Cum să devii un rapper mai bun

Dacă vă simțiți ca și cum ați avea elementele de bază ale raporării și trebuie doar să vă lustruiți abilitățile, atunci acest articol este pentru dvs. Asigurați-vă că știți elementele de bază rap. Începeți rapping, Freestyle Rap, și Faceți un exercițiu de control al respirației pentru rapuri Toate oferă sfaturi introductive excelente dacă nu ați răsturnat niciodată și nu știți unde să începeți. Acest articol vă presupune că sunteți deja familiarizat cu unele dintre fundamentele de bază RAP acoperite în aceste articole suplimentare .

Pași

Partea 1 din 2:
Lucrul la abilitățile dvs. lirice
  1. Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 1
1. Analizați ce fac ceilalți rapperi. Artiștii mari în orice domeniu trebuie să aibă o cunoaștere de lucru a legendelor care au pus bazele în domeniu, precum și contemporanii care modelează în prezent industria, iar rapul nu este diferit. Petreceți timp ascultând îndeaproape totul de la Run DMC la Tupac către artiștii locali din jurul tău, care nu au făcut-o mare.
  • Fiind un cunoscător singur nu este suficient. Spargeți versurile și ritmurile melodiilor preferate și cel mai puțin favorizate în părțile componente. Întrebați-vă ce reușești și ce eșuează în orice exemplu.
  • Țineți-vă răspunzător la aceleași standarde pe care le dețineți alți rapperi. Dacă vă dați seama că vă obosiți să auziți o rimă proastă în alte melodii, atunci trebuie să evitați aceeași capcană, de exemplu.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 2
    2. Scrie totul în jos. Cred că aveți o idee bună pentru un liric? Scrie-o jos unde poți! Scrierea ideilor dvs. vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de rap, deoarece veți avea mai multe concepte pentru RPPS, precum și un vocabular tot mai extins al versurilor.
  • Poeții și alți scriitori păstrează în mod regulat notebook-urile de dimensiuni de buzunar pe ele în orice moment, astfel încât să poată scrie cu ușurință linii mari înainte de a le uita indiferent unde sunt. Dacă aveți un telefon inteligent, există și o mulțime de aplicații de luare a notă.
  • Așteptând că inspirația de a lovi înainte de a scrie va limita productivitatea, deci încercați să vă scrieți în fiecare zi.
  • Încercați să vă oferiți scrisori. De exemplu, vă puteți atribui treizeci de minute sau poate chiar un verset pentru a scrie în fiecare zi. Înscrieți-vă ajutorul prietenilor să întrebați despre progresul zilnic dacă nu credeți că vă veți presa suficient pentru a face acest lucru pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 3
    3. Căutați inspirație în alte forme de artă lirice inerent. Rap și Hip-Hop sunt, în esență, poezie, cu un accent sporit pe ritmurile interne ale limbii, așa că nu vă fie frică să vă uitați la unele mișcări moderne de poezie pentru inspirație.
  • De exemplu, Saul Williams este un poet american și câștigător al Premiului Champion Grand Grand Grand Slam. El a lucrat, de asemenea, cu NAS, Kanye West și Jay Z.
  • Gama largă de structură, metru și alte dispozitive lirice găsite în poezie poate chiar să vă influențeze că ați încercat ceva nou genului de rap încât niciodată nu ați fi luat în considerare altfel.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 4
    4. Lucrați la mesajul dvs. O mulțime de rapperi aduc o abordare comedică a muzicii lor, dar artiștii testați de timp au de obicei ceva serios să spună sub glumele. Încercați să vă referiți la ascultătorii și rapurile cu privire la lucrurile cu sensul. RAP despre evenimentele curente, problemele sociale sau chiar și observațiile de zi cu zi.
  • Partea 2 din 2:
    Lucrul la fluxul dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 5
    1. Practicați lecțiile vocale. Rapperii sunt muzicieni ale căror voci sunt instrumentele lor. Lecții de voce vă vor ajuta cu gamă, melodie și o varietate de alte aspecte de cântare.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 6
    2. Rap la favoritele tale. Așa cum un chitarist ar putea învăța cum să joace cântece Jimi Hendrix pentru a practica abilități, ar trebui să practici rapping-o la unele dintre favoritele tale pentru a-ți îmbunătăți fluxul și sincronizarea.
  • Nu alegeți melodii ușoare sau doar un artist. Practicați o gamă largă de melodii cu variații în tempo, schemă rimă și lungimea cântecului pentru a exercita mai multe abilități diferite în ceea ce privește cântatul dvs.
  • "Aerobica alfabetică" de către Negalicious este un exemplu perfect de răsucire a limbii pentru a vă pune abilitățile de flux la test.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 7
    3. Face exerciții de dictionare. În plus față de Rapping de-a lungul altor melodii, încercați să faceți alte exerciții pentru a vă mări precizia cu dicționarul. Această pagină oferă o listă diversă de twistre de limbă pentru a practica și chiar vin aranjate prin scrisoare dacă trebuie să lucrați la un anumit sunet.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 8
    4. Practică și apoi practică ceva mai mult. Practica Rapping Fiecare șansă pe care o obțineți, fie că este în dormitorul dvs., în afara sau în mașină. Cu cât practici mai mult, cu atât mai bine vor deveni fluxul și abilitățile. Încercați să repetați propriile rapuri în mai multe stiluri diferite și la viteze diferite, de asemenea. Aceasta este atât o bună practică, cât și tu s-ar putea să te pot împiedica pe un flux neașteptat.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 9
    5. Ascultați-vă. Înregistrați-vă rapping și redați-o înapoi pentru a vedea ce faceți bine și greșit. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a practica diferite abordări în același material, deoarece vă oferă o modalitate ușoară de a le compara după aceea.
  • Înregistrările anterioare vă oferă, de asemenea, o modalitate de a evalua progresul dvs., ceea ce este greu de măsurat când lucrați la ceva în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 10
    6. Știți când materialul nu funcționează. Uneori ideile nu vor veni la fructificare în modul în care doriți. În aceste scenarii, este mai bine să puneți ceva deoparte și să vă întoarceți mai târziu.
  • Acest lucru înseamnă, de asemenea, știind când să renunți la o idee. Uneori, un proiect devine în cele din urmă despre salvarea unei linii mari și dezmembrarea restului, așa că nu vă fie frică să începeți.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 11
    7. Freestyle. Freestyling vă poate ajuta foarte mult să vă îmbunătățiți abilitățile de rap. Dacă vă puteți gândi la o linie bună la fața locului, nu există nici o îndoială că vă puteți gândi la o linie extraordinară în confortul casei voastre.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper mai bun Pasul 12
    8. Obțineți alții să ajute. Prietenii și familia vă pot asculta rapurile și vă pot ajuta să vă îmbunătățiți. De asemenea, puteți merge la alți rapperi aspiranți pentru sfaturi și ajutor.
  • sfaturi

    Fiți răbdători și păstrați o minte deschisă la proces.
  • Fii original. Nu continuați să repetați ce au spus și făcuți ceilalți rapperi.
  • Asigurați-vă că sunteți confortabil în fața mulțimilor. Rappingul este despre a fi asertiv și de a vă pune acolo, așa că practicați în fața prietenilor, familiei și al oricui vă va oferi o ascultă.
  • Căutați lucruri care vă vor ajuta să ieșiți din mulțime.
  • Acceptați critici constructive. Nu vă opriți să obțineți feedback de la oameni, în special a oamenilor ale căror opinii pe genul pe care îl respectați. Încearcă doar să vă ajute să crească ca artist.
  • Dacă nu sunteți confortabil să veniți cu propriile bătăi, încercați să rapping pe o pistă instrumentală de fundal. Puteți, de asemenea, să înscrieți ajutorul prietenilor care ar putea fi mai buni la a pune împreună muzica.
  • Ascultați o varietate de rapperi diferiți. Veți învăța diferite tehnici de rap, care vă pot aduce beneficii foarte mult.
  • Crede în tine.
  • Niciodată furați materialul sau bătăile. Oamenii dețin drepturile la versurile și muzica lor, astfel încât furtul este o modalitate rapidă de a vă găsi să vă confruntați cu recurgeri juridice sau cel puțin, fiind ostracizați din comunitatea rap.
  • Să se ocupe de vocea ta înainte de versuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar