Cum să devii un broker de asigurare în missouri

Spre deosebire de agenții de asigurări, care vinde asigurări în numele unei companii, brokerii de asigurare pot vinde asigurarea în numele clienților, găsind cea mai bună politică pentru consumator de la mulți asigurători diferiți. Cei mai mulți brokeri de asigurare caută să intre în afaceri pentru ei înșiși. În funcție de acordarea de licențe, aceștia pot vinde viața, accidentul și asigurările de sănătate, sau asigurarea de proprietate și accidental. Missouri cere agenților și brokerilor săi să aibă o licență pentru a oferi servicii de asigurare publicului sau companiilor.Cerințele pentru obținerea unei licențe de a acționa ca broker sunt aceleași cu cerințele de a fi agent - va trebui să transmiteți un examen și să completați o cerere.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pentru examen
  1. Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 1
1. Asigurați-vă că îndepliniți cerințele. Deși cerințele de a deveni un broker de asigurare Inmisouri nu sunt extinse, asigurați-vă că îndepliniți cerințele înainte de a aplica pentru licență. Trebuie:
  • Să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult.
  • Au o înregistrare fără anumite condamnări penale. Cele mai multe convingeri nu vă vor da să obțineți o licență de vânzare a asigurărilor, dar aceasta nu este o regulă absolută. Pentru mai multe informații, contactați Departamentul Missouri de Asigurări, Instituții Financiare și Licențiere profesională la 573-751-3518.
  • Treceți examenul de pre-licențiere. Acest examen se numește Agentul de Asigurări Missouri / Examenul de producători.
  • Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 2
    2. Alegeți linia dvs. Va trebui să alegeți ce tip de asigurare sau "linie" de asigurare, doriți să vindeți. Examenul de licențiere de asigurare nu este un examen cuprinzător. Există examene diferite pentru diferite tipuri de asigurare. De exemplu:
  • Proprietate și accident. Acest lucru vă protejează proprietatea și răspunderea dvs. față de proprietatea altcuiva. Gândiți-vă la aceasta ca asigurare pentru lucruri. Unele exemple de asigurări de proprietate și de accidente sunt proprietarii de case, auto, și asigurarea de inundații.
  • Viața, accidentul și sănătatea. După cum ați putea ghici, aceasta este asigurarea pentru oameni. Protejează oamenii de costurile suportate ca urmare a bolii, a vătămării sau a morții.
  • Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 3
    3. Cumpărați materialele dvs. de studiu. Costă bani pentru a vă înregistra pentru examenul de licențiere, astfel încât să puteți cumpăra materiale de studiu pentru a vă asigura că ați scor cât mai mult posibil pe examen. Există mai multe companii care produc materiale de studiu pentru examene și mai multe formate pe care le puteți utiliza pentru a studia.Acestea includ:
  • Luând o clasă online - fie cu un instructor, fie urmând împreună cu videoclipuri.Prețurile variază de la $ 131- $ 249.
  • Luând o clasă în persoană. Aceasta este cea mai vastă opțiune, cu rate pentru un curs de opt ore începând cu 260 de dolari și crescând la 396 USD.
  • Studiu auto-direcționat. Aici achiziționați pur și simplu manuale și studiați.Prețurile variază de la $ 75- $ 150, în funcție de materiale și companii.
  • Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 4
    4. A renunțat la timp pentru a studia. Aflați despre formatul și conținutul testului în avans. Vă va economisi timp, faceți griji și bani.
  • Testul este un format multiplu, împărțit în cunoștințe generale și secțiuni specifice de stat. În funcție de ce linie testați, examenul va fi oriunde de la 110-170 de întrebări deținute de peste două până la trei ore.
  • Multe pachete de studiu vor include teste de practică. Dacă pachetul dvs. de studiu a inclus un test de practică, utilizați unul dintre aceștia. De asemenea, puteți cumpăra unul separat, deși Peassonvue, compania care administrează examenul oficial. Pearsonvue vinde testele practice pentru mai puțin de 20 de dolari.
  • Pe orice examen, un grad de trecere este de 70. Cu toate acestea, obțineți doar un scor numeric dacă nu reușiți.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea procesului de licențiere
    1. Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 5
    1. Programați o dată de examen. Toate examenele sunt administrate de Peassonvue. Pentru a vă înregistra pentru examen, va trebui să mergeți la http: // Pearsonvue.com / mo / asigurare /, Creați un cont, plătiți taxa și programați o dată.
    • Crearea unui cont este ușor. Tot ce este necesar este o adresă, un nume, un număr de telefon și un număr de securitate socială.
    • Taxa de a lua examenul este de 51 USD.
    • Descărcați manualul candidat al producătorului de asigurări Missouri, precum și orice subiect conturează, de la http: // Pearsonvue.com / mo / asigurare /.
  • Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 6
    2. Veniți la centrul de testare pregătit. Ajungeți la centrul de testare cu cel puțin treizeci de minute înainte de începerea examenului. Nu aduceți telefoane mobile, portofele sau genți de mână în centrul de testare. Centrul de testare vă va oferi materiale necesare, cum ar fi creioanele și hârtia zgârieturilor, înainte de începerea testului.
  • Veți avea nevoie de două forme de cod curent cu semnături pe ID, cum ar fi o licență de conducere sau o carte de debit.
  • Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare în Missouri Pasul 7
    3. Aplicați pentru licență. După ce ați trecut examenul, va trebui să trimiteți cererea dvs. pe site-ul web al Registrului Național de Asigurări (NIPR), la http: // Nipr.COM.
  • Există o taxă de cerere de 100 USD. NIPR va avea de fapt o înregistrare a rezultatului examenului, deci tot ce va trebui să faceți este să introduceți numele, numărul de securitate socială și să plătiți taxa.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar