Cum de a alege mobilier versatil pentru casa ta

Mobilierul este o investiție majoră și o parte importantă din viața de zi cu zi. Majoritatea oamenilor doresc piese care vor arăta bine, se simt confortabil și se potrivesc spațiului lor, și lovind un echilibru nu trebuie să fie dificil. Puteți găsi mobilier versatil pentru a vă potrivi acasă și gustului. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că înțelegeți limitele spațiului dvs., alegeți bucăți care servesc mai multe scopuri și să investească în aspectul atemporal care va crește cu dvs. ca schimbări de stil.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea mobilierului multifuncțional
1. Alegeți mobilier cu depozitare încorporată. Una dintre cele mai ușoare modalități de a pune mobilierul dvs. la serviciu este să selectați bucăți cu depozitare încorporată. Cadre de pat, otomani, și chiar canapele pot fi achiziționate cu depozitare încorporată pentru orice de la haine la cărți sau orice altceva pe care îl puteți deține.
  • Luați în considerare dacă stocarea încorporată a unui element se potrivește nevoilor dvs. De exemplu, dacă căutați mai mult spațiu pentru îmbrăcămintea dvs., o mică otomană nu poate fi cea mai bună soluție. În schimb, optați pentru un pat de platformă cu sertare de stocare dedesubt.
  • Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 2
    2. Pick bucăți de înaltă tehnologie. Ajuta la eliminarea o parte din mizeria din viata ta, alegerea pieselor care sunt menite sa lucreze cu tehnologia contemporana. Căutați nopți cu capabilități de încărcare fără fir, de exemplu, pentru a ajuta la minimizarea aglomerației cordonului în timp ce păstrați dispozitivele Powered-Up.
  • Astfel de piese sunt deosebit de frecvente în designul modern, de la buticurile de vârf la punctele de vânzare bugetare, cum ar fi IKEA.
  • Achiziționați un organizator de tablete care se dublează ca o stație de încărcare și stocare suplimentară.
  • 3. Determinați dacă un element poate servi în scopuri multiple. Unele elemente, cum ar fi o canapea de dormit sau mese de consolă extensibile, sunt menite să servească mai mult de un scop. Alte piese Puteți să vă alocați propriul scop al doilea, cum ar fi dublarea unui birou ca o vanitate. Oricum, căutați articole care pot servi mai multe scopuri în casa dvs.
  • Elementele multifuncționale ajută la reducerea aglomerației într-un spațiu. Ele sunt deosebit de utile atunci când stau în picioare pentru o piesă pe care nu o veți folosi adesea.
  • O canapea de dormit, de exemplu, vă oferă o ședere regulată și oferă un alt pat atunci când aveți oaspeți, dar nu ocupă același spațiu ca un pat de oaspeți.
  • O bancă tapițată cu depozitare sub scaun poate fi utilizată la o masă de luat masa sau la intrare.
  • 4. Cumpărați piese care sunt proiectate pentru a fi stocate. Căutați mobilier care este menit să se prăbușească cu ușurință atunci când nu este în uz. Multe seturi de bucătărie și mese sunt disponibile care pot stoca scaune în tabel. De asemenea, multe magazine de design de mobilier contemporan și depozite oferă piese care arată bine atunci când sunt afară, dar se pot îndepărta pentru a stoca.
  • Mese montate pe perete care se îndoaie până la funcții ca cadre poster sau oglinzi sunt alegeri populare atât pentru spațiile de mese, cât și pentru birouri.
  • Mobilier pe roți, cum ar fi o masă de cafea pe rulouri, de asemenea, face mobilă și stocarea mobilierului ușor.
  • Paturile Murphy care se îndoaie în perete sunt minunate pentru a fi utilizate într-o cameră de oaspeți care se dublează ca un birou.
  • 5. Stock pe scaune. Un scaun bine proiectat, fie că este o piesă ceramică în formă de țară, fie o piesă modernă, minimalistă, pictată, poate face foarte mult pentru o singură bucată. Scaunele pot funcționa ca recuzită pe care să stea, mese de capăt, suporturi de plante, locuri la o masă de bucătărie și multe altele. Câteva scaune bune ar putea servi o serie de scopuri în schimbare în orice casă.
  • Căutați scaune care sunt atât decorative, cât și funcționale. Scaunele cu pas din plastic pot lucra pentru a ajuta la atingerea înalte, dar optați pentru ceva pe care doriți să-l așezați lângă canapeaua dvs. atunci când nu stați pe ea.
  • Scaunele amortizate în camera de zi sunt versatile și pot fi folosite ca un loc, o otomană, sau pot avea obiecte stivuite pe ele.
  • Dacă aveți un spațiu mic, scaunele au, de asemenea, avantajul de a fi stivuibile și ușor de stocate atunci când nu sunt utilizate. Utilizați-le în loc de scaune în jurul unei mese de mese, apoi le puneți deoparte atunci când nu mâncați.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea mobilierului pentru schimbarea stilurilor
    1. Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 6
    1. Optați pentru modelele clasice în tonuri neutre. Dacă sunteți în căutarea de mobilier care va tranziționa cu dvs. peste mai multe stiluri și tendințe de decorare, căutați mobilier clasic cu linii curate și ornamente minime. Acest lucru vă va permite să păstrați o piesă de calitate și să o îmbrăcați pentru a vă întâlni estetica curentă cu elementele cum ar fi pernele de aruncare sau lenjeria nouă.
    • Căutați culori neutre, de asemenea. Negru, alb, nuanțe de gri, și tonuri de pământ, cum ar fi maro și taupe sunt versatile și pot trece de la un stil la altul cu doar câteva accesorii.
    • Încercați să evitați culorile puternice sau modelele îndrăznețe pentru piesele dvs. de mobilier majore. Acestea pot deveni datate, iar reupholsterea este mult mai scumpă decât cumpărarea câtorva perne noi.
  • Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 7
    2. Alegeți pădurile pictate. Mobilierul din lemn de esență tare, cum ar fi stejarul, poate fi vopsit, șlefuit și reproiectat pentru a se potrivi nevoilor dvs. în continuă schimbare. Căutați mese de cafea neterminate, mese de capăt, cadre de pat și multe altele pentru a obține o piesă durabilă care poate fi ușor de tranziție a stilurilor.
  • Amintiți-vă că piesele ar trebui să fie dezbrăcate și refinisate de fiecare dată când doriți să le schimbați finisajul. Nu pictați pur și simplu o culoare pe altul. Acest lucru ar putea duce la bubbling, aglomerat și peeling.
  • Mobilierul de mobilier vă permite, de asemenea, să îl personalizați la nevoile dvs. de stil și de culoare.
  • Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 8
    3. Investiți în calitate. Una dintre cele mai bune modalități de a vă menține mobilierul care arată bine, indiferent de designul pe care îl alegeți este să investiți în bucăți de calitate. Asigurați-vă că elementele sunt înșurubate sau înșurubate împreună, în loc de a fi ținute împreună cu capse, și căutați țesături durabile, cum ar fi pielea și panza.
  • Intrați sub perne și priviți îndeaproape modul în care a fost asamblată o piesă de mobilier. Dacă pare a fi neglijent sau întâmplător, mutați-vă pe o bucată de calitate mai bună.
  • În timp ce mobilierul de înaltă calitate poate costa mai mult în avans, aceasta vă poate economisi bani pe termen lung, deoarece nu va trebui să plătiți în mod repetat pentru a înlocui aceste piese.
  • Asigurați-vă că veți folosi mobilierul pentru o lungă perioadă de timp pentru a vă folosi utilizarea. Dacă intenționați să schimbați adesea stilurile, luați în considerare cumpărarea de bucăți mai puțin costisitoare și de calitate inferioară.
  • Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 9
    4. Alegeți piesele care pot fi în scopuri de tranziție. Căutați piese care pot servi diferite scopuri în diferite etape ale vieții voastre. Dacă, de exemplu, lucrați într-un birou acum, dar căutați să lucrați de acasă, poate doriți să căutați birouri sau biblioteci care au depozitare de fișiere sau spațiu pentru instrumentele dvs. de comerț.
  • Alegeți paturile și prăbușirea copiilor care pot crește cu ei, astfel încât să nu aveți nevoie să le înlocuiți de multe ori.
  • Partea 3 din 3:
    Evaluarea spațiului dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 10
    1. Contul pentru dimensiunea casei dvs. Luați măsurători pentru camerele în care doriți să plasați mobilier nou. Acest lucru nu numai vă permite să știți ce dimensiune se va potrivi mobilierul dvs., vă ajută, de asemenea, să determinați dacă aveți nevoie de elemente multifuncționale, cum ar fi o otomană cu stocare încorporată.
    • Scrieți măsurătorile în jos și aduceți-le cu dvs. la achiziționarea de mobilier, astfel încât să puteți compara dimensiunea camerei cu dimensiunile listate pe cardurile de articole.
    • Puteți verifica chiar dacă magazinul local de mobilier oferă un planificator de cameră online care vă permite să vă bateți cum va arăta camera dvs. cu piese noi.
    • Asigurați-vă că mobilierul se poate potrivi prin ușă sau colțuri strânse.
  • Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 11
    2. Determinați ce aveți nevoie. Când sunteți în căutarea unor piese versatile, este important să nu vă duceți departe cumpărarea altor elemente care vor agita sau se va ciocni cu spațiul dvs. Luați inventarul ce piese de mobilier noi doriți să obțineți, faceți o listă de cumpărături și lipiți-o. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să vedeți dacă există bucăți multifuncționale care pot satisface mai mult de una dintre nevoile dvs. cu un singur element.
  • Când vă faceți lista, luați în considerare ce sunt bucățile pe care nu le aveți, ci doriți în casa dvs. și ce piese trebuie să înlocuiți.
  • Imagine intitulată Alegeți mobilier versatil pentru casa dvs. Pasul 12
    3. Faceți fotografii despre ceea ce veți păstra. Acest lucru este util în special dacă încercați să rămâneți cu o anumită paletă de culori sau o estetică specifică, cum ar fi modernul secolului mediu. Faceți fotografii cu articole, inclusiv pereți, artă și alte piese de mobilier pentru a vă ajuta să vă potriviți noilor achiziții la casa dvs. curentă.
  • De asemenea, puteți opta pentru a aduce swatches de vopsea sau eșantioane de tesatura cu dvs. în timp ce faceți cumpărături pentru a vă asigura că obțineți meciuri de culoare mai bune. Swatches pot fi găsite adesea la magazinele de îmbunătățire la domiciliu.
  • Luați în considerare orice lucrare pe care doriți să o includeți în casa dvs. și dacă este suficient de mică, aduceți-o cu dvs. pentru a vă face referire la culori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar