Cum să acționați cu respect în biserică

Indiferent dacă sunteți un vizitator pentru prima dată sau un participant obișnuit, este important să înțelegeți eticheta la o biserică creștină. Toate denominările și parohiile sunt unice, astfel încât regulile pot diferi ușor în funcție de locul în care vă aflați. Acest articol acoperă unele dintre orientările generale pentru cum să acționeze în biserică.

Pași

  1. Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 1
1. Rochie modest și matur. În timp ce vă exprimați poate fi sănătos și distractiv într-un cadru casual, este bine să-l păstrați modest și profesioniști la biserică. Spălați-vă și purtați unele dintre hainele tale mai frumoase. La fel ca cum ai vrea să te îmbraci bine când mergi undeva important, vrei să te îmbraci bine când ești în casa lui Dumnezeu.
  • Evitați parfumurile și coloanele puternice. Acestea pot irita condițiile de sănătate, cum ar fi astmul și fac dificilă concentrarea oamenilor.
  • Evitați hainele și machiajul strălucitor. În timp ce acestea ar putea fi potrivite pentru o noapte distractivă cu prietenii, biserica nu este cel mai bun loc pentru a arăta. Păstrați-o modest astăzi.
  • Nu toată lumea are haine frumoase. Persoanele din sărăcie nu pot să le permită, iar persoanele cu anumite dizabilități nu pot fi incapabili să tolereze mâncăruri sau țesături rigide. Dacă este cazul pentru dvs., nu vă faceți griji. Doar rochie, cât și tu poți, și stai confortabil. Dumnezeu știe că faci tot ce ai mai bun.
  • Imagine intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 2
    2. Ajungeți la biserică devreme, să vă binecuvântați și cu genunțați-vă înainte de a sta liniștit într-un pew. Este foarte important să rămâi liniștit. Încercați să ajungeți între 5 și 15 minute mai devreme, dacă este posibil. Dacă ajungeți târziu, ați putea întrerup concentrarea oamenilor.
  • În timp ce așteptați ca masa să înceapă, vă puteți ruga în tăcere, sau socializați liniștit cu oamenii din jurul vostru. Asigurați-vă că focalizați și opriți vorbirea când începe masa.
  • Dacă alergi târziu, introduceți cât mai liniștit și discret posibil. Încercați să intrați în timpul unei perioade de tranziție, deci este mai puțin o întrerupere.
  • Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 3
    3. Agitați mâinile cu cei din jurul vostru în timpul salutului. Acesta este un moment bun pentru a discuta pe scurt, prinde-te și schimb de complimente. Vedeți dacă vă puteți gândi la ceva frumos de spus.
  • Dacă există o boală care se întâmplă (e.G. în timpul sezonului de gripă), sau dacă vă este frică de germeni, este bine să nu vă agitați mâinile. Ai putea spune "Prefer să nu agit mâinile, dar sunt fericit să vă văd."
  • Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 4
    4. Vorbesc cu respect față de vecinii voștri, atât biserici din jurul vostru, cât și pe cei care nu sunt aici. Nu este nimic evlavios despre bârfă. Păstrați-vă cuvintele, chiar și spre oameni pe care nu sunteți de acord cu sau nu vă place. Arătați dragostea lui Dumnezeu față de toată lumea.
  • Evitați înjocorarea în biserică.
  • Fiți înțelegerea persoanelor care sunt puțin diferite. Nu știi ce fel de cruce trebuie să poarte, așa că nu fii nepoliticos. Presupune că ei fac tot ce pot.
  • Nu vorbi în moduri degradante despre LGBT + persoane, oameni cu dizabilități, săraci, oameni de culoare și alte minorități. Dumnezeu ne învață să judecăm. Acești oameni au nevoie de dragoste și respect, nu disprețui.
  • Nu glumiți niciodată despre creștinismul bisericilor, în special în zonele mai conservatoare din lume. Creștinii vor fi foarte ofensați și este extrem de lipsit de respect față de bisericești. Nu vorbi prea rău despre creștinism.
  • Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 5
    5. Să acorde atenție și să participe în timpul serviciului. Încă o dată, acesta este un semn de respect atât celorlalți, cât și pentru el. Deși ar putea fi plictisitor, ține-ți gândurile pe Dumnezeu. Dacă mintea ta se rătăcește, cel puțin stați pe cel mai bun comportament.
  • Faceți tot ce este mai bun pentru a fi matur în timpul predicării, chiar dacă subiectul este incomod (cum ar fi sexul premarital) sau nu sunteți sigur că sunteți de acord cu preotul.
  • Unii oameni au probleme cu concentrarea. Dacă mintea ta se rătăcește cu ușurință, este bine să spui o rugăciune de freestyle în capul tău lui Dumnezeu pentru o vreme.
  • Cântând este o modalitate excelentă de a participa și de a se simți mai aproape de Dumnezeu. Dacă ești timid, e bine să cânți liniștit, sau să urmați cuvintele cu mintea voastră. (Dumnezeu nu este pretențios.)
  • Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 6
    6. Stai, stai, și îngenunchează pe Cue dacă sunteți în stare. Veți primi instrucțiuni și veți putea copia oamenii din jurul vostru. Cu toate acestea, dacă aveți mobilitate limitată, atunci poziția în continuă schimbare poate fi dureroasă sau lentă. Este bine să rămâi așezat pentru propria sănătate.
  • Unele dizabilități de mobilitate pot fi destul de dureroase. Starea liniștită și concentrarea asupra predicii este mai bună decât să vă mișcați și să fiți în prea multă durere pentru a vă concentra asupra lui Dumnezeu.
  • Bisericile pot fi aglomerate și înfundate, iar unii oameni pot fi expuși riscului de a leșina. Dacă vă lăsați ușor, asigurați-vă că nu vă ridicați prea repede. Este bine să stați așezat, sau să luați o pauză dacă este necesar.
  • Imagine intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 7
    7. Luați o pauză dacă aveți probleme. Majoritatea adulților pot sta liniștiți și pot rămâne liniștiți în biserică. Dacă aveți tendința de a leșina ușor sau dacă aveți un handicap care vă afectează atenția, atunci vă puteți lupta uneori. Este bine să alunecați liniștit și să mergeți la fântâna de băut sau toaletă.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să rămâneți în biserică dacă vă simțiți slab! Dumnezeu nu ar vrea să te rănești. Obțineți aer proaspăt sau o băutură. Dacă nu sunteți sigur dacă puteți sta în siguranță, cereți liniștit pe cineva să meargă cu dvs. și să vă prindă dacă cădeți.
  • Nu există nici o rușine în a avea un handicap ca ADHD sau autism. Dumnezeu te-a făcut unic, și asta înseamnă că vei acționa uneori diferit. Este bine să faceți o pauză dacă aveți nevoie de una. Puteți chiar să vă rugați liniștit la fântâna de băut dacă vă face să vă simțiți mai bine. Ne închinăm cu toții în propriile noastre căi.
  • Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 8
    8. Păstrați un ochi pe toți copiii sau persoanele cu dizabilități de dezvoltare care vin cu dvs. Copiii și oamenii cu anumite dizabilități pot avea probleme să rămână liniștite și să se concentreze în biserică. Așa este viața. Fiți atenți la modul în care se simt. Interveniți dacă vedeți semne de stres, pentru că nu doriți ca ei să înceapă să țipă sau să plângă în biserică dacă o poți evita.
  • Cineva cu energie mare poate alerga puțin înainte de biserică, pentru a renunța la o parte din energia lor.
  • Este bine ca ei să aducă o mică jucărie sau două la biserică, atâta timp cât este ceva liniștit. Acest lucru poate fi uneori o priză pentru energie și le poate împiedica să distragă atenția altora. Dacă le place să deseneze, pot fi mulțumiți să aducă materiale de bază de bază.
  • Dacă bănuiți că s-ar putea să vă fie foame în biserică, încercați să aduceți o gustare care nu va părăsi Crumbs (ca strugurii). Acest lucru este mult mai bun decât o gustare murdară. Vrei să faci mai ușor pentru portar.
  • Dacă le vedeți că îmbătrâniți sau supărați, sugerează că ei iau o pauză pentru a obține o băutură sau folosește toaleta. Acest lucru este de obicei suficient pentru a le ajuta să se reface. Dacă au nevoie de supraveghere constantă, puteți merge cu ei.
  • Imaginea intitulată acționează cu respect în biserica Pasul 9
    9. Face loc pentru oamenii care vin și ies din pew. Aceasta este o cunoaștere comună, dar oamenii se află adesea în mod neintenționat pe ambele părți ale pews-ului, blocând intrarea și creând câteva momente ciudate. Fiți atenți la locul în care stați.
  • Dacă vine cineva, faceți tot ce este mai bun pentru a vă deplasa din cale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unele femei nu sunt confortabile purtând rochii care își arată picioarele. Nu este nimic în neregulă cu o doamnă purtând o pereche frumoasă de pantaloni la biserică dacă alege.

    Avertizări

    Nu fumați sau utilizați produse de tutun în timpul bisericii sau pe motive bisericești. Este nepoliticos, și ar putea duce la dificultăți în respirație pentru persoanele cu astm sau oameni vârstnici.
  • Bolnavii nu aparțin bisericii. Ele sunt probabil contagioase și ar putea să-și răspândească boli altora (inclusiv persoane vulnerabile, cum ar fi copiii, vârstnicii și persoanele imunocompromise). Ei se pot ruga de la domiciliu, să doarmă sau să urmărească un serviciu online, în schimb. Ei se pot întoarce la biserică odată ce au vindecat și nu mai sunt contagioși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar