Cum să găsești cârje

Crupele sunt o bucată obișnuită de echipament medical, de obicei necesară după prejudiciul de susținere sau la recuperarea de la intervenția chirurgicală. Ele permit oamenilor să meargă fără a pune greutatea pe un picior sau picior rănit. Deși medicii și spitalele pot oferi cârje celor pe care îi tratează care au nevoie de ele, nu trebuie să rămâneți cu ceea ce oferă. Pentru a găsi cârjele care sunt potrivite pentru dvs., va trebui să vă gândiți cum le veți folosi și cât de mult sunteți dispuși să plătiți, apoi faceți cumpărături în mod corespunzător.

Pași

Metoda 1 din 3:
Achiziționarea de cârje
  1. Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 6
1. Achiziționați cârje de la spitalul sau medicul dumneavoastră. Dacă ați avut o intervenție chirurgicală sau ați vizitat un ortopedist cu o rănire sau plângere, spitalul sau medicul dvs. vă vor emite, de obicei, o pereche de cârje - de obicei cârje în U.S. și cârje de antebraț în altă parte. Înainte de a le accepta, sau într-adevăr înainte de operația dvs., întrebați cât costă și cât de mult costul va fi acoperit de asigurare. Unele spitale, în special, supraîncărca pentru cârje. Puteți salva prin achiziționarea propriei dvs.
  • Avantajul obținerii cârjelor de la spitalul sau medicul dvs. este că medicul dvs. medical vă va ajuta să vă asigurați că cârjele se potrivesc corect. Dacă le cumpărați pe cont propriu, este posibil să nu cumpărați cele care se potrivesc corect.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 7
    2. Împrumuta cârje. Dacă știți pe cineva care a avut o intervenție chirurgicală a genunchiului sau a gleznei sau a suferit un os rupt și recuperat, ei pot avea încă cârjele lor. Mai ales dacă au avut o pereche mai frumoasă decât cârjele standard submarin, aceasta este o modalitate excelentă de a obține o pereche bună de cârje gratuit. Asigurați-vă că cârjele se potrivesc cu tine și că sunt în reparații bune.
  • Acordați o atenție deosebită sfaturilor de cauciuc de pe fundul cârjelor. Ei se urez repede, dar pot fi înlocuiți ieftin.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 8
    3. Găsiți cârje online. Mai ales dacă sunteți în căutarea de a cumpăra cârje articulate sau articulate, va trebui, de obicei, să mergeți online. Furnizori mari ca Amazon.COM, Magazine de droguri și companii de furnizare medicală, cum ar fi Allegro Medical și Grupul de aprovizionare medicală Toate oferta Crupes de vânzare online, făcând Internet un loc minunat pentru compararea magazinului și obțineți cel mai bun preț. Cu toate acestea, există două dezavantaje:
  • Medicare rareori rambursează achizițiile online. Dacă aveți o asigurare privată, va trebui să solicitați o factură pentru a depune o cerere, iar compania dvs. de asigurări nu vă poate rambursa.
  • Este important să încercați cârje pentru a vă asigura confortul și potrivirea. Dacă cumpărați online, luați în considerare comandarea mai multor perechi de cârje și revenind toate, dar cele pe care le preferați. Verificați mai întâi politica de returnare a magazinului pentru a vă asigura că vă puteți obține banii înapoi fără a plăti taxe de returnare ridicată.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 9
    4. Achiziționați cârje la un magazin de droguri sau o farmacie. Cele mai multe magazine de droguri vinde cârje, dar să fie conștienți de faptul că alegerea dvs. va fi limitată. Multe magazine oferă un singur tip de submarin și un tip de cârje de antebraț. Asigurați-vă că vă asigurați că magazinul participă la Medicaid sau pentru a contacta compania dvs. de asigurări pentru a vă asigura că cârrcurile sunt acoperite de asigurarea dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 10
    5. Obțineți cârje de la o companie de aprovizionare medicală. La fel ca magazinele de droguri, companiile locale de aprovizionare medicală oferă, de obicei, un tip de submarin și un tip de cârje de antebraț. Cu toate acestea, în special dacă împrumutați o pereche de cârje care necesită reparații, magazinele de aprovizionare medicală poate fi un loc bun pentru a obține sfaturi sau mânere de recrutare de înlocuire.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea cârjelor drepte
    1. Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 1
    1. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă sunt adecvate cârje. Cârligul necesită un braț semnificativ și o rezistență superioară a corpului. În unele cazuri, s-ar putea să nu fie potrivite pentru dvs. Dacă nu aveți un braț bun și o forță superioară a corpului, sau dacă aveți o prejudiciu mână sau încheietura mâinii, precum și o rănire a piciorului, cârje ar putea să nu funcționeze pentru dvs. Adresați-vă medicului dumneavoastră ce recomandă.
    • Pentru persoanele care au avut o intervenție chirurgicală totală a genunchiului sau a șoldului sau au probleme semnificative de echilibru, Walkers oferă mai multă stabilitate decât cârjele.
    • Plăcile sau scaunele cu rotile pot fi mai potrivite pentru vârstnici.
    • Dacă aveți daune nervoase sau insuficiență vizuală, ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs.
    • Folosirea Crupelor necesită învățarea modelelor noi de mers sau cum să mergeți. Dacă aveți insuficiență cognitivă, medicul dumneavoastră poate recomanda în schimb un walker sau scaun cu rotile.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 2
    2. Alegeți stilul Crupelor care este potrivit pentru dvs. Crupele subterane au un tampon care este ținut sub braț. Acestea sunt frecvent prescrise, dar ele sunt de obicei destinate utilizării temporare, mai degrabă decât pe termen lung. Utilizarea pe termen lung a cârrcurilor subțire poate provoca leziuni ale nervilor sau tendinita umărului. În plus, există mai multe culturi prescrise mai puțin prescrise care ar putea fi potrivite nevoilor dvs. specifice:
  • Antebrațul / coarda coturilor - Cârlig cu o manșetă deschisă care se încadrează în antebrațul utilizatorului. Ele sunt mai dificil de stăpânit și necesită mai multă putere, dar oferă, de asemenea, mai mult control asupra mișcării dvs. și sunt preferate pentru pacienții activi sau utilizatorii pe termen lung care vor avea timp să construiască puterea necesară. Ele sunt, de asemenea, mai confortabile, deoarece manșeta preia presiunea de pe încheietura mâinii. Persoanele cu paralizie cerebrală folosesc în mod obișnuit acest tip de Cruptch.
  • Stropi de strunguri - acestea sunt un tip brevetat de cârje asemănătoare cu cârjele subțire, dar cu o bază mai mare pentru a asigura o stabilitate mai mare. Ei pot face mai confortabil și ușor de mers pe jos.
  • Cârlig de platformă - Pentru utilizatorii cu o aderență slabă. Aceste cârje permit utilizări pentru a-și lega brațul la cârje într-o poziție care își păstrează mâna pe mâner.
  • Hands Gratuit Crupe - Această cârnică este pentru persoanele cu răni sub genunchi. Se încinge la genunchi atunci când piciorul dvs. este îndoit și acționează ca un picior PEG, permițându-vă să mergeți cu mâinile libere. Aceste cârje nu sunt de obicei acoperite de asigurare decât dacă medicul dumneavoastră nu vă indică că nu puteți utiliza cârje tradiționale.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 3
    3. Verificați vârful cârjelor. Cele mai multe cârje au un vârf de cauciuc care vă ia greutatea și împiedică alunecarea. Asigurați-vă întotdeauna că vârful este neîntrerupt. Dacă veți folosi cârjele pentru o lungă perioadă de timp sau planificați să fiți foarte activi cu ei, luați în considerare cârligele cu un vârf flexibil sau cu un vârf încărcat cu arc care face ca mers pe jos.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 4
    4. Acordați o atenție deosebită mânerelor. Mânerul este locul în care vă veți pune toată greutatea când vă veți face greutatea mers pe jos, Deci trebuie să fie confortabil. Cei căptuși sunt, în general, preferați. Dacă veți folosi cârje pentru o lungă perioadă de timp, luați în considerare achiziționarea cu mânere formate ergonomic, care se potrivesc cu mâinile stângi și drepte.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 5
    5. Asigurați-vă că cârjele se potrivesc. Numai cârje de cumpărare care sunt reglabile. Cârligul dvs. ar trebui să fie înălțimea corectă pentru a vă asigura că puteți merge cu postură în poziție verticală și nu puneți prea multă presiune asupra încheieturilor.
  • Crupele Undetrarm - Când purtați pantofi, tamponul din partea de sus a cârjenului trebuie să fie un centimetru sau doi sub axitul dvs. atunci când vârful cârpei se odihnește pe podea aproximativ 2 inci în fața degetelor de la picioare. Handgripul ar trebui să permită o ușoară îndoire (aproximativ 15 °) a cotului dvs. atunci când stați în mod normal.
  • Antebrale Crupe - Când purtați pantofi, plasați-vă brațul în Cruptch. Când este reglat corect, vârful cârpei trebuie să se odihnească pe podea atunci când vă îndoiți cotul (aproximativ 30 de grade), astfel încât crearea încheieturii mâinii să fie la nivelul șoldurilor.
  • Metoda 3 din 3:
    Plătiți pentru cârje
    1. Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 11
    1. Cumpărați cârje fără asigurare de sănătate. Crupele de bază submarine costă de obicei 15 $ la 40 USD. Antebrale Crupele funcționează de la aproximativ 40 până la 100 $. Crupele de arc și articulate încep de la 119 dolari pentru milenial și merg până la 1000 $ pentru modelele Deluxe.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 12
    2. Utilizați asigurarea de sănătate. Majoritatea asigurărilor de sănătate acoperă atât cârjele care nu și antebrațul. Cu toate acestea, upgrade-urile considerate a fi luate în considerare și care nu "sporesc semnificativ funcționalitatea" Crupelor nu sunt de obicei acoperite. Aceasta înseamnă că cârjele încărcate sau articulate nu sunt de obicei acoperite.
  • Sunați-vă compania de asigurări pentru a vedea ce acoperă înainte de cumpărarea cârjelor.
  • Imagine intitulată Găsiți cârje Pasul 13
    3. Achiziționați cârje prin Medicare. Toți oamenii cu Medicare Partea B sau Partea C (Asigurări medicale) sunt acoperite pentru achiziționarea de cârje. Veți plăti 20% din suma aprobată Medicare (78 USD.57 per pereche pentru cârjele antebrațului și 42 USD.12 pentru cârjele subțire), iar partea B sau C se aplică deductibilă. Pentru a achiziționa cârje prin Medicare:
  • Cârligul trebuie să fie prescrise de un furnizor medical care participă la Medicare.
  • Trebuie să achiziționați cârjele de la un furnizor care participă la Medicare.
  • Dacă mergeți la un medic non-Medicare de furnizor, Medicare nu va plăti cererea pe care o prezintă și veți fi responsabil pentru cost.
  • Crupele articulate și încărcate cu arc nu sunt acoperite de Medicare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar