Cum să aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică

Camera de zi este inima multor case. Familia și prietenii se extind pe canapele și scaunele pentru a vorbi, a citi, viziona televiziunea, sărbători sărbătorile și construiesc amintiri împreună. Vrei ca camera ta de zi să arate cel mai bine și să fie invitat și confortabil. Chiar dacă camera dvs. de zi este mică, cu aranjarea deliberată a mobilierului, puteți crea un spațiu confortabil, drăguț și primitor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea mobilierului
  1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 1
1. Optați pentru scaune și canapele subțiri, mai degrabă decât pe cele mari și căptușite. Evitați canapelele și fotolii cu arme mari, laminate. Acestea vor ocupa spațiu pe care nu îl aveți. Proiectele Slederer pot fi în continuare confortabile.
  • În loc de fotolii voluminoase, luați în considerare utilizarea otomanilor ca scaune suplimentare sau scaune subțiri, amortizate, cu spate în poziție verticală.
  • O canapea cu picioarele înalte și spațiul de dedesubt poate crea impresia mai multă lumină și spațiu într-o cameră.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 2
    2. Alegeți mobilier cu depozitare. Într-un spațiu strâns, având loc să vă păstrați lucrurile pot fi complicate. Dar există modalități de a vă menține lucrurile fără vedere, chiar și într-o cameră mică. Unele canapele vin cu sertare care pot scoate la depozitare. Alții pot avea loc pentru a aluneca coșurile de dedesubt.
  • Cuburile de depozitare pot face alternative bune la mesele de capăt sau la mesele de cafea.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 3
    3. Luați în considerare alternativele la o masă de cafea. O altă alternativă este o masă mică pe o parte a canapelei. Sau, utilizați două mese mici de cafea în loc de unul mare. Tabelele mai mici vor fi mai ușor de ridicat și vor ieși din cale, în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu.O otomană poate lucra în loc de o masă de cafea.
  • Puteți pune o tavă pe partea de sus a otomanului, pentru a ține băuturi, apoi scoateți tava și utilizați otomanul pentru scaune suplimentare atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată aranja mobilier într-o cameră de zi mică Pasul 4
    4. Juca cu perne de aruncare. Într-o cameră mică, este posibil să nu aveți spațiu pentru foarte multe articole de mobilier. Pernele de aruncare colorate pe canapea pot adăuga interesul vizual și popul de culoare și pot contribui la o atmosferă confortabilă și confortabilă. Asigurați-vă că pernele de aruncare se potrivesc schemei de culori ale camerei dvs.
  • Asigurați-vă că canapeaua dvs. are încă o mulțime de spațiu pentru ședință. Este ușor să mergi peste bord atunci când te încântați de toate opțiunile drăguțe pentru aruncarea pernelor, dar nu uitați să lăsați loc să stea!
  • Metoda 2 din 3:
    Încercarea aranjamentelor de ședere
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 5
    1. Încercați să poziționați scaunele în jurul unui punct focal. Alegeți un punct în care doriți ca oamenii să se uite în camera dvs. de zi. Dacă aveți o caracteristică încorporată, cum ar fi o fereastră sau un șemineu, acestea fac puncte focale excelente.De asemenea, puteți face propriul punct focal dintr-un perete gol, atârnând o oglindă, un poster încadrat sau un zid de galerie de multe imagini încadrate. Aranjați-vă scaune, astfel încât punctul focal să fie în vizualizarea fiecărui loc. scaun.
    • Jucați în jur cu aranjamentul de mobilier până când găsiți un aranjament care se simte bine.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 6
    2. Faceți-vă scaune unul spre celălalt. Dacă nu aveți un punct focal, doriți să accentuați, utilizați aranjamentul dvs. de ședere pentru a încuraja conversația. Puneți canapele sau scaunele cu care se confruntă reciproc. Un aspect de conversație poate accentua confundarea camerei dvs. de zi mic.
  • Centrul spațiului de conversație nu trebuie să fie centrul camerei, în funcție de forma camerei.
  • Ancorează centrul cu o masă otomană, cafea sau covor.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 7
    3. Lăsați loc pentru ca oamenii să se miște în jurul mobilierului. Permiteți aproximativ 30 de centimetri între elementele de mobilier pe care trebuie să le plimbați și aproximativ 14 inci între o masă de cafea și o canapea. Asigurați-vă că oamenii pot intra și ieși cu ușurință în cameră.
  • Deși este important ca oamenii să se poată deplasa cu ușurință în camera dvs., nu doriți să se simtă ca un hol. Un obstacol al unei mese otomane sau de cafea se va asigura că oamenii nu difuză prin cameră numai pentru a ajunge în alte locații.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând camera dvs. să se simtă spațioasă
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 8
    1. Adăugați oglinzi pentru a crea iluzia spațiului. O oglindă mare pe perete poate face ca camera să apară de două ori mai mare decât este de fapt. Sau, puteți crea o galerie de oglinzi încadrate pentru un punct focal interesant. Dacă camera dvs. de zi nu are o fereastră, considerați agățați o oglindă într-un cadru de fereastră pentru a crea iluzia unei ferestre. Cu toate acestea, plasați oglinda, va face ca camera dvs. de zi să se simtă mai spațioasă.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 9
    2
    Vopsea pereții Culorile palide pentru a vă lumina camera.Paint alb simplu funcționează foarte bine pentru a străluci pereții. Alte culori strălucitoare și palide vor funcționa, de asemenea, bine, cum ar fi galben pal. Sau încercați un tapet luminos, în schimb. Poți tapetul întregii camere sau doar un zid de accent.
  • Pentru o instalare mai ușoară, luați în considerare tapetul de peel-și-stick, disponibil la cele mai multe prize de decor de acasă.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 10
    3. Ia în considerare un covor mare. Un covor mic va rupe vizual podeaua, care ar putea crea un sentiment înghesuit. Un covor mare va face ca camera să se simtă mai armonioasă și mai spațioasă.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 11
    4. Instalați iluminarea deasupra capului în spațiul liber. Iluminatul deasupra capului va face ca camera dvs. să se simtă mai strălucitoare și mai aeriană. De asemenea, va elibera podeaua de la dezordinea lămpilor de podea, economisind spațiu prețios. Unele opțiuni ar putea include o lumină ușoară, lumini încastrate sau o lumină pendentă suspendată.
  • Dacă aveți un plafon înalt, luați în considerare un candelabru pentru o declarație dramatică.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul într-o cameră de zi mică Pasul 12
    5. Accentuați ferestrele cu perdele curgătoare, brutale. Dacă aveți ferestre în camera dvs. de zi, puteți atrage atenția asupra lor cu perdele lungi. Perdelele brutale nu vor bloca lumina, contribuind la un aspect spațios și aerisit.
  • Așezați tija de perdea de deasupra ramei de fereastră superioară, mai aproape de plafon, pentru a crea iluzia că fereastra dvs. este mai înaltă decât este într-adevăr.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar