Cum să devii un consultant de vânzări tupperware

Este posibil să fiți interesat să vindeți produse Tupperware, deoarece sunt populare, durabile și au o recunoaștere a mărcii. Deoarece Tupperware nu este vândut în magazine, compania se bazează pe consultanții de vânzări pentru a-și reprezenta produsele. Ca consultant de vânzări Tupperware, veți câștiga un procent din vânzările pe care le faceți. Pentru a deveni consultant, va trebui să lucrați cu un consultant actual de a vă alătura. Apoi, petreceri gazdă, promovați produsele și satisfaceți minimele dvs. de vânzări.

Pași

Partea 1 din 3:
Contactarea unui consultant pentru a se alătura
  1. Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 1
1. Găsiți un consultant local pe site-ul Tupperware pentru a fi managerul dvs. Va trebui să lucrați sub un consultant curent Tupperware, care va acționa ca manager. Dacă nu cunoașteți niciun consultant, găsiți 1 utilizând funcția de căutare pe site-ul Tupperware. Acest lucru vă va conecta cu consultanții din zona dvs.
  • Puteți găsi un consultant aici: https: // Tupperware.COM / Consultant-căutare.
  • Majoritatea consultanților Tupperware au propriul site personal sau blogul. Răsfoiți site-urile web ale consultanților locali până când găsiți pe cineva a cărui valori și goluri par să se potrivească cu a ta.

Variație: Dacă nu sunteți confortabil cu rețelele online, participați la un eveniment TUPPERWARE în zona dvs. și discutați cu consultantul. Adresați-vă prietenilor și familiei dacă știu despre orice partide care se întâmplă sau caută un fluturaș la instituția dvs. religioasă, centrul comunitar, o cafenea sau o școală.

  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 2
    2. Adresați-vă unui consultant pe care îl cunoașteți deja că sunteți managerul dvs., dacă este posibil. S-ar putea să știți deja pe cineva care vinde Tupperware. Dacă faceți acest lucru, vă pot ajuta să vă alăturați sub ele. Discutați cu ei despre a deveni un consultant Tupperware și cereți-i să vă ajute să vă alăturați.
  • Consultanții actuali vor fi bucuroși să vă ajute să vă alăturați. Ca manager, vor câștiga un procent din vânzările dvs. Acest lucru le oferă un stimulent pentru a vă ajuta să obțineți cariera dvs. de consultant.
  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 3
    3. Faceți cunoștință cu consultantul dvs. pentru a începe cariera cu Tupperware. Apelați sau trimiteți un e-mail Consultantului cu care doriți să lucrați. Programați o întâlnire cu ei pentru a fi înființată ca consultant TUPPERWARE. Se așteaptă ca ei să vă spună mai multe despre a fi un consultant. Aduceți o listă de întrebări pe care le aveți, astfel încât să le puteți întreba în timpul întâlnirii.
  • Dacă aveți probleme la întâlnirea în persoană, ați putea decide să comunicați prin telefon sau prin e-mail. Cu toate acestea, este mai bine să lucrați cu cineva care va lua timp să se întâlnească cu dvs. Acest lucru vă arată că vor fi mai probabil să vă ofere sprijin dacă aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 4
    4. Achiziționați pachetul dvs. de starter Tupperware. Discutați cu consultantul care va fi managerul dvs. despre kiturile care sunt disponibile. Alternativ, vizitați site-ul Tupperware pentru a vă uita la kiturile de pornire. Citiți cu atenție detaliile pentru a vedea ce include kitul. Apoi, alegeți kitul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
  • Fiecare kit de pornire va conține un manual de consultanță informativ, un pachet de formulare de comandă, forme de hostess de partid, cataloage și o varietate de produse Tupperware.
  • Începând cu luna octombrie 2019, un set de starter de bază costă 70 de dolari, dar puteți achiziționa un kit mai mare pentru 125 USD.
  • Bacsis: Dacă nu vă puteți permite pachetul de start, Tupperware vă va permite de obicei să plătiți o plată în avans. De exemplu, ați plăti 55 de dolari din costul de 125 USD. Apoi, veți avea 60 de zile pentru a vă plăti echilibrul.

  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 5
    5. Găzduiți o petrecere de pornire pentru a începe cariera ca consultant. Alegeți o locație pentru petrecerea dvs., cum ar fi casa dvs. sau casa dvs. de prieten. Apoi, invitați toți prietenii și rudele dvs. către petrecere. Furnizează băuturi răcoritoare, astfel încât oaspeții să aibă un moment bun, ceea ce îi va încuraja să cumpere. La petrecerea dvs., arătați oaspeților dvs. produsele pe care le vindeți și explicați de ce sunt o achiziție bună.
  • Cereți oaspeților RSVP cu câteva zile înainte de eveniment, astfel încât să știți câte persoane să se aștepte.
  • Partidul dvs. ar putea obține mai mulți oaspeți dacă aveți o temă. De exemplu, faceți o temă de vacanță, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Recunoștinței.
  • Nu vă concentrați doar pe vânzări. Joacă jocuri cu oaspeții dvs., astfel încât să aibă un timp minunat. Acest lucru le va face să se simtă mai confortabil cumpărați de la dvs. În plus, le poate încuraja să vină la viitoarele părți.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea carierei dvs. Tupperware
    1. Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 6
    1. Găzduiți 2 petreceri Tupperware pe lună pentru a vă ajuta să respectați obiectivele dvs. de vânzări. Tupperware se așteaptă ca consultanții săi să găzduiască 2 partide pe lună. Petreceri gazdă în casa dvs. o dată sau de două ori pe lună. În plus, cereți unui prieten sau unei rude pentru a găzdui o petrecere în casa lor. Încurajați-i pe oamenii pe care îi invitați să aduceți oameni cu ei, astfel încât să aveți mai mulți clienți potențiali.
    • Pentru a obține oameni la petreceri gazdă, oferiți-le un cadou de hostess sau o rată promoțională. De exemplu, le puteți permite să achiziționeze produse la discount dacă găzduiește o petrecere în casa lor.
    • Dacă sunteți membru al unui club sau al unei organizații religioase, întrebați dacă puteți găzdui o petrecere acolo.
    • Este puțin probabil ca oamenii pe care îi cunoști că vor participa la toate părțile voastre.

    Variație: Găzduiți o petrecere online printr-un site social media ca Facebook. Creați un grup pentru clienții dvs. TUPPERWARE, astfel încât să puteți găzdui petreceri live online. Asigurați-vă că invitați oamenii la grup mai degrabă decât să le adăugați fără permisiunea lor. În caz contrar, s-ar putea să vă supărați.

  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 7
    2. Configurați A Blog sau Website Dacă doriți să vindeți Tupperware Online. Vânzarea Tupperware Online vă poate ajuta să vă extindeți baza de clienți și să vă măriți vânzările. Utilizați un site gratuit de găzduire pentru a crea un blog sau un site web care promovează produsele dvs. Includeți informații despre dvs., fotografii ale produselor și explicații scurte despre modul în care funcționează produsele.
  • Dacă găzduiți un blog, scrieți articole despre modul în care clienții dvs. ar putea utiliza produsele dvs. Tupperware. De asemenea, puteți atrage vizitatori folosind articole despre rețete sau idei de vacanță.
  • De exemplu, puteți utiliza WordPress, Weebly sau Wix pentru a crea un site gratuit.
  • Imagine intitulată deveni un consultant de vânzări Tupperware Pasul 8
    3. Promovați-vă ca consultant TUPPERWARE. Succesul dvs. depinde de cât de bine piața dvs. și de produsele Tupperware pe care le vindeți. Publicitate că vindeți produse Tupperware, astfel încât oamenii să știe că sunteți consultant. Iată câteva modalități de a vă promova:
  • Post la social media.
  • Închideți fluturașii la cafenele, biblioteca locală, centrul comunitar, școlile locale și instituția dvs. religioasă, dacă aveți unul.
  • Transmite cărți de vizită cu informațiile dvs. de contact.
  • Mențineți un blog sau un site web.
  • Bacsis: Când primiți un produs nou, postați despre el pe conturile dvs. de social media. Postați o fotografie sau un videoclip pentru a afișa elementul.

  • Imaginea intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 9
    4. Asigurați-vă că vindeți cel puțin 250 de dolari în Tupperware pentru fiecare perioadă de 4 luni. Tupperware cere consultanților să vândă cel puțin 250 USD în produse pentru fiecare perioadă de 4 luni. Dacă vă pierdeți obiectivele de vânzări, contul dvs. va fi dezactivat. Urmăriți-vă vânzările dvs. pentru a vă asigura că vă satisfaceți obiectivele.
  • Dacă nu vindeți cel puțin 250 de dolari în Tupperware într-o perioadă de 4 luni, contul dvs. de consultant va fi dezactivat. Aceasta înseamnă că nu veți mai putea să vindeți produse, deci vă veți pierde investițiile inițiale.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând bani ca consultant
    1. Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 10
    1. Calculați comisioanele dvs. ca 25% din vânzările dvs. până la 1.500 USD lunar. Vă puteți aștepta să faceți 25% din vânzările dvs. pe articole cu prețuri regulate pentru primele 1.500 $ în vânzări în fiecare lună. Înmulțiți vânzările dvs. totale prin .25 pentru a afla cât de mult ați făcut. Urmăriți câștigurile dvs., astfel încât să nu cheltuiți în mod accidental mai multe despre afacerea dvs. decât ați făcut-o.
    • De exemplu, să spunem că vindeți 500 de dolari în produse în prima dvs. lună. Ai înmulțit 500 $ x .25 = 125 USD. Aceasta înseamnă că ați făcut 125 de dolari.

    Variație: Dacă vindeți mai mult de 1.500 de dolari în Tupperware în 1 lună, veți face un bonus de 5% pe vânzările dvs. Dacă vindeți 10.000 de dolari în Tupperware în 1 lună, veți face un bonus de 10%.

  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 11
    2. Recrutați consultanți pentru a lucra sub dvs. pentru a vă mări câștigurile. Cei mai mulți salariați au oameni care lucrează sub ei. Când recrutați un consultant, primiți până la 6-8% din vânzările lor ca bonus. Invitați persoanele pe care le cunoașteți care sunt interesate de Tupperware sau câștigă bani în plus pentru a lucra sub tine ca consultant.
  • Odată ce recrutați consultanți să lucrați sub dvs., veți fi managerul lor. Acest lucru vă permite să vă progresați cariera și să câștigați mai mulți bani.
  • În general, Tupperware încurajează consultanții săi să recruteze 1-2 consultanți noi în fiecare săptămână pentru a-și crește rețeaua.
  • Imagine intitulată Deveniți un consultant de vânzări Tupperware Pasul 12
    3. Faceți cursuri de instruire pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de marketing și de vânzări. Căutați tutoriale online care vă vor ajuta să învățați cum să vă dezvoltați afacerea. În plus, adresați-vă consultantului de gestionare pentru sfaturi despre cum să vă dezvoltați afacerea. Dacă doriți să investiți mai mult în afacerea dvs., luați cursuri de marketing sau de afaceri pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Tutoriale gratuite sunt disponibile online, cum ar fi prin YouTube.
  • S-ar putea să luați un curs la un colegiu comunitar sau printr-un colegiu online.
  • Căutați cursuri gratuite despre afaceri sau marketing prin site-uri cum ar fi https: // EDX.Org /.
  • sfaturi

    Țineți cont de achiziționarea setului dvs. de start a consultantului de vânzări Tupperware până când sunteți gata să începeți vânzarea de produse. Majoritatea kiturilor de pornire vor conține produse sezoniere, pe care le aveți dificultăți în vânzarea ulterioară dacă vă amânați decizia de a vinde. De exemplu, nu cumpărați kitul de start în timpul sezonului de Crăciun dacă intenționați să începeți să vindeți produsul următor.
  • Recrutați alți consultanți de vânzări pentru a vinde Tupperware pentru a crește potențialul de câștig. În cele mai multe cazuri, puteți crește comisia totală atunci când deveniți un manager Tupperware care supraveghează vânzările altor consultanți de vânzări Tupperware pe care l-ați recrutat.
  • Avertizări

    Va trebui să vindeți o mulțime de produse pentru a face un venit. Este posibil să pierdeți bani dacă nu vă satisfaceți obiectivele de vânzări.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar