Cum să vină cu un nume de rapper

Îți vei cunoaște numele rapperului când o auziți. Între timp, încercați să căutați inspirație din trecutul dvs. și prezent. Ascultați alte nume de rapper pe care le auziți și vă gândiți să vă modelați după un alt rapper pe care îl admirați. Nu există nici un mod potrivit sau greșit de a face acest lucru! Obțineți creativi și alegeți un nume care vă definește. Amintiți-vă că vă puteți schimba întotdeauna.

Pași

Metoda 1 din 3:
Brainstorming
  1. Imaginea intitulată deveni un rapper rapid Pasul 12
1. Alegeți un nume pentru a se potrivi cu stilul dvs. Numele rapperului dvs. poate suna destul de diferit în funcție de locul în care veniți și ce fel de rapuri faceți. Numele dvs. ar trebui să reflecte modul în care doriți să întâlniți: periculos, sau goofy sau grijuliu sau inteligent. Gândește-te la identitatea ta.
  • Luați în considerare tipurile de nume pe care alți rapperi în zona dvs. utilizează. Nu aveți nevoie să copiați pe nimeni altcineva - dar ați putea fi înțelept să vă familiarizați cu "scenă" că vrei să intri.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 4
    2. Utilizați numele dvs. real ca ghid. Includeți prima literă a numelui dvs. sau răsuciți-vă numele în ceva complet diferit. Faceți rapperul dvs. să numească ceva care sună ca numele dvs. real, dar diferă suficient pentru a vă distinge. Nu există nici un mod potrivit sau greșit de a face acest lucru. Obțineți creativi!
  • Luați în considerare Eminem, al cărui nume real este Marshall Mathers. Numele lui Rapper se bazează pe inițialele sale: "M și M."
  • Numele real al lui Lil Wayne este Dwayne Michael Carter. Tocmai a luat "D" din Dwayne pentru ao face!
  • Imaginea intitulată cu ușurință un agățat
    3. Aduceți înapoi o poreclă din copilărie. Mama lui Snoop Dogg a fost cea care-i dădea cu numele lui Rapper: Snoopy (din faima de arahide) era personajul său preferat de desene animate, iar mama lui a început să-l cheme după caracter. Când Snoop a intrat în jocul RA, el a decis să-și folosească porecla din copilărie pentru a-și da o prezență unică a scenei.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutați inspirație
    1. Imagine intitulată Schimbă numele după căsătorie Pasul 20
    1. Încercați un generator de nume de rapper. Internetul este plin de generatoare de cuvinte libere, iar unele dintre ele sunt concepute special pentru a veni cu numele rapperului. Chiar dacă nu mergeți cu exact ceea ce vă oferă algoritmul, un generator vă poate pune pe calea cea bună.
    • S-ar putea chiar să găsiți numele rapperului "chestionare.ro" Online care vă spun ce fel de nume de rapper ar trebui să alegeți.
  • Imagine intitulată de interes o fată Pasul 20
    2. Utilizați-vă viața pentru a vă inspira numele-pentru a fi. Alegeți un nume, cuvânt sau loc din copilărie. Denumiți-vă după ceva care este prezent în viața voastră. Aveți șansa de a vă defini numele, dar doriți, de asemenea, numele dvs. să vă definească - deci alegeți ceva care reflectă modul în care trăiți.
  • Imagine intitulată Pauză dependența dvs. la o persoană Pasul 14
    3. Intreaba in jur. Discutați cu prietenii, familia și alți rapperi pentru a vedea dacă au idei. Persoanele pe care le vedeți de zi cu zi sunt cei care observă și vă cunosc cel mai bine - deci există o șansă bună să vă aducă cel puțin pe drumul cel puțin pentru a găsi numele dvs. de rap ideal.
  • Doar spune, "Încerc să vin cu un nume de rapper bun. Ai vreo idee?"
  • Căutați perspectivă asupra modului în care vă întâlniți. Cere, "Cum se întâlnesc când voi rap?"
  • Imaginea intitulată deveni un rapper rapid Pasul 6
    4. Modelați-vă numele după un rapper preferat. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ar trebui să vă numiți "C-Diddy" Dacă vă place P-Diddy. Studiați numele scenelor rapperilor pe care îl admirați și gândiți-vă de ce numele lor le convine atât de bine. Utilizați o structură similară sau un dispozitiv liric similar. Citiți despre modul în care rapperii celebri și-au ales numele.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercând numele
    1. Imaginea intitulată deveni un rapper rapid Pasul 8
    1. Puneți numele într-o melodie. Nu trebuie să rămâneți la un nume doar pentru că spuneți cu voce tare - mai ales dacă începeți doar. Spune-ți numele la începutul unui rap pentru a vedea cum sună. Dacă vă referiți la fluxul de rap, asigurați-vă că vă referiți la numele noului dvs. rapper. Asigurați-vă că este atrăgătoare - ceva pe care oamenii îl vor aminti.
    • Înregistrați-vă și ascultați benzile. Dacă vă place modul în care sună, atunci păstrați-l. Dacă nu vă place modul în care sună, atunci încercați să veniți cu altceva.
  • Imaginea intitulată Creați un nume de copil de la părinte
    2. Nu vă fie frică să utilizați mai multe nume. Poate că există mai multe aspecte ale personalității voastre care vin atunci când rapuiți. Încercați să rămâneți la unul "nume de scena" - dar nu ezitați să faceți referire "Caractere" și versiuni ale dvs. atunci când rapuiți. Eminem, de exemplu, se referă adesea la el însuși "Slim Shady" să-și exprime partea mai dulce, mai simplă a personalității sale.
  • Imaginea intitulată cere un străin afară pasul 3
    3. Cereți opiniile. Dacă aveți probleme cu decizia, întrebați pe cineva în care aveți încredere în sfatul său. Întrebați un prieten, un frate sau un alt rapper. Nu trebuie să luați sfatul nimănui - dar vă poate ajuta să vă solidificați propria opinie.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper rapid Pasul 10
    4. Amintiți-vă că nimic nu este permanent. Uneori, cel mai bun mod de a forma o opinie despre ceva este de a încerca. Puteți să vă schimbați întotdeauna numele rapperului dacă nu vă lipiți!
  • sfaturi

    Alegeți un nume că sunteți sigur. Dacă începeți să faceți un nume pentru dvs., atunci va trebui să rămâneți cu ea în cea mai mare parte. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, tu ești Daddy, P. Diddy, Dordy sau Diddy Banii murdari - sau Snoop Lion.
  • Nu vă simțiți falsi dacă utilizați un generator de nume RAP. Mulți rapperi celebri, inclusiv post-malone, generatoare de nume folosite, deci nu ar trebui să te simți rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar