Cum de a decora un apartament studio

Apartamentele Studio combină carnea și cartofii unei case într-un spațiu mic, punând un dormitor, chicinetă și living într-una. Decorarea unui apartament studio pentru prima dată poate părea descurajantă, dar cheia dau fiecare centimetru de spațiu un scop. Zonele mici pot părea spațioase dacă știți cum să călcați ochiul și să utilizați mobilier multifuncțional. Dacă apreciați un stil minimalist, decorarea unui apartament studio poate fi doar pe aleea voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Organizarea mobilierului
  1. Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 1
1. Utilizați mobilierul pentru a împărți apartamentul în "Sub-camere." Camera principală a unui studio funcționează ca trei spații într-una: un dormitor, living și bucătărie. Puteți crea sentimentul a trei camere separate, utilizând mobilierul la secțiunea Off.
  • Canapele, fotolii sau iubiri pot cuprinde caseta "sufragerie" zonă. Patul tău poate separa în mod similar zona de dormit.
  • Covoarele, mesele de cafea sau rafturile pot ancora mobilierul dvs. de apartament și faceți ca sub-camerele de apartament să se simtă mai organizate.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 2
    2. Așezați patul direct pe un perete. Patul dvs. trebuie plasat fie paralel, fie perpendicular pe perete. Dacă plasați patul în centrul camerei, studioul dvs. se va simți înghesuit și aglomerat. Luați în considerare investiția într-un pat de zi sau patul de scoatere dacă sunteți scurt în spațiu.
  • Pentru un spațiu suplimentar, alegeți un pat de ridicare fără un cadru. Acest lucru vă va împiedica patul să obstrucționeze ferestrele sau să blocheze spațiu suplimentar.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 3
    3. Instalați separatoarele mobile. Incorporarea separatoare vă poate ajuta să vă separați apartamentul de studio în zone separate. Când oaspeții s-au terminat, vă puteți împărți zona de dormit pentru un sentiment de confidențialitate. Ecranul de pliere sau draperii montate pe plafon pot prelua un spațiu minim în studio atunci când nu sunt folosite.
  • Încercați să vă secționați camera în rate estetic-plăcut. Secțiunile de cameră arată cele mai plăcute ochiului dacă sunt împărțite în proporții de 1/3 sau 2/3.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 4
    4. Gândiți-vă vertical cu spațiul de stocare. Pentru a profita la maximum de rafturile dvs., alegeți cele care sunt înalte și subțiri. Veți putea utiliza mai mult spațiu pentru lucrurile dvs. fără a alege un sistem de stocare masiv. Un raft mare sau un dulap poate servi ca un separator excelent între zona dvs. de dormit și zona de living.
  • Plasarea rafturilor înalte deasupra ușilor sau ferestrelor poate atrage, de asemenea, ochiul în sus (dând din nou impresia unui spațiu mai mare) și vă oferă mai mult spațiu în studioul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 5
    5. Alegeți mobilier cu picioare vizibile. Mobilierul pe care îl alegeți poate ajuta cu iluzia spațiului. Canapele sau scaunele cu picioare vizibile (spre deosebire de picioarele drapate cu o cârpă) creează un sentiment de lumină și aerisi. Spațiul dintre podea și mobilierul dvs. va ajuta la un plan deschis de podea.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 6
    6. Ștergeți o cale. Evitați să setați mobilierul în mijlocul camerei, unde vă poate bloca spațiul de la un capăt la altul. Împingerea majorității mobilierului dvs. la margini va maximiza spațiul deschis și va evita o atmosferă claustrofobă. Evaluați acest lucru umblând de la un capăt al studioului la altul. Dacă puteți face acest lucru fără prea multă hassle, aveți o cale clară.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 7
    7. Alegeți-vă cu atenție mobilierul. Când aranjați mobilierul în apartamente studio, alegeți calitatea peste cantitate: prea multe scaune sau canapele într-un spațiu mic vă poate lăsa să vă simțiți prinși. Când faceți alegerea între două canale mici sau una mare, optați întotdeauna pentru acesta din urmă.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea spațiului
    1. Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 8
    1. Păstrați doar esențele. Alegerea de a trăi într-un apartament studio înseamnă a face fără obiecte inutile. Treceți prin bunurile dvs. și păstrați-vă doar trebuie să aveți. Scapă de haine uzate, cărți pe care nu mai citiți și mobilierul care ajunge numai în cale.
    • Donați-vă vechile lucruri la o caritate pentru a le pune spre o bună utilizare. Contactați magazinul dvs. local, armata de salvare sau bunăvoința.
    • Dacă vă luptați cu dezordinea, angajați un organizator profesionist pentru a vă ajuta.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 9
    2. Alegeți elemente care sunt multifuncționale. Fiecare centimetru de podea din apartamentul dvs. trebuie să fie utilizat eficient. Investiția în unele mobilier robustă, cu dublă, vă poate ajuta să profitați la maximum de apartamentul dvs. de studio. Luați în considerare cumpărarea unui pat de bord care se îndoaie într-o canapea sau mese de cafea care se dublează ca banci.
  • Cumpărați mobilier de la companii care se specializează în decor minimalist sau micro-locuință. Probabil vor avea opțiuni de mobilier cu scopul dual pentru apartamente studio.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 10
    3. Identificați toate "spațiu mort" și să-l repară. Odată ce ați creat un aspect de bază pentru mobilier și obiecte, căutați zone din apartament care nu sunt utilizate. Căutați patch-uri mari de pereți goală sau colțuri goale. Brainstorm Modul în care puteai să reproiectați acele zone goale într-un mod care să servească cel mai bine nevoile dvs.
  • De exemplu, în cazul în care colțul din dreapta al studioului dvs. este gol, ați putea pune un beanbag acolo. Puteți apoi să reproiectați într-o zonă de citire sau relaxare.
  • Nu mergeți peste bord și înghesuiți fiecare zonă a apartamentului dvs. cu lucruri. Un spațiu gol este bun și contribuie la echilibrul unui apartament. Asigurați-vă că fiecare zonă are un scop.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 11
    4. Plasați strategic oglinzile pentru a face ca camera să se simtă mai mare. O oglindă bine plasată poate face ca apartamentul dvs. să se simtă de două ori mai mare decât este. Plasarea oglinzilor peste o fereastră reflectă lumina naturală și face ca camera să se simtă mai spațioasă. De asemenea, puteți plasa o oglindă de la o masă de capăt mare sau un raft pentru ao arăta ca un spațiu întreg este ascuns în oglindă.
  • Partea 3 din 3:
    Personalizarea apartamentului dvs
    1. Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 12
    1. Alegeți schemele de culori ușoare, neutre. Dacă puteți picta pereții, lipiți cu culori neutre cum ar fi pastă de bej sau lumină: neutre au un efect extins și pot face un apartament să arate mai mare decât este. Ele creează, de asemenea, un sentiment de căldură și echilibru.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 13
    2. Vary decorare cu texturi. Prea multe culori vor deveni supra-stimulative în spații mici. Va trebui să fii creativ atunci când dai diversitate decoratiunilor tale. Având o temă de culoare singulară și amestecarea unor texturi diferite este modul ideal de adăugare a vibrației. Ai putea să cumperi mobilier cu sculpturi complicate și să le decorezi cu perne pluș, pufos.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 14
    3. Urmează "Cantaloupa regula" cu decorațiuni. Evitați elementele mari, glasing atunci când decorați apartamentul studio. In conformitate cu "Cantaloupa regula," Orice accente mai mari decât o mulțime de camere mici. Alegeți câteva elemente de alegere care sunt mai mari, dar intenționează ca majoritatea decorațiilor să fie compacte.
  • De exemplu, în loc de o lampă mare care ocupă o mulțime de spațiu, puteți opta pentru o lampă de birou mică. Acest lucru vă va oferi suficientă lumină pentru a citi sau a lucra când întunericul fără a folosi mult spațiu.
  • Imagine intitulată Decorează un apartament studio Pasul 15
    4. Decora cu artă îndrăzneață, dramatică pentru a face apartamentul să se simtă expansiv. Pentru apartamentele de studio, timid de peisaje sau de picturi clasice. În schimb, alegeți modelele îndrăznețe cu o mulțime de acțiuni. Arta moderna, in special POP Art, este o alegere excelenta pentru apartamente studio.
  • Din nou, timid de bucăți cu prea multă variantă în culoare.
  • Regula Cantaloupe nu se aplică neapărat lucrărilor de artă. În loc de două sau trei piese de artă mai mici, alegeți o panza îndrăzneață care face o declarație. Cu arta în spații mici, prea mult atârnând pe pereți poate deveni copleșitoare.
  • sfaturi

    Decorarea cu diferite nuanțe de o culoare (cum ar fi alb, cremă și bej) poate extinde o cameră și o face să se simtă mai mare.
  • Mai presus de toate, păstrați decorarea simplă. Organizarea de spații mici este de a organiza mai degrabă esențele decât umplerea cât de mult puteți într-o singură zonă. Evitați colectarea prea multor plictisitoare sau supraîncărcarea pereților cu decor.
  • Scaunele de pliere și alte piese de mobilier vă pot oferi spațiu suplimentar atunci când nu aveți oaspeți peste.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar