Cum să fii un rapper faimos

Rap a provenit din 1970 din New York ca o combinație de Funk, Suflet și Disco. De atunci, a trecut prin mai multe transformări și a făcut unii artiști bogați și faimoși. A deveni un rapper celebru este mai ușor de spus decât făcut, cu mii de artiști tineri și talentați sperând să o facă mare. În timp ce nu există nici o garanție, puteți deveni un rapper celebru urmând un set de linii directoare, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă dezvolta cariera și pentru a vă perfecționa abilitățile pentru a vă crește șansele de a fi cunoscuți pentru muzica dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Mastering arta de rapObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată Fii un rapper celebru pas 1
1. Studiați stilurile de rhyming ale artiștilor de hip hip legendar. Rap a evoluat de-a lungul deceniilor nu numai de tipul de conținut pe care rapperii vorbesc în versurile lor, dar modul în care versurile sunt strânse împreună și livrate. Studiați livrarea de mare ca Tupac Shakur, Big, Nas, Grandmaster Flash, Rakim, Jay-Z, Eminem și clanul Wu-Tang pentru a obține o înțelegere a diferitelor stiluri de rimă.
  • De asemenea, puteți să vă inspirați de ceea ce este în prezent popular cu artiști precum Kendrick Lamar, J. Cole, și Nicki Minaj.
  • Livrarea este aproape la fel de importantă ca și versurile în sine. Luați notă despre modul în care livrarea rapperilor este mai rapidă, mai lentă, mai ușoară sau mai aspră decât alții.
  • Studiați cuvântul și contextul melodiilor. Căutați semnificații și cuvinte duble, astfel încât să puteți încorpora aceste lucruri în versurile dvs.
  • Rămân originale, dar trageți din abilitățile artiștilor care au venit înaintea voastră. Nu trebuie să sunați la fel, dar trebuie să înțelegeți de ce și cum au făcut muzică.
  • 2. Stăpânește diferitele scheme de rhyming care există. Diferite scheme de rhyming sunt disponibile rapperilor, de la AABB la AXXA. Aceste stiluri de rhyming dictează ce cuvinte rimează în versurile dvs. Să le studiezi și să-ți dezvolți versatilitatea rimică.
  • Cele mai multe versete din melodii rap sunt "16 baruri" sau 4 seturi de 4 linii de versuri într-o melodie.
  • Începeți cu scheme simple de rhyming, cum ar fi ABAB și construiți pentru a include rime mai complexe.
  • Un exemplu de rimă ABAB este "Pisica aceea, acolo, în pălărie, pe urs." Ultimul cuvânt din prima și a treia linie rimă, precum și ultimul cuvânt din a doua și a patra linie.
  • Unele rime sunt cunoscute sub numele de jumătate de rime dacă au sunete consonante similare de echilibru, dar nu rima complet. Un exemplu ar fi "chel" și "deținut."
  • Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 3
    3. Construiți-vă abilitatea de rhyming, dar păstrați-o atrăgătoare. Unii artiști primesc atât de complexe și în arta lor că ei uită că trebuie să apeleze și la publicul general. Pe măsură ce vă construiți abilitățile lirice, asigurați-vă că păstrați ascultătorul în minte și nu vă aduceți prea mult sau altfel puteți pierde fanii.
  • Asigurarea riscurilor fac parte din a fi un artist popular, dar uneori poti pierde fanii daca nu-si plac directia in care intri.
  • Doar pentru că un cântec este captivant, nu înseamnă că trebuie să lipsească substanța.
  • Imagine intitulată Fii un rapper faimos Pasul 4
    4. Au capacitatea de a oferi un cârlig bun. Cârligul este partea din melodia care se repetă adesea și este porțiunea piesei care de obicei este cea mai reintrodusă de fani. Pentru alte genuri de muzică, acest lucru este numit în mod obișnuit ca corul. Având un cârlig bun într-o melodie este incredibil de important dacă doriți să fie popular. Cârligul ar trebui să fie captivant, memorabil și ar trebui să încorporeze cântecul.
  • Un cârlig popular din trecut este Chamillionaire "a călări murdar." "Ei mă văd că l-am răsturnat, Hatin ", Patrollin" și Tryna mă prinde să-mi dau murdar. Încercați să mă prindeți murdar."
  • Dacă nu sunteți cântăreț sau nu sunteți bine cu cârlige, luați în considerare colaborarea cu un cântăreț de R & B care ar fi mai bine echipat.
  • Gândiți-vă la ceva care ajută la susținerea versetelor din melodiile dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 5
    5. Nu opriți niciodată practicarea pentru a rămâne ascuțită pe WordPlay. Indiferent de cât de popular sau faimos obțineți, este important să stați în partea de sus a jocului dvs. Rapping este o abilitate care necesită disciplină și practică, asigurându-vă că practici în mod regulat să vă elaboreze abilitățile de raportare.
  • Luați toate ocaziile pentru a arăta alte persoane melodiilor dvs. și obțineți feedback.
  • Practică în fața oglinzii, în timp ce sunteți în mașină, sau faceți o plimbare.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea muzicii dvsObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea numită Fii un rapper faimos Pasul 6
    1. Scrieți cântece originale care ilicite un răspuns emoțional. În timp ce copierea muzicii populare sau iconice vă poate obține o mică cantitate de succes, nu vă va face niciodată la fel de popular ca artistul pe care încercați să îl fiți. Este important să atragă din circumstanțe personale, evenimente și emoții din viața ta și viețile oamenilor din jurul tău.
    • Dacă ați trecut prin momente grele, este probabil că oamenii au împărtășit experiențe similare. Fiind deschis și autentic va afecta oamenii mai mult decât copierea unui stil de viață pe care nu l-ați trăit niciodată.
    • Încercați să amestecați catalogul dvs. de muzică. Nu întoarceți întotdeauna același lucru și asigurați-vă că melodiile dvs. nu împărtășesc aceeași dispoziție. Afișarea unei game de emoții vă va permite să vă conectați la mai mulți fani.
  • Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 7
    2. Colaborați cu producătorii pentru a crea cântece complete. Cu excepția cazului în care intenționați să amestecați și să creați propriile bătăi, probabil că va trebui să vă întâlniți cu un producător care este deja bun la el. Încercați să obțineți producătorii care au creat cântece de succes în trecut și să se întâlnească cu ei, astfel încât să-și poată satisface bătăile la stilul și vocea dvs. unică.
  • Discutați cu alți rapperi pentru a găsi producători locali care ar fi dispuși să colaboreze.
  • Trimiteți studiourile de înregistrare locale O demonstrație a muzicii dvs. Dacă încă nu puteți găsi un producător în rețeaua dvs. personală.
  • Dacă nu puteți găsi un producător, luați în considerare învățarea cum să vă creați propriile bătăi sau să utilizați muzica liberă.
  • Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 8
    3. Înregistrați muzică într-un studio. Un studio de muzică va fi capabil să rafineze, să se amestece și să-i dați jos muzica pe care o faceți. În plus, vor avea hardware-ul și echipamentul, cum ar fi mixerele și MIC-urile, pentru a vă asigura că este produsă cea mai bună calitate muzică. Apelați un studio local și cereți tarifele și pentru a înregistra un timp pentru înregistrare.
  • Asigurați-vă că aveți un plan de joc înainte de a intra în studio. Studiourile percep de obicei o taxă orară, astfel încât timpul de pierdere nu este inteligent.
  • Unii muzicieni înregistrează în dormitorul lor, dar necesită abilități și cunoștințe despre modul de amestecare a sunetului. De asemenea, veți avea nevoie de un echipament costisitor ca un laptop puternic și un microfon bun pentru a crea muzică de înaltă calitate.
  • Imagine intitulată Fii un rapper faimos Pasul 9
    4. Încărcați melodiile și creați videoclipuri pe YouTube și SoundCloud. Puteți deveni faimos numai dacă muzica dvs. este populară, ceea ce înseamnă că oamenii trebuie să poată asculta. Înainte de a vă conecta la o etichetă sau eliberați o înregistrare, expunerea online poate fi o rampă de lansare timpurie spre succes. Parteneriatul cu un producător video pentru a crea un videoclip muzical vă poate ajuta și muzica acolo.
  • Artiștii precum Soulja Boy și Macklemore au început să înceapă pe YouTube.
  • Imaginea numită Fii un rapper faimos Pasul 10
    5. Dezvoltați-vă propriul stil. Fiind un rapper de sus înseamnă că puteți fi inovativ, autentic și plăcut pe termen lung. Dezvoltarea propriului stil și sunet unic este critică pentru a ieși din mulțime. Luați aspectele unice din personalitatea dvs. și integrați-vă că în muzica dvs. și Neverstray departe de ceea ce vă face diferite și unice.
  • Artiștii ca J. Cole și Kendrick Lamar sunt diferite de cea mai mare parte a mainstreamului RAP datorită conținutului lor lirical și producției, dar au fost capabili să ridice mai multe nominalizări gramatice.
  • Partea 3 din 3:
    Rețele și stau pe partea de susObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 11
    1. Redați spectacole locale sau deschideți pentru artiști mai mari. Când începeți mai întâi, probabil că nu vă veți întoarce propriul spectacol. Este important să obțineți experiență de performanță înainte de a fi jucat în fața unui public mare. Atârnă în jurul locațiilor locale și cunoașteți personalul de acolo. Cereți managerului de talente sau agentului de rezervare acolo dacă vă puteți deschide pentru alte acte Hip Hop.
    • Discutați cu alți artiști locali. Dacă deveniți prietenul lor, ei pot dori să vă deschidă pentru spectacolele lor.
  • Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 12
    2. Închiriați un manager pentru a lua responsabilități de rezervare. Dacă nu puteți rezerva niciun spectacol, atunci un manager vă poate ajuta să vă îndreptați cariera. Ei pot folosi relațiile lor preexistente cu proprietarii de locații și oamenii din industrie pentru a-ți lua piciorul în ușă.
  • Managerii au de obicei 15% -20% din venitul pe care îl generați.
  • Înainte de a angaja un manager, asigurați-vă că ați epuizat propriile conexiuni personale de rețea la concertele de teren.
  • Imaginea intitulată Fii un Rapat Rapper Pas 13
    3. Păstrați relații bune cu oamenii din industria muzicală. Intrarea în argumente personale cu alți oameni din industria muzicală se va întoarce cel mai probabil să vă rănească. Nu faceți nimic care nu vă încalcă propriul set de etică, ci încercați să păstrați relații bune, rămânând respectuoși și să nu răspândi zvonuri sau să dețină grugele împotriva celor cu care lucrați.
  • Imagine intitulată Fii un rapper faimos Pasul 14
    4. Au o prezență socială puternică. Social media a dat capacitatea de artiști și rapperi pentru a comunica direct cu fanii lor și a revoluționat complet rapperul și relația fanilor. Starea activă și relevantă pe social media vă va permite să vă hrăniți piesele noi și să vă promovați muzica, precum și să vă păstrați legătura cu oamenii care ascultă melodiile.
  • Încercați să stați departe de argumente sau să începeți "vită" cu alți muzicieni, cu excepția cazului în care vă avansează cariera.
  • Fii atent la ceea ce postezi pentru că ar putea distruge cariera ta.
  • Imaginea intitulată Fii un rapper faimos Pasul 15
    5. Merchandise marca ta. Ramificarea și merchandisingul dvs. brandul dvs. vă va oferi un alt flux de venituri și vă va crește expunerea la publicul larg. Mulți dintre cei mai faimoși rapperi au comercializat într-un fel peste intervalul carierei lor.
  • Brandurile populare de îmbrăcăminte RAP includ îmbrăcămintea lui Drake Ovo, Kanye West`s "Yeezus" și "Viața lui Pablo" Merchandise, și uneltele SBE ale lui Yung Lean.
  • Dr. Dre deține Beats Music și Beats care și-a majorat valoarea netă la 800 de milioane de dolari.
  • Merchandisingul va primi oameni care nu-i plac raportul conștient de marca dvs.
  • Imagine intitulată Fii un rapper faimos Pasul 16
    6. Rămâneți relevanți și faceți cercetări privind muzica nouă. Evoluția muzicală este critică, mai ales în cazul hip-hop și rap. Pe măsură ce îmbătrâniți, devine mai greu să rămâneți relevant, deci trebuie să fiți la cele mai recente tendințe în industria rap. Integrați ceea ce este popular în muzica dvs. și faceți-vă propriul dvs.
  • Nu fiți judecători ai rapperilor mai tineri dacă nu primiți de ce sunt populare. În schimb, încercați să vedeți perspectiva fanilor și să vă dați seama de aspectele care îl fac.
  • Nu vă blocați în căile voastre atunci când aveți rapuiți. Rap a evoluat și va continua să evolueze cu sau fără tine.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar