capăt și puteți Așezați imagini și lucrări de artă pe pereti. Alegeți elementele pe care le iubiți cu adevărat și folosiți fie culorile neutre, fie culorile dvs. de accent selectate atunci când decorați spațiul.
  • De exemplu, puteți să închideți un portret de familie alb-negru pe perete și să plasați imagini de vacanță într-un cadru elegant pe masa de capăt.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 14
    5. Investiți într-o declarație de lucru pentru un accent cu adevărat modern. Lucrările moderne sunt cunoscute prin culorile sale luminoase și formele geometrice. Camerele de zi moderne au adesea 1 pictură mare atârnat pe pereți ca o piesă de declarație. Alegeți o lucrare de artă care este de cel puțin 2 ft × 3 ft (0.61 m × 0.91 m) mare și atârnă-l folosind unghii sau paranteze securizate.
  • De exemplu, alegeți o 4 ft × 4 ft (1.2 m × 1.2 m) pictura de panza cu triunghiuri sau dungi multi-colorate. Apoi, atârnați asta deasupra canapelei.
  • Vrei ca lucrarea ta să fie o declarație. Dacă nu găsiți o piesă mare care se potrivește spațiului dvs., închideți o piesă mai mică în care va avea cel mai vizual impact.
  • Alternativ, alegeți o sculptură modernă și plasați-o pe un tabel de capăt sau un caz de afișare. Aceasta este o idee minunată dacă nu puteți să atârnați lucrurile din pereții voștri.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi modernă Pasul 15
    6. Adăugați o vază de flori sau o plantă ghivetă pentru o atingere de verde. Dacă doriți să vă trăiți spațiul, luați în considerare utilizarea unui plan. Alegeți flori tăiate dacă doriți un afișaj floral atractiv sau mergeți cu o instalație în ghivece dacă doriți o opțiune Longterm. Puneți planta în mijlocul mesei de cafea sau puneți-o la colțul unei mese de capăt.
  • Suculentele sunt minunate pentru camerele moderne și necesită udare minimă și atenție.
  • Dacă alegeți flori tăiate, asigurați-vă că le dați apă proaspătă în fiecare zi. Florile tăiate pot rămâne proaspete într-o vază timp de până la 1 săptămână.
  • Dacă aveți o plantă în ghivece, apa IT de 1-3 ori pe săptămână, pe baza nevoilor particulare ale plantei.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Vopsea neutră
    • Tavă de vopsea și role
    • Covorul zonei neutre
    • Mobilier pătrat
    • Aruncă perne și pături
    • Lămpi simple de podea
    • Pictură
    • Lumânări
    • Vaze
    • Poze
    • Plantă

    sfaturi

    Alegeți mobilierul și accentele pe care le place cu adevărat. Dacă vă place stilul modern, veți găsi cu ușurință decorațiuni și mobilier care se potrivesc cu fantezia dvs. Magazinul în jurul valorii de până când găsiți piesele ideale pentru dvs.
  • Amintiți-vă că spațiul dvs. ar trebui să fie confortabil mai întâi. Alegeți lucrurile care nu au doar aspectul potrivit, ci simt corect pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar