Cum se creează o casă minimalistă

Minimalismul nu este doar o alegere estetică personală - este o modalitate raționalizată, organizată și răcoritoare de a vă reorganiza casa, astfel încât să vă ocupați doar de elementele esențiale. Dacă aveți multe cote și scopuri diferite situate în jurul casei dvs., crearea unui spațiu minimalist de locuit ar putea părea un pic descurajator. Nu este nevoie să vă faceți griji! Există o mulțime de moduri ușoare și elegante pe care le puteți simplifica casa, chiar dacă sunteți la un buget.

Pași

Metoda 1 din 14:
Simplificați-vă casa o cameră la un moment dat.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 1
1. Spargeți lucrurile în jos, astfel încât să nu aveți atât de mult de făcut imediat. Crearea unei case sau apartamente minimaliste este o întreprindere foarte mare și este de înțeles dacă vă simțiți puțin copleșiți. Respirați adânc, și concentrați-vă pe o cameră de 1 cameră. Nu există niciun termen limită pentru reorganizarea casei dvs., așa că dă-vă cât timp trebuie să vă aduceți exact așa cum ați vrea.
  • S-ar putea să vă ajute să vă viza mai întâi camera din Messoria și apoi să ramificați de acolo.
  • S-ar putea, de asemenea, să vă reorganizați camerele în ordinea în care de obicei umblați prin ele. De exemplu, ați putea începe în dormitorul dvs., apoi treceți la baie, living și bucătărie.
Metoda 2 din 14:
Scapi de orice nu ai nevoie.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 2
1. Începeți cu cele mai mari elemente și lucrați în jos. Uită-te la fiecare bucată de mobilier și întrebați-vă dacă aveți nevoie de ea sau nu. Apoi, lucrați în jos la articole mai mici, cum ar fi aparatele de uz casnic, bucăți de decor, cărți și alte bunuri personale. Vedeți dacă casa dvs. are nevoie într-adevăr de element, sau dacă durează doar spațiu - acest lucru poate ajuta cu adevărat lucrurile înguste în jos.
  • De exemplu, s-ar putea să aveți un fotoliu vechi pe care nu îl folosiți niciodată sau stați înăuntru. Puteți dona acest lucru carității sau îl veți revinde unui nou proprietar.
  • S-ar putea să aveți prea multe lămpi în 1 cameră sau o mulțime de cărți și reviste pe care nu le citiți niciodată. Acestea sunt lucruri pe care le puteți scapa pentru a simplifica și "minimiza" spațiul dvs.
Metoda 3 din 14:
Aruncați orice duplicate.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 3
1. Donați sau aruncați toate elementele suplimentare pe care nu le aveți nevoie. Uită-te prin sertarele și dulapurile dvs. pentru a vedea dacă aveți obiecte duplicate care se află în jur, cum ar fi cupele de măsurare, argintărie suplimentară, aruncați perne, pături, produse cosmetice suplimentare și multe altele. Întrebați-vă dacă utilizați frecvent aceste obiecte suplimentare - dacă răspunsul nu este, atunci probabil că este sigur să le aruncați.
  • De exemplu, dacă aveți un tub suplimentar de ruj pe care nu îl utilizați niciodată, luați în considerare aruncarea (sau oferirea acestuia unui prieten dacă este nedeschis).
  • Dacă aveți 5 sau 6 aruncați perne pe canapea, donați majoritatea dintre ei, astfel încât aveți doar 1 sau 2.
Metoda 4 din 14:
Donați articolele în mod regulat.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 4
1. Sortați-vă lucrurile odată un sezon și dați unii dintre ei la caritate. Stabiliți un timp în cursul anului pentru a trece prin toate lucrurile, fie că este de îmbrăcăminte, unelte de bucătărie, cărți sau orice altceva. Dacă nu mai utilizați în mod activ articolul, puneți-l deoparte într-o grămadă de donație.
  • Organizațiile de caritate precum bunăvoința și voluntarii Americii sunt minunați să ia în considerare. De asemenea, puteți vinde obiectele vechi, nedorite și donați profiturile unei caritate.
Metoda 5 din 14:
Curățați-vă adesea casa.
  1. Imagine intitulată Creați un pas minimalist Pasul 5
1. Încercați să curățați dezordinea cât mai curând posibil. Obțineți obiceiul de a pune totul departe de îndată ce ați terminat cu ea, așa că casa dvs. poate fi cu adevărat curată, deschisă și raționalizată. Puneți deoparte câteva minute în fiecare noapte pentru a curăța suprafețele casei dvs., deci nu începe să vă stivuiți.
  • De exemplu, puteți recicla orice încasări vechi și lucrări care se așează pe blatul dvs. înainte de a vă culca.
  • Vă puteți spăla mâncărurile imediat după fiecare masă, astfel încât să nu se colecteze în chiuvetă.
Metoda 6 din 14:
Scanați fișierele de hârtie în copiile digitale.
  1. Imagine intitulată Creați un pas minimalist Pasul 6
1. Căutați orice chitanțe sau fișiere libere situate în jur. Întrebați-vă dacă aveți nevoie de ele, sau dacă preiau doar un spațiu valoros în casa dvs. Pentru a fi în siguranță, scanați documentele pe computer sau la telefon, astfel încât să le puteți avea la îndemână dacă aveți nevoie de ele. Apoi, reciclați hârtia rămasă pentru a scăpa de dezordine!
  • Puteți utiliza un scaner regulat sau o aplicație specială de scanare, cum ar fi Dropbox, Evernote, Adobe Scan sau Piksoft Turboscan Pro.
Metoda 7 din 14:
Ascundeți toate elementele neutilizate în stocare.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 7
1. Păstrați totul din vedere dacă nu îl utilizați în mod activ. Găsiți un loc în casa dvs. pentru toate articolele dvs. rămase, fie că este vorba de un cabinet, o dresser, otoman sau o altă formă de stocare. Alegeți un spațiu atribuit pentru fiecare element din casa dvs., astfel încât să vă puteți aminti unde totul merge în viitor.
  • De exemplu, puteți păstra câteva DVD-uri stocate într-un centru de divertisment, iar articolele de toaletă de bază stocate într-o cabinet de baie.
  • Vă puteți păstra hainele organizate într-un dulap sau garderobă, în funcție de ceea ce este spațiul dvs. de dulap.
Metoda 8 din 14:
Optați doar câteva decorațiuni semnificative sau accente.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 8
1. Decora cu câteva accente pe care le iubiți cu adevărat, apoi scăpați de restul. Șansele sunt, nu aveți nevoie de zeci de imagini sau piese de artă care să agăteau pe perete sau să vă aglomerați contoarele și suprafețele. Uită-te prin fiecare decorare - Are această artă, fotografie sau element decor dețin o mulțime de valoare personală sau este doar să iau spațiu? Concentrați-vă pe decorațiunile și accentele care adaugă într-adevăr o atingere personală la domiciliu, în loc să susțină picturi și fotografii aleatorii.
  • De exemplu, ați putea închide o bucată de artă pe care un membru al unei prieteni sau de familie, în loc de un accent aleatoriu pe care l-ați cumpărat la un magazin.
  • S-ar putea prefera să agățați o fotografie de familie gustoasă în loc de o grămadă de fotografii naturale aleatorie.
  • Limitați 1-2 accente pentru fiecare cameră, astfel încât casa dvs. nu este copleșită de cote și capete.
  • Stick la unul sau două stiluri de decor pentru a menține lucrurile consecvente. Este bine să amestecați stiluri un pic, dar pentru un simt minimalist, veți dori să păstrați majoritatea decorului dvs. într-un singur stil.
Metoda 9 din 14:
Investiți în mobilier multifuncțional.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 9
1. Căutați mobilier care poate face cel puțin 2 lucruri simultan. Minimalismul este vorba despre simplificarea spațiului. Magazin pentru bucăți de mobilier care ajută cu adevărat să profite la maximum de casa ta. Umpleți camerele cu mobilier care se dublează ca depozitare sau servesc un alt scop util.
  • De exemplu, s-ar putea să aveți o canapea care scoate într-un pat.
  • Puteți umple camera cu otomani mici, goale, pe care le puteți deschide și umple cu cote diferite și se termină.
  • Unele cadre de pat se pot dubla ca o noptieră.
Metoda 10 din 14:
Creați o schemă de culori neutră.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 10
1. Nu vă decorați casa cu o mulțime de culori distractive. În schimb, concentrați-vă pe nuanțe calme, neutre, care vă echilibrează cu adevărat spațiul de locuit. Redați-vă cu tonuri subtile, ca albii, vigoarele, gri și maro. Puteți crea un spațiu de locuit într-adevăr invitat și angajat, chiar dacă nu aveți o mulțime de decorațiuni colorate.
  • Tonurile neutre nu trebuie să fie plictisitoare! Puteți adăuga o mulțime de viață și caracter în spațiul dvs. de locuit prin ajustarea tonului. De exemplu, puteți repune pereții albi de bază cu o culoare caldă și de lapte de nucă de cocos.
  • Dacă doriți să faceți lucruri de jazz, alegeți o singură culoare caldă pentru a vă ridica camera. Acest lucru ar putea fi ceva de genul unei nopți roșii strălucitoare sau un covor de zonă galbenă.
Metoda 11 din 14:
Decora cu lenjerie de pat.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 11
1. Adăugați câteva pături, perne sau draperii la casa dvs. Casa ta nu trebuie să fie depășită cu lenjerie, dar câteva texturi pot ajuta cu adevărat să vă dați o mică personalitate. Închideți câteva draperii simple în jurul ferestrelor dvs. și susțineți câteva perne de podea în jurul spațiului dvs. de locuit. Un pic de lenjerie poate merge mult!
  • Puteți crea unele efecte calde și confortabile prin aranjarea lenjeriei cu materiale mai grele, cum ar fi lâna. De exemplu, puteți alcătui patul cu foi de lenjerie și o pătură mai caldă.
Metoda 12 din 14:
Închideți perdele simple sau acoperitoare de ferestre.
  1. Imagine intitulată Creați un pas minimalist de acasă 12
1. Adăugați acoperiri simple, neutre-tonate pentru a vă ajuta să vă minimalizați spațiul. Șanțați orice perdele sau draperii cu o mulțime de culori și modele nebune - acestea sunt destul de distragătoare și adaugă o mulțime de "dezordine" vizuale la casa ta. În schimb, alegeți nuanțe de bază, acoperiri, blind-uri sau draperi, care oferă o anumită intimitate fără a ieși.
  • De exemplu, ați putea investi într-un set de blind-uri de ferestre în loc de perdele colorate.
  • S-ar putea să scoți drapetele modelate pentru tonuri simple și neutre.
Metoda 13 din 14:
Mizerie în jurul texturii.
  1. Imagine intitulată Creați un pas minimalist de acasă 13
1. Adăugați o dimensiune suplimentară spațiului dvs. de locuit cu câteva elemente texturate. Căutați covoare, accesorii și alte accente care adaugă o atingere distractivă, texturată în spațiul dvs. de locuit, fără a copleși designul simplu al camerei. Alegeți materiale diferite, cum ar fi lemnul, catifea sau pielea și vedeți ce fel de aranjamente pe care le puteți crea.
  • De exemplu, s-ar putea să aveți o masă de cafea din lemn asociată cu un scaun de catifea, împreună cu o canapea din piele.
  • S-ar putea să adăugați un planificator spiky în spațiul dvs. de locuit ca o atingere suplimentară.
Metoda 14 din 14:
Încercați lumini cald-tone.
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de acasă 14
1. Alegeți lumini simple care nu vă vor copleși spațiul de locuit. Luminile cu tonificate sunt cu adevărat populare, dar își fac spațiul de locuit să se simtă rece și aspru. În schimb, du-te pentru niște becuri ușor mai calde - acestea vă vor păstra spațiul de locuit bine luminat, dar adăugați și o ambianță frumoasă.
  • Lumanările tind să adauge o mulțime de aglomerație în spațiul dvs. de locuit și nu sunt o opțiune foarte mare pentru o casă minimalistă. Dacă într-adevăr vă place lumina naturală, investiți în unele lumânări în formă de unic, care nu necesită un lanternă sau un container.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Organizați-vă poșta de îndată ce o luați. În acest fel, nu veți avea nici o clutter în jurul casei dvs.
  • Măsurați întotdeauna în jurul fiecărei încăperi înainte de a comanda mobilier nou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar