Cum să decoreze

Decorarea unei camere este o modalitate distractivă de a vă exprima creativitatea, dar poate fi stresantă și copleșitoare! Luând-o la un pas la un moment dat, de la alegerea unui stil pentru a vă decora pereții și plasarea mobilierului, vă va ține pe drumul cel bun pentru a termina fără a rupe banca. Camera viselor tale este la doar câțiva pași distanță!

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea stilului tău
  1. Imagine intitulată Decoreaza pasul 1
1. Du-te cu un stil sofisticat, clasic pentru un aspect elegant. Un stil mai sofisticat bastoane cu culori negre, albe și gri simple, adesea cu o culoare de accent, cum ar fi roz sau albastru. Dacă alegeți acest aspect, veți fi decorați cu mai multe piese și accesorii mai formale care evocă bijuterii elegante.
  • Veți dori mobilierul de lux și piesele pentru un aspect sofisticat, cum ar fi lămpile tradiționale și textilele bine făcute.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 2
    2. Încercați un aspect grafic modern, cu piesele de declarație și designul unic. Stilurile contemporane tind să fie mai puțin minimaliste, cu câteva piese îndrăznețe și spațieri confortabile. Veți căuta mobilier cu linii curate și blocuri de culoare strălucitoare, cu foarte puține bibeluri sau împodobire pe orice piesă.
  • De asemenea, puteți jazja aspectul dvs. contemporan cu piese geometrice sau abstracte și luminoase, popping Art.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 3
    3. Alegeți o țară simțită pentru un stil confortabil și casual. Un stil de țară confortabil - Think Americana sau Țara Franceză - este o alegere excelentă dacă doriți ca camera dvs. să fie caldă și invitată. Veți merge la stiluri de rezervă, cu mobilier și decorațiuni cu întreținere redusă,.
  • Pentru un aspect de țară, mobilier de pluș, tonuri de lemn cald și țesături naturale cum ar fi bumbacul și lâna sunt alegeri minunate.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 4
    4. Du-te cu o căutare retro sau vintage pentru un stil care se aruncă și unic. Redarea cu diferite epoci în stilul dvs. de decorare poate duce la o privire care este a ta! Puteți merge cu un aspect inspirat inspirat victorian sau ceva mai recent, ca un stil de 50 de ani. Indiferent ce alegeți, veți combina mobilierul de pe piața de purici cu o colecție interesantă de artă și accesorii.
  • Amintiți-vă că vârsta mai mare pe care încercați să o replicați, cu atât sunt mai scumpe piesele dvs. de epocă să fie.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 5
    5. Alegeți un stil chic din lume pentru a prezenta diferite elemente culturale. Dacă sunteți pasionat de călătoriile sau doar inspirați de aspectul cultural și regional diferit, un stil lumește este o modalitate excelentă de a crea un aspect unic, coeziv. Puteți folosi stilurile indiene scandinave, asiatice, africane sau americane pentru a vă oferi camera dvs. un fler cultural cu accente cum ar fi covoare, aruncă perne și vase.
  • Metoda 2 din 4:
    Decorarea pereților și a podelei
    1. Imagine intitulată Decoreaza pasul 6
    1
    Repară pereții Pentru un aspect complet nou. Dacă sunteți în căutarea de a-ți revizui complet stilul, repetându-ți pereții, este un loc bun pentru a începe. Veți dori să vă faceți pictura înainte de orice altceva, deoarece culoarea pe care o alegeți va determina deciziile de mobilier și podele pe care le faceți. Cumpărați un brand care se dublează ca vopsea și grund, care va dura mai mult.

    Culorile și stilurile de perete

    Alb sau alb: Pentru a vă face camera mare și strălucitoare.

    Un zid de accent: Pentru un pop de culoare, care nu este prea copleșitoare sau pentru a prezenta o bucată de artă sau mobilier.

    Tapet în loc de vopsea: Pentru un model interesant.

    Nuanțe luminoase în loc de culori slabe: Pentru un aspect îndrăzneț, folosind nuanțe cum ar fi portocaliu pepene galben, scarlat bogat sau albastru vibrant.

  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 7
    2. Cluster pălării colorate sau coșuri pe perete pentru decorațiuni ieftine, unice. Imaginile și arta agățate reprezintă o modalitate excelentă de a decora un perete, dar pentru un aspect interesant, distinctiv, încercând în schimb coșurile țesute sau pălării mari! Colectați-le în diferite dimensiuni și modele, apoi lăsați-le pe podea în aranjamente frumoase. Atârnă-le cu unghii sau cârlige mici.
  • Dacă nu găsiți culorile coșului pe care le doriți, obțineți cele simple și decorați interioarele cu vopsea de artizanat. Puneți-le pe perete, astfel încât interiorul castrorului se îndreaptă spre afară.
  • Puteți să închideți pălăriile ca Fedoras, Skimmers sau Trilbies, orientate spre partea de sus a pălării spre exterior. Dacă nu aveți niciun fel de pălării, încercați în schimb coliere de declarație!
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 8
    3. Hang Suporturile de perete sau rafturi Pentru a scoate piesele de artă. Puteți utiliza pereții pentru spațiul de stocare, precum și decorațiunile. Instalați 1-3 rafturi mici, simple pe pereți, alegerea culorilor care corespund schemei dvs. generale. Umpleți-le cu imagini, lucrări de artă, trinketuri sau cărți.
  • Puteți chiar să scoateți elementele de pe raft pentru a se potrivi cu sezonul sau starea dvs. de spirit.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 9
    4. Frame de hârtie interesantă sau alte materiale pentru o explozie de culoare sau textură. Puteți să vă condimenteze culoarea câmpului simplu prin încadrarea unei lungimi de tapet de potrivire sau chiar împachetați cadou și atârnând-o pe perete. Pentru o privire care este și mai unică, atârnă materiale precum foile metalice, uși de staniu perforate sau ecrane țesute.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 10
    5. Creați un perete de galerie cu artă sau fotografii. Puteți face camera în propria dvs. artă sau galerie foto! Alegeți o selecție de artă, fotografii și draperi de perete în diferite dimensiuni și culori complementare. Setați-le în cadre simple și să le aranjați pe perete în orice fel vă pare mai bine.
  • În funcție de stilul camerei, puteți opta și pentru mai multe cadre ornate, complicate pentru un aspect de epocă.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 11
    6. Atârnă oglinzi pentru a da camera dvs. interesante dimensiuni. Este adevărat că oglinzile sunt într-adevăr face o cameră să arate mai mare! Ei vor aduce și mai multă lumină în spațiul tău. Încercați să atârnați o oglindă supradimensionată pe un perete sau mergeți cu câteva bucăți mai mici pentru un stil asemănător salonului.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 12
    7. Înlocuiți podele sau utilizați covoare pentru a vă oferi camera dvs. un aspect lustruit. Nu trebuie să obțineți podele noi pentru a decora o cameră - o culoare neutră, cum ar fi maro moale sau smântână, poate merge cu aproape orice culoare de vopsea. Dacă doriți să încercați ceva diferit, căutați să angajați profesioniști pentru a vă asigura că locul de muncă este corect sau încercați instalându-l singur Dacă aveți o experiență.
  • Podelele din lemn de esență tare este alegerea clasică care arată bine în aproape orice cameră. Pentru o opțiune mai ieftină, mergeți cu parchet laminat - este mai puțin costisitor și mai ușor de instalat, dar arată la fel de bun!
  • Covoarele este ieftină și vine în culori distractive. Este, de asemenea, ușor de curățat cu un aspirator bun.
  • Indiferent dacă mergeți cu covor sau lemn de esență tare, un covor de zonă poate schimba instantaneu aspectul camerei tale. De asemenea, poate rupe spații mari "Camere."
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea mobilierului
    1. Imagine intitulată Decoreaza pasul 13
    1. Alegeți o canapea confortabilă care se potrivește cu stilul dvs. Dacă decorați o cameră de zi, o canapea este o necesitate - dacă este un dormitor, ați putea dori să mergeți cu un fotoliu confortabil. Oricum, uite online și în magazine de mobilier pentru o canapea confortabilă care se potrivește cu stilul camerei tale.

    Lista de verificare a canapelei

    Ce arme vrei? Brațele rotunde fac canapeaua mai tradițională. Du-te cu brațe drepte pentru un aspect mai modern.

    Secționat sau autonom? Secționale funcționează excelent în locuri casual ca o cameră de televiziune. Canapele autonome sunt perfecte pentru un aspect mai elegant, elegant.

    Ce fel de țesătură? Pentru a deghiza petele, mai ales dacă aveți copii sau animale de companie, mergeți cu catifea de bumbac într-o culoare întunecată. Pielea este mare pentru un aspect mai elegant, pus împreună.

  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 14
    2. Adăugați o masă mică pentru a ține cărți, reviste și alte articole diverse. Dacă doriți să prezentați lucruri cum ar fi cărți, reviste, lumânări sau piese de artă structurale, mesele sunt calea de parcurs. De asemenea, puteți păstra masa curată și o puteți rezerva ca zonă de exploatare pentru chei, cupe și alte elemente.
  • Asigurați-vă că potriviți tabelele în stilul camerei. Utilizați o masă de rezervă, elegantă pentru un aspect mai minimalist, de exemplu, sau mergeți cu ceva din lemn și acasă-y pentru un stil de țară.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 15
    3. Obțineți creativ cu spațiu de depozitare în otomani sau mese cu sertare. Chiar și într-un spațiu mare, adăugarea de dulapuri întregi sau rafturi poate să se ocupe de o cameră. În schimb, căutați mobilier care include zone de depozitare, cum ar fi otomani goale sau canapele și mese cu sertare.
  • Acest lucru vă oferă spațiu suplimentar de depozitare și bucăți utile, multi-tasking mobilier.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 16
    4. Adăugați scaune sau scaune pentru o mulțime de opțiuni de ședere. Într-o cameră de zi, bucătărie, scaune sau scaune sunt o necesitate, mai ales dacă aveți o familie mare sau distrați de multe ori. Amintiți-vă să căutați piese care corespund stilului dvs. general.
  • De exemplu, ați putea stabili scaune simple metalice pentru un aspect contemporan sau scaune confortabile de balansare pentru un stil care este mai vintage sau inspirat de țară.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 17
    5. Completați camera dvs. cu piese specifice zonei. Un dormitor are nevoie în mod evident un pat, în timp ce un living vine de obicei cu un centru de televiziune și de divertisment. Finalizarea mobilierului dvs. cu orice elemente pe care le știți va trebui să meargă în ea, magazine de spălare și comercianți cu amănuntul online pentru mobilier care se potrivește stilului dvs. și nevoilor practice.
  • Încercați să potriviți aceste elemente necesare în stilul dvs! De exemplu, puteți obține un centru de divertisment cu un finisaj neagră simplu și rafturi subțiri pentru un stil contemporan sau mergeți cu ceva mai ornamentat pentru un parcursă Victorian.
  • Pentru ajutor cu a face zona din jurul televizorului mai interesant, veziCum să decoreze în jurul unui televizor.
  • Metoda 4 din 4:
    Adăugând atingeri mai mici
    1. Imagine intitulată Decoreaza pasul 18
    1. Atârnă sau pune plante în jurul camerei pentru a adăuga o atingere a naturii și a moale. Plantele pot aduce viața și energia în camera dvs. și le puteți stabili în moduri unice de a vă maximiza spațiul. Încercați să agățați plante mici sau să montați câteva verdele cu frunze pe perete. De asemenea, puteți seta ghivece mici pe un ferestre sau pe mese care primesc un pic de lumina soarelui.
    • Plantele de uz casnic bune includ suculente, plante de păianjen, iederă comună, crin de pace și filodendron.
    • De asemenea, puteți seta un buchet de flori pe o masă pentru un pop de culoare. Aranja mai multe dintre aceleași flori în mod liber într-o vază cilindrică.
    • Utilizați plante false dacă nu puteți pune dvs. într-o zonă de lumină solară sau nu doriți să vă ocupați de întreținerea.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 19
    2. Adăugați perne de aruncare pentru popul de culoare confortabilă. Câteva perne de aruncare mici, colorate sau modelate pot lumina o cameră și fac canapeaua sau scaunele să arate mai primitoare. Ei pot arăta foarte bine cu orice stil de decorare, de asemenea. Uită-te online sau în magazine de mobilier pentru perne cu modele distractive și culori potrivite.
  • Pentru o cameră mai modernă, minimalistă, mergeți la un număr ciudat de perne cu o culoare sau un model solid.
  • Pentru un aspect mai tradițional, aranja 2-4 perne simetric, mergând la catifea, mătase sau un amestec de modele și țesături.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 20
    3. Utilizați lămpile de podea sau de masă pentru a aprinde o cameră în moduri interesante. Indiferent de ce cameră sunteți decorați, lămpile elegante pot da un aspect unic și simț al dramei. Dacă camera este mică și low-tavan, o lampă înaltă poate face să pară mai înaltă și mai ușoară. Într-o zonă mai mare, bazinele moi de lumină oferă o strălucire caldă și confortabilă.
  • Alegeți o lampă cu o nuanță funky, elaborată pentru o cameră de epocă sau eclectică, pentru ceva mai minimalist, du-te cu o lampă cu linii curate și culori simple, îndrăznețe.
  • Imagine intitulată Decoreaza pasul 21
    4. Adăugați perdele și decoruri de ferestre pentru o senzație de lux. Pentru a adăuga un aspect mai elegant în camera dvs., du-te cu perdele lungi, țesături pe care le puteți trage înapoi și închideți după cum doriți. Dacă doriți să controlați iluminatul fără un aspect elaborat, du-te cu blind-uri simple sau nuanțe luminoase într-o culoare solidă.
  • De asemenea, puteți să atârnați decorațiuni cu vitralii mici în ferestrele dvs. pentru a prinde lumina și a adăuga o explozie de culoare neașteptată.
  • sfaturi

    Nu uitați să setați un buget înainte de a începe decorarea și lipiți la ea, cât și puteți! Căutați prețurile tipice pentru diferite articole și stabiliți obiective realiste pentru ceea ce va trebui să cheltuiți.
  • Puteți cumpăra mobilier, artă, decorațiuni și alte consumabile de decorare online și în magazinele de acasă.
  • Pentru un stil iconic de decor, puteți lua în considerare Stilul Art Deco.
  • Check out Pinterest, bloguri, reviste și cărți de proiectare pentru mai multă inspirație de stil.
  • Pentru o opțiune ieftină și DIY, există multe moduri pe care le puteți decora cu hârtie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar