Cum să devii un tehnician de farmacie

Tehnicienii de farmacie asistă farmaciștii cu informații de distribuire a informațiilor și prelucrării. Industria farmaceutică se extinde în mod constant, iar numărul de farmacii crește în următorii ani, tehnicienii de farmacie vor fi în cererea tot mai mare. Acest articol oferă informații privind cerințele de educație și certificare necesare pentru a deveni un tehnician de farmacie și sfaturi despre cum să aterizeze un loc de muncă la o farmacie.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndeplinind cerințele educaționale
  1. Imaginea intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 1
1. Știți ce implică locul de muncă.Ca tehnician de farmacie, vei fi pregătit să ajuți farmaciștii licențiați să furnizeze medicamente și alte produse de îngrijire a sănătății la pacienți. Treaba dvs. va include numărarea și măsurarea medicamentelor, gestionarea inventarelor și completarea formelor de dozare farmaceutică, pe o bază completă sau cu normă parțială.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 2
    2. Au o diplomă de liceu. Pentru a-și continua un loc de muncă ca tehnician de farmacie, este necesară o diplomă de liceu sau un nivel echivalent de educație.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 3
    3. Înscrieți-vă într-un program tehnician de farmacie la un colegiu profesional / tehnic acreditat sau un program online. Programele variază în funcție de lungime și vă vor pregăti să luați examenul de certificare tehnician de farmacie (PTCB).
  • Multe colegii și site-uri web oferă programe de tehnică de farmacie online. Acestea vă permit să vă păstrați locul de muncă și să studiați în timpul dvs.
  • Veți învăța numele de droguri și utilizările lor, cum să distribuiți medicamente, cum să determinați dozele corecte și alte informații de care aveți nevoie pentru a efectua lucrarea.
  • Unele programe predau abilitățile de servicii pentru clienți, abilitățile de evidență și etica.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 4
    4. Luați în considerare un program de instruire. Dacă alegeți să nu vă înscrieți într-un program tehnician de farmacie printr-un colegiu, aveți opțiunea de a vă înscrie într-un program de formare oferit de o farmacie, cum ar fi Walgreens. Este posibil să fie greu să găsiți un loc de muncă fără a fi certificat mai întâi.Veți fi instruiți cu abilitățile exacte pe care trebuie să le angajați de companie cu care vă antrenați.
  • Asigurați-vă că programul de antrenament este conceput pentru a vă pregăti pentru examenul PTCB. Certificarea PTCB va fi necesară dacă doriți să căutați un loc de muncă cu o altă farmacie.
  • Partea 2 din 3:
    Respectarea cerințelor de experiență și de certificare
    1. Imagine intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 5
    1. Găsiți un loc de muncă ca asistent de farmacie. În câteva state, trebuie să aveți câteva sute de ore de experiență care lucrează într-o farmacie înainte de a putea primi certificarea. Pozițiile asistentului de farmacie necesită mai puțină educație și formare în care funcțiile tehnician de farmacie, dar câștigă o experiență valoroasă care le poate da un picior în timp ce vine vorba de obținerea unui loc de muncă ca tehnician de farmacie.
  • Image denumită deveni un tehnician de farmacie Pasul 6
    2. Devin certificate. Pentru a realiza certificarea cu bordul de certificare a tehnicianului de farmacie, trebuie îndeplinite următoarele cerințe (cerințele suplimentare se pot aplica în funcție de stat):
  • Respectarea politicilor de certificare PTCB
  • Dezvăluirea completă a tuturor acțiunilor de înregistrare sau de licență penală și de stat
  • Ștergerea scorului pe examenul de certificare a tehnicii de farmacie.
  • Partea 3 din 3:
    Aterizează un loc de muncă la o farmacie
    1. Imaginea intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 7
    1. Începeți cu oamenii pe care îi cunoașteți. Lăsați instructorii dvs. de colegiu sau de formare să știe că căutați o poziție ca tehnician certificat de farmacie. Dacă ați câștigat experiență ca asistent de farmacie, adresați-vă managerului dacă farmacia angajează tehnicieni.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician de farmacie Pasul 8
    2. Luați în considerare o gamă largă de locuri de muncă. Alegeți să lucrați alături de un farmacist licențiat într-un spital, farmacie comunitară, clinică în ambulatoriu, îngrijitorii de îngrijire medicală sau organizarea farmaceutică. Acum că sunteți un tehnician certificat de farmacie, sunteți eligibil să lucrați la farmacii din Statele Unite.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar