Cum să furnizeze o zi

O zi ar trebui să fie locul perfect pentru a vă relaxa, dar ceea ce funcționează pentru vecinul dvs. poate să nu lucreze pentru dvs. Alegeți o schemă de culori și stilul de mobilier care tu Găsiți confortabil. Pe măsură ce aranjați mobilierul, gândiți-vă la modul în care spațiul va fi utilizat de fiecare persoană din casă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Furnizarea unui der
  1. Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 1
1. Alegeți o schemă de culori. Este Denul tău, deci alegeți culorile care vă fac relaxați. Rețineți că zidurile întunecate fac ca o cameră să arate mai mici, ceea ce poate face o mică den să se simtă înghesuită. O zi mare, pe de altă parte, ar putea beneficia de vopsea de perete întunecată.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți, mergeți cu o culoare neutră pentru vopseaua de perete. Crema, gri deschis sau maro deschis sunt neobișnuite și lucrează cu cele mai multe mobilier.
  • Dacă pereții sunt deja vopsite și nu sunteți sigur ce culori merg, obțineți mobilier alb sau de culoare deschisă. Puteți adăuga cu ușurință culoarea mai târziu cu perne și aruncări.
  • Culorile fluorescente luminoase sunt dure pe ochi, în special roșii, portocale și galben. Chiar și într-o zi strălucitoare, de înaltă energie, păstrați-le la perne și aruncați covoare, nu pereți și canapele întregi.
  • Imaginea intitulată Furnizați o Den Pasul 2
    2
    Împărțiți camera cu covoare. Dacă aveți un plan mare, deschis, începeți prin a decide cum să îl împărțiți. O modalitate ușoară de a face acest lucru este să așezați un covor pentru fiecare zonă a Denului. De exemplu, așezați un covor unde canapele îl vor înconjura și altul unde va merge tabelul de joc.
  • Covoare groase, plușuri fac ca den să fie mai confortabilă și mai luxoasă.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 3
    3. Alegeți un punct focal. Fiecare cameră sau zonă dintr-o cameră ar trebui să aibă un punct focal pentru a proiecta în jur. Pentru o zi, acesta este, de obicei, un televizor sau un șemineu. Dacă nu aveți obiecte mari ca acesta, alegeți un perete și faceți-l să se deschidă cu o culoare diferită, perdele grele sau artă mare de perete.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 4
    4. Aranja mobilierul în jurul punctului focal. Aranja scaune, astfel încât se confruntă cu punctul focal, dar puneți-l într-un semic cerc sau dreptunghi pentru a încuraja conversația. Canapele în formă de L funcționează excelent aici. Furnizați mese de cafea sau mese laterale la îndemâna fiecărui scaun.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 5
    5. Adăugați o scadență suplimentară. Presupunând că există loc, păstrați câteva scaune confortabile sau o canapea mică aranjată departe de punctul focal, pentru persoanele care preferă activități solitare, cum ar fi lectura.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 6
    6. Adresa altor nevoi. S-ar putea să aveți nevoie de o televiziune, bibliotecă sau de joc, în funcție de ceea ce utilizați Denul pentru. Pentru distractiv, instalați un proiector de film sau un minibar.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 7
    7. Aranjați iluminatul. Plasați o lampă la fiecare zece metri (3 metri) în întreaga zi sau lângă orice scaune de lectură. Păstrați iluminarea deasupra capului cald și luați în considerare instalarea unui întrerupător de dimmer. Iluminatul dur deasupra capului ucide orice sens de confort.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 8
    8. Terminați cu decor suplimentar. Pentru a adăuga mai multă culoare și confort în cameră, adăugați perne și obiecte decorative. Borcane de sticlă decorative, lumânări și flori sunt toate modalitățile bune de a adăuga culoarea. Pentru un aspect mai austere, du-te cu un număr mic de obiecte toate în aceeași umbră.
  • Decorează și pereții. Hangs de perete, picturi sau fotografii adaugă caracter în cameră.
  • Metoda 2 din 2:
    Exemplu de dens
    1. Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 9
    1. Furnizați o zi clasică. Pentru un loc sofisticat pentru a vă relaxa, utilizați tonuri de lemn bogate și calde. Aranjați o bibliotecă, o canapea din piele brună și o masă laterală din lemn întuneric peste un covor gros de pluș. Instalați un comutator DIMMER și un sistem de difuzoare excelent pentru un efect de teatru de film.
    • Dacă rezultatul arată sumbru sau dur, atârnați perdele modelate de-a lungul unui perete sau adăugați un covor de culoare solidă în fața canapelei.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 10
    2. Creați confort modern. Chiar și o zi cu un design mai masculin are nevoie de o strălucire mică și de ușurință. Păstrați covorul gros și canapeaua moale, dar adăugați o masă de cafea din sticlă și metalică. Păstrați un minibar sub o masă laterală subțire, înaltă, și atârnă arta de perete metalică ca punct focal.
  • Imagine intitulată Furnizați o Den Pasul 11
    3. Faceți un spațiu de locuit al familiei. Poziționați suficient locații pentru întreaga familie, într-un cerc în jurul unui șemineu sau al televiziunii. Includeți activități pentru toată lumea: jocuri, cărți, televiziune și muzică. Faceți spațiul un pic mai cald cu aruncări de culoare deschisă peste canapea și un raft cu nickknacks decorativ între cărți.
  • sfaturi

    Dacă construiți Denul de la pământ în sus, podele din lemn de esență tare sunt una dintre cele mai atractive opțiuni. Pentru alternative mai puțin costisitoare, puteți imita un podea din lemn de esență tare cu laminat-ul drept laminat sau linoleum.
  • Utilizați perdele în loc de blind-uri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar