Cum să decoreze o cameră de zi fără o canapea

Este mult mai frecvent decât credeți că ați învățat o cameră de zi fără o canapea de orice fel. Indiferent dacă aveți de-a face cu un spațiu mic sau pur și simplu ca o estetică liberă, există tone de alternative de ședere pentru a explora și a îmbrățișa. Cu câteva decizii grijulii cu privire la configurare și decor, veți crea cu ușurință un spațiu chic, invitant, nu puteți aștepta să vă bucurați!

Pași

Metoda 1 din 3:
Opțiuni alternative de ședere
  1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 1
1. Creați un punct focal minunat, cu un scaun de declarație de suprasolicitare. Un scaun larg, luxos adaugă un element confortabil în spațiul dvs. de locuit pe care îl puteți lipsi fără o canapea. În funcție de dimensiunea camerei, ați putea chiar să utilizați două sau trei scaune pentru a face o zonă de ședere primitoare și angajată. Veți putea cu ușurință să vă bucurați de timp solo, citiți o carte sau o gazdă câțiva prieteni pentru băuturi și conversație plină de viață.
  • Gândiți-vă la estetica pe care încercați să o creați în camera dvs. de zi atunci când luați un scaun. Dacă vă place culorile îndrăznețe, vii, obțineți un scaun strălucitor și distractiv. Dacă vă place o vibrație mai simplistă, obțineți un scaun neutru colorat.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 2
    2. Închideți spațiul dvs. de locuit cu scaune potrivite. Ideea de aici este de a crea un stil coeziv și de a trage zona împreună folosind multiplii de aceeași piesă. A face acest lucru face ca camera de zi să fie mai stilizată și pusă împreună, care poate fi o provocare dacă nu aveți o canapea.
  • De exemplu, locați scaunele de potrivire de pe ambele părți ale unei mese mici de cafea. Simetria va trage ochiul și va crea o limită naturală în cameră.
  • Simțiți-vă liber să utilizați orice număr de scaune potrivite. Un număr chiar va crea o senzație echilibrată, în timp ce un număr impar va arăta asimetric. Doar aveți grijă să nu utilizați atât de multe scaune pe care spațiul dvs. de locuit se simte prea mult.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 3
    3. Adăugați un scaun de lounge de pluș dacă doriți să vă puneți picioarele în sus. Această opțiune de relaxare confortabilă vă oferă spațiu amplu pentru a vă scoate picioarele de pe pământ. În plus, adaugă o vizuală diferită în camera de zi, deoarece tinde să fie mai lungă și mai mare decât un scaun fără a prelua cât mai mult spațiu ca o canapea tradițională.
  • Dacă nu aveți spațiu pentru un scaun de lounge de dimensiune completă, investiți într-o mică șină sau otomană pentru un scaun mai mic. Puteți să o mutați rapid din calea când nu o utilizați pentru a economisi spațiu. În plus, se poate dubla ca o suprafață plană pentru băuturi, cărți și telecomenzi.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 4
    4. Profitați la maximum dintr-un spațiu mic, cu mobilier modern, minimalist. Dacă vă place liniile curate și suprafețele clare, acest stil de mobilier ar putea fi pentru dvs. Uitați de scaune umplute, de pluș și în schimb, predarea scaunelor elegante, care sunt confortabile să stea fără a lua mai mult spațiu decât au nevoie.
  • În acest stil, există ambele opțiuni căptușite și nepadded pentru a alege de la.
  • Dacă doriți să adăugați o căldură mai mică în camera dvs., utilizați perne de accent și aruncați pături pentru textura, culoarea și confortul.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 5
    5. Utilizați o bancă căptușită pentru a crea o zonă de relaxare unică și pitorească. Banca este o bucată de mobilier subutilizată care funcționează în tone de aranjamente diferite de scaune. Puteți să-l puneți în fața unei ferestre pentru a face un scaun de ferestre, poziționați-l de-a lungul unui perete și adăugați niște perne de aruncare pentru o "spate" sau utilizați-o cu scaune pentru a crea o zonă de ședere concentrată în jurul unei mese de cafea sau otomană.
  • Camera dvs. de zi ar arăta clasic și invită dacă ați avut o masă otomană sau de cafea în centru și ar pune scaune pe o parte și o bancă pe cealaltă. Este un aranjament perfect pentru relaxare și discuție!
  • Dacă doriți spațiu de stocare suplimentar, căutați o bancă cu depozitare încorporată.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 6
    6. Aranjați perne de podea pentru scaune confortabile, impromptu. Pernele de podea face mari locuri de ultim minut pe care le puteți pune cu ușurință odată ce oamenii au plecat. Ele sunt, de asemenea, confortabile și destul de elegante încât le puteți lăsa afară și vă puteți bucura de tine în orice moment! Căutați modele și texturi răcoroase pentru a crea o vibrație eclectică, boemă în camera dvs. de zi.
  • În mod similar, ați putea investi, de asemenea, în câteva scaune moderne de beanbag pentru spațiul dvs. de locuit. Aceste versiuni actualizate ale scaunelor de la Beanbag ale tineretului dvs. au țesături elegante, texturate. Unele dintre ele sunt ușor structurate, oferind mai mult sprijin înapoi decât s-ar putea aștepta.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 7
    7. Poziționați mai multe scaune în jurul unei otomani pentru o zonă de ședere intimă. Acesta este un aranjament clasic care face pe oameni centrul atenției, mai degrabă decât un televizor sau un șemineu. Poate fi o schimbare plăcută a ritmului dacă doriți să vă împrospătați stilul camerei de zi.
  • Utilizați scaune potrivite pentru un aspect coeziv, sofisticat.
  • Alegeți scaune într-o varietate de culori și stiluri pentru o vibrație mai casuală și eclectică.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 8
    8. Atârnă un hamac pentru a crea o atmosferă casual, relaxată. Un hamac face un loc minunat pentru tine să se răcească și să te relaxezi. De asemenea, adaugă un aspect unic în camera dvs. de zi, care este excelent dacă vă place un stil mai experimental, netradițional. De asemenea, puteți verifica scaune agățate pentru ceva cu puțin mai multă structură.
  • Dacă aveți copii, acest lucru ar putea fi un mare cadou sau o investiție în numele lor. În timp ce adulții se bucură de ei, copiii îi vor găsi mai ales magici.
  • Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită regulilor de instalare și limită de greutate. Ultimul lucru pe care îl vrei este ca cineva să cadă!
  • Imagine intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 9
    9. Lounge în confort pe o zi de zi înființată în camera dvs. de zi. Midday Naps, Nopți de film, și toate celelalte activități sunt mai bune atunci când aveți un spațiu de pluș, primitoare pentru a vă scufunda. Împingeți-l pe un perete și adăugați niște perne pufos și pături frumoase pentru a crea un cuib confortabil.
  • Luați în considerare obținerea unui trunchi de zi dacă doriți un loc suplimentar de dormit pentru oaspeți.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui punct focal
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 10
    1. Încadrați șemineul cu scaune de declarație pentru a face centrul atenției. Plasați un scaun de declarație pe fiecare parte a unui șemineu care se îndreaptă spre a atrage ochiul. Sau, pentru o configurație cozier, puneți două scaune de declarație apropiate îndreptate spre șemineu. Unghi-le reciproc ușor pentru a încuraja conversația.
    • Evidențierea șemineului vă oferă o mulțime de spațiu pentru a face ceva creativ cu mantelul tău. Îl puteți decora sezonier sau îl puteți folosi pentru a afișa o fotografie frumoasă.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 11
    2. Aranjați mobilierul pentru a avea o bucată de artă. Așezați arta pe un zid proeminent, astfel încât să fie vizibil când intrați în cameră. Plasați-vă scaunele, băncile sau alte bucăți de mobilier, astfel încât să puteți vedea operele de artă de oriunde vă aflați.
  • Acest stil funcționează bine cu o mare parte de artă sau o colecție de mai multe elemente diferite. Principalul lucru este de a face ca arta să fie vizibilă din zonele de ușă și de ședere.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 12
    3. Faceți mobilierul dvs. spre o fereastră mare pentru a crea o atmosferă relaxantă. Această configurare funcționează foarte bine cu ferestrele supradimensionate sau de-a lungul unui perete cu mai multe ferestre. Așezați scaunele înapoi destul de departe, deci există suficient spațiu pentru a merge între ele și fereastra cu ușurință și luați în considerare adăugarea unei mese de picior sau a unei cafele în acel spațiu pentru a crea o zonă de ședere și mai bine definită.
  • De exemplu, o cameră cu o fereastră de bay ar arăta fantastic cu două scaune de declarație cu care se confruntă, ușor înclinate unul față de celălalt. Puneți o masă de cafea lungă, scăzută în fața scaunelor și adăugați o bancă căptușită pe un perete pentru a da spațiu suplimentar de așezare sau pentru a ține perne și pături. Luați în considerare punerea unui covor sub mobilier pentru a face ca spațiul să arate chiar mai coeziv.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 13
    4. Creați o notă de citire primitoare cu un fotoliu în colț. Această configurare poate fi punctul focal din camera dvs. de zi sau poate fi în plus față de o zonă separată de relaxare. Alegeți un colț și poziționați un colț de corp de fotoliu confortabil în acel spațiu. Adăugați o școală, o masă mică de cafea și o lampă de lectură.
  • Dacă există suficient spațiu, adăugați un al doilea scaun de-a lungul peretelui, se întoarse ușor spre celălalt scaun pentru a crea un flux frumos în cameră.
  • Aceasta este o configurație excelentă dacă nu aveți televizor sau nu doriți ca acesta să fie centrul atenției.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 14
    5. Faceți-vă piesele de mobilier unul spre celălalt pentru a încuraja conversația. Indiferent dacă aveți scaune, bebeluși, bănci sau perne de podea, având-le înființate astfel încât să vă puteți confrunta cu familia sau oaspeții este o modalitate excelentă de a vă conecta cu alții. Ea face mult mai ușor să organizați o conversație sau să stați împreună în liniște, bucurându-vă de compania celuilalt.
  • Amintiți-vă să aveți o masă sau o otomană la îndemâna fiecărui loc, astfel încât oamenii să aibă undeva să-și pună lucrurile.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea trepte 15
    6. Formează o zonă de luat masa casuală prin aranjarea scaunelor în jurul unei mese mici. Această alegere este puțin non-tradițională, dar poate funcționa minunat dacă sunteți deschis la ceva diferit. Utilizați scaune de pluș pentru confort sau alegeți scaune de mese tradiționale pentru structură.
  • Dacă sunteți îngrijorat de spațiul dvs. de locuit Sentimentul prea mult ca o sală de mese, folosiți o masă mică și puneți-o în colțul camerei, în loc să plasați-o centru mort. Puneți o vază de flori, un teanc de cărți sau un alt element decorativ pe masă pentru ao face să se simtă mai casual.
  • Dacă aveți o casă mai mică și nu aveți un spațiu de luat masa sau o masă în altă parte, acest lucru vă poate oferi loc să mâncați, să lucrați și să vă distrați într-un mod creativ.
  • Metoda 3 din 3:
    Trăgând camera împreună
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea Pasul 16
    1. Investiți într-o masă de cafea supradimensionată pentru a-ți echilibra vizual camera de zi. O canapea atrage, în general, ochiul și creează un punct focal în cameră, ceea ce este ceva ce ați putea lipsi. O masă mare de cafea în centrul spațiului dvs. de locuit va fi atât funcțională, cât și elegantă.
    • Dacă scaunele dvs. sunt trase aproape de masă, luați în considerare obținerea unei mese de cafea căptușită, astfel încât să vă puteți pune picioarele în sus. Unul care este căptușit, dar încă o firmă poate lucra ca o masă și ca un suport pentru picioare.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 17
    2. Scoateți masa de cafea și utilizați tabele de capăt pentru a deschide camera. Dacă sunteți apăsat pentru spațiu sau preferați dezordinea mai puțin vizuală, puteți sări peste masa de cafea supradimensionată. În schimb, plasați o masă mică de cafea între scaune, așa că aveți undeva să vă așezați lucrurile în timpul loungariei.
  • Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani pe mobilier nou, opriți-vă la magazinele de economii și vânzările de garaj pentru a găsi piese ușor folosite pe care le puteți cumpăra.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 18
    3. Utilizați un covor mare pentru a crea o frontieră vizuală. Vrei ca spațiul tău de locuit să arate coeziv și confortabil, care poate fi o provocare dacă simți că ai bucăți nepotrivite sau mobilier plutitoare. Adăugarea unui covor creează un tip de frontieră pentru mobilierul dvs. și focalizează vizual spațiul, făcându-l să se simtă mai cald și mai intenționat în stil.
  • Dacă restul camerei de zi este plină de culoare și modele, căutați un covor mai subtil. De exemplu, o cameră albastră strălucitoare, cu o mulțime de perne texturate și artă abstractă ar arăta minunat cu un covor închis gri sau solid.
  • Dacă camera dvs. de zi este tonată în culori, utilizați covorul pentru a adăuga stil și personalitate. De exemplu, o cameră cu mobilier brun și pereți verzi de salvie ar funcționa bine cu un covor de cremă și heringbone negru.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea Pasul 19
    4. Adăugați stilul și căldura cu Tratamente de ferestre. Veți fi surprins de cât mai intimă și de a vă invita camera de zi se simte când adăugați sau actualizați tratamentele ferestrelor. Fără o canapea, perdelele sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoarea, textura sau modelul.
  • Luați în considerare estetica întregii camere atunci când luați perdele sau jaluzele. Nu doriți ca culorile sau modelele să se ciocnească cu ceea ce se află deja în camera dvs. de zi.
  • De exemplu, o cameră cu mobilier albastru și verde ar arăta frumos cu o nuanță similară de perdele. Sau, ai putea merge mai mult neutru cu cremă sau perdele de bronz.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 20
    5. Infuzați camera cu personalitate cu perne de accent și aruncări. Aceste accesorii reprezintă o modalitate excelentă de a actualiza o cameră fără a fi nevoie să cumpere mobilier nou. Păstrați ceea ce aveți în termeni de scaune și mese și adăugați câteva piese de accent noi pentru a vă schimba aspectul și simțul camerei de zi.
  • De exemplu, dacă camera dvs. de zi este configurată cu o bancă și câteva scaune, adăugați o pernă de accent pe un scaun și draperii unei aruncări de culoare similară sau texturate de-a lungul bancăi. Acest lucru va ajuta la legarea camerei împreună.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 1
    6. Atârnă o oglindă mare pentru a reflecta lumina și a face ca spațiul să arate mai deschis. Căutați o oglindă cu un cadru decorativ sau unul care este în formă de unic. Puteți instala chiar și un set de oglinzi mai mici sau nepotrivite pentru a crea un punct focal rece. Dacă este posibil, puneți oglinzile vizavi de ferestrele sau sursa principală a luminilor din cameră pentru cea mai bună estetică.
  • Dacă aveți de-a face cu un spațiu mic, acesta este un truc mare pentru a face să pară mai mare. Dar, este o alegere de design atractivă, chiar dacă nu aveți de-a face cu o cameră mică.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi fără o canapea 22
    7. Adăugați o atingere de verde în spațiul dvs. de locuit cu plante. Un pic de verde poate aduce o mulțime de viață în camera de zi, și chiar o singură plantă sau agățat poate face ca spațiul să arate mai coeziv. Dacă planta se află într-o oală, alegeți un recipient care se potrivește sau completează schema de culori a camerei.
  • Dacă nu aveți un deget verde, luați în considerare obținerea unei plante artificiale.
  • sfaturi

    Cu decorarea, este vorba despre ceea ce vă simțiți bine. Spațiul dvs. de locuit ar trebui să fie primit cel mai important - pentru dvs!
  • Sari peste canapeaua face mult mai ușor să rearanjați camera de zi din când în când, făcându-l distractiv și simplu pentru a vă revigora spațiul fără a cheltui o mulțime de bani!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar