Cum să vă decorați dormitorul cu culori neutre

Decorarea dormitorului cu culori neutre poate fi distractivă și ușoară! Folosind o varietate de nuanțe și culori de accent, puteți echilibra și unifica un dormitor neutru. Modelele, texturi și forme sunt o modalitate excelentă de a adăuga interesul vizual pentru un dormitor neutru. Nu uitați să accesați! Lucrările de artă, bucăți unice de mobilier și accentele de lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga caracterul unui dormitor neutru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea culorilor
  1. Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 1
1. Utilizați o varietate de nuanțe. Utilizați diferite nuanțe de gri, alb, negru sau bej. Cu toate acestea, nu vă fie frică să ieșiți în afara griului, albă sau bej. Prin tăierea unei culori strălucitoare cu alb sau negru și combinându-l cu o altă culoare, puteți crea o nouă nuanță.
  • De exemplu, puteți transforma roșu într-o culoare neutră prin tinarea cu alb și amestecându-l cu maro.
  • Folosind o varietate de nuanțe vă va ajuta dormitorul să se simtă echilibrat, precum și unificat.
  • Asigurați-vă că culorile neutre alegeți sunt coezive și mergeți bine împreună.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 2
    2. Se amestecă neutre răcoritoare cu neutre calde. Utilizați atât neutrele răcoroase, cât și cele calde pentru a vă echilibra camera. Neutrele calde vor lumina un dormitor rece, în timp ce neutrele răcoroase vor tona într-o cameră luminoasă.
  • De exemplu, dacă pereții dormitorului dvs. sunt pictate o culoare neutră rece, cum ar fi albastru, apoi luminează camera cu bucăți calde de mobilier ca un lounge albă și mese de aur.
  • Culori calde cum ar fi alama și pereche de aur bine cu culori cool ca gri și marină.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 3
    3. Includeți 1 sau 2 culori de accent. Culorile de accent reprezintă o modalitate excelentă de a preveni o cameră de la o privire spălată. Când alegeți culori de accent, utilizați culori cu subtilități maro sau gri.
  • De exemplu, dacă paleta dvs. de culoare este cremă, gri și bej, includeți o pătură de aruncare indigonală, perne sau covoare pentru a adăuga culori în dormitorul dvs.
  • Culori dezactivate, cum ar fi verde pastel sau galben, accentuează frumos un spațiu neutru.
  • Puteți adăuga dimensiune cu metalice cum ar fi argint, aur și bronz.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea de interes vizual
    1. Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 4
    1. Utilizați modelele. Puteți include modelele care aleg tapetul modelat, un mâner sau scaune cu tapițerie modelată. Covoarele, pernele și draperii modelelor sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a încorpora modele în dormitorul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 5
    2. Includeți o varietate de texturi. Covoarele de blană, plățile din piele și mobilierul de răchită sau bambus sunt doar câteva moduri în care puteți adăuga textura în dormitorul dvs. De asemenea, amestecați texturi contrastante împreună ca texturi netede cu dur sau mat cu texturi strălucitoare.
  • Texturi diferite creează un contrast vizual care poate aduce un dormitor neutru în viață.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 6
    3. Jucați cu forme. Incorporarea mobilierului cu forme distincte poate lua, de asemenea, dormitorul la nivelul următor. Un fotoliu cu o siluetă izbitoare sau un salon de ședere, de exemplu, sunt doar câteva moduri pe care le puteți juca cu forme.
  • 4. Experimentați cu iluminare. Iluminarea poate crea cu ușurință interesul vizual în camera dvs. Utilizați luminile de sarcină, sconturile, lămpile sau luminile de șir în spațiu. Puteți alege nuanțele de lampă neutru sau corpurile de iluminat pentru a păstra cu tema în timp ce adăugați un element de design distractiv.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesarea dormitorului dumneavoastră
    1. Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 7
    1. Utilizați opere de artă pentru a adăuga adâncime. Lucrurile de artă este o modalitate excelentă de a adăuga caracterul unui dormitor neutru. Utilizați o varietate de lucrări de artă pentru a adăuga adâncime în dormitorul dvs., cum ar fi sculpturile, picturile și fotografia. De asemenea, încercați să alegeți lucrările de artă care se potrivește cu culorile accentuate din dormitorul dvs.
    • De exemplu, dacă utilizați Indigo ca o culoare de accent, atunci alegeți și lucrări de artă care încorporează și indigo.
    • Fotografia alb-negru sau sepia funcționează în special într-o cameră neutră și adaugă sofisticare și versatilitate.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 8
    2. Alegeți bucăți unice pentru a adăuga caracterul. Bucăți unice de mobilier, cum ar fi mese de noptieră, lămpi, oglinzi, scaune sau un candelabru face ca dormitorul să iasă în evidență.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 9
    3. Includeți piese din lemn de culoare închisă pentru sofisticare. Tabelele din lemn de culoare închisă, lămpile, scaunele și scaunele sunt o modalitate excelentă de a vă face popul. În plus, atunci când selectați mobilier din lemn, alegeți bucăți cu diferite tonuri de lemn pentru a adăuga varietate.
  • Dacă aveți podele din lemn în dormitorul dvs., alegeți mobilier într-o culoare din lemn contrastant.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul cu culori neutre Pasul 10
    4. Alegeți accesorii metalice pentru a adăuga fler. Accesoriile metalice sunt o altă modalitate excelentă de a face popularea dvs. neutru pop. Alegeți dintre mesele de argint, aur, cupru sau bronz, vase, pandantive, lucrări de artă, lămpi, draperii, accesorii și multe altele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar