Cum să cumpărați un uniciclu

Dacă vă scufundați doar în lumea unicyclingului, se poate simți un pic cam copleșitor. Dimensiuni diferite, branduri și tipuri de unicycles ar putea să sune atât de atrăgătoare, dar nu sunt toate minunate pentru toată lumea. Puteți alege dimensiunea, tipul, tipul și marca de unicycle pentru a vă potrivi nevoilor astăzi. Nu uitați casca!

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Care este cel mai bun unicycle pentru începători?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un UNICICEL PASUL 1
1. Căutați un începător sau un unicycle de cursant. Elevul Unicycles sunt, de obicei, la fel ca uniciclurile freestyle, dar au anvelope mai subțiri, astfel încât acestea sunt mai ușor de practicat. Le puteți obține atât la copii, cât și la dimensiunile adulților, așa că nu trebuie să vă faceți griji că vă rupeți așa cum învățați.
  • Începător Unicycles poate fi puțin mai rezistent decât cel obișnuit. Dacă doriți să faceți o tonă de trucuri cool și sunteți îngrijorați să vă răniți noul unicycle, să mergeți la un freestyle.
  • Încercați să mergeți la un uniciclu care este de 100 $ sau mai puțin când începeți mai întâi. Când vine vorba de momentul de a vă îmbunătăți unicycle, vă puteți permite să cheltuiți mai mult pe un model mai specializat.
Întrebarea 2 din 5:
Ce stil de unicycle ar trebui să cumpăr după un începător?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un UNICICEL PASUL 2
1. În primul rând, trebuie să decideți ce fel de călătorie doriți să aveți. Dacă doriți să faceți trucuri pe unicycle, du-te pentru o freestyle, deoarece are anvelope slick pentru a vă ajuta să faceți trucuri. Dacă doriți să sari peste obstacole sau pe balustrade, cumpărați un proces de încercare cu 2.5 în (6.4 cm) roți. Dacă doriți să călătoriți pe uniciclul dvs., cumpărați un drum cu anvelope subțiri. Și dacă doriți să mergeți la ciclism montan pe unicycle, găsiți un Unicycle Muni cu anvelope Knobly.
  • Dacă căutați un uniciclu pentru a merge într-o paradă, mergeți la un Unicycle Giraffe. Puteți obține unul între 4 și 8 picioare (1.2 și 2.4 m) Înalt, și are o roată slabă care nu ocupă mult spațiu.
  • Cele mai multe unicycles au stiluri similare scaune și pedale, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea acelei părți.
Întrebarea 3 din 5:
Cum dimensionezi un uniciclu?
  1. Imagine intitulată Cumpărați un UNICICEL PASUL 3
1. Mergeți la o roată de la 20 la 24 în (51 până la 61 cm) când începeți. Aceasta este cea mai ușoară lungime de control, deci este minunat pentru începători. Dacă lucrați cu o roată de 20 în (51 cm), fixați-o cu o manivelă sau o parte care se atașează pe pedale, este de cel puțin 114 milimetri (4.5 in) lung. Pentru o roată de 24 de persoane (61 cm), se potrivește cu un 125 mm (4.9 in) manivela.
  • Dacă cumpărați un uniciclu pentru un copil sub 7 ani, începeți-i cu o roată de 16 în (41 cm).
  • 2. Localizați scaunul 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) sub butonul buric. Dacă scaunul este prea lung, puteți tăia o lungime cu un tăietor de țeavă sau un ferăstrău. Detașați postul scaunului de pe roată, apoi țineți-l constant cu o singură mână. Marcați lungimea pe care doriți să o tăiați cu un marker, apoi ați văzut cu atenție înainte și înapoi cu scula.
  • Dacă scaunul dvs. este prea scurt, adăugați o înălțime cumpărată un post de scaun mai lung. Posturile de locuri sunt de obicei în jur de 10 $, deci nu va trebui să rupeți banca dacă aveți nevoie de unul.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Care este cel mai bun brand unicycle?
    1. Imagine intitulată Cumpărați un UNICICEL PASUL 5
    1. Sun, Raleigh, Club, Distracție și Nimbus sunt câteva dintre cele mai populare branduri de unicycle. Fun și Club Unicycles au o gamă largă de copii și începători, în timp ce Raleigh și Nimbus sunt mai mult pentru sport sau trucuri. Fiecare marcă are o gamă largă de prețuri în funcție de ceea ce căutați.
    • Puteți căuta aceste branduri la un mare retailer online, cum ar fi Amazon, sau puteți vizita un site specific uniciclu, cum ar fi Unicycles.com, cicluri de compulsiune sau Mad4One.
    Întrebarea 5 din 5:
    Este greu să înveți cum să conduci unicycle?
    1. Imagine intitulată Cumpărați un UNICICEL PASUL 6
    1. Este nevoie de timp, practică și o mulțime de cădere. Atâta timp cât vă întoarceți din nou, veți putea să stăpâniți unicycle în cel mai scurt timp. Pentru a monta unicycle, puneți scaunul între picioare, apoi plasați piciorul dominant pe o pedală. Țineți-vă pe un perete sau o balustradă pentru a vă menține în timp ce vă ridicați celălalt picior.
    • Ar putea fi util să aveți pe cineva în apropiere în cazul în care începeți să cădeți.
    • Purtați întotdeauna o casca când uniciclificați. De asemenea, puteți pune gardieni de mână, tampoane de cot și tampoane de genunchi, dacă le doriți.
  • 2. Țineți-vă spatele drept și capul cu fața în față. Puneți-vă brațele în lateral pentru echilibru, apoi pedala încet înainte, mișcându-vă picioarele aproximativ 1/4 dintr-o rotire completă. Acum pedalare!
  • Dacă începeți să vă pierdeți echilibrul, păstrați-vă mișcarea înainte, astfel încât să puteți pune un picior în jos înainte de a cădea.
  • sfaturi

    Cele mai multe magazine de biciclete au părți de unicycle pe care le puteți cumpăra dacă ceva se rupe sau aveți nevoie de un înlocuitor.

    Avertizări

    Purtați întotdeauna o casca în timp ce uniciclarea pentru a rămâne în siguranță!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar