Cum să devii un rapper profesionist

Muzica hip-hop a devenit un fenomen la nivel mondial. Cu rapperii de succes, făcând adesea cântece să descrie vasta lor bogăție și stil de viață de partid, care nu ar dori să obțină o piesă de acțiune? Dar mai mult decât atât, rap este o formă puternică de expresie artistică care face muzica din complexitatea limbii umane, nu pur și simplu vocea umană. De la profanul la profund, de la rime de glumă ușoară până la povestiri violente de luptă urbană, melodiile rap pot fi despre ceva - ce contează este scrierea de versuri și livrarea lor cu stil. A deveni un rapper nu este ușor, totuși, și vor exista o mulțime de haters și concurenți acolo, sperând să vă facă să eșuezi. Dar dacă încercați să vă concentrați, faceți muzică excelentă, construiți un fanbase și obțineți conexiunile potrivite, și tu o puteți face mare în "jocul."

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând rapul
  1. Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 2
1
Scrieți în fiecare zi. Scrieți despre subiecte pe care le cunoașteți și le aveți grijă, dar nu vă fie frică să experimentați. Notați orice versuri care vin în capul dvs. pe parcursul zilei, dar, de asemenea, petreceți ceva timp așezat și compuneți melodiile întregi cu mai multe versete, cârlige și un pod.

Bacsis: Notați cât mai multe rime și combinații de cuvinte interesante, după cum puteți. De-a lungul carierei sale, Eminem a colectat zeci de cutii de notebook-uri pline de potențialul versuri rap. Ar trebui să puteți completa cel puțin una.

  • Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 1
    2. Aflați cum să puneți cuvintele împreună cu ritmul, rima și modelele de semnificație. La cel mai de bază nivel, rapping reciting rhyming versuri printr-o bătaie, dar rapurile bune folosesc o varietate de dispozitive lingvistice, cum ar fi aliterația, repetarea și WordPlay. Raptele bune au, de asemenea, dinamism și flux care păstrează melodia interesantă în timp ce rămâneți și în bătaie.
  • Studiați poezia, literatura și muzica pentru a înțelege ce este posibil.
  • Faceți un joc din învățarea lui Rap încercând să vă spun toate propozițiile dvs. de zi cu zi sub formă de rap improvizat. Acest lucru vă va oferi idei proaspete și vă va ajuta să dezvoltați un instinct pentru modul în care cuvintele curg împreună.
  • Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 3
    3. Practică, practică, practică livrarea dvs. Având cele mai mari versuri din lume nu vă vor duce nicăieri dacă nu le puteți lăuda cu încredere, dinamism, flux și carisma. Practicați raporarea versurilor cu voce tare și pasională și cât mai mult posibil. Încercați diferite viteze, volume, inflexiuni și locuri pentru a întrerupe respirația.
  • Memorați versurile a altor rapperi cu mare flux și încearcă să cânte de-a lungul. Când credeți că le-ați stăpânit, obțineți versiunea instrumentală a piesei dvs. preferate și încercați să rapiți piesa fără vocea artistului original să vă ghideze. Atunci când puteți face asta, practicați melodia o cappella.
  • Aflați ce este interesant despre vocea proprie și profitați din plin de ea. Nu încercați să imitați ceilalți rapperii - valorificați-vă propriul sunet unic.
  • Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 4
    4. Studiați negrii. Ascultați rapperii celebri și influenți și examinați versurile lor. Căutați diferitele tehnici pe care le folosesc și modul în care își structurează cântecele. Decideți ce stiluri vă place și explorați-le până când aveți o bună înțelegere a genului. Aflați referințele și glumele în spatele numeroaselor versuri clasice de rap. Exemple de unora dintre cei mai faimoși rapperi sunt Eminem, Tupac Shakur, Biggie Smalls, Nas, dr. Dre, Jay Z, 50 Cent și Snoop Dogg.
  • Puteți fi influențat de alți rapperi, dar nu fiți imitator. La un moment dat, trebuie să blocați totul și să vă concentrați numai pe muzica proprie.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea muzicii dvs
    1. Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 5
    1. Obțineți un nivel următor Beats. Fiecare mare cântec de rap ar trebui să aibă o bătaie unică și atrăgătoare pentru a-l distinge de toate melodiile medii care înfundă radioul. Hytmanbeats.com este un site bun pentru a găsi bătăi.
    • Achiziționarea de software și echipamente de cumpărare pot fi costisitoare și învățând cum să vă facă propriile bătăi este adesea la fel de mare o întreprindere ca învățând cum să rap. Cu toate acestea, dacă o puteți face, făcându-vă propriile bătăi merită cu siguranță, deoarece vă oferă un control creativ mai plin asupra melodiilor dvs. și o înțelegere mai profundă a muzicii.
    • Dacă nu doriți să faceți propriile bătăi, puteți închiria sau partenerul cu un producător. Asigurați-vă că această persoană este talentată și ascultă o parte din cealaltă lucrare înainte de a cumpăra ceva.
    • Dacă tocmai ați pornit și nu vă puteți permite propriile bătăi, luați în considerare obținerea unor versiuni instrumentale ale cântecelor rapide rapide și rap peste acestea. Asigurați-vă că urmați regulile de utilizare corectă pentru materialele protejate prin drepturi de autor. Și, bineînțeles, nu puteți rapveni peste melodiile altor artiști pentru totdeauna.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 6
    2. Înregistrați-vă rapurile. Puteți face acest lucru cel mai bun la un studio de înregistrare profesională, dar cu o mică lucrare puteți, de asemenea Configurați un studio de înregistrare în casa dvs.
  • Mai multe iau pentru fiecare parte a piesei dvs. - nu sunteți încă Eminem încă! Nu vă faceți griji dacă vă încurcați - puteți utiliza întotdeauna o altă ia pentru acea parte.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 7
    3. Se amestecă unele melodii. Obțineți înregistrările dvs. stăpânite și puneți-vă rapurile peste cele mai bune bătăi. Lucrați pe melodiile dvs. până când sună excelent, ajustând bătăile și vocalele până când se potrivesc perfect.
  • Dă-ți cântecul un nume. Luați în considerare utilizarea unui cuvânt sau o expresie recunoscută din cârlig.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 8
    4. Faceți primul dvs. mixtape. Mulți oameni se gândesc la Mixtapes ca colecții de melodii de către diverși artiști pe care îi arzi împreună pentru iubitul sau prietena ta. Dar pentru a aspira rapperi, un mixtape este la fel ca un album, de obicei mai puțin rafinat și adesea distribuit informal sau gratuit. Odată ce aveți o serie de melodii, combinați cele mai bune 7-15 ale acestora într-un mixtape.
  • Creați unele albume de artă. Acest lucru poate fi orice, de la o fotografie din copilărie a dvs. la text doar pe un fundal simplu pentru a abstrade arta. Dacă nu sunteți vizual artistice, obțineți un artist care să vă ajute.
  • Ardeți câteva copii CD pentru a distribui sau a elibera mixtape gratuit online.
  • Dacă nu aveți anumite melodii pentru un mixtape, dar totuși doriți să începeți să obțineți muzica acolo, luați în considerare doar Eliberarea unui singur in schimb. Asigurați-vă că este un mare și dați arta dvs. unică ca un album ar avea.
  • Bacsis: Gândiți-vă la ordinea melodiilor de pe mixtape. Chiar dacă melodiile nu sunt neapărat legate, încercați să aruncați un fel de arc narativ sau emoțional cu melodiile.

    Partea 3 din 3:
    Lansarea carierei
    1. Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 9
    1. Du-te la evenimente MIC deschise și bătălii de rap. Ia-ți numele acolo prin balansarea evenimentelor locale deschise MIC. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și rap. Asigurați-vă că alegeți evenimente cu o audiență orientată spre hip-hop.
    • Freestyle Battling este o lume întreagă în sine. Nu trebuie să fii un mare freestyler pentru a fi un rapper bun, dar cu siguranță ajută. Battling este o modalitate de a-ți perfecționa abilitățile și de a fi cunoscut.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 10
    2
    Promovați-vă muzica online. Există o lume vibrantă de rapperi subterani și aspiranți care împărtășesc și discută despre muzica lor prin Internet. Pur și simplu punerea muzicii dvs. online nu înseamnă că cineva va observa sau va asculta - trebuie să lucrați pentru ao promova.
  • Trimiteți muzica dvs. la site-uri precum Djbooth și trimiteți-l la blogurile populare Hip-Hop.
  • Obțineți un cont Instagram, o pagină Facebook și un cont Twitter. Utilizați acestea pentru a vă împărtăși muzica și pentru a obține cuvântul despre emisiunile dvs. și versiunile viitoare. Construiți un urmează și păstrați-i interesați.
  • Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 11
    3. Rezervați spectacole live. Întrebați-vă la locurile de muzică și încercați să obțineți concerte cu o audiență orientată spre hip-hop, poate ca un act de deschidere pentru acte mai bune. Încercați să câștigați niște bani de la acestea, dar nu vă fie frică să faceți câteva spectacole gratuit pentru a obține numele dvs. acolo.
  • Lucrați pe prezența dvs. de scenă. Nu vă ridicați doar acolo și vă recitați liniile - trebuie să angajați publicul. Folosește-ți cuvintele, expresia și corpul tău. Fiți atenți la ceea ce îi place publicul și le dați mai multe.
  • Bacsis: Imprimați câteva tricouri, ardeți niște mixtape și faceți alte mărfuri distincte pentru a vă vinde la emisiunile dvs.

  • Imaginea intitulată Deveniți un rapper profesionist Pasul 12
    4
    Obțineți un manager. Odată ce începeți să obțineți o anumită tracțiune, este posibil să aveți nevoie de ajutor să vă luați cariera la nivelul următor. Un manager poate prelua o parte din munca care promovează muzica, rezervarea concertelor și vorbind cu etichete de înregistrare. Doar fiți atenți că managerul dvs. se uită la interesele dvs., nu doar propriul său.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 13
    5
    Colaborați cu alți artiști. Rappingul nu este o artă solitară - o mare parte a timpului este ceva cu alți oameni, producători, cântăreți sau alți rapperi. Rețea și construiți relații puternice cu alte persoane din industria pe care o întâlniți. Faceți colaborări cu ei ori de câte ori puteți.
  • Având un verset pe un alt cântec al unui rapper vă expune și abilitățile dvs. către o audiență cu totul nouă.
  • Având un alt rapper face un verset pentru tine este un fel de aprobare. Oamenii vor observa mai mult muzica dvs. dacă aveți colaboratori notabili.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper profesionist Pasul 14
    6
    Obțineți o afacere record-OR face ca indie! Aterizarea unei înțelegeri cu o etichetă majoră Hip-Hop este visul majorității artiștilor rap. O afacere record pune o tona de resurse și o influență la vârful degetelor și vă începe pe calea feței reale. Cu toate acestea, amintiți-vă că companiile de înregistrări sunt în afara pentru a face bani pentru ei înșiși și, uneori, ați putea fi mai bine să începeți propria dvs. etichetă sau o parteneriat cu un alt indie pentru a vă elibera muzica.
  • sfaturi

    Schimbați tonul vocii. Dacă încercați să vă arătați, ridicați vocea. Atrage publicul pentru a-ți asculta muzica mai mult. De asemenea, nu luați linii de la alți artiști, deoarece nu arată că sunteți capabil să vă faceți propriile rime.
  • Având o voce decentă este o dată, dar ar trebui să aveți și o cunoaștere de bază a ritmului, rimii și cum să vă amestecați și să vă editați vocea pentru ao face să sune cel mai bine. Practicați cât de mult puteți și în cele din urmă, veți începe să deveniți vizibili și, eventual, să vă rezervați de cluburile locale. Amintiți-vă, practica face perfect, așa că verificați cât mai multe locații după cum puteți.De exemplu, multe centre locale de tineret au programe care ajută la început sau talentați scriitori și muzicieni pentru o taxă minimă sau nici un cost deloc.
  • Nu doar rap, ascultați cât mai multă muzică posibil.
  • , Exercițiile de respirație. Nu este nimic mai rău decât să fugi de respirație la jumătatea drumului printr-o melodie pe o performanță live.
  • Solicitați opiniile unei mari varietăți de oameni cu diverse gusturi pentru a obține un sentiment de modul în care munca dvs. va fi primită într-o serie de audiențe. Asigurați-vă că acești oameni sunt de încredere și vă vor oferi critici constructive - nu ignorați defectele pentru că le place și nu te vor rupe pentru că vor să eșueze.
  • Citit! Dictionarea și cărțile vă pot ajuta să vă extindeți vocabularul personal și abilitățile gramaticale și să vă extindeți înțelegerea vieții, pe care le puteți utiliza în muzica dvs.
  • Nu copiați linii de la alți rapperi sau altfel vor încerca să vă ducă în jos.
  • De asemenea, atunci când pe microfon și înregistrare sau interpretare, nu fi timid și face greșeli... E scena ta, jocul tău. Fiți liberi să faceți ceea ce faceți cel mai bine și să vă pierdeți în muzică.
  • Trebuie să crezi în tine, oamenii îți vor spune că nu poți să o faci.
  • De asemenea, căutați oameni care vă pot ajuta cariera, ca și managerii și înființați o întâlnire.

    Avertizări

    Asigurați-vă că rapping-ul dvs. obține feedback bun de la alte persoane decât familia sau prietenii dvs. înainte de a vă trimite muzica la o companie de înregistrare. Vrei să faci o primă impresie bună.
  • Luptele de rap pot fi medii și vicioase. Practicând lupta împotriva prietenilor sau a familiei poate fi utilă, dar ar putea să vă ruineze relația cu ei dacă vă iau prea serios cuvintele.
  • Ascultați o mulțime de alte muzică, dar nu copiați linii. Acest lucru vă va face să pari neoriginal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar