Cum se obține o asigurare auto sr22 ieftine

Dacă sunteți în căutarea unei asigurări SR22, este că ați fost informat prin intermediul Departamentului de Stat al Autovehiculelor pe care trebuie să îl aveți. Această politică particulară este una care a fost concepută pentru a arăta că conducătorul auto este în mod continuu responsabil financiar și menținând acoperirea asigurărilor. Dacă ați fost prinși de conducere sub influența (DUI) sau în timp ce este intoxicat (DWI), puteți găsi că trebuie să aveți acest tip de politică. Alte condiții care ar putea genera să fie necesare pentru a transporta o politică auto SR22 includ conducerea fără asigurare sau au primit prea multe bilete de trafic. Nu lăsați gândul de acest tip de asigurare auto să vă îngrijoreze. Mulți oameni au fost mandatați să transporte politica și companiile de asigurări sunt dispuși să lucreze cu dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea despre regulile și cerințele SR22
  1. Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 1
1. Aflați ce înseamnă SR22. SR22 este într-adevăr nimic mai mult decât un sistem care a fost configurat prin intermediul statului dvs. pentru a vă asigura că vă mențineți asigurarea auto. Achiziționați asigurarea printr-un agent și depun documente cu departamentul de autovehicule ale statului dvs. pentru a le informa că sunteți corect acoperite. De obicei, aceste documente sunt depuse electronic și conțin informații despre modul în care vă îndepliniți cerințele minime de acoperire.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 2
    2. Obțineți o formă SR22. Veți fi anunțat de departamentul de autovehicule pe care licența dvs. este suspendată. Pentru a conduce din nou, va trebui să obțineți un formular SR22 de la un asigurător. Aceasta certifică faptul că sunteți acoperit de suma minimă din polița de asigurare auto.
  • Aceasta va fi responsabilitatea dvs. de a trimite formularul SR22 la Departamentul de Autovehicule.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 3
    3. Familiarizați-vă cu regulile SR22. Dacă anulați politica dvs. în orice moment sau lăsați-o să scadă, societatea de asigurări este obligată să informeze statul. Deoarece majoritatea oamenilor trebuie să aibă acest tip de politică timp de trei ani, oricând în această perioadă în care anulați sau modificați societățile de asigurări, statul va fi notificat. Acest proces ajută statul să urmărească cine are o acoperire adecvată.
  • Partea 2 din 3:
    Achiziționarea unei politici SR22
    1. Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 4
    1. Pregătiți-vă pentru a menține o politică SR22. Acest tip de politică este pentru o perioadă de probă. Acesta este modul de stat de a vă asigura că păstrați curentul cu privire la asigurarea auto. Multe state le solicită și multe companii de asigurări sunt gata să vă satisfacă nevoia. Rețineți că, dacă primiți o cerință de a avea acest tip de politică și apoi vă mutați într-un alt stat, va trebui să continuați să plătiți pentru aceasta până când perioada de probă se termină, chiar dacă vă deplasați într-o stare care nu le cere.
    • Există câteva state care nu necesită acest tip de asigurare, cum ar fi Kentucky, Delaware, Pennsylvania, Oklahoma, Minnesota, New Mexico, New York și North Carolina.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 5
    2. Obțineți o listă a companiilor de asigurări SR22. O companie de asigurări ar putea respinge cererea dvs. pentru asigurarea auto SR22. Mergeți la departamentul de autovehicule și obțineți o listă de companii de asigurări care oferă programe "riscate de risc". Companiile precum Geico, Progressive și SafeAuto vă vor oferi asigurări auto SR22.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 6
    3. Cumpărați o poliță de asigurare SR22. Pentru a obține o politică SR22, adunați câteva citate de la mai mulți furnizori de asigurări. Vestea bună este că având acest tip de politică este de obicei temporar și ratele accesibile sunt disponibile dacă faceți mai întâi cercetarea.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 7
    4. Completați și trimiteți formularul SR22. Compania dvs. de asigurări vă va oferi formularul SR22. Completați-l și apoi trimiteți-l la departamentul de autovehicule care au emis inițial suspendarea. Ar putea dura până la 30 de zile pentru a obține licența înapoi.
  • Partea 3 din 3:
    Economisiți bani pe o politică SR22
    1. Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 8
    1. Achiziționați cantitatea minimă de acoperire. Acum sunteți considerat a fi un șofer cu risc ridicat, astfel încât citatele de asigurare vor fi mai mari decât celelalte drivere. Chiar dacă aveți o mașină mai nouă, pentru a economisi bani, nu cumpărați acoperire completă și acoperire de coliziune. Mai degrabă, achiziționați acoperirea minimă de răspundere pentru asigurarea dvs. auto.
    • Un creditor cu un lien pe mașină ar putea necesita o coliziune completă și o coliziune ca o condiție a împrumutului.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 9
    2. Ridicați deductibilul. Aceasta este suma pe care o plătiți din buzunar dacă sunteți implicat într-un accident și depuneți o reclamație. Dacă aveți în prezent un deductibil de 1000 $, luați în considerare ridicarea acestuia la 2000 USD. De asemenea, reducerea valorii daunelor dvs. de proprietate și datoriile pentru vătămările corporale vă va ajuta să economisiți o mulțime de bani.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 10
    3. Luați un curs de perfecționare a educației șoferului. Multe companii de asigurări oferă reduceri dacă ați completat o clasă de șase ore pe obiceiuri de conducere mai bune. Consultați catalogul local de educație pentru adulți sau contactați Asociația Americană pentru Automobile pentru a afla unde se desfășoară clase în zona dvs.
  • Imagine intitulată Get ieftine SR22 Auto Asigurări Pasul 11
    4. Conduceți cu grijă. Este de la sine înțeles că, dacă ajungeți într-un alt accident, este posibil să fiți obligați să obțineți asigurare SR22 pentru o perioadă mai lungă de timp, iar ratele dvs. vor crește. Nu beți niciodată și conduceți și nu utilizați niciodată telefonul mobil în timpul conducerii. Dacă sunteți într-un accident care nu este vina dvs., încercați să obțineți numele și adresele martorilor care vor depune mărturie în numele dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar