Cum de freestyle rap

Rappingul de freestyle poate fi copleșitor la început, dar urmând acești pași simpli vă va duce spre mic în mod rapid.

Pași

Partea 1 din 3:
Rhyming primele tale rime
  1. Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 1
1. Ascultați o mulțime de freestyling.Nescrise Freestyle ras de la Dome off Dome va fi probabil oarecum cam mai bogat și mai nepoliticos decât piesele pe care le-ați ascultat, dar ele pot fi, de asemenea, mai imprevizibile și palpitante. Freestyle are propriul său simțire și ascultând alți rapperii Freestyle este o modalitate bună de a învăța trucurile comerțului.
  • Verificați luptele live sau competițiile de freestyle hip-hop dacă orașul dvs. le oferă. Du-te și ascultă. Acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a întâlni alți rimeme aspirate și de a face conexiuni.
  • YouTube este o resursă excelentă pentru videoclipurile cu bătălii de freestyle din toate ERAS. Totul de la notoriu b.I.G. Rapping pe un colț de stradă la vârsta de 17 ani la bătălii clasice Eminem la samele de rapperi subterane, stilul liber pe o nouă piesă Kanye West sunt o cercetare bună.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 2
    2. Începe cu o bătaie. Obțineți o bătaie fără cuvinte online sau buclele instrumentale ale unei melodii pe care le iubiți pe YouTube și lăsați-o să se joace pentru o vreme. Obțineți o senzație pentru bate. Dacă aveți deja un verset RHYMING deja scris, începeți acolo sau încercați să scrieți noi rime pe măsură ce ascultați bataia. Repetați-o peste și peste până când ați început să vă simțiți pentru caderul cântecului și cum se potrivește fluxul dvs. în ea. Nu vă faceți griji dacă pierdeți bătăile la început.
  • Începe cu scăderea. Marea majoritate a muzicii de rap este scrisă cu o semnătură tradițională de patru ori, cunoscută și sub numele de timp comun. Aceasta înseamnă că fiecare măsură va avea o scădere puternică la început: o singură-două-trei-patru-unu-două-trei-patru. Începeți pe acel bătaie.
  • Adesea, va fi spațiu gol pe piste, în timp ce rapperul așteaptă să intre. Dacă nu aveți acces la instrumente sau YouTube, puteți folosi acele spații pentru a practica.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 3
    3. Improviza. Odată ce ați ajuns la bătăi și v-ați epuizat rimele, luați pași tentativi spre un freestyle. Repetați o linie pe care ați scris-o deja, dar faceți-vă că veniți cu o nouă rimă pentru a doua jumătate a rimei.
  • Nu vă faceți griji dacă ceea ce spuneți nu are sens la început. Încercați să obțineți un sentiment de senzație de bătăi și să vă faceți mintea să creeze rime în zbor. Nimeni nu ascultă oricum.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 4
    4. Nu te mai gândi. Dacă vă gândiți prea mult la următoarea dvs. linie, vă faceți griji și vă puteți împiedica pe linia pe care o faceți. Practicați-vă că mintea voastră să curgă liber de la un gând la următorul. Cei mai buni freestileri sunt relaxați și confortabili cu bătăile cu care lucrează. Dacă nu pare să vină, nu încercați să o forțați. Ascultați batai și încercați să scrieți niște rime pentru a începe, sau încercați o altă bătaie.
  • Blocați-vă în dormitorul dvs. sau în subsol sau în garaj. Nimeni altcineva nu trebuie să audă practicile dvs. dacă nu doriți. Punerea în orele de unul singur vă va asigura că debutul dvs. pentru ascultători va fi cu atât mai spectaculos.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 5
    5. Continuați să curgă. Chiar dacă faceți o greșeală, instruiți-vă pentru a continua. Dacă vă stoarceți pe un cuvânt sau două, scuipa ceva de genul, "M-am balbait? Fluxul meu ar trebui să fie moale ca untul." Rap este ca comedia: calendarul este totul.
  • Freestilers cu experiență au adesea linii de rezervă, care servesc ca un stingător de incendiu din cutia roșie care este montat pe peretele de rap și utilizat numai în situații de urgență. Aceasta este o linie sau o frază pe care o utilizați atunci când nu vă puteți gândi la altceva decât să cumpărați ceva timp pentru a vă întoarce pe un tangent. Cu cât veți ajunge mai bine la freestyling, cu atât este mai mică această frază va deveni. Freestileri foarte bune vor folosi o linie de umplere a silvișului "Yo" sau "De fapt". În cele din urmă, linia de umplere de back-up va fi ceva pe care îl puteți începe să spuneți fără ao realiza.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea liberării tale
    1. Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 6
    1. Transformați liniile de pornire în linii de pumn. Cea mai bună modalitate de a crește viteza fluxului dvs. și de a vă îmbunătăți jocul de freestyle este prin inversarea modului în care lucrați. Dacă ați practicat pornind de la o linie pe care ați scris-o și apoi îndepărtați-vă de ea prin improvizație, faceți-vă să începeți cu o linie nouă și să lucrați spre acea linie pe care ați scris-o deja și știți că este bună.
    • Aici vor ajuta acele clustere rhyming vă vor ajuta. Dacă aveți o linie deosebit de bună, practicați prin rhyming cât mai multe lucruri diferite, după cum puteți cu el. Exercitarea în jurul acestei linii se va asigura că aveți o mulțime de opțiuni diferite data viitoare când vă improvizați.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 7
    2. Jucați cu cuvinte. La început, este cel mai mare sens pentru freestyle în jurul valorii de rimă de capăt greu ca "urs" și "scaun," Dar, în cele din urmă, aceștia pot începe să devină vede și să vă conducă în rhymes clocky.
  • Rymes Plant Share Sunete cononante fără a împărtăși neapărat sunetul vocal direct. "Vocală" și "castron" De exemplu, sunt rime înclinate.
  • Asonanța și aliterația sunt dispozitive de sunet în care vocalele și consoanele sunt repetate într-o linie. Edgar Allan Poe în faimoasa sa poezie "Corbul," utilizează ambele o dată: "Silvorul trist trist incert al fiecărei perdele purpurii" repetă "S" sunete și "ur" sunete.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 8
    3. Dezvoltați similes. Cum ar fi linia lui Cassidy despre "Goin `Platinum ca părul SISQO" sau linia lui Raekwon "Mă duc adânc ca un sigiliu pentru copii," o similă care are în mod neașteptat și creativ un lucru față de un alt lucru este o piatră de temelie a hip-hop-hop-ului și poeziei foarte bune.
  • Într-un notebook, brainstormind terminații diferite pentru Similes pentru a scoate din pălărie. Umpleți câteva pagini cu "ca o _______" și experimentați prin combinarea tuturor cu aceeași linie: "Fluxul meu este rece / ca o furtună de ploaie" sau "Fluxul meu este rece / ca o balenă de spermă" Lăsați impresii foarte diferite. S-ar putea să vă surprindeți.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 9
    4. Fii tu însuți. Doar dacă nu sunteți Rick Ross, va fi greu să scoateți orice pretenții Grand despre imperiul dvs. global de trafic de cocaină, dacă sunteți adolescent din suburbiile. Rhyme despre ceea ce știi și fii cinstit. Cel mai important lucru (și lucrul altor freestileri vor recunoaște) este atunci când abilitatea ta este susținută cu perspectivă și onestitate.
  • În timp ce este o modalitate bună de a dezvolta și de a învăța, repetând alți linii sau stiluri rapperilor este considerată extrem de tabu în lumea freestyle și va trebui să fie distribuită de îndată ce vă simțiți confortabil.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 10
    5. Freestyle în fața unor prieteni. Odată ce vă simțiți relativ confortabil, invitați niște înțelegeri pentru a vă urmări și a critica abilitățile. Acest lucru vă va ajuta să vă obișnuiți cu freestylingul în fața oamenilor și vor putea oferi sugestii și încurajări.
  • Includeți-vă audiența în distracție, având pe cineva să aleagă o bătaie pentru a vă rapveni va fi pregătiți pentru posibilitatea de a compensa concursuri sau bătăli dacă sunteți interesat să dați o lovitură. De asemenea, puteți avea un prieten alegeți un subiect sau un articol în cameră sau un cuvânt și spuneți-l cu voce tare. Porniți freestyling despre acest subiect, element sau cuvânt. Acest lucru vă forțează să vă păstrați la degetele de la picioare, deoarece prietenii dvs. sunt cei care conduc direcția pe care o merge liber.
  • Dacă aveți prieteni care îi plac și Freestyle, versurile comerciale. Când unul dintre voi pierde fluxul, celălalt îl ia înapoi. Încercați să începeți freestyling imediat ce se opresc și se execută cu același subiect sau schemă de rimă. Dacă dezvoltați un ritm împreună, ați putea avea făcând un echipaj.
  • Partea 3 din 3:
    Clădirea vocabularului
    1. Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 11
    1. Scrie. Cu cât scrieți mai multe rapuri și rime, cu atât mai multe rapuri și rimești în cele din urmă știți. Pe măsură ce scrieți rime, practicați-vă cu mai multe variante pe aceleași cuvinte rhyming. Aceste clustere de rime vă vor servi bine atunci când începeți stilul liber, pentru că veți putea să vă gândiți la ceva rapid dacă ați folosit aceste rime.
    • Încercați diferite exerciții, cum ar fi alegerea a cinci cuvinte la întâmplare și de a le lucra într-o structură rimă de câteva linii.
    • Nu vă faceți griji dacă ceea ce scrieți nu este "rap." Păstrați stiloul în mișcare. Construirea unor obiceiuri bune de jurnalizare și scriere vă va ține mintea disciplinată spre cuvinte și gândire în ceea ce privește compoziția, ceva ce va trebui să faceți foarte repede dacă doriți să vă freestyle.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 12
    2. Citit. Dacă sperați să vă puteți freestil, cuvintele vor fi mediul dvs. Întrucât un pictor folosește vopsele și un sculptor folosește argilă, un rapper folosește cuvinte, deci trebuie să aduneți o grămadă de cuvinte familiare, încât să puteți desena pe ele în rimele voastre. Citirea unei diverse varietăți de cărți, benzi desenate, articole online și reviste este cea mai bună modalitate de a face acest lucru.
  • Citiți biografiile rapperilor. Puteți ucide două păsări cu o singură piatră, citind despre hip-hop, îmbunătățind simultan vocabul tău.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 13
    3. Obțineți un dicționar rhyming. Acest lucru va fi în curând cel mai bun prieten al tău din lume. Uită-te la un dicționar rhyming mai mic ca o cârpă și mai mult ca resursă creativă. Nu este înșelător să privească cuvintele rhyming în timp ce sunteți în mijlocul scrierii unor rime, pentru că ar putea joga ceva în vrac că nu ați gândit niciodată.
  • Un dicționar bun, ieftin și un tezaur sunt și resurse excelente. Rimurile dvs. vor fi în cele din urmă mult mai interesante, cu atât este mai mare varietatea de cuvinte.
  • Imagine intitulată Freestyle Rap Pasul 14
    4. Aflați în mod activ cuvinte noi. SAT sau GRE de ghiduri de studiu sunt surse de vocabular mare. Căutați cuvinte în melodii rap pe care nu le recunoașteți și studiați definițiile. Hip-hopul este adesea jargon greu, folosind cuvinte regionale, locații și fraze, astfel încât ajută la a arăta lucrurile online. Șeful Keef`s "Dragoste Sosa" Nu are prea multă sens dacă credeți că este vorba despre jucătorul de baseball.
  • Încercați să atingeți cărțile de note cu definițiile cuvintelor noi în jurul casei dvs. Puteți învăța un cuvânt nou în timp ce faceți micul dejun sau vă spălați dinții dacă există un card scris în perete în bucătărie și baie.
  • sfaturi

    Încrederea este totul. Fii tu și rap despre lucrurile pe care ți le place la început.
  • Continuați să practicați în fiecare zi. Nu cedati niciodata. Dacă continuați să practici, veți fi rapperi fantastici •.
  • Începeți să stăpâniți rimele mai mici și mai simple. Amintiți-vă, având un flux bun, dar rimele mediocre sunt mai bune decât având un flux teribil și rime bune! Aceasta înseamnă că ar trebui să începeți rhyming cuvinte ca care au sunete generale ca "aceasta", "la", "aer", etc.
  • Un alt moment bun pentru a practica este atunci când sunteți, să spuneți, să așteptați la medicul dentist sau să mergeți acasă de la școală sau pe autobuz, și chiar mai bine dacă aveți un telefon cu dvs. pentru a vă scrie rapurile în cazul în care dvs. este prea jenat pentru a scoate un notepad în public, deoarece se pare că vă trimiteți textul.
  • Explorați-vă casa și uitați-vă la multe lucruri în moduri noi. Acestea se pot inspira să scrie versuri.
  • Încercați să rap la prietenii dvs., astfel încât nu veți obține nervos și uitați cum de freestyle.
  • Încercați să gândiți într-o zonă confortabilă, cum ar fi dușul și jucați o bătaie pentru a curge cu. Te face să te calmezi și te face să te gândești.
  • Dacă nu vă puteți gândi la ceva începe cu ceva ce ați citit: ", Wow, care nu are nevoie de asta chiar acum, sunt rahat la rap, așa că o să iau o șansă."
  • Nu utilizați întotdeauna fluxul regulat de rhyming. Multe melodii rap și rapuri de freestyle nu folosesc cuvinte care rimă exact, numite jumătate rime. Un exemplu de jumătate de rimă este "pică" și "pod."
  • Avertizări

    Luptele ar trebui să fie distractive, iar disses sunt o convenție a genului. Dacă sunteți într-o bătălie, respectați spațiul celuilalt și evitați confruntările.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar