Cum să aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă

Dacă planificați o petrecere de casă, rearanjarea mobilierului dvs. este după cum este necesar ca decorațiuni și băuturi răcoritoare. Veți dori să vă asigurați că oaspeții se simt încurajați să se amestece și să se amestece fără să se simtă înghesuiți într-o cameră incomodă. Învățând să vă aranjați mobilierul pentru petreceri, veți putea, de asemenea, să creați o atmosferă caldă și primitoare. Luați câteva ore pentru a vă deplasa mobilierul în jurul valorii înainte ca petrecerea să înceapă să profite la maximum de spațiul pe care îl aveți!

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând spațiu pentru oaspeți
  1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 1
1. Lăsați scaune pentru aproximativ 10-15% din oaspeții dvs. Prea multă scaune vă va supraaglomera petrecerea, dar veți avea nevoie de câteva locuri pentru ca oaspeții să se așeze. Scopul pentru suficientă scaune pentru a găzdui aproximativ 10-15% din oaspeții dvs. deodată.
  • Unele locuri sunt importante în cazul în care oaspeții dvs. se obosesc.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o parte a casei Pasul 2
    2. Mobilier de poziție în jurul perimetrului camerei dvs. Pentru a vă face camera să se simtă confortabil și intimă, evitați să plasați mobilier în apropierea centrului camerei. Acest lucru va oferi oaspeților să se amestece în timp ce oferind simultan câțiva oaspeți să se așeze, dacă se dorește.
  • Plasați mobilierul în clustere mici de-a lungul peretelui pentru a încuraja conversațiile intime între oaspeți.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o parte a casei Pasul 3
    3. Îndepărtați toate mesele de cafea și picioarele. Ambele pot mulțumi unei zone de partid și pot face oaspeții să se simtă înghesuiți. Ele pot provoca, de asemenea, un pericol de declanșare dacă oaspeții dvs. nu au suficient spațiu pentru a vă deplasa. Păstrați mesele de cafea și picioarele în altă cameră pe durata petrecerii.
  • Dacă găzduiți o petrecere mică (între 3-5 persoane), puteți păstra 1 sau 2 mese de cafea sau picioare în cameră.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o parte a casei Pasul 4
    4. Construi o cale de circulație clară spre ușă. Dacă țineți petrecerea într-o cameră mică, aranjați-vă mobilierul într-un mod care face o cale. Aranjați calea de la ușă până la capătul camerei și în apropierea oricăror ferestre.
  • Calea ar trebui să fie de aproximativ 2 persoane la nivel larg.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o parte a casei Pasul 5
    5. Mergeți în jurul camerei pentru a verifica obstacole. Aproximativ 1-2 ore înainte de începerea petrecerii, verificați circulația camerei pentru a vă asigura că oaspeții pot naviga cu ușurință. Rețineți câți oaspeți intenționați să aveți și ajustați aranjamentul de mobilier după cum este necesar.
  • Ar trebui să aveți cel puțin 18 inci (46 cm) de clearance-ul între mobilier.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 6
    6. Ștergeți un spațiu pentru dans, dacă doriți. Dacă doriți să găzduiți o petrecere de dans, dedicați o anumită cameră în casa dvs. pentru dans. Eliminați toate mobilierul din această cameră pentru a împiedica oaspeții să se rănească sau să spargă nimic așa cum dansează.
  • Camera de zi este de obicei ideală pentru petrecerile de dans.
  • Puteți dedica o altă cameră în casa dvs. la băuturi răcoritoare și conversații ușoare pentru oaspeții care nu doresc să danseze.
  • Partea 2 din 3:
    Optimizarea conversației oaspeților
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o parte a casei Pasul 7
    1. Alegeți o zonă de petrecere care este conținută, dar confortabilă. Pentru a crește conversația, camera dvs. ar trebui să fie suficient de mare pentru a vă menține oaspeții și a avea o circulație respirabilă. Acest lucru va încuraja oaspeții să se amestece și să cunoască oamenii pe care ei ar putea să nu vorbească în mod normal.
    • Pentru partidele dintre prieteni, prea aproape este, în general, mai bună decât prea deschis.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 8
    2. Aranjarea mobilierului în aranjamente de ședere pentru 2-4 persoane. Clustering toate scaunele împreună poate face ca camera să se simtă dezechilibrată și să descurajeze conversațiile strânse. Împărțiți vizual camera în cadrane și plasați o cantitate egală de scaune în fiecare trimestru.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 9
    3. Setați mobilierul departe de televizor. Dacă nu aveți o noapte de film, televizoarele sunt distrage atenția și inhibă conversația. Ignorați televizorul în timp ce vă configurați mobilierul sau chiar scaunele de față de el pentru a încuraja conversația.
  • Dacă televizorul dvs. ocupă o mulțime de spațiu și este detașabil, puteți să o stocați în cealaltă cameră în timpul petrecerii.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 10
    4. Păstrați scaunele în plus. În cazul în care cineva este lăsat fără scaun și vrea unul, păstrați câteva scaune pliante în apropiere. Dacă un oaspete dorește să se alăture unei conversații așezate, ele pot înființa un scaun pliabil pentru a se simți confortabil și binevenit.
  • De asemenea, puteți folosi perne de aruncare sau bere pentru scaune suplimentare, dacă este necesar.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unei atmosfere de partid
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilier pentru o petrecere de casă Pasul 11
    1. Aranjați-vă scaunele lângă orice ferestre. Plasarea locurilor în apropierea ferestrelor va îmbunătăți iluminatul natural și va oferi oaspeților o viziune relaxantă. Dacă camera nu are ferestre, puneți scaunele lângă lumini sau o piesă de artă.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 12
    2. Lăsați câteva piese creative. Piesele creative de mobilier pot oferi oaspeților dvs. ceva să vorbească și să lumineze starea de spirit. Dacă aveți o lampă decorativă, scaun sau o sculptură artistică, lăsați-o undeva că va fi observată, dar nu acționează ca o obstrucție.
  • Încercați să accentuați cele mai bune caracteristici ale camerei dvs. Dacă aveți o canapea de înaltă calitate, de exemplu, trageți-o cu câteva pături colorate de aruncare.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o parte a casei Pasul 13
    3. Faceți un loc pentru oaspeți să-și părăsească hainele. Rafturile de acoperire sunt piese de mobilier tradiționale pentru petreceri. Dacă nu dețineți unul, puteți instala un cârlig de haină pe perete sau puteți desemna un dulap pentru oaspeți să-și părăsească hainele.
  • Puteți, de asemenea, oaspeții să-și părăsească hainele și pungile pe un pat sau o canapea într-o altă cameră.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul pentru o petrecere de casă Pasul 14
    4. Adăugați 1 sau mai multe mese pentru alimente și băuturi. Băuturile răcoritoare pot duce la atmosfera unei petreceri. Dacă găzduiți o petrecere mică la mijlocie, aranjați o singură masă de alimente pentru băuturi răcoritoare. Pentru petreceri mai mari, puneți mai multe mese mici pentru stațiile Mini Food.
  • Nu așezați masa de alimente în apropierea intrării pentru a preveni blocarea ușii.
  • Utilizați un cărucior ca o stație de băutură portabilă dacă camera dvs. este prea mică pentru o masă.
  • sfaturi

    Setați câteva punți de carte de joc în jurul pieselor de mobilier pentru a vă oferi oaspeților dvs. ceva de făcut în timp ce vorbiți.
  • Planificați cel puțin 2-3 ore pentru aranjarea mobilierului pentru a vă asigura că aveți timp pentru ajustări.
  • Reglați iluminatul cu lămpi, ferestre și lumini electrice pentru a oferi petrecerii dvs. o atmosferă pozitivă și prietenoasă.
  • Avertizări

    Fii atent în timp ce mutați mobilierul greu. Dacă nu puteți muta în siguranță numai mobilierul, adresați-vă unui prieten pentru asistență.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar