Cum se calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri

O afacere se confruntă cu multe riscuri. Una dintre cele mai grave este că afacerea va fi acționată din cauza unui prejudiciu cauzat unui client. Pentru a vă proteja, trebuie să achiziționați asigurarea de răspundere a afacerilor. Cu toate acestea, determinând cât de mult acoperire aveți nevoie - și ce fel de asigurare - va necesita să vă analizați riscurile de afaceri și să vă întâlniți cu un broker calificat.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea riscurilor dvs
  1. Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 1
1. Identificați riscurile potențiale. Ar trebui să vă petreceți ceva timp să vă gândiți la riscurile pe care le expune afacerea dvs. De exemplu, deteriorarea prin incendiu, inundații sau furt sunt riscuri evidente. Cu toate acestea, afacerea dvs. ar putea, de asemenea, să se confrunte cu alte riscuri:
  • Ați putea dăuna consumatorilor. De exemplu, afacerea dvs. ar putea dăuna oamenilor fizic (dacă creați produse) sau poate dăuna reputației lor (dacă publicați informații).
  • Angajații dvs. pot deveni răniți. Capitalul uman din angajații dvs. este adesea cel mai mare activ al dvs. și va trebui să protejați împotriva pierderii.
  • Informațiile dvs. confidențiale, inclusiv datele, ar putea fi încălcate. Dacă acceptați carduri de credit ca formă de plată, atunci datele dvs. sunt vulnerabile la hackeri.
  • Ai putea comite malpractice. Profesioniști precum avocații și medicii sunt obligați să îndeplinească un anumit standard de competență. Dacă eșuează, atunci pot fi dat în judecată pentru răniri.
  • Lanțul dvs. de aprovizionare ar putea să se descompună. De exemplu, puteți cumpăra componente de la o companie din Germania. Dacă afacerea lor este întreruptă, atunci afacerea dvs. va fi întreruptă și ea.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 2
    2. Estimați costul fiecărui risc. Poate fi dificil să evaluăm cât de mult un proces sau un accident ar putea costa afacerea dvs. Cu toate acestea, trebuie să vă prioritizați riscurile și o modalitate de a începe este să atribuiți o sumă de dolar fiecăruia. Puteți estima costurile potențiale pentru afacerea dvs. în următoarele moduri:
  • Discutați cu un avocat sau cu verdictul juriului de cercetare pentru a estima cât de mult ar costa un proces. Dacă creați un produs, atunci căutați verdictele de răspundere pentru produse online. Să acorde atenție statului în care a avut loc procesul. Verdicele juriului sunt mai mari în unele state decât în ​​altele.
  • Valorizați-vă proprietatea, verificând cât de mult ar costa înlocuirea elementelor. De exemplu, dacă un incendiu a rupt prin biroul dvs., ar trebui să înlocuiți toate echipamentele dvs.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 3
    3. Evaluați probabilitatea fiecărui risc. Nu toate riscurile sunt egale. De exemplu, un proces pentru moartea ilicită ar putea fi devastatoare pentru afacerea dvs., deoarece este posibil să trebuiască să plătiți milioane de dolari. Cu toate acestea, dacă conduceți o afacere de publicare bazată pe domiciliu, atunci sunteți foarte puțin probabil să faceți o moarte greșită.
  • În schimb, dacă sunteți un profesionist, cum ar fi un avocat sau un medic, atunci răspunderea profesională este probabil cea mai mare risc.
  • Evaluați cât de expuși sunteți la fiecare risc pe care l-ați identificat. Deși nu aveți nevoie să atribuiți o probabilitate, le puteți clasifica de la cele mai grave la mai puțin probabil.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 4
    4. Găsiți alte modalități de a minimiza riscul. Nu aveți nevoie să cumpărați asigurare pentru a vă proteja de orice risc. De fapt, asigurarea ar putea să nu fie întotdeauna disponibilă. În consecință, ar trebui să luați în considerare alte modalități eficiente din punct de vedere al costurilor de a reduce riscurile.
  • De exemplu, ați putea limita riscul de distrugere a proprietății prin instalarea de sprinklere sau alarme.
  • Partea 2 din 3:
    Identificarea diferitelor tipuri de asigurare
    1. Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 5
    1. Verificați ce este necesară asigurarea. Statul dvs. poate solicita achiziționarea anumitor tipuri de asigurare. De exemplu, probabil că va trebui să achiziționați asigurarea de compensare a lucrătorilor pentru a acoperi rănirea angajaților dvs. să susțină la locul de muncă.
    • Ar trebui să verificați cu avocatul dvs. pentru a identifica ce alte asigurări trebuie să cumpărați.
    • De asemenea, pot exista minimale juridice pe care trebuie să le achiziționați. Veți dori să știți și acele informații.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 6
    2. Cercetare Ce este acoperită într-o politică de răspundere generală. Majoritatea întreprinderilor primesc o politică de răspundere generală, cel puțin să înceapă. Acest tip de politică poate acoperi o varietate de riscuri, cum ar fi următoarele:
  • Răspunderea ca chiriaș, e.G., Afacerea dvs. este deteriorată de foc.
  • Răspunderea pentru anunțuri false sau înșelătoare sau pentru defăimare.
  • Accidente susținute la locul de muncă sau din cauza unui produs pe care îl vindeți.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 7
    3. Identificați dacă creați sau vindeți produse. Asigurarea de răspundere a produselor există pentru a acoperi orice vătămări cauzate de produsele pe care le produceți, proiectați sau vindeți. Dacă produsul este defect sau dacă nu are avertismente de siguranță adecvate, atunci ați putea fi dat în judecată pentru leziuni personale.
  • Deși politica dvs. de răspundere generală poate acoperi aceste vătămări, unele întreprinderi au nevoie de asigurare suplimentară.
  • Cu toate acestea, dacă tot ce faceți este să vindeți produse ambalate, atunci expunerea la risc este mult mai mică și este posibil să puteți renunța la achiziționarea de asigurări de răspundere a produselor.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 8
    4. Cercetare Acoperire de întrerupere a afacerilor. Acest tip de asigurare vă protejează împotriva veniturilor pierdute și profiturile susținute de întreruperi la afacerea dvs. De exemplu, afacerea dvs. ar fi putut fi distrusă într-un incendiu. Deși asigurarea dvs. actuală de afaceri ar putea plăti pentru a înlocui echipamentul deteriorat, acesta nu va acoperi profiturile pierdute. Aici intră acoperirea între întrebării afacerii.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 9
    5. Verificați dacă aveți nevoie de asigurare de automobile. S-ar putea să uitați să cumpărați asigurare auto, dar este o necesitate dacă angajații dvs. utilizează vehicule de companie. De asemenea, este posibil să fie necesar să îl achiziționați dacă aveți angajați să utilizeze propriile vehicule în scopuri de lucru.
  • Dacă angajații dvs. își folosesc propriile vehicule pentru afaceri, atunci puteți achiziționa "Asigurarea de răspundere a autoturismelor non-proprietate a angajatorului", care în mod obișnuit nu este acoperită într-o politică de răspundere generală.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 10
    6. Identificați alte forme potențiale de asigurare. Există multe forme diferite de asigurare care nu pot fi incluse într-o politică de răspundere generală, dar pe care ar putea avea nevoie de afacerea dvs. Luați în considerare următoarele:
  • Asigurare de răspundere profesională. În multe state, profesioniștii sunt obligați să achiziționeze o asigurare de răspundere profesională pentru a practica. Cu toate acestea, este o opțiune în alte state.
  • Asigurări cibernetice. Acest lucru vă poate proteja de daune datorită încălcărilor de date.
  • Răspunderea managementului și practicile de angajare Asigurarea răspunderii. Acest tip de asigurare poate proteja împotriva răspunderii pentru acte de muncă ilicite, cum ar fi hărțuirea, discriminarea, represusii și încetarea ilicită.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind un broker de asigurare pentru a găsi politici
    1. Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 11
    1. Găsiți un broker de asigurare. Trebuie să discutați cu un broker de asigurare pentru a calcula corect cât de mult asigurarea de răspundere veți avea nevoie. Chiar dacă doriți să cumpărați asigurare pe cont propriu, ar trebui să vă consultați încă cu un broker cu experiență. Puteți găsi brokeri în următoarele locuri:
    • Cereți alte întreprinderi dacă au folosit un broker. Dacă da, obțineți numele și informațiile de contact.
    • Contactați o asociație de afaceri de afaceri. Ei ar putea sponsoriza un anumit broker sau agent.
    • Uită-te în agenda telefonică. Oamenii încă publică folosind pagini galbene.
    • Efectuați cercetări online. Introduceți "statul dvs." și apoi "broker de asigurare."Căutați brokeri independenți.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 12
    2. Faceți cunoștință cu brokerul. Programeaza o intalnire. Adunați împreună lista riscurilor pe care le-ați identificat și întrebați brokerul cât de mult asigurați de răspundere ar trebui să obțineți. Brokerul vă poate ajuta să vă analizați riscurile și să vă informați cât de mult vă puteți aștepta să plătiți în primele.
  • Brokerul vă poate ajuta să obțineți o politică de pachete, care îmbină împreună diferite tipuri de asigurare. Aceasta va reduce, de obicei, suma pe care o plătiți.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 13
    3. Discutați despre acoperirea excesivă. Este posibil să aveți nevoie de mai multă acoperire decât este de obicei oferită. Dacă da, atunci ar putea fi necesar să cumpărați o acoperire "umbrelă" sau "exces". Discutați cu brokerul dvs. dacă ar trebui sau nu să obțineți excesul de acoperire.
  • Trebuie să vă asigurați că nu sunteți suprasolicitați sau suprasolicitați. O politică umbrelă vă poate ajuta să vă asigurați că obțineți doar cantitatea potrivită de acoperire.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 14
    4. Utilizați contabilul dvs. Este posibil să fie necesar să oferiți brokerului dvs. analize detaliate ale valorii afacerii dvs. Orice afacere poate fi dat în judecată, dar întreprinderile cu buzunare mai adânci se pot confrunta cu răspundere mai mare. Ar trebui să obțineți rapoarte financiare necesare de la contabilul dvs. pentru a vă arăta brokerul.
  • Dacă nu aveți un contabil de afaceri, atunci ar trebui să obțineți unul. Puteți obține o trimitere de la avocatul dvs. sau de la un alt proprietar de afaceri.
  • Imagine intitulată Calculează nevoile de asigurare a răspunderii de afaceri Pasul 15
    5. Acoperire de cumpărare. Puteți trece prin broker pentru a achiziționa asigurarea dvs. Asigurați-vă că înțelegeți toate detaliile asigurării înainte de a cumpăra, cum ar fi deductibilul dvs. și cum să faceți revendicări.
  • Amintiți-vă să vă reevaluați periodic acoperirea. Afacerea dvs. ar putea crește sau se schimba și puteți avea mai mulți angajați sau puteți oferi produse sau servicii noi. Dacă da, rămâneți în contact cu brokerul dvs. și achiziționați noi politici, dacă este necesar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar