Cum să obțineți asigurarea de proprietate comercială

Dacă dețineți sau operați o mică afacere în U.S. și proprietatea comercială (mai degrabă decât închiriază), probabil că aveți nevoie de asigurare de proprietate comercială pentru a vă proteja afacerea de un dezastru care ar putea provoca daune și pierderi semnificative. Multe state necesită proprietari de proprietăți să transporte o cantitate minimă de asigurare de proprietate comercială, dar poate doriți mai mult în funcție de riscurile pe care le fețele dvs. de afaceri. Procesul de obținere a asigurării de proprietate comercială este similar cu obținerea oricărei alte asigurări, cum ar fi asigurarea auto. Cu toate acestea, politicile de proprietate comercială pot fi semnificativ mai complicate decât politicile de bază pe care le-ați cumpărat pentru a vă acoperi proprietatea personală.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea nevoilor dvs. de asigurare
  1. Imagine denumită obținerea de asigurări de proprietate comercială Pasul 1
1. Verificați legea statului dvs. Starea în care este localizată afacerea dvs. poate necesita cantități minime specifice de asigurare de proprietate comercială. Aceste cerințe reprezintă asigurarea minimă de proprietate comercială pe care trebuie să o achiziționați pentru afacerea dvs.
  • Puteți contacta comisia de asigurare a statului dvs. pentru a afla dacă există cerințe de asigurare care se aplică afacerii dvs.
  • De asemenea, puteți verifica cu o asociație locală de afaceri mică sau cu Camera de Comerț. Aceste organizații au de obicei informații despre cerințele de asigurare de stat sau locale.
  • Organizațiile de afaceri și asociațiile industriale pot avea, de asemenea, reduceri cu anumite companii de asigurări pe care le puteți profita de.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 2
    2. Cuantificați riscurile cu care se confruntă proprietatea. Proprietatea dvs. comercială se poate confrunta cu riscuri diferite în funcție de locul în care se află și amenințările meteorologice predominante în acea zonă. Amenințările specifice pot dicta dacă trebuie să achiziționați o acoperire suplimentară.
  • De exemplu, dacă aveți un magazin de surf de la Oceanfront, este posibil să trebuiască să fiți acoperit pentru inundații, uragane și deteriorarea vântului.
  • Pe de altă parte, dacă afacerea dvs. este situată în Midwest, nu ați fi neapărat îngrijorată de uragane - dar tornadele pot fi o preocupare.
  • Riscurile pe care fața dvs. de proprietate nu depind doar de locația sa, ci și tipul de clădire pe care doriți să o asigurați, cât de vechi este și materialele cu care au fost construite.
  • Diferitele tipuri de întreprinderi se pot confrunta cu riscuri diferite sau pot fi amenințate de același risc pentru o diplomă diferită. De exemplu, hackerii de calculator reprezintă un risc pentru fiecare afacere, dar dacă sunteți un dezvoltator de software, corupția fișierelor dvs. ar putea distruge afacerea dvs. - precum și reputația dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 3
    3. Distinge acoperirea proprietății din acoperirea chiriașilor. Dacă vă închiși spațiul afacerii dvs., proprietarul proprietății are o asigurare de proprietate. Cu toate acestea, asigurarea nu va acoperi orice daune sau pierderi la proprietatea dvs., inclusiv corpuri, inventar și active de afaceri.
  • Dacă vă închiși proprietatea, trebuie să contactați proprietarul și să aflați ce este acoperit în cadrul politicii lor de asigurare a proprietăților comerciale, astfel încât să puteți obține acoperirea chiriașului pentru activele dvs. de afaceri care nu sunt protejate.
  • Cu toate acestea, dacă dețineți proprietatea, de obicei puteți găsi o acoperire care acoperă clădirea însăși, precum și activele din interior.
  • Luați un inventar al activelor dvs. de afaceri și determinați care, dacă există, sunt deja acoperite în cadrul unei politici de asigurare existente.
  • Rețineți că cu cât doriți mai mult asigurarea de proprietate comercială pentru a acoperi, cu atât veți plăti în mod obișnuit în ceea ce privește primele dvs.
  • În plus față de clădirea însăși, luați în considerare dacă doriți să includeți motivele care înconjoară clădirea și orice altă proprietate, cum ar fi un depozit utilizat pentru depozitare.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 4
    4. Decideți ce tipuri de acoperire doriți. Asigurarea de proprietate comercială poate include o serie de diferite tipuri de acoperire pentru diferite tipuri de pierderi. În timp ce, în general, este mai bine să fii prea asigurat decât să fii sub-asigurat, nu vrei să cumperi de asigurare pe care nu o aveți nevoie și probabil că nu o vei folosi niciodată.
  • Dacă le închiriați o clădire, căutați "clădirea ocupată de asigurat" Acoperire. Aceasta acoperă proprietatea dvs. de afaceri și alte daune sau pierderi la afacerea dvs.
  • De asemenea, puteți achiziționa acoperirea întrerupre a afacerilor, care vă plătește venitul pe care l-ați fi făcut în timp ce afacerea dvs. este în jos, de exemplu dacă clădirea este lovită de un uragan sau de tornadă și trebuie să închideți câteva săptămâni.
  • Mașini specifice, cum ar fi cazanele sau compresoarele, pot fi acoperite în mod specific. Această acoperire trebuie să fie achiziționată separat ca o aprobare și acoperă pierderile care rezultă dintr-o defecțiune a mașinilor.
  • Dacă aveți anumite obiecte de valoare, cum ar fi arta fină sau documente valoroase, cum ar fi documentele de afaceri originale, puteți obține o aprobare pentru a oferi o acoperire suplimentară în mod specific pentru acele articole.
  • Alte avize pot fi disponibile pe baza tipului de activități care operează și riscurile asociate cu acea afacere.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 5
    5. Să abordeze diferite riscuri în diferite locații. Dacă afacerea dvs. are mai multe locații, unii se pot confrunta cu riscuri mai mari decât altele. Doriți să păstrați acest lucru în minte în timp ce căutați politici de asigurare de proprietate comercială, astfel încât să vă puteți asigura că fiecare locație este acoperită în mod adecvat.
  • Dacă riscurile diferă semnificativ între locații, puteți economisi bani prin achiziționarea unor politici de proprietate comercială separată pentru fiecare locație, mai degrabă decât gruparea proprietăților împreună sub aceeași politică.
  • De exemplu, dacă dețineți un magazin de surf pe boardwalk și o altă locație de 20 de mile (32.2 km) Inland, locația panoului poate necesita o acoperire suplimentară și poate fi mai scumpă pentru a asigura decât locația interioară.
  • Cu toate acestea, puteți economisi bani cu o politică separată pentru locația interioară, deoarece nu se confruntă cu aceleași riscuri asociate locației Boardwalk.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea citatelor
    1. Imagine denumită obținerea de asigurări de proprietate comercială Pasul 6
    1. Căutați agenți din apropierea dvs. Pentru a obține cotații pentru asigurarea de proprietate comercială, găsiți agenți sau companii de asigurări situate în apropierea afacerii dvs. care vinde asigurarea de proprietate comercială. În timp ce multe companii de asigurări naționale oferă aceste politici, puteți obține rate mai bune de la un agent local.
    • Majoritatea agenților de asigurări și companii de asigurări au site-uri web. Puteți găsi agenți în apropierea dvs. făcând o căutare generală pe internet.
    • Dacă știți alți proprietari de afaceri din apropiere în industria dvs., este posibil să doriți să le întrebați dacă pot recomanda o anumită companie de asigurări pentru asigurarea dvs. de proprietate comercială.
    • Asociațiile de afaceri mici sau Camera de Comerț Local, de asemenea, vă pot oferi recomandări.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 7
    2. Verificați licențele companiilor și agenților. Înainte de a obține un citat sau aveți vreo legătură cu o anumită companie de asigurări sau agenți pe care ați găsit-o în căutarea dvs., asigurați-vă că licența lor este în stare bună.
  • În majoritatea cazurilor, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, totuși, mai bine în siguranță decât îmi pare rău. Dacă nu obțineți politica dvs. printr-un agent licențiat, este posibil să nu fiți acoperit atunci când aveți o reclamație.
  • Majoritatea comisiilor sau plăcilor de asigurare de stat au un director pe site-ul lor. Puteți afla dacă agentul individual sau compania vă interesează are acoperire, căutând numele lor în director.
  • Unii agenți sau companii pot avea mai mult de o locație în zona dvs. Asigurați-vă că verificați locația corectă în care intenționați să obțineți politica dvs.
  • Imagine denumită obținerea de asigurări de proprietate comercială Pasul 8
    3. Adunați informații despre proprietatea dvs. Pentru a obține o ofertă de asigurare de proprietate comercială, va trebui să oferiți companiei de asigurări câteva informații de bază despre afacerea dvs. și locația proprietății pe care doriți să o asigurați.
  • Valoarea proprietății pe care doriți să o asigurați va determina cât de mult va trebui să plătiți pentru acoperire. Din acest motiv, este important să includeți totul și să oferiți cât mai multe detalii posibil.
  • Dacă nu ați făcut-o deja, luați un inventar al afacerii dvs. și al activelor sale. Veți dori să cunoașteți valoarea tuturor proprietății dvs. de afaceri, precum și valoarea aproximativă a clădirii în sine.
  • Acest lucru poate însemna că aveți nevoie pentru a obține o evaluare dacă proprietatea dvs. comercială nu a fost evaluată recent.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 9
    4. Cereți citate de la mai multe companii. Obținerea mai multor citate vă permite să comparați magazinul pentru a găsi cele mai bune prime de acoperire care îndeplinește în mod adecvat nevoile dvs. de asigurare pentru proprietatea și afacerea dvs.
  • Agentul de asigurare va avea în mod obișnuit o scurtă aplicație pe care o puteți completa pentru a solicita o ofertă pentru asigurarea de proprietate comercială.
  • Dacă este posibil, încercați să solicitați mai multe citate diferite de la fiecare companie, astfel încât să puteți evalua în mod corespunzător costul asigurării cu orice aprobări suplimentare.
  • De asemenea, veți dori să vă uitați la costul asigurării la diferite niveluri deductibile. În general, cu cât este mai mare deductibil, cu atât mai puțin va fi prima dvs.
  • Dacă nu puteți găsi o companie de asigurări private care vă va asigura proprietatea comercială, contactați Comisia de Asigurări de Stat și vedeți dacă oferă asigurare pentru proprietarii de afaceri în situația dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 10
    5. Comparați costul de înlocuire și acoperirea valorii în numerar. Dacă aveți o acoperire a costurilor de înlocuire, aceasta înseamnă că asigurarea va plăti întregul cost pentru a înlocui proprietatea pierdută sau deteriorată. Cu o acoperire de valoare în numerar, veți obține doar valoarea reală a proprietății dvs., minus deprecierea.
  • Acoperirea costurilor de înlocuire este, în general, mai scumpă decât acoperirea valorii în numerar.
  • Cu toate acestea, acoperirea costurilor de înlocuire poate avea mai mult sens dacă aveți active de afaceri care se depreciază relativ rapid, cum ar fi computerele.
  • În caz contrar, este posibil să nu obțineți suficienți bani din acoperirea valorii în numerar pentru a achiziționa noi computere dacă computerele dvs. sunt pierdute ca rezultat al unui dezastru.
  • Acoperirea costurilor de înlocuire are, de asemenea, sens dacă aveți mașini pe care le utilizați în fabricarea produselor dvs. rare și dificil de înlocuit sau trebuie să fie construite personalizate.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 11
    6. Evaluați bugetul afacerii dvs. Afacerea dvs. trebuie să poată plăti primele pentru acoperirea pe care o alegeți. Dincolo de primele, deductibilul dvs. va fi o considerație importantă în cazul în care faceți o reclamație.
  • În general, acoperirea dvs. totală de asigurare nu ar trebui să reprezinte mai mult de 15% din bugetul dvs. de funcționare total.
  • Cu toate acestea, rețineți că aceasta include nu numai asigurarea de proprietate comercială, ci și alte asigurări, cum ar fi asigurarea de răspundere profesională sau asigurarea de compensare a lucrătorilor.
  • Dacă sunteți aproape de a trece peste bugetul dvs., este posibil să doriți să luați oa doua privire la orice aviz sau o acoperire suplimentară pe care ați crezut că aveți nevoie.
  • Vrei să obții suficientă asigurare că, dacă dezastrul grevește, nu va însemna sfârșitul afacerii tale. În același timp, este posibil să aveți o acoperire suplimentară pe care nu aveți nevoie de adevărat.
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea politicii dvs.
    1. Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 12
    1. Faceți cunoștință cu agenții. În timp ce este posibil să puteți achiziționa politica dvs. online, întâlnirea cu un agent în persoană vă poate ajuta să înțelegeți mai bine politica dvs. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a începe o relație cu persoana care va manipula politica dvs.
    • Având un agent bun care înțelege afacerea dvs. și nevoile dvs. pot fi cea mai importantă parte a găsirii unei bune politici de asigurare a proprietății comerciale.
    • Când vă întâlniți cu agentul, gândiți-vă la el ca un interviu. Dacă nu ați avea încredere în ei într-un loc de muncă cu compania dvs., probabil că nu ar trebui să aveți încredere în ei pentru a vă ocupa de nevoile dvs. de asigurare.
    • Căutați un agent care pune nevoile afacerii dvs., mai degrabă decât obiectivele de vânzări, în primul rând. Dacă un agent vă împiedică să cumpărați o aprobare sau o altă acoperire pe care nu credeți că aveți nevoie, mergeți în altă parte.
  • Imagine denumită obținerea de asigurări de proprietate comercială Pasul 13
    2. Treceți peste politica dvs. Când vă întâlniți cu agentul ales, ați explicat în detaliu politica dvs. Vino înarmați cu o mulțime de întrebări despre acoperirea dvs. și procedurile pe care trebuie să le urmați pentru a face o reclamație.
  • Agentul dvs. ar trebui să vă explice politica în detaliu, folosind limba pe care o înțelegeți.
  • Întrebați-le cum a fost evaluată politica dvs. și modul în care au fost evaluate riscurile. De asemenea, doriți să aflați procedura de revendicare a agentului și cât de repede sunt gestionate cererile.
  • Asigurați-vă că înțelegeți deductibilul dvs. și modul în care funcționează, precum și ce articole specifice sunt acoperite în cadrul politicii dvs.
  • De asemenea, doriți să vă asigurați că înțelegeți ce nu acoperă politica dvs. De exemplu, dacă inundațiile nu sunt acoperite de politica dvs. și afacerea dvs. este situată într-o zonă predispusă la inundații, acesta este ceva ce poate doriți să adăugați.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 14
    3. Semnați acordul dvs. de politică. Odată ce sunteți mulțumit că politica pe care ați ales-o va satisface în mod adecvat nevoile de asigurare ale afacerii dvs., veți avea câteva documente pentru a semna înainte de a intra în vigoare.
  • Puteți semna documentele de hârtie în persoană sau este posibil să puteți trimite o semnătură electronică online pentru a vă activa politica.
  • Faceți mai multe copii ale documentelor dvs. de proprietate și păstrați-le în locații diferite. Deși ar putea avea sens să păstreze o copie în biroul dvs., trebuie, de asemenea, să aveți altă copie la domiciliu, deci aveți-o dacă proprietatea dvs. comercială este distrusă sau inaccesibile altfel.
  • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de proprietate comercială Pasul 15
    4. Plătiți primele. Indiferent dacă trebuie să plătiți întregul dvs. premium anual în față sau li se permite să plătească în tranșe depinde, în general, de compania de asigurări. Dacă plătiți în rate, totuși, puteți ajunge să plătiți puțin mai mult pentru acoperire.
  • Cum alegeți să plătiți prima dvs. va depinde de cât de mult va costa politica anuală.
  • De exemplu, dacă asigurarea dvs. de proprietate comercială este de câteva mii de dolari, este posibil ca acesta să nu fie posibil să plătiți totul imediat.
  • În schimb, dacă prima dvs. anuală este mai mică de o mie de dolari, ar trebui să încercați să o plătiți imediat. Acest lucru vă economisește să vă faceți griji cu privire la lipsa unei plăți accidental, ceea ce ar putea duce la pierderea sau suspendarea de acoperire.
  • Asigurați-vă că salvați încasările pentru toate plățile premium. Păstrați-le cu celelalte înregistrări de asigurare și de afaceri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar